Kirli Çıkılar )))

kitabı yazdığı an tüm yayın hakkını kitap evine vermiş.
eskilerden öyle oluyormuş.
diziye çevrildiğini kendi de tv den görmüş.
belli vermezdi yoksaaa diye düşünüyorum
bendeeee okumuştum ama timaş yayınları idi timaş mı satmış acabaaaaaaaaa ?? neyseeee belki diziye merak dan alır da okur millet

gökçe bana her şey uyar yemek kahve farketmez sadece saati önceden haber verin işlerimi ona göre organize edeyim

selin seni sonuna kadar destekliyorum sen kazan başla okumaya sana ben de yardımcı olurum notlar ödevler konusunda.

sunny ablayla demek dünür oluyorsunuz iyice çöpçatan topağı yaptınız burayı

burada yazışırız zatennnn... hep beraber kararlaşır angara ekibiii

hakkaten ya sirkeci bacım çöpçatan topici varmıdır yaaa bu kk da:) biizmkileri haberi olmadan oraya yazdırsammm hahaahahaha

belli vermezdi yoksaaa diye düşünüyorum
bendeeee okumuştum ama timaş yayınları idi timaş mı satmış acabaaaaaaaaa ?? neyseeee belki diziye merak dan alır da okur millet
Şule Yüksel Şenler, Huzur Sokağı dizisi için ne dedi? Haberleri, En Son Haber || Samanyolu Haber
tek hazneli mi bu??
bayiler 150 diyor.
ama ben bi bayiye nette 100 e almışlar dedim en son 130 inmişti.

uğurlama adına çok çok misafiri geliyorsa hemen bozulmayacak pasta türü alabilirsin.
iç çamaşırı ya da başka şey almak garip gelirse bu iyi oluyor.
ayrıca ev sahibine de çok yarıyor. biz etliekmek yaptırıp götürmüştük arkadaşlarla kadına eziyet olmamıştı yemek meselesi.
çünkü bi süre ard arda misafir gelirse sonra pasta börek hazırlamak baya yük olmaya başlayabiliyor. hazır sizin götürdüklerinizi ikram eder.
su böreği falan alıp götürebilirsin.

hakkaten ya sirkeci bacım çöpçatan topici varmıdır yaaa bu kk da:) biizmkileri haberi olmadan oraya yazdırsammm hahaahahaha

canım sen 86 lı değil miydin.
e bunlar kardeşlerin senden de küçük ne bu acelen.
dur bakalım evlenirler daha..

benim de erkek kardeşim 88 li bizim hiç o yönde bi telaşımız yok.
ütelik askerliğini de yaptı. bizim ki de müh. medaşta.

okuyorumm bakalım neler demiş şenler....
umre ziyareti için arkdş öğrtmn okulda hediyesni verecem eve gitmeyecem kimseler bişe yapamdı zaten ben düşündüm bakayım

evet ama
bizim 3müzde hayata baya erken atılanlardanız daaa ne bilem babamda annemde evlenmelerini istemekteler tabi bendeeee
yoksaaa evet gençler dimiii henüz?
ama olursa iyi kısmetler kaçırmamak gerek
suny ablaaaa gibi bir kv düşünseneeee

ben de gittim umreye..
kimseden hediye beklemedim canım..
gelenler güzelce yediler içtiler hurmamı zemzemimi..
ama dediğin gibi havlu yazma patik vs. hediye getirenler olmuş sağolsunlar..

çoğu da gelince geldi.
bazı haftalar nerdeyse her akşam misafir gelmişti.
kendi yaptığımın yanına onlara getirdiklerinden ikram ettim güzel oldu..
sen de gelince evine gidip öyle bişey de götürebilirsin
sadece fikir uygulamak sana kalmış..

sunny ablaya sözüm yok canım

huzur sokağı linkin için teşek.ederim bacımmmm... okudummm

ve iyi geceler diliyorummmmmmmm herkeseee

Filmde oynayan oyuncular romandan etkilenmiş miydi?

Türkan Şoray'a çok tesir etmişti ama filmin son kısımlarında onu benden uzaklaştırdılar. Başka şeylerin içine çektiler. Çünkü Türkan Şoray "Şule Hanım 10 gün daha yanınızda kalsam inanın artık her şeyi bırakacağım. Çünkü şimdi olmazsa sonra hiç yapamam. Gerçekten Feyza gibi olmaya başlayacağım." dedikten sonra ben artık onunla bir araya gelemedim, hiçbir şeye katılamadım. Onu benden kaçırdılar.

gerçekten de böyle olmuşş..
bazı sahnelerin ardından saatlerce ağladığı olmuş Türkan şorayın ama medya o zaman da şimdiki gibi izin vermemiş..

günaydınnnnnnnnnnnnnn canlar mutlu huzurlu bir gün olsun inşaallah :))))))

farmasi bacımmm oğluşunun doğum günü kutlu,yaşamı mutlu,hayatı huzurlu,ömrü sağlıklı olsun....nice yıllara ailesi ile....Eki Görüntüle 669122
çok teşekkürler bacımmmmmmmmmmm

çok sağolasın datlummmmmmmmmm benim

bela okumayı bırakmana sevindim
bela selayı getirir derdi şırnak'tayken arkadaşın biri

canım sana çok yakın biriyse yemeğe de alabilirsin
ya da giyecek bir bluz terlik havlu pasta tatlı vs götürülür burada da
gönlünden ne kopuyorsa

Lânet olsun demek, Allahın rahmetinden uzak olsun demektir.Lânet etmek, beddua etmek iyi değildir.Çünkü hadis-i şerifte, (Bir kimse lânet edince, lânet edilen buna müstehak değilse, kendine döner)buyurulmuştur. İbni Mübarekhazretleri, çocuğunu şikayet edene, (Çocuğa beddua ettin mi?) dedi. O da, evet deyince, (Çocuğun ahlâkını sen bozdun) buyurdu. Hadis-i şeriflerde buyuruluyor ki:
(Bir babanın duâsı, ilahi hicaba erişir ve bu hicabı da aşar.)
(Ana-babanın çocuğuna ve mazlumun zâlime olan bedduaları, reddolmaz.)
(Kendinize, malınıza ve çolukçocuğunuza bedduâ etmeyin! Duâların kabul olduğu bir saate rastlar da bedduânız kabul olur.)
Kötü ana-babanın, suçsuz ve iyi olan çocuğuna yaptığı beddua kabul olmaz. Haksız olarak yapılan beddualar kabul olmaz.
Diğer peygamberler, kavimlerine lânet ettikleri hâlde, Peygamber efendimiz lânet etmemiştir. Peygamber efendimiz, genel bir bedduâ, lânet etmemiştir. Fakat bazı gruplar, sınıflar için bedduâ etmiştir.
Rahmet Peygamberi
Bir savaşta, kâfirlerin yok olması için duâ etmesini istediklerinde (Ben lânet etmek için, insanların azab çekmesi için gönderilmedim. Ben, herkese iyilik etmek için, insanların huzura kavuşması için gönderildim.) buyurdu. Nitekim Kur'an-ı kerimde, (Seni âlemlere rahmet, iyilik için gönderdik.) buyuruluyor. (Enbiya 107)
Lânete müstehak olanlara lânet etmiştir. Hadis-i şeriflerde (Allah lânet etsin) denilen zümrelerden bazıları şunlardır:
(Fitne çıkarana ...)
(Rüşvet alıp verenlere...)
(Eshabıma söğenlere...)
(Zekât vermiyenlere...)
(Ana-babasına lânet edene...)
(Hanımını anasından üstün tutana...)
(Lutilik yapana...)
(Erkek kılığına giren kadına, kadın kılığına giren erkeğe...)
(Zâlim âmire, açıktan günah işliyene, sünnetimi yıkan bid'atçıya lânet olsun)

Allahın lânet etmesi
Daha bunlar gibi kimselere lânet edildiğini bildiren hadis-i şerifler çoktur. Kur'an-ı kerimde de Allahü teâlâ, bazılarına lânet etmiştir. Mesela, (Allahın lâneti kâfirlerin üzerine olsun) buyuruluyor. (Bekara 89)
Yine bir hadis-i şerifte, (Üç kimseye lânet olsun ki, bunlar, zâlim emir, açıkça günah işliyen fâsık ve sünnetimi yıkan bid’at ehli kimsedir.) buyurulmuştur.
Kur’an-ı kerimde Allahü teâlâ Ebu Lehep için, (Onun eli kurusun) buyurduğu gibi, Ebu Lehebin oğlu Uteybe, (Tebbet yeda) suresi gelince, Resulullahın efendimize çeşitli hakaretlerde bulundu. Peygamber efendimiz çok üzülüp, (Ya Rabbi! Buna bir canavar musallat eyle!) dedi. Ebu Lehebin oğlu Uteybe Şama ticaret için giderken, bir gece arkadaşlarının arasında yatarken, bir arslan gelip arkadaşlarını koklayıp bıraktı. Sıra Uteybeye gelince onu parçaladı.
Bir kimse, sol eliyle yemek yiyordu. (Sağ elin ile ye) buyurdu. (Sağ kolum hareket etmiyor) diye yalan söyledi. Bir peygamber ile alay eden bu kimse için Resulullah efendimiz, (Sağ elin artık hareket etmesin)buyurdu. Ölünceye kadar sağ elini ağzına götüremedi. Yalan söylemek çok büyük günahtır. Hele Peygamber efendimize karşı yalan söylemek çok daha büyük günahtır. Dünyada elin felç olması küçük bir cezadır. Ahırette verilecek cezalar çok büyüktür.
Peygamber efendimizin buna benzer bedduaları vardır. Diğer insanların ibret almaları ve hidayete kavuşmaları için böyle mucizeler vaki olmuştur.

Günaydın arkadaşlar.
İzin aldım evdeyim hem oğlum hem kendim hastayım
Tamda bu yıl grip olmadan yazı getirecek diyordum oysa ki

herkese günaydın. dün akşam yazılanları okuyorum ama baktım kalabalıklaşıyor bi merhaba diyeyim dedim.
farmasicim dün gözümden kaçmış oğluşunn doğum günü kutlu olsun nice güzel yaşları olsun inşallah
selincim bence sen ne yapar eder o sınava girer en güzel yeri kazanırsın eşin de bunu görünce sana her türlü destek olur bence

Günaydın arkadaşlar.
İzin aldım evdeyim hem oğlum hem kendim hastayım
Tamda bu yıl grip olmadan yazı getirecek diyordum oysa ki

geçmişler olsun bebeeeem
ben de aynı durumdayım
zaten biliyordum ki ben illa bi sorun çıkacak
zaten iki sorun çıktı bir de değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…