bana 4 yılda yapılan baskıyı topladım..
hepsini sende kullanıcam
baskı part:1
sirkeci senin aslında beben olmuyoda,istemiyoruz diyosun deme
gel seni yatıra götürüp yatıralım.hemen olur bak
nee popçumu hayallerimi yerle bir ettin..bilim dünyası el ele tutuşmuş sizin bebeyi bekliyodu oysa
akşam için dolmamı yaptım geldimkabak vardı biraz. epeydir dolma yapmamıştım. çıkan içlerle de ne yapayım diye düşünüyorum şimdi
alemsin walla o kadar çokmu baskı gördün sen ?? sirke vay haline 4 yıllık acı ise bittin sen
dün eşimin ısrarlarıyla kendime ayakkabı aldım
bu aralar nasır problemlerim yüzünden hep spor ayakkabı giyiyorum
hep aynıları giye giye eskimişti
benimki şunu da dene bunu alalım diyerek kirli çıkılara aykırı hareket yapmama neden oldu
inşallah rahat ederim
Eki Görüntüle 669683 Eki Görüntüle 669684
Yağda kavur, sarımsaklı yoğurtla ye!
Misss!
Veya yanına havuç rendeleyip yağda sotele ayrı ayrı,
aynen sarımsaklı yoğurtla götür!
ohooo anlatsam burdan köye yol olur
insanlar senin hayatın öyle rahat burnunu sokuyo ki şaşırıp kalıyosun..
benim ablamın 2 yıl olmadı komşu teyze hadi nerde çocuk dedi durdu..çocuk oldu 2yi sorup durdu..2 oldu
aa yeter evi kreşe çevirme dedi..ölürmüsün öldürürmüsün
kadın aile planlaması uzmanı sanki
ben de baskı çok artarsa istiyoruz biz de tamam üstümüze gelmeyin bizi germeyin diyecem olmadı eşimin üstüne atacambana 4 yılda yapılan baskıyı topladım..
hepsini sende kullanıcam
baskı part:1
sirkeci senin aslında beben olmuyoda,istemiyoruz diyosun deme
gel seni yatıra götürüp yatıralım.hemen olur bak
nee popçumu hayallerimi yerle bir ettin..bilim dünyası el ele tutuşmuş sizin bebeyi bekliyodu oysa
ben de baskı çok artarsa istiyoruz biz de tamam üstümüze gelmeyin bizi germeyin diyecem olmadı eşimin üstüne atacamsorun bende değil ousta diye
tövbe yarabbi neler diyorum
ya şaka bir yana çocuğum okumak zorunda değil nasıl mutlu oluyorsa öyle yapsın ama işini severek yapsın. Zaten işini severek yaparsa iyi olur ve bir şekilde farkedilip seçilir...
ben de baskı çok artarsa istiyoruz biz de tamam üstümüze gelmeyin bizi germeyin diyecem olmadı eşimin üstüne atacamsorun bende değil ousta diye
tövbe yarabbi neler diyorum
ya şaka bir yana çocuğum okumak zorunda değil nasıl mutlu oluyorsa öyle yapsın ama işini severek yapsın. Zaten işini severek yaparsa iyi olur ve bir şekilde farkedilip seçilir...
kızlar dün çok üzgündüm akişam eve geldi kapıyı çaldı ben mutfakta maydonoz dogrudum elimde bıçakla karşıladım:)
dedi baya kızgınsız heralde bıçakla karşıladığına göre falan bana dioki ben sana''işine yarıcaksa oku dedim bidaha hemşirelik okuyup napcakson'' evet dogru ama ben hemşirelik okumıcamki biyoloji okucam
hadi geçtim diyelimki ben hemşirelik okucam arkadaş bi işimede yaramıcak öle bile olsa arkamda dur yaaaaaaa.....
bana ne dedi özrü kabahtinden büyük ''BEKARKEN BİTİREMEDİN OKULU EVLİYKENMİ BİTİRCEKSİN''
dahada sinirlendim zırıl zırıl ağladım resmen çok üzüldüm sonra sustum dedim salak ne ağlıyon
sus ve çalış kazan..... ağlaman bişeyi değiltircekmi? hayır normale dön ağlamayı kes kendini üzme ve o sınavı kazan
dedimki ben seni yeni doğmuş bi bebekle 9 ay beklemeyi göze aldım sen bana ''ben senin arkandayım demedin'' haklısında şölede bölede bilmem nede bıdı bıdı
o sınava gircem fakat benim ikinci öğretim okumam gerekicek yani gündüz çalışcam gecede okula gitcem bebek doğcak
ama bunlar mazeret diil en azından o sınava girip kazanbilcemi göstercem
istanbulda gidebilcem tek okul marmara üniversitesi olmzsa karşıya taşınırım kaynanamıda çağırırım bebişe baksın diye
bi şekilde hallederim yada bi yere gitmesem bile bilemiorum sınava girip ne yapabilceme bakıcam......,,
sizce yeni doğmuş bi bebekle o zmana kadar 4 aylık anca olcak
gündüz işe gidip ikinci öğretim okumak çocuğum haksızlık olurmu? yada başarabilirmiyim ne yapmamı önerirsiniz
sınava her halukarda gircem tercih yapsamda yapmasamda kendimi denemek istiorum? ama sonra napcamı bilmiorum((((
o vasfiye teyzenin üzerine anneleri ve ananneyi salarım alır ağzının payını en sağlamındanhiç biri fayda etmez canım ne dersen de.
vasfiye teyze tarzı o kadan çoookk insan olcak ki inan onlarla baş edemezsin
canım bildiğim kadarıyla biyoloji den iş imkanı hemşireliğe göre daha az.
sen kurum arası geçiş yapmayı mı düşünüyorsun??
neden kendi dalında okumuyorsun..
evet baya zor olur.
ama imkansız değil.
sonuçta fabrikada 12 saat çalışan bayanların da çocukları var.
ama ben kendim olsam senin yerinde napardım bilemiyorum.
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ANGARA Ekibiiiiiiii 19 Nisan Cuma günü buluşma günümüz kızılayda mekan bilgisi sonradan netleşecek
gelemeyecek olan varsa bana bilgi versin mutnojmet gökçe sirke özlem derfat ve bende sorun yok sanırsam diğer arkadaşlar bilgilendirin takviminize not alın bu tarihi yok ben görmedim yok ben bilmiyorumu kabul edemiycem saçınızı başınızı yolarım inanın
kızlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim:)
akşam eve gidince detaylı yazcam:)
ooo ankara buluşuyor desenize..
hem de benim doğumgünümde
bence bu konuları eşinle konuşup tartışıp da tatlı canını sıkma bebeğini üzme
normal şartlarda çalışan bir bayan bile bebeğinin ihtiyaçlarına yetişemiyor vicdanen acı çekiyor
ki o bütün gününü annesiye geçirmek isterken biz bir de akşama kadar çalışıyoruz onu annesiz bırakıyoruz
bir de iş çıkışı okula gidersen o annesini hiç göremeyecek
3 aylıkken çalışmaya başladım eve 2 saatte bir gidip gelmeme rağmen ben yokum diye sürekli ağlıyordu kuzum
annem yatıştıramıyordu
1 ay ağladı sonra alıştı
bu her aklıma geldiğinde ciğerim yanar...boğazım düğümlenir..
bir arkadaşım da hamileyken eşiyle tartışmış hakem niyetine beni araya soktular
kız diyor ki doğum iznim bitsin hemen işe başlıcam çok sıkılırım
eşi de en az 6 ay bebeğe bakacaksın diyor
kavga etmişler..
ben aralarını buldum zaman herşeyi gösterir dedim..
nitekim arkadaşım bebeğini biraz daha emzirebilmek için iznini 1 yıla uzattı hem de kendi isteğiyle
çünkü kendi de onunla geçirdiği her anın kıymetini biliyor
bene sen de çocuğunla geçireceğin vaktin kıymetini bil ne eşine ne de bebeğine haksızlık yapma..
belki büyüyünce okul okumaya fırsatın olabilir onu da zaman gösterir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?