eceli gelen bade seyyaha bulaşırmış
not aldım masamın görünür yerine astım canım
kendime sınırlar koydum iç disiplinimi bozduğumu düşünerek
mesela internet başında çok vakit harcadığımı farkettim günlük kota koydum kendime 45 dakikayı geçmeyecek
okumak için en az 1 saat şartı koydum her türlü okuma olabilir gazete, kitap, mesleki veya dini konular vs.. sanırım en iyi bunu yapıyorum
spor aleti aldım sabah erken kalkıp çalışacağım gece yarılarına kadar oturmak yok çünkü sabah kalkamıyorum. annemin gitmesini bekliyorum, yattığı odada duruyor bisikletim
vs..
ha bir de geçen de bahsetmiştik ihtiyaçtan fazlası israftır diye. her konuda.. yaptığın yemekten kullandığın elektriğe kadar.. hayatıma en çok adapte etmek istedğim şey bu.. hep aklımda hep uygulamaya çalışıyorum..annem bile bendeki israf düşmanlığını farketti..
merhaba canım....
birşey kaçırmadın..... :)
ons öğleye kadar uyudu,en fazla 1616 yı gördü ki,şu an yine aynı seviyede... :))
beni soracak olursan,formumdayım da, karşıma aynı formda biri çıkmadı henüz... :)))
demek beni özledinnnnnnnnnnnnn :)))))))))))))
körler sağırlar
farmasi, ne demek istedi,şu seyyah mıdır, nedir, olan kız? :)
boşver onu sınav stresi başına vurmuştur
sen beni özledin mi onu de hele de seyyah hanım duysun
körler sağırlar
seyyah gördün mü, farmasi sabahtan beri pc'yi açmadım deyince, meyra direk bizden değil piyasalardan haber verdi
ben sana diyim, senfatla sen gibi, meyrayla farmasi de ikiz
seyyah gördün mü, farmasi sabahtan beri pc'yi açmadım deyince, meyra direk bizden değil piyasalardan haber verdi
boşver onu sınav stresi başına vurmuştur
sen beni özledin mi onu de hele de seyyah hanım duysun
ben kaçar....
haydin Allahaısmarladık.... :)
bugün akşam evde yemek yapacağım hem de spor çıkışı...hayat çok zor senfat
bugün akşam evde yemek yapacağım hem de spor çıkışı...hayat çok zor senfat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?