uzun süredir izlemiyordum bugun açtım yineeeçok bozdular bu işler güçleri..
hep belaltı espriler..izlemiycem galiba
belli vermezdi yoksaaakitabı yazdığı an tüm yayın hakkını kitap evine vermiş.
eskilerden öyle oluyormuş.
diziye çevrildiğini kendi de tv den görmüş.
burada yazışırız zatennnn... hep beraber kararlaşır angara ekibiiigökçe bana her şey uyar yemek kahve farketmez sadece saati önceden haber verin işlerimi ona göre organize edeyim
selin seni sonuna kadar destekliyorum sen kazan başla okumaya sana ben de yardımcı olurum notlar ödevler konusunda.
sunny ablayla demek dünür oluyorsunuz iyice çöpçatan topağı yaptınız burayı
Şule Yüksel Şenler, Huzur Sokağı dizisi için ne dedi? Haberleri, En Son Haber || Samanyolu Haberbelli vermezdi yoksaaadiye düşünüyorum
bendeeee okumuştum ama timaş yayınları idi timaş mı satmış acabaaaaaaaaa ?? neyseeee belki diziye merak dan alır da okur millet
tek hazneli mi bu??gropfonide indirim varmış %48 yazyor indirimeeee bir bakın hele iymidir bu makine alayımmı
tek haznelimi iyi çift haznelimi arçelik nedir ne değildir
inceleyenler yazarsa sevindirik olucam
daha bir rondo alamadan bunaaa zıplayacammmm
grupfoni
Sizlerden bir kaç fikir almak istiyorum bacılarım....
bir arkdşm haftaya umreye gidecek,annemelr haca gidenlere umreyede gidenelre gitmeden ya yemeğe alır yahut hediye verirlerdi ne etsem ne alsam varmıdır önerisi olan.... ben pek anlamam bu şekilde hac umre işlerinden ne alsam ki
hakkaten ya sirkeci bacım çöpçatan topici varmıdır yaaa bu kk da:) biizmkileri haberi olmadan oraya yazdırsammm hahaahahaha
okuyorumm bakalım neler demiş şenler....Şule Yüksel Şenler, Huzur Sokağı dizisi için ne dedi? Haberleri, En Son Haber || Samanyolu Haber
tek hazneli mi bu??
bayiler 150 diyor.
ama ben bi bayiye nette 100 e almışlar dedim en son 130 inmişti.
uğurlama adına çok çok misafiri geliyorsa hemen bozulmayacak pasta türü alabilirsin.
iç çamaşırı ya da başka şey almak garip gelirse bu iyi oluyor.
ayrıca ev sahibine de çok yarıyor. biz etliekmek yaptırıp götürmüştük arkadaşlarla kadına eziyet olmamıştı yemek meselesi.
çünkü bi süre ard arda misafir gelirse sonra pasta börek hazırlamak baya yük olmaya başlayabiliyor. hazır sizin götürdüklerinizi ikram eder.
su böreği falan alıp götürebilirsin.
evet amacanım sen 86 lı değil miydin.
e bunlar kardeşlerin senden de küçük ne bu acelen.
dur bakalım evlenirler daha..
benim de erkek kardeşim 88 li bizim hiç o yönde bi telaşımız yok.
ütelik askerliğini de yaptı. bizim ki de müh. medaşta.
okuyorumm bakalım neler demiş şenler....
umre ziyareti için arkdş öğrtmn okulda hediyesni verecem eve gitmeyecem kimseler bişe yapamdı zaten ben düşündüm bakayım
evet ama
bizim 3müzde hayata baya erken atılanlardanız daaa ne bilem babamda annemde evlenmelerini istemekteler tabi bendeeee
yoksaaa evet gençler dimiii henüz?
ama olursa iyi kısmetler kaçırmamak gerek
suny ablaaaa gibi bir kv düşünseneeee
çok teşekkürler bacımmmmmmmmmmmfarmasi bacımmm oğluşunun doğum günü kutlu,yaşamı mutlu,hayatı huzurlu,ömrü sağlıklı olsun....nice yıllara ailesi ile....Eki Görüntüle 669122
banu banu banu
içim yandı kül oldu
geçende annem geldi bilirsiniz
burda bir ablam var bir diğer ablam ve eniştem de annemle başka şehirden geldi
annemde kkireçlenme ve bel fıtığı var zaten 66 yaşında zor hareket ediyor
arabadan inerken eniştemin biri kolundan tuttu diğeri çantasını aldı
ablam apartmanın kapısını açtı yeğenim evin kapısını
ayakkabılarını öbür ablam çıkardı çocuklar-sılayla yeğenimin aynı yaştaki kızı- çoraplarını çıkardı
arkasına yastık koyan mı suyunu getiren mi bacaklarını ovan mı istersiniz
amin amin amin şükürler olsun böyle bir ailem olduğu için
allah beni hepimizi şaşırtmasın
kötü evlatlardan insanlardan eylemesin
evladımı da bana kendine ailesine vatanına hayırlı bir insan nasip eylesin
elden ayaktan düşürmeden komşu teyzemin lafıyla 3 gün yatak dördüncü gün toprak nasip etsin
ömürün de ölümün de hayırlısını nasip etsin
amin
allah bu yazıdaki gibileri de ıslah etsin
bela okumayı bıraktım yoksa daha iyi şeyler söylerdim de
farmasi banunun bu yazısından sonra oğluşun için de hayırlı evlat olmasını diliyorum bacım
herşeyin başı bu sanırım
Sizlerden bir kaç fikir almak istiyorum bacılarım....
bir arkdşm haftaya umreye gidecek,annemelr haca gidenlere umreyede gidenelre gitmeden ya yemeğe alır yahut hediye verirlerdi ne etsem ne alsam varmıdır önerisi olan.... ben pek anlamam bu şekilde hac umre işlerinden ne alsam ki
Günaydın arkadaşlar.
İzin aldım evdeyim hem oğlum hem kendim hastayım
Tamda bu yıl grip olmadan yazı getirecek diyordum oysa ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?