- 24 Kasım 2010
- 686
- 19
- 318
babamın hediye ettiği ilk romandı huzur sokağı
maşallah dizi ile feci içine ettilerr güzelim eserin. şule yüksel şenlerde nasıl eserini böyle para için kullandırttıysaa hala şaşkınım
ya çok iyi olucak senaryosu sandı
yada aldı parayı sağlam iyi yerlere harcadı
yada klasik insan nefsi diye düşünyorum...
2-3 bölüm izledimmmm tiksindimmmm
kızlar akıl verin bana nolur
ya iş yerimde çok fitne fücur biri var bugün çok gerdi beni. bu tipin şöyle bir özelliği var ortaya ukalaca bağırıyoy çağırıyor laf çarpıyor bana falan ben üstüme alınmıyorum ama sinirlerim bozuluyor en sonunda patlasam mı diyorum. ama yapıma çok uygun değil hazırcevap değilim tartışırken çok geriliyorum demiştim daha önce de. ne yapsam bilemiyorum. burada çok güvendiğim dobra bi yaşça olgun biri var. onu da hiç sevmiyor çekemiyor bu tayfa. ona dedim patlasam mı napsam bırak duymamazlıktan gel dedi kendisi de benzer sorunlar yaşatmışlar ukalalıklar falanç o da ben patladım şimdi yüzüme bişey diyemiyorlar ama burada amir tayfası böyle fevri davrananları hiç sevmez en kötü sen olursun dedi. politik davranmaya çalış burdaki herkes gibi dedi,davranamıyorum yüzüne gülemiyorum çünkü ben büyüklük yapıp alttan alınca kendini bi halt zannediyor bu kız. napacam bilemiyorum. felak nas okuyorum bol bol bi de hasbinallah ve nimel vekil diyorum içim daralıyor. hem konuyla ilgili fikir hem de varsa bu gibi durumlarda sükun bulmak için dua tavsiyesi bekliyorum.
ya iş yerimde çok fitne fücur biri var bugün çok gerdi beni. bu tipin şöyle bir özelliği var ortaya ukalaca bağırıyoy çağırıyor laf çarpıyor bana falan ben üstüme alınmıyorum ama sinirlerim bozuluyor en sonunda patlasam mı diyorum. ama yapıma çok uygun değil hazırcevap değilim tartışırken çok geriliyorum demiştim daha önce de. ne yapsam bilemiyorum. burada çok güvendiğim dobra bi yaşça olgun biri var. onu da hiç sevmiyor çekemiyor bu tayfa. ona dedim patlasam mı napsam bırak duymamazlıktan gel dedi kendisi de benzer sorunlar yaşatmışlar ukalalıklar falanç o da ben patladım şimdi yüzüme bişey diyemiyorlar ama burada amir tayfası böyle fevri davrananları hiç sevmez en kötü sen olursun dedi. politik davranmaya çalış burdaki herkes gibi dedi,davranamıyorum yüzüne gülemiyorum çünkü ben büyüklük yapıp alttan alınca kendini bi halt zannediyor bu kız. napacam bilemiyorum. felak nas okuyorum bol bol bi de hasbinallah ve nimel vekil diyorum içim daralıyor. hem konuyla ilgili fikir hem de varsa bu gibi durumlarda sükun bulmak için dua tavsiyesi bekliyorum.
sen patladığında
aa ben sana söylemedim .niye alındın ..der
suçlu da kötüde sen olursun
cevap verme kudursun iyice
kızlar dün çok üzgündüm akişam eve geldi kapıyı çaldı ben mutfakta maydonoz dogrudum elimde bıçakla karşıladım:)
dedi baya kızgınsız heralde bıçakla karşıladığına göre falan bana dioki ben sana''işine yarıcaksa oku dedim bidaha hemşirelik okuyup napcakson'' evet dogru ama ben hemşirelik okumıcamki biyoloji okucam
hadi geçtim diyelimki ben hemşirelik okucam arkadaş bi işimede yaramıcak öle bile olsa arkamda dur yaaaaaaa.....
bana ne dedi özrü kabahtinden büyük ''BEKARKEN BİTİREMEDİN OKULU EVLİYKENMİ BİTİRCEKSİN''
dahada sinirlendim zırıl zırıl ağladım resmen çok üzüldüm sonra sustum dedim salak ne ağlıyon
sus ve çalış kazan..... ağlaman bişeyi değiltircekmi? hayır normale dön ağlamayı kes kendini üzme ve o sınavı kazan
dedimki ben seni yeni doğmuş bi bebekle 9 ay beklemeyi göze aldım sen bana ''ben senin arkandayım demedin'' haklısında şölede bölede bilmem nede bıdı bıdı
o sınava gircem fakat benim ikinci öğretim okumam gerekicek yani gündüz çalışcam gecede okula gitcem bebek doğcak
ama bunlar mazeret diil en azından o sınava girip kazanbilcemi göstercem
istanbulda gidebilcem tek okul marmara üniversitesi olmzsa karşıya taşınırım kaynanamıda çağırırım bebişe baksın diye
bi şekilde hallederim yada bi yere gitmesem bile bilemiorum sınava girip ne yapabilceme bakıcam......,,
sizce yeni doğmuş bi bebekle o zmana kadar 4 aylık anca olcak
gündüz işe gidip ikinci öğretim okumak çocuğum haksızlık olurmu? yada başarabilirmiyim ne yapmamı önerirsiniz
sınava her halukarda gircem tercih yapsamda yapmasamda kendimi denemek istiorum? ama sonra napcamı bilmiorum((((
eva sakın patlama
zaten o kızın istediği de bu; o ortaya ortaya bağırdıkça üstüne alınan birisi olup olayı kişiselleştirmesi.
sabır deyip geçeceksin
en güzeli sen bu işi sadece dua ile halletmeye bak
okuduklarına devam et canım
kişi belki de sizin tepki verip iyice içini boşaltmak istiyordur ama buna müsade hiççççççççççççç etme
çemkisin dursun gerilme gerildiğini hissettirme bile keyifler yerinde hal takın çatlasın iyice
kendi başını yer anca öyle zavallılar unutma :)))))))
öyle mi oluyordur dersin yani ben de ne bileyim bi patlasam (ama mizacım çok uygun değil hazırcevap stres olmadan şakır şakır laf yetiştirip kavgada cool durabilen biri değilim) gözdağı olur ya bu deli buna bulaşmayalım olur diye düşünüyorum ama o zaman da o ablanın da dediği gibi ''fevri olursan olayı evirip çevirip senin aleyhine yaparlar üstlere karşı'' durumu oluşur. Allahım neden insanlara dirlik vermezler uğraşır dururlar bu insanlar. iş yerinde kimseye saygıda kusur etmem davranşlarımda çok ölçülüyümdür ve inanın kimsenin kötülüğünü düşünmem. niye böyle oluyor. Allaha havale diyorum bu insanları ama burada yapılabilecek en doğru şeyi kestirmeye çalışıyorum
Tunaydinlar.... Ay ilke sabahtan beri çıldırtttı beni ben topluyorum o dağıtıyor. Bugun frekanslarimiz pek tutmiyo... Farmasim dün yazmıştım ama gonderememisim sanirsam küçük paşanın yeni yaşı kutlu olsun hayiirli ewlat olsun insallah... Seyyahhhh yoldurtma kendini bana. Salma kendini cnm basaracksin ınan buna haaa olmasada dunyanjn sonu deil uzme kendini bak kardesim dalyana yolcu bu aksam orada olur dersen ayarlayalım biseler
öyle olmalı di mi valla burdaki ablada öyle söylediydi ben fevri oldum dayanamadım ama sen olma sabret dedi. sizlerden de aynısını duyunca doğrunun bu olduğuna kanaat getirdim. aslında siz bazen anlatıyorsunuz burada şöyle şöyle ağzının payını verdim rahatladım,bana bulaşamıyorlar falan diye acaba benim yapmam gereken de o mu diye düşündüm. buradaki, insanların inancına olgunluğuna hayat tecrübesine çok inanıyorum ve güveniyorum o yüzden acaba belki bi kavga patlat rahatla diyen olur mu ona mecbur kalır mıyım acaba dediydim. Allah hepinizden razı olsun. insanın danışabileceği aklı başında zeki insanlar bulması ne büyük lütuf Allahım.
sizin patladığınız durumlar iyice çok afedersiniz b.ku çıkınca mı oluyor. şimdilik gerek yok di mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?