Kirli Çıkılar )))

karanfil ben tam anlamadım sanırım. baban arabayı geri verdi de parasını mı alamadı:26:
babam arabayı geri vermedi duruyor ama kullanmıyorlar.
paranın tamamını galeriye verip üzerine alamadı ablacım.
bu durumda babamın saflık derecesini önceki mesajlarımda anlatmıştım.

bir ikizim bile yok ağlıyor muyum hadi güleyiiiim

benimki de sevimsiz snırım

hmm evet eşim izlerdi.
adı ne??
hiç tv bile izleyemiyorum şu sıralar..

ben de izledim nerdeyse bütün bölümlerini. orjinali çok güzeldi, bunun güzel olduğunu hiç sanmam. galip derviş bu dizinin adı. engin günaydın oynuyomuş. ne kadar yabancı dizi varsa çakmasını yaptılar ama hiçbirisi orjinali gibi olmuyo

canım ya benimde öğrenim borcum var aylık 400 tl alırken iyiydide verirken öle zor gelioki:) ben o 400 liraya şunu yapardım bunu yaparıdm sanırın o 400 lirayla dünyayı kurtarcam ama acıorum:) eylülde bitcek inş:)
Karanfice= inş. hakkınızı alırsınız mahkemede inan çok üzüldüm.... insanların iyi niyetini kullanarak bunları yapanları bildiği gibi yapsın.....
Sunny ablacım= elma dilim patates mi of hiç daynamam ama bi iki üç gün patates pişiremicem 4 gündür yemekleri patatesli yapıorum :) ellerine sağlık
banuuuuuuuuuu= sen naptın yahu patlıcan dolmasımı of ki ne of:) yarın aktara gidip kuru patlıcan alcam:)
dark öle bi anlatmışsın ki çocuk duygusunu inan şu an ona yetebilcekmiyim isteklerini karşılayabilcekmiyim diye çok tedirginim bi an önce dogsun istiorum ne bilim çok tuhaf şeyler hissediorum bu aralar:)ya ben neler derdim çocuk hakkında şimdi dediklerimin hepsni yiycem:) ben çocuk sevmem normalde hani kuzenimi kardeşimi çocuk oldukları için diil yakınım oldugu için seviodum dışarda çocuk gördüğümde hiçde etkilenmezdim birazda gaddardım şimdi bi gör o bebek arabasındaki tüm çocuklara şefkat hissediorum
tüm hamilelerin gözlerinin içine bakıorum ''seni anlıorum ''der gibi:) o dünyaya gelsin bi neler yapcam ona:)
o eski halimden eser yok şimdi:)))

bugün burdaki bi bebek mağazasına gittim park yatak bakim didim baktım markalı şeyler olmyan eh işte bi yer
neyse fiyatları sordum tek tek eşimle gittik:)
adamın öve öve bitiremediği ve bana ilk başta 345 tl fiyat çekip sonna 129 tl lik yağıyla en en en son 390 a bıraktıgı park yatak gitti gidiyorda 199 tl:)
sonna bana 315 tl fiyat sölediği park yatak gittigidiyorda 169 tl:)) gülermisin ağlarmısın:))
almadım tabiki tüm park yatak fiyatları aklımda şimdi istanbulda haşim işcana gitcem alt geçitteki bisikletçiler çarşısına
orda sorcam eğer arada 10 tl ye kadar fark varsa ordan alırım yok yine burdaki gibi uçurumlar varsa internetten alcam:)))) sonuçta elime ne gelceni bilio olcam gördüğüm için:)
adamı kazıklıcak yer arıolar resmen yuh dedim ya.....!!!!!
farmasicim sanırım ben artık tam bi kirli çıkı oldum:)

ayrıca bugün doktora gittim kontrole:)
bebişim 1.142 gram olmuş gelişimi bir hafta önden gidiomuş:) kemikleri çok iriymiş:)
çünküüüüüüüüüüüü ben nerdeyse 2 günde bir kopkoyu ayran içiorum hergün istinasız koccaman bi kupa iki su bardağı gelio nerdeyse süt içiorum bideeeee deli gibi peynir yiyorum:) işe yaramış:)
herşeyi çok iyiymiş çok mutlu oldum :)
dün hemogram için kan verdim sonna tetenoz aşısı oldum bugünde iki kere kan verdim şimdi isteseler bebişim iin bi 10 kere daha kan veririm artık iğneler canımı hiç acıtmıyo biliomusunuz:) o yüzden dogumdanda korkmuorum:)

kedi kuyrugu hoşgeldin aramıza arkadaşım:) eşin bi yönden haklı olabilir evet ama bi kadının kenarda parası olması lazım ben sana sonuna kadar hak veriorum eğer o parayı biriktirmek çok zmanını almıcaksa ver eşine ortak hesaba koyun ve yeniden biriktir bunu eşine sakın söleme o parada senin sonuçta ama bilmesin bence:) ayrıcada hobin çok hoşuma gitti ben malesef 7-8 aydır kirli çıkıyım ilk eşime ben para biriktircem dediğimde 1 aylık evliydim eşim bi güldü bi güldü gözünden yaş geldi adamın
dedi senmi hadi canım:) dedim ciddiyim yaparım ben tabi tabi dedi:)
neyse ocak ayında biriktirdiğim parayla bilezik aldım adam böle oldu
şimdi orda burda 50 lira 100 lira buluo sen yumurtluomuusn bunları diyo:))
biz birikim yapmaya 3 ay ara verdik para nakit lazım dogumda diye:)) iki gün önce getirmiş 400 lira verdi aşkım al bunu sakla sen iyi saklıosun kendimden önce sana güveniorum diye :) işte zaferim bu benim farmasi acaba bu cümleyide birikim sütununa ekleme şansım varmı:)

eşim bana dogum hediyesi için istediğini alalım didi:) bugün kuyumcuya baktık
ben iki şey beğendim ama karar veremiorum
ilk beğendiğim 3 lü günlük kullanılcak bi takım küpe yüzük ve kolye fiyatı:1.540 lira
ikinci beğendiğim ise : kelepçe bilezik el işçiliği satmalık diil takmalık bi bilezik fiyatı:1.270 lira

şimdi benim günlük takmak için 3 altın küpem ve sürekli parmağımda olan annemin hediyesi alyansım hariç bi yüzüğüm var fakat altın kolyem yok:)
bide ocak ayında aldıgım bilezik var ama modeli işçiliği falan yok dümdüz bişey

soru şu? siz olsanız 3 lü takımımı alırdınız yoksa kelepçeyimi?

selin ben 3 lü seti alırdım,tek tek kullanma şansın da olur.
bu arada dolmam nefis olmuş,isotlu yaptım bu sefer.pişince de nar ekşisi gezdirdim üzerine.
selin getirilecek bir yerde olsan bir tabak getireceğim hemen.
peynirli yaptığım poğaçayı pekmezi sulandırıp,batırdım ve susama buladım.tadı simit gibi oldu.
değişik tad isteyenlere duyurulur.
velhasıl menüde;
tarhana çorbası,
z.yağlı dolma,
patatesli poğaça,
peynirli simit,
mozaik kek vardı.
yarın eşim nöbetçi olunca menü karışık oldu.
yanında götürebileceği şeyler yaptım.
koşu bandımı da aldım bugün.gelsin de tozunu attırayım inşallah.

sultanım koşu bandını güle güle kullan tozunu dumana katarsın inşallah hatta birbirimizi teşvik edelim birlikte kullanalım

bugün 10kg rinso çamaşır deterjanını ve onun sığacağı kadar saklama kutusu hediyeli olanı 23.99
fairy sarılı olan 56+56 bulaşık deterjanını 29.99
duru bulgur 1kg su 1liraya inmiş 3 paket
duru ince bulgur 1kg su 1 liraya inmiş 2 paket
öncü teneke salça 2,99 inmiş 2 tanede ondan aldım Allah bin bereket versin
bimde güldalın çamaır suyu 5kg gelmiş ondan aldım
bim de 2,5kg kırmızı mercimek aldım
yemek takımım kırılmıştı depremde hep ev alınca yenileyeceğim diyordum geçenlerde bimin yeni bir şubesinde güralın 6 kişilik yemek takımını 35e indirmişlerdi 2 paket aldım hooop 12 kişilk yemek takımım çok uzuca geldi

afiyet olsun canım:) stokçular iş başında yanlız olmadıgımı bilemk sevindirio beni:)

cevap veriyorum altına alerjim var
hangisini beğendiysen onu al sonuçta keyfi alıyosun birikim falan değil satılmayacak edilmeyecek işçilik falan önemli değil

ahahha
tam kirli çıkı seniiiii

selin takıların ikisi de güzel hangisi içine daha çok sinecekse onu al ve güle güle kullan

banu menü süppperrrrrrrrrrrrrrrrrrr

benim de bu aralar bir para harcayasım var ve de harcıyorum ne yapalım

banu yürüyüş bandını güle güle kullan
bıdıkçım bereketli olsun aldıkların
selin tam bir kirli çıkı olmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…