Kirli Çıkılar )))

günaydın kızlar
herkese mutlu,huzurlu,sağlıklı,bereketli günler
kızlar 93.300den bi kısım altın bozdurmuştum
92.800 den alsam mı ki
acaba biraz daha beklesem mi ki:44:

selam kızlar hep okuyorum ama yazamıyorum ya neyse toptan yazayım

farmasi oğluna Allh hayırlı uzun ömür versin

seyyah neyi vardı kızını doktora gitmissinz benimde kız hastaydı dün doktor antıbiyotik verdi boğaz enfeksiyonu geçmedi bu kıs neyazıkkı 3. antibiyotik

misafirden bahsetmissnz bende evim temiz olunca fırsatı kaçırmam ikramlık zaten hemen döktürüveririm ama ev temiz olmalı .

bende misafirde ilk zamanlar simdi 5 yıllık evliyim sonuçta alısmısım eskiden çok geriliyordum . sonra baktım eksik olmasın pesindeyim bıraktım rahatım. ben buyum zaten rahatsız olacağım kımseyi evime almam. 4-5 arkadasım var o kadar .

banucum huzur evini paylasmıssın etkiliyiciydi. ben hep huzur evine iyi tarafından bakarım yurt gibi annemi babamı bırakmam asla büyük konusmayım ama kendim giderim çoçuklarımın ayağına takılmak istemem zaman çok değisiyor simdi bizler bile hayat telası iş güs ilerde bizim çocuklar ne olacaklar Allh bilir:44:

gökçeyle sunny dünür olmuslar oh masallah Allh tamamına erdirsin

dün 2 tane ayakkabı aldım aşık oldum resmen akkalara 15 gün öncede almıstım 2 tane birde internetten spor aldım hayli müsriflik yaptım anlıycanız aman gençken giycem aksam ekliycem size resimlerinide bakılm beğenecekmisinz sevgi pıtırcıklarım

aynı apartmanda otursak demissinz ne güzel olurdu

selinicim canının sıkma bildiğini yap erkekler bazın bizden farklı düsünürler aylar yıllar sonra bizi anlarlar. benim eşim nisan döneminde çamasır bulasık makınas ben almıstım bosch marka onada sen fırınla buzdolap al bosh olacak dedim . buzdolap en büyük hangisiyse o olacak dedim. bir sürü tantana 2 kisiymisiz napcaz en genisini . ama ben olacak dedim aldık simdi derki iyiki seni dinlemisim araba aldık sıfır tamam pahalı ama hiç sorun çıkarmadı bize hiç sanayiye gitmedi. onada der iyiki sıfır aldık tertemz sorunsuz biniyoruz diyor. seninkide bir kaç yıl sonra iyiki okudun o bölümü diyecektir eminimmm

umreye ne giderdemissinz bizdede aynı ama bence saçma olyuor bunlar ya gereksiz simdi heryer kıyafet bizde yakınlara para verilir 100 200 gibi orda kullanması için elinde para daha önemli diye . uzak binrnede hiç birsey yapmıyoruz. ayrıca artık herkes gidiyor

başka aklıma bisi gelmiyor :44::44::44: bu arada gökçe dediğin merdiven bu olmalı benim dediğim bu ikeadan

banu yürüme bandından naber canımmm kuruldumu basladınmı yurumeye

merhaba cancaaazlarım nasılsınız keyfiniz haliniz ne alemde...hastalara rabbim şifa sağlık sıhhat versin inş. selincan sen sınavına gir inş. bi başarıda elde edersin o noktada kadının fendi erkeği yener istediğini yaparsın hayırlısıyla dert etme

pepeticim ne güzel özetlemişsin
benim de kaçırdığım bir sürü şey olmuş
seyyahcım kızına geçmiş olsun
huzurevine Allah bana ömür verirse annemi babamı bırakmam
hatta beni hiç sevmeyen,bi türlü kabullenmeyen kayınvalidemi bile bırakmam ya
ünideyken arkadaşlarımla ara ara giderdik hem çocuk esirgemeye hem huzurevine
o yüzden hemen yüreğim burkuluverir

zencefil bana yasak..kan sulandırıcı ilaç alıyorum..etkiliyomuş:26:
aktif hayata ,yemek yiyebildiğimde dönücem inş.
dr. 3 ay dinlen uzun süre oturma ,yürüme,arabada seyahat etme dedi
ama ben 4 gündür su bile içemiyorum
geçen gün serum verdi dr.biraz kendime geldim..
bulantılar biterse inş. normalleşicem

çok sağolun banu ve pepeti

bir taraftan 2 sınıfa sınav sorusu hazırlıyorum bir tanesi bitti bile
diğerini de yarıladım sayılır ara verdim akşamüzeri nasipse ya da öğleden sonra devam ederim beynim yoruldu :))

öğleden sonra bebek görmeye gideceğim nasipse bir tanıdığa

dün okuldan gelince evi rütuşlayınca yapacak birşey kalmadı anca kurutmadan çıkanları katlar yerleştiririm
çocuklara öğleyin birşeyler hazırlar okullarına bırakır gelirim inşaallah
işte böyle

Son düzenleme:
ama ben hem hasta oldum hem de regl
bilyordum zaten mutlaka sorun olacak ben sınava girecem ya

heyyyyyyyyyyyy hanımmmmmmmmmmm
ne oluyoruz yahu daha sınav günü gelmemiş sen yelkenleri hemen suya indiriyorsun
toparlan kendini iyiye güzele motive et
dövecem bak ha

evet seyyahcan yaaaaa yapma böyle gözün sevmişim ne bu umutsuz haller negatif sıçramalar yeter ama dayakmı istion sen kendine gelmek için allahın izniyle sınavın güzel geçecek başaracaksın sen elinden geleni yaptın çalıştın gerisi allahtan ötesi yok lütfen olumsuz bakma artık

ohoo sen böyle yaparsan olmaz ki...
regli ne sorun yaptın bırak ne hali varsa görsün
bu akşam gidip bi serum taktırsan grip için kendine gelirdin:26:

heyyyyyyyyyyyy hanımmmmmmmmmmm
ne oluyoruz yahu daha sınav günü gelmemiş sen yelkenleri hemen suya indiriyorsun
toparlan kendini iyiye güzele motive et
dövecem bak ha

ama umut edip hayal kırıklığına uğramak daha kötü:26::26::26::26::26:
çok istiyorum ya bodruma gitmek
müzeye gidemedim en azından yakın olayım
hafta sonları şöle çevredeki kalıntılara gideyim
işten çıkınca bi deniz kenarında yürüyeyim
yazın kızımı kazıya götüreyim
seramik yapıp turistlere satayım

ne olacakmış gibi umutlan ,nede olmayacak gibi üzülme
dua etmekten başka yapacak bişey yok..
inş. hayırlısıyla olur tüm istediklerin..amin
bide o şıklara yazın badeyle tatil yapardık ekle pilis

meyraa euro ya dikkat edin mi canımcım?

canıııııım,senin haberin yok tabi.....
ben bıraktım,altın, euro,dolar işlerini....
pasta börek tariflerine başladım,görmedin mi? :))

şaka bir yana da,çok fazla bi düşüş sözkonusu değil gibi.... :)
olsa bile, biliyorsun, döviz pek cazip gelmiyor bana,güvenmiyorum.... :)
altın işini de mecburen rolantiye aldım...
bekliyom öyle... :)

:)))))))))))))))))))))

pastacı güzeli olmaya karar verdin demek
ya da istanbul'dan başlayarak memleketin dört bir yanına meyraaca ,mayraanın mutfağından lezzetler şeklinde pasta börek zinciri mi kuracaksın

heeeee,seni de ortak yapıcam....
ne Türkiyesi,bizi ancak avrupa paklar... :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…