selin ben 3 lü seti alırdım,tek tek kullanma şansın da olur.
bu arada dolmam nefis olmuş,isotlu yaptım bu sefer.pişince de nar ekşisi gezdirdim üzerine.
selin getirilecek bir yerde olsan bir tabak getireceğim hemen.
peynirli yaptığım poğaçayı pekmezi sulandırıp,batırdım ve susama buladım.tadı simit gibi oldu.
değişik tad isteyenlere duyurulur.
velhasıl menüde;
tarhana çorbası,
z.yağlı dolma,
patatesli poğaça,
peynirli simit,
mozaik kek vardı.
yarın eşim nöbetçi olunca menü karışık oldu.
yanında götürebileceği şeyler yaptım.
koşu bandımı da aldım bugün.gelsin de tozunu attırayım inşallah.
sultanım koşu bandını güle güle kullan tozunu dumana katarsın inşallah hatta birbirimizi teşvik edelim birlikte kullanalım
bugün 10kg rinso çamaşır deterjanını ve onun sığacağı kadar saklama kutusu hediyeli olanı 23.99
fairy sarılı olan 56+56 bulaşık deterjanını 29.99
duru bulgur 1kg su 1liraya inmiş 3 paket
duru ince bulgur 1kg su 1 liraya inmiş 2 paket
öncü teneke salça 2,99 inmiş 2 tanede ondan aldım Allah bin bereket versin
bimde güldalın çamaır suyu 5kg gelmiş ondan aldım
bim de 2,5kg kırmızı mercimek aldım
yemek takımım kırılmıştı depremde hep ev alınca yenileyeceğim diyordum geçenlerde bimin yeni bir şubesinde güralın 6 kişilik yemek takımını 35e indirmişlerdi 2 paket aldım hooop 12 kişilk yemek takımım çok uzuca geldi
off bu lastik beni mahvetti basen bölgem penadur yemiş gibi acıyor
selin seyyaha katılıyorum sonuçta sen onu satmalık değil takmalık alacaksın hangisi hoşuna giderse onu al geç.
sunny abla dediğin diziye şimdi denk geldim
amerikan çakması filmlere uyuz oluyorum intikam bi nebze izleniyor işte geçmişin hatrınaü
bi de kore furyası çıktı ki sorma
evim sensinde özcan resmen haksız para yedi ya götürdü malı millet ağlaya ağlaya çıkmış iyi ki izlememişim
bir şeyin orjinalini izlemişsen çakması saçma geliyo. intikamı izleyebiliyorum, gerçeğini izlememiştim. ama diğerlerine beş dakikadan fazla bakamadım, mesela desperate housewives, nerdeyse bütün sezonlarını izlemiştim, ama çakmasının reklamlarına bakarken güldüm
neler yemedim ki abla penadurlar penisilinler benim için leblebi şekerdi mübareksirkeci, diziyi ben de şimdi açtım, dediğim gibi orjinali süperdi, bu pek sarmadı beni
sen penadur yedin mi küçükken
al benden de o kadar
yabancılar sıkıyorsa bizim töre cinayetli berdelli ağalı dizilerimizi kendilerine uyarlasınlar bakalım uyarlayabliyorlar mıamerikan kültürüyle çekilen diziyi türkleştirirsen, bu kadar olur ancak. herşey ters
şair burda kime seslenmiş aceba
selin park yatak alıp, bebeğini yanında yatırmaya karar vermişsin. ben de içimde biriktirdim biriktirdim bugunu bekliyordum yazmak için. bebeğin yatagını hemen ayıracagom demiştin. al işte şimdiden kararın değişti, anne ve baba olmayana dışarıdan konuşması kolay. bir de dogduktan sonra gör. yanında yatırıp koklamak isteyeceksin. ayrıca aynı odada yatmak, ilk aylarda annenin rahatı için iyi. 1 yaşına dogru ayırırsın.
2. olarak bebğin ismini güzel seçmişsin. tutku erkek çocugaben 5 ay başar olacak dedim. eşimde sen nasıl istersen dedi, arkadasları beğenmemiş. sonra çınar olsun dedim. ismi gibi uzun ömürlü olsun diye düşündüm. çok da beğeniyorum çınarı. ona da unisex dedi ama bence değil, erkek ismi. demir ismini beğenirim ama soy adımızla yan yana gelince çok komik oluyor. neyse böyle diye diye çocuk doğdu, ismi yok. ameliyathanede doğum esnasında adı ne olacak diye bana soruyorlar ilmiyorum adı yok dedim. eve geldik cabbar diye sevdik 3-5 gun. dalga geçtik yani. bebek dogdunda herkes tel. ediyor, ismi ne diyor, yok ismi diyoruz. o arada her gece ismi ne olsun diye düşündük. o aralar çağan ve siraç falan dendi. 8. gün sabah eşim dedi bi isim söyle ya da babamın adını yazdırayım. en son ismini koyduk. çağan isminde ç ve ğ harflerinin olması ileride sorun olabilir.
2. çocugum olursa erkek olur diye düşünüyorum ve adını da sarp, sarper, çınar gibi bir şey düşünüyorum. aslında mustafa ismini çok beğeniyorum.
yaaa bizde öyle böyle diye diye 3 yılı devirdikkk hala yapamdık çocuğu yok kredi yok o yok bu sonra rahatsızlıklar birikimlerle çıktı değil 2 yi 1 e bile el atamadık hayırlısı diyorum artık:)yaa kızlar, dün konu nerden açıldı hatırlamıyorum ama biz 2. çocuğu çok isteyip borçlar yüzünden 2 yıl sonraya ertelemiştik.
(çünkü 2 yıl evde ücretsiz izin alıp çocuğuma bakmak istiyorum)
ama dün bir hesap yaptıkta yaza çalışmalar başlasak ve hemen olduğunu farzetsek borçlarıda baya toparlamış oluyoruz.sade eşimin maaşıyla kapatacak duruma gelicez inş....
yani içime bir heyecan ve korku düştü. ilki az biraz kaza sayılır ama böyle planlı bebek yapmak :26::26:
allahım hakkımızda hayırlısı.
sizinle paylaşayım istedim. ki olana kadar başka kimseciklerle paylaşamam zaten :)))
:):):)ben başta istemedim çocuk
evlilik otursun kariyerimi doğrultayım falan diye
şimdi de çok istiyor muyum bilmiyorum
tam yaparız demiştim
o ara ben hasta oldum eşimin işleri bozuldu
çocuk bana 1 yıl yasaklandı aldığım tedavi yüzünden
hevesim kaçtı
ama hiçbir zaman yapmam demediğim için
ileride pişman olmaktan da korkuyorum
sonuçta yaşım da geçiyor
ama ben de borcu harcı düşünüyorum
şu ara epey toparladık
bir yandan ekim gibi düşünsem mi diyorum
o zamana hiç bir şey kalmayacak Allah izin verirse
bir yandan nasıl bakarız çocuk çok pahalı diyorum
daha gezemedim diyorum
ya yine hasta olursam diyorum
diyorum da diyorum
çocuk çok bilinmeyenli denklem
hatta diferansiyel
kimine temel matematik
bana uzay çağı teknolojisi
anammmmmmmmm ne güzellll çok hoşşşş yaaaa çok etkileyiciiii.. herkes der ama çok az kişi etkileyiciği bu şekilde güzel ifade eder.... :) isteyen herkese rabbim versin dimi :)oğlum nasıl oldu bilmiyorum bile. ilk hamile olduğumu anladığımda biraz üzülmüştüm hatta. daha 3 aylık evli ve 23 yaşındaydım.gezememiştim, evliliğimi doyasıya yaşayamamıştım (şimdi çok komik geliyor o laflar, oğlumsuz ne diye gezeceğim ki :26:)şimdi onunla gezmeye bayılıyorum.onun yeni şeyler keşfetmesi, gözlerini kocaman açıp bu ne demesi.....)
ilk aylar benim psikolojim açısından pek de iyi geçmedi.
amaa ne zaman ki doğumhanede daha görmeden sesini duyduğumda ağlamaya ve çok şükür allahımm çok şükür diye dua etmeye başladım...
nasıl sağlıklı mı herşeyi tammı diye soruyorum dr.lara. hele onu gördüğüm an yüreğime bir kor düştü, aşık oldum.
öyle birşeyi dha önce hiç yaşamamıştım...
şimdi 3,5 yaşında ve hala onun kollarında uyuyorum. yatağını askere gidince ayırırım heralde
ben bu duayaaa birde hayırlı kocadan versin diye ekleme yapmaktayım bacım:)amin dark
Allah herkese hayırlı zamanda hayırlı salih evlatlar nasip etsin
meyraa bacım okumuşdum aşk-ı sükunu bendeeehoşgeldin canım... :)
kitap dedin de...
şu sıralar, nuriye çeleğen in,aşk-ı sükun unu okudum,şimdi de iffet-i kalp e başladım....
yalın,anlaşılır,hoş bir anlatımı var....
aşk-ı sükun da hacer i anlatıyordu,iffet-i kalp te de hz. meryem i....
tavsiye ederim....
dinlendiren,bilgilendiren,gerçek olayları,farklı boyutlardan algılamamızı sağlayan,çerez tadında kitaplar... :)
bacım şimdiden doğumda yaklaşması hediyeler mediyeler ayyy ne güzelllleşim bana dogum hediyesi için istediğini alalım didi:) bugün kuyumcuya baktık
ben iki şey beğendim ama karar veremiorum
ilk beğendiğim 3 lü günlük kullanılcak bi takım küpe yüzük ve kolye fiyatı:1.540 lira
ikinci beğendiğim ise : kelepçe bilezik el işçiliği satmalık diil takmalık bi bilezik fiyatı:1.270 lira
şimdi benim günlük takmak için 3 altın küpem ve sürekli parmağımda olan annemin hediyesi alyansım hariç bi yüzüğüm var fakat altın kolyem yok:)
bide ocak ayında aldıgım bilezik var ama modeli işçiliği falan yok dümdüz bişey
soru şu? siz olsanız 3 lü takımımı alırdınız yoksa kelepçeyimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?