Benim annem bildiğiniz gibi değil
Sorumsuzdur, bencildir, o yüzden her kusurunu üstüme almıyorum artık
yoksa ben yıpranıyorum!
Bana ne, gelmediyse onunla ilgili, benimle değil
Gerçekten BANA NE!
ben de atacam bir konu 40 gün 40 gece kafa yorduracam istişare ettirecem heeeeeee
yavrum evladım zaten okulda ekimde açılıyor o zaman çocuk büyüyecek ve ilk yıl selin zaten bikaç dersten muaf olacak
zaten gün içinde çalışacağından akşamda çocuk uyuyacağından gene uyayacak pek bir fark olmuyor
haftasonları zaten tatil her halükarda
ücretsiz izin alırsa zaten hiç sorun yok okulun yarısı bitmiş çocuk da kreşe başlamış olacak o ara
ayrıca be bebek 9 ay babayı nasıl görecekti ona ihtiyacı yok muydu
söyletme beni
evet zor ama imkansız değil
be senfatın pardon ikizimin fikrini çok merak ediyorum mutlaka mantıklı bilimsel bi yaklaşım getirecek hepimizolucaz
ama uğramaz bi kaç gün gelince bakalım ne dicek
kesin bakmadığımız bi açıdan bakıcak
selin en büyük destekçin benim
sen başla okumaya ben de yardımcı olurum sana derslerde
selin en büyük destekçin benim
sen başla okumaya ben de yardımcı olurum sana derslerde
çocuk akşam nasıl uyuyo ki tavıkmı bu..
benim yeğenler gece 11 de uyurlardı 10 defa uyanırlardı..
bence çok zor..
babaı geç allasen ,onlar işten gelip agucuk diye sevip yayılırlar zaten..
ne bileyim bana imkansıza yakın geliyo:26:veya ben çok tembeli,m
tabi ondan sonra benim çocuk gözler:111:bu halde tenhada her gördüğünü sıkıştırsınbilim için adanmış ruh sirkeciiiiiii
senin beben olursa ninni niyetine makale okursun bebeye
tabi ondan sonra benim çocuk gözler:111:bu halde tenhada her gördüğünü sıkıştırsın
tabi ondan sonra benim çocuk gözler:111:bu halde tenhada her gördüğünü sıkıştırsın
benim çocuk bilimsel olsun kardeş istemem ben öle ev kuşu
zaten doktora gittik hemen aletlerini inceliyo
bi de dün yılanla fare kurbağa almaya kalktı
yılanı eve sokmam dedim diğerlerini al
öle de iğrenç bi dokuları var ki allahım dokunamıyorum
benim hayvan sevgime saygı duy anne diyor
kusura bakma yılana saygı duyamam didim
sen patladığında
aa ben sana söylemedim .niye alındın ..der
suçlu da kötüde sen olursun
cevap verme kudursun iyice
bence sana akıl veren kişi çok iyi demiş evacım iş yerinde olmaz tartışma bencede çamur sanada bulaşır sen suçlu olursun en kötü ona uydugun için biliorum çok zor ama başka bi yolunu bulmalısın....... seninle aynı kademede bu insan ? iş yerindeki konumu ne?
hiç gerilme,rahat ol canım...
tınlama onu.....
en güzel patlama şekli,onu kaale almamaktır.....
sen cevap verir,tartışır,patlarsan,kendini birşey zanneder,hepten tepene çıkmaya çalışır....
bilmem anlatabildim mi canım? :)
"Hasbunallahu ve ni'mel vekil ni'mel Mevla ve ni'me'n nasîr"
(Allahü Teala, bize yeter, O ne güzel vekildir. Ne güzel Mevla ve ne güzel yardımcıdır.)
bunun üzerine de, dua tanımam.... :)
eva sakın patlama
zaten o kızın istediği de bu; o ortaya ortaya bağırdıkça üstüne alınan birisi olup olayı kişiselleştirmesi.
sabır deyip geçeceksin
en güzeli sen bu işi sadece dua ile halletmeye bak
okuduklarına devam et canım
kişi belki de sizin tepki verip iyice içini boşaltmak istiyordur ama buna müsade hiççççççççççççç etme
çemkisin dursun gerilme gerildiğini hissettirme bile keyifler yerinde hal takın çatlasın iyice
kendi başını yer anca öyle zavallılar unutma :)))))))
benim dayımın eşi var bu işlerin piri :)
anneanneme dedeme yapmadığı eziyet kalmadı..annemle teyzem bigün niyetlendiler kavga edicekler bunnla..
kadın ağladı ayıldı bayıldı herkesin içinde..bu yaştan sonra görümcelik yapıyolar komşular diye:))
dayım tabi baktı karısına laf söyleyen kız kardeşleri...aannemle teyzem mum oldu gariplerim
cadı görümceye çıktı adları..ertesi gün yengem dayımı koluna takıp (herkes bahçede oturuken)şarkı söyleye söyleye gezmeye gitti:)
böyleleriyle baş edemezsin..hiç bulaşma..gül geç..sinirlndiğinide belli etme vazgeçerler zamanla inş..
Yaa kardeşim seni öyle iyi anlıyorum ki,
Çevremde buna benzer biri var ama bu kadr fevri değil, bir de çok sinsi, sinsi sinsi laf sokuyor,
Eskiden daha fazla yapardı ama bir şeyler değiştikçe azalttı.
Aslında en son bahsettiğim ailenin hanım üyesi bu kişi.
Ben de bu kişiye karşı onun gibi muamele etmek istiyorum ama senin gibi yapamıyorum işte.
Hiç yapımda yok, gerilmeye gelemiyorum, adrenalin kurbanı oluyorum.
Haklıyken bile batıyorum. Beceremiyorum.
Senin gibi çok sıkıntıya düşüyorum, içim daralıyor,
Son zamanlarda da hiç konuşmuyor, kendi kendine küsüyor,
birlikte aynı binada yaşamaya mecbur olduğum bir şahsiyet!
Ne desen haklısın. Okumaya devam et.
Estanbul diye bir sitede ''Birlikte yaşamaya mecbur olduğunuz kişilerle aranızın iyi olması ve muhabbetin artması için bir dua'' tavsiye ediliyordu, hiç denemedim ama bir deneyebilirsin.
Çünkü ne atabiliyorsun ne satabiliyorsun, gidemiyorsun, kovamıyorsun...
Mecburen çekiyorsun... Allah sabır versin...
eva ,bosver umursamamaya calis,benzer durumlari bende yasiyorum.is yerimdeki bir kadin yuzunden kac kisi isten ayrilmak zorunda kaldi.Benimlede cok ugrsatilar hep laf soktular,acigimi cok aradilar,hep duymaamzliklatan geldim.ama gecen gun patladim bu kadina,bir de sefte ordaydi,duymamasi imkansiz gibi birseydi,duydugu halde ne oldu dye bile sormadi dusun.o kadar cok sinirliydim ki anlatamam ama kendime hakim olmayi basarabildim cok sukur.boyleleri hep kendini hakli duruma dusurmeyi,seni de haksiz yapmayi cok basariyxorlar aman haa,oyunlarina gelme cunku istedikleri bu zaten.Allah boyle innsanlari uzak tutsun bizden insallah.
selincim ,uzulme bee tatlim,okul,is, annelik ,bunlar ailmiyacak ya da hepsi bir arada yapilmayacak kadar imkansiz degil.yeter ki iste ,istedigin zaman yapamayacagin yurutemeyecegin sey yok.Benim cocugum yok henuz,sen anne olacaksin dusunsene sen o minik bebegi birakip ise gitmekte bile zorlanacaksin,bir de eve gelip kokallamaya doyamadan okula gideceksin.ders calisacaksin.hem evladin seni ozleyecek hem de sen evladini,zorlanirsin gibime geliyor.Ama eger annelik iznine ayrilacaksan,ve bu surede zaten calismayacagin icin hem cocuk ,hem okulu bir arada yurutelbilirsin..nacizane fikrim...helak etme kendini ne olur..her sey gonlunce olsun...
genelde bana kimse bulaşmaz ben ezelden deliyim çünkü
ama bulaşmaya kalkan olursa arkadaşların dediği gibi önemsememek ama en önemlisi de önemsemediği göstermek
sen cevap verme ama üzüldüğünü asla belli etme daha aktif daha neşeli daha verimli daha mutlu ol
o da ben ne desem boş herkes havasında deyip kudursun
ha ne zaman saç saça baş başa konuma gelinir
direk sana ve sürekli şeyler söyler
işte o zaman dal gitsin
o zaman bile başta cevap verme ki seviyesine düştüğünü görmesin
artık son raddede beni çağırırsın
eva ben işyerimde tek çalıştığım için sorun yaşamıyorum kafam rahat...
ama bir dönem yanımda çalışan bir kız vardı kızın psikolojik sorunları varmış zamanla farkettim tabi.
ben kızı çok kolladım her anlamda evden yemek getiriyordum düşün ona da sandviç hazırlıyordum hatta bazen beğenmedim filan der laf sayardı ben iyilik meleği modunda habire taşırdım
kızın bikaç hatası oldu iş anlamında (aslında bunu yöneticiye yansıtsam işinden olabilirdi) ve ben bunları hep tolere ettim evde gidip aileme anlattığımda susss o tek başına ayakta kalmaya çalışıyor iş arkadaşın tabi açığını kapatacaksın diyorlardı ailem bile beni bastırmaya çalışıyordusonra bir gün ofiste bu kız sigara için dışarı çıktığında benim masa üstü bilgisayarımda outlooku açıkmış bilgisayar da bayağı ağır çalışıyordu nasıl olduysa tesadüfen başka birine benimle ilgili aslı astarı olmayan mailler yazdığını gördüm. Bunları kaydettim ve bir gün yöneticimi arayıp anlattım yeter artık ben tolere edemiyorum diye... Bir gün bilerek işten erken çıktım izinli olarak ama bu kızın da üzerine bikaç iş yıktım üstesinden gelemeyip işverenle papaz olacağını biliyordum gerçekten de düşündüğüm gibi olmuş sonra tam biz bunu sepetleyecekken uyanık davrandı ben iş değiştirmek istiyorum deyip kendi ayrıldı aradan 4 yıl geçti bu kızın şu anda değiştirdiği 7. işi filan hala beni arar sirkeci sizde elemana ihtiyaç var mı ben dönsem sen yöneticiyle konuşsan filan der
o mailleri hala elimde vardır. Hiç söylemedim sen utanmıyor musun aslı astarı olmayan ithamlarda bulunmaya diye. Ben beni biliyorum yöneticim de biliyor beni varsın o da bilmeyiversin.
evacım, keşke şöyle güzeeeel bi çemkirip ağzının payını ver diyebilsemama maalesef diyemiyorum, bulunduğunuz yer iş ortamı. ve evinden daha çok orda geçiyor vaktin. bu insan, seni sinirlendirdiğinde patlayıp içini boşaltıp, bir daha görüşmek zorunda olmadığın bir insan değil. her gün birlikte çalışmak zorundasın. sabredip, görmezden gel kızların dediği gibi. allaha havale et. farmasi de böyle yaptı ve sonunda kazanan o oldu biliyorsun.
selin, sen ilk önce hazırlanıp kazan. bebeğin doğduktan sonra zaten durum müsait mi değil mi ona göre kararını verirsin. şimdi konuşulan, düşünülen şeyler afaki kalıyor. allah nasip ederde kazanırsan, o anki duruma göre karar vereceksin. belki kaydını dondurma gibi bir seçeneğin de olabilir, bir sene sonra devam edersin okula
bence sen hemen çocuk yap..
sizin çocuktan çok umutluyum..kanserin çaresini 4 yaşında bulur
akşam için dolmamı yaptım geldimkabak vardı biraz. epeydir dolma yapmamıştım. çıkan içlerle de ne yapayım diye düşünüyorum şimdi
mahalle baskısının burdaki temsilci misin bade
hiç belli olmaz belki topçu ya da popçu da olabilir o işlerde para çok diye
Allah hepinizden razı olsun kızlar. Allah hepimizi fesatlık çıkaran haset insanlardan korusun,evimizde işimizide huzur, mutluluk,ağız tadı versin. insanlar bunu neden yapıyor anlamıyorum,çok çaresiz kalıyorum. hergün bildiğim duaları bi kez baştan okurum bugün ona ek olarak defalarca felak nas okudun üfledim kendime. benim üzerime oynadığı halde birebir zarar görmedim bu işten. bu iş daha fazla dua etmeme Rabbimi daha çok anmama vesile oluyordur belki de diyorum. Allahım ne olur beni bu kişinin ve bunun gibilerin şerrinden koru bana hiçbir zarar veremesinler sana sığınıyorum diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?