Kirli Çıkılar )))

heeeyyyy:79::79: ben gelddiiiiim
nasılsınız
ya ben kızı yeni bakıcıya alıştırayım diye evde daha fazla zaman geçirmekle hata ediyorum sanırım
biraz daha baş başa bırakmam lazım
ben yokken herşey yolunda davranıyormuş
ben varken kadına hiç pas vermiyor, parka gitmiyor
ama ben evde olmasmn tıpış tıpış elinden tutup heryere gidiyor
ahhh ah büyüdükçe farkındalığı artıyor kuzumun..

ara ara eksik sayfalarımı okuyorum
yine güzel güzel yazmışsınız
hele banu ve sunny ablanın misafir yorumlarına ve fikirlerine bayıldım
ben de çok severim misafir ağırlamayı ama sanırım ben de 10 çeşit hazırlamakla hata ediyorum
yazılarını okuduktan sonra kafama dank etti çok haklısınız önemli olan muhabbet etmek yağ üstüne yağ yemek değil...

bu arada kitabımı bitirdim kaç gündür sürünüyordu elimde 630 syf
ben biyografi türünde olan kitaplara bayılıyorum
biyografi olmasa da tadı aynı.. değişiklik isteyenlere tavsiye ederim

alemsin walla o kadar çokmu baskı gördün sen ?? sirke vay haline 4 yıllık acı ise bittin sen

akşam için dolmamı yaptım geldim kabak vardı biraz. epeydir dolma yapmamıştım. çıkan içlerle de ne yapayım diye düşünüyorum şimdi

Yağda kavur, sarımsaklı yoğurtla ye!
Misss!
Veya yanına havuç rendeleyip yağda sotele ayrı ayrı,
aynen sarımsaklı yoğurtla götür!

dün eşimin ısrarlarıyla kendime ayakkabı aldım
bu aralar nasır problemlerim yüzünden hep spor ayakkabı giyiyorum
hep aynıları giye giye eskimişti
benimki şunu da dene bunu alalım diyerek kirli çıkılara aykırı hareket yapmama neden oldu
inşallah rahat ederim

alemsin walla o kadar çokmu baskı gördün sen ?? sirke vay haline 4 yıllık acı ise bittin sen

ohooo anlatsam burdan köye yol olur
insanlar senin hayatın öyle rahat burnunu sokuyo ki şaşırıp kalıyosun..
benim ablamın 2 yıl olmadı komşu teyze hadi nerde çocuk dedi durdu..çocuk oldu 2yi sorup durdu..2 oldu
aa yeter evi kreşe çevirme dedi..ölürmüsün öldürürmüsün
kadın aile planlaması uzmanı sanki

Yağda kavur, sarımsaklı yoğurtla ye!
Misss!
Veya yanına havuç rendeleyip yağda sotele ayrı ayrı,
aynen sarımsaklı yoğurtla götür!

iyi fikir aslında iki tane daha olsaydı, mücver yapardım. ama hepsini kullandım, sadece içler var. ince kıyıp soğan, biber koyup kavurayım. ben yerim yarın öğlen

iyiymiş yaaaa bittim bu komşu teyzeye şükür öle bi komşum yok hoş ben evi taşıdım evimde kalmadım belkimde vardır öle bi komşumda daha tanışmadım ....
ben evimi özledim yaaa taşındığım kolilerin bi kısmı hala balkıonda ve ben annemlerde kalıyorum kısmetimmi yok o evde anlamadım

ben de baskı çok artarsa istiyoruz biz de tamam üstümüze gelmeyin bizi germeyin diyecem olmadı eşimin üstüne atacam sorun bende değil ousta diye
tövbe yarabbi neler diyorum

ya şaka bir yana çocuğum okumak zorunda değil nasıl mutlu oluyorsa öyle yapsın ama işini severek yapsın. Zaten işini severek yaparsa iyi olur ve bir şekilde farkedilip seçilir...

bak hemen yolunu bulmuşsun işte..
sen karışmasanda ben karışıcam çocuğuna
onun genlerindeki bilim taneciklerini popçulukta heba edemeyiz
insanlık için karışiciiimm

hiç biri fayda etmez canım ne dersen de.
vasfiye teyze tarzı o kadan çoookk insan olcak ki inan onlarla baş edemezsin

canım bildiğim kadarıyla biyoloji den iş imkanı hemşireliğe göre daha az.
sen kurum arası geçiş yapmayı mı düşünüyorsun??
neden kendi dalında okumuyorsun..

evet baya zor olur.
ama imkansız değil.
sonuçta fabrikada 12 saat çalışan bayanların da çocukları var.
ama ben kendim olsam senin yerinde napardım bilemiyorum.

karanfilcecim ben hemşirelik okumak istemiorum çünkü benim hemşireyle aramda hiç bi fark yk hatta şu anda hemşireden çok daha avantajlıyım beni istedikleri her yere veremiolar ama hemşireyi ordan oraya koşturuolar her bölüme:)))
hemde iş imkanı benim bi işime yaramazki ben zaten 657 li devlet memuruyum işim var
biyoloji okursam biyolog olurum :)) yükselme imkanım bu benim sonra yüksek lisans yapabilirim:) bu benim hastanede süper işime yarar fakat hemşire olsam ve yüksek lisans yapsam hiçbi işime yaramaz en fazla cerrahide yüksek lisans yapıpı ameliyathanede çalışabilirim:)

kızlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim:)
akşam eve gidince detaylı yazcam:)

ooo ankara buluşuyor desenize..
hem de benim doğumgünümde

kızlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim:)
akşam eve gidince detaylı yazcam:)

bence bu konuları eşinle konuşup tartışıp da tatlı canını sıkma bebeğini üzme
normal şartlarda çalışan bir bayan bile bebeğinin ihtiyaçlarına yetişemiyor vicdanen acı çekiyor
ki o bütün gününü annesiye geçirmek isterken biz bir de akşama kadar çalışıyoruz onu annesiz bırakıyoruz
bir de iş çıkışı okula gidersen o annesini hiç göremeyecek
3 aylıkken çalışmaya başladım eve 2 saatte bir gidip gelmeme rağmen ben yokum diye sürekli ağlıyordu kuzum
annem yatıştıramıyordu
1 ay ağladı sonra alıştı
bu her aklıma geldiğinde ciğerim yanar...boğazım düğümlenir..

bir arkadaşım da hamileyken eşiyle tartışmış hakem niyetine beni araya soktular
kız diyor ki doğum iznim bitsin hemen işe başlıcam çok sıkılırım
eşi de en az 6 ay bebeğe bakacaksın diyor
kavga etmişler..
ben aralarını buldum zaman herşeyi gösterir dedim..
nitekim arkadaşım bebeğini biraz daha emzirebilmek için iznini 1 yıla uzattı hem de kendi isteğiyle
çünkü kendi de onunla geçirdiği her anın kıymetini biliyor

bene sen de çocuğunla geçireceğin vaktin kıymetini bil ne eşine ne de bebeğine haksızlık yapma..
belki büyüyünce okul okumaya fırsatın olabilir onu da zaman gösterir..

oh ohhhh o zaman güzel br gün seçmişiz sende gelebilirmisin bakim :44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…