Kirli Çıkılar )))

ii akşamlar kızlar
selincim biz de daha yeni bebiş düşünmeye başladık,ben de diyorum acaba becerebilir miyim
sen böle anlatınca hevesim de geliyo
Allah isteyen herkese versin
bıdıkcım indirimdekileri stoklamışın,ii etmişin bacım
banucum o menü nedir öle yaw

banu, dolmanın tarifini verir misin ben de yapıyorum ama normal z.yağlı. isotlu nar ekşili olanı da denerim.

stoklarını güle güle erit bııdık. benim de bulgur stoğum eridi, bitmek üzere. 1 liraya çok iyiymiş. hangi marketmiş o:26:

off bu lastik beni mahvetti basen bölgem penadur yemiş gibi acıyor
selin seyyaha katılıyorum sonuçta sen onu satmalık değil takmalık alacaksın hangisi hoşuna giderse onu al geç.

sunny abla dediğin diziye şimdi denk geldim

sirkeci, diziyi ben de şimdi açtım, dediğim gibi orjinali süperdi, bu pek sarmadı beni
sen penadur yedin mi küçükken

Son düzenleme:
selin hangisi daha hoşuna gittiyse onu al. sonuçta yatırım değil, hediye olacak sana.
bıdık sana da bişeyler ayarlıcam bekle

amerikan çakması filmlere uyuz oluyorum intikam bi nebze izleniyor işte geçmişin hatrınaü
bi de kore furyası çıktı ki sorma
evim sensinde özcan resmen haksız para yedi ya götürdü malı millet ağlaya ağlaya çıkmış iyi ki izlememişim

bir şeyin orjinalini izlemişsen çakması saçma geliyo. intikamı izleyebiliyorum, gerçeğini izlememiştim. ama diğerlerine beş dakikadan fazla bakamadım, mesela desperate housewives, nerdeyse bütün sezonlarını izlemiştim, ama çakmasının reklamlarına bakarken güldüm

al benden de o kadar

sirkeci, diziyi ben de şimdi açtım, dediğim gibi orjinali süperdi, bu pek sarmadı beni
sen penadur yedin mi küçükken
neler yemedim ki abla penadurlar penisilinler benim için leblebi şekerdi mübarek biz arka fonda açtık izliyoruz

bu arada bi oyun vardı tiyatro oyunu uzun zamandır gitmeyi istiyordum ama denk getiremiyordum az önce feysteki gruba yazmış bir kız fazla bileti varmış ama işi çıkmış gidemeyecekmiş ondan biletleri ben aldım

al benden de o kadar

desperate housewasenin tüm bölümlerini yalamış yutmuş biri olarak elbette türk yapımı orjinalini assssla tutmaaz
fakat ilk 3 bölümü izlediğimde acaba türk geleneğine nasıl uydursak diye ciddi bi çalışma sarfedilmiş görmüştüm fakat son ikibölümünü izledim ilk baştaki o emekle alaksı kalmamış saçmalamış gitmiş
zaten öle rahat kimin eli kimin cebinde belli olmayan bi diziyi uyarlarsan olcaaaaa buydu şaşırmadım açıkçası bebat etmş kendini.....

kızlar bilgisi olan varsa lütfen yanıtlasın özellikle sunny ablacım sana soruorum niden çünkü emin önünü bildiğin için:)
internetten yorumları okudum havuzlu han bebek eşyası konusunda gerçekten çok zenginmiş ama fiyat farkı pek yokmuş
ben herşeyi tek seferde ordan alırım diodum ama havuzlu hanı bilenler lütfen cevap versin gerçekten piyasadan pek bi farkı yokmu nasıl bi yer?

şair burda kime seslenmiş aceba

selin park yatak alıp, bebeğini yanında yatırmaya karar vermişsin. ben de içimde biriktirdim biriktirdim bugunu bekliyordum yazmak için. bebeğin yatagını hemen ayıracagom demiştin. al işte şimdiden kararın değişti, anne ve baba olmayana dışarıdan konuşması kolay. bir de dogduktan sonra gör. yanında yatırıp koklamak isteyeceksin. ayrıca aynı odada yatmak, ilk aylarda annenin rahatı için iyi. 1 yaşına dogru ayırırsın.
2. olarak bebğin ismini güzel seçmişsin. tutku erkek çocuga ben 5 ay başar olacak dedim. eşimde sen nasıl istersen dedi, arkadasları beğenmemiş. sonra çınar olsun dedim. ismi gibi uzun ömürlü olsun diye düşündüm. çok da beğeniyorum çınarı. ona da unisex dedi ama bence değil, erkek ismi. demir ismini beğenirim ama soy adımızla yan yana gelince çok komik oluyor. neyse böyle diye diye çocuk doğdu, ismi yok. ameliyathanede doğum esnasında adı ne olacak diye bana soruyorlar ilmiyorum adı yok dedim. eve geldik cabbar diye sevdik 3-5 gun. dalga geçtik yani. bebek dogdunda herkes tel. ediyor, ismi ne diyor, yok ismi diyoruz. o arada her gece ismi ne olsun diye düşündük. o aralar çağan ve siraç falan dendi. 8. gün sabah eşim dedi bi isim söyle ya da babamın adını yazdırayım. en son ismini koyduk. çağan isminde ç ve ğ harflerinin olması ileride sorun olabilir.
2. çocugum olursa erkek olur diye düşünüyorum ve adını da sarp, sarper, çınar gibi bir şey düşünüyorum. aslında mustafa ismini çok beğeniyorum.

selin geçen yaz gittim havuzlu han'a. ufak tefek hediyelik için gitmiştim. çok çeşit var, güzel şeyler oluyor. bebek için nerdeyse herşey var. gitmeni tavsiye ederim ama alacağın şeylerin dışardaki fiyatlarını bilirsen daha iyi olur. bazı şeyler çok uygun değil çünkü. bu genelde eminönü için geçerli. hiçbirşey eskisi kadar uygun değil. biraz pazarlık yapacaksın, biraz da fiyatları iyi bileceksin. bazı şeyler pazardan bile uygun, ama bazı şeyler mağazadan pahalı. listeni yap, fiyatları iyice öğren öyle git derim

senfatcım evet dışardan konuşmak ciddi anlamda o kadar kolaymışki:) dediğim herşeyi herşeyi ya istinasız tek tek yiyorum:)
sözde ben çok kuralcı tek öncelik çocugumun bireyselliği olabileceği bi yetiştirme tarzıyla büyütcektim sıpayı
e peki bu içimdelki anne kartalı ben nelere sokim:) nerelere atim:)
evet oda yapcam ama şu an diil en azından bi sene yatsın bizle zaten bi dünyay gelse babasıda bende sevgi manya yapcaz:) dünyaya gelmesini dört gözle beklioruzki sevelim diye:)hatta şimdiden sevioruz göbüşümde poposuna vuruorum dürtüorum:)
bekara karı boşamak ne kadar kolaymış aynı odada bebkle yatmak kolay olmıcak farkındayımbazı özel şeylere çok dikkat etmemiz gerekicek ama yavrum için herşeyi yapabilirim sanırım benim östrojenler bu ara tavan yaptı:)
aslında tutuku ismini hala çok seviorum ama kime dediysen ne tutkumu o nası bişey falan gibi yorumlarda bulundular bizde ilerde yaşıca sorunlar yüzünden vazgeçtik:)
ben eşime kayra olsunmu demiştim o kayraya aşık oldu bende tutku yerine çınar olsun dedim kabul ettik anlaştık artık değiştirmicez çünkü ben değiştirmeye başlarsam artık zıvanadan çıkıorum:)
bende ömer ismini çok beğeniorum fakat ne eşim ne annem nede etraftan pek tutulmadı ondanda vazgeçtim:)

sunny ablacım verdiğin cevap için çok teşekkür ederim:)

iyi geceler hanımlar çok uykum var ama uyuyamıyorum karnımda şişlik var.
Bugün pikniğe gittik eve geldik ordanda arkadaslara oturmaya gittik eşimle çağan uyuyo ben ayaktayım birazdan yatıcam geçmişi okudum ama yarın cvp yazarım artık kusura bakmayın bu aralar sadece bişey kaçırmayayım diye okuyorum ama cvp yazamıyorum

yaaa bizde öyle böyle diye diye 3 yılı devirdikkk hala yapamdık çocuğu yok kredi yok o yok bu sonra rahatsızlıklar birikimlerle çıktı değil 2 yi 1 e bile el atamadık hayırlısı diyorum artık:)
halada evliliğmizi düzene sokak gerek diye yorum yapıyorum kendimeee...

:):):) bende hep çocuk çok pahalı bir şeyyy bakamayız derdim adam istediği zaman
şimdi 2yıldan sonraaa o istemez oldu ben isteroldum
3.yılı devirdik ve hala yok
dediğin gibi kimine temel matematik kime dif... ya banaaa bizeeee kompleks sayılar teorisi dersi diyorum artık:)

anammmmmmmmm ne güzellll çok hoşşşş yaaaa çok etkileyiciiii.. herkes der ama çok az kişi etkileyiciği bu şekilde güzel ifade eder.... :) isteyen herkese rabbim versin dimi :)

amin dark
Allah herkese hayırlı zamanda hayırlı salih evlatlar nasip etsin
ben bu duayaaa birde hayırlı kocadan versin diye ekleme yapmaktayım bacım:)

meyraa bacım okumuşdum aşk-ı sükunu bendeee
maşallah sare ye de hacere de diyorum na kadınlar var dinimizde tarihimizde.... allahım azcık banada onların ruhundan versin diyorum
ne sare olabilirim nede hacer
güzel eserdi tavsiye ederim... kadınlara :)
erkeklere etmemmm
bizim adam elimde göryor diye aldı okudu ince de diyeee
aşkı üskün adından dolayı okudu
neyse tuttturdu sende nerdde o yürek bak sareyeee kocasını evlendirmiş
bak haceree kumasına kocasına sesini çıkarmammış
anlayacağın cımbızlaaa çekip aldı gıcık etti beni yineee...
bende bak ibrahimeee kadınalrını gökte tutmuş sarenin sözüyle haceri evden çıkarmış ama sen şimdi kadının sözünde olmadan yeğenin için karını üzersin felan desemde boşşşşşşş anlayanaaaaaaaaa

bacım şimdiden doğumda yaklaşması hediyeler mediyeler ayyy ne güzellll

gönlün hangisindeyse o olsun abcım
amaaa 1500 tl vercek mebla varsaaa
nacizaneeee ve 3lü takımın varda kolyen yoksaaaa altından
şöyle ediverebilrsin
alıp o kelepçe bilezzziği
ona uygun ince bir zincir ucuyla basit amaaa
300 ü geçmeyecek şekildeee olursaaa ikiside olmuş olurrr

bende şu sıralar kelepçe bilezziğe taktımda o bakımaaaa kendi yorumu mu kattım hani:) :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…