Kirli Çıkılar )))

ya bahar depresyonu ise geçer geçer bendede mevcut zira ayrın saçımı boyatacam kestirecem sen anlaaaa artık ruhumu (hoş adamda y.dışına gitmeden gökçem saçlarnı tek renk yap sıkıldım bu röfleden demezmiiiiiiiiiiisanarsın kendi saçı iyce bukalemun ettti ama sırf o diyor diyeeee yapmıyommm :) yanlışmı ediyom bilemedim)))
sonra pakizecim okul aynenn bizimde berbat zira bu 5.sınıf ve 50 kişilik sınıflar berbat olduuuuuuuuuu ufffff idareeeeye akrşı da arkdşlra karşıda bende çata pat lafımı sakınmamm :) ama nedenseee benden tırsar haldelerrr gibi gibi:) aman en sıkyon onlar için pakziecimmm tayin olup gideceniz bu yıllllllllllllll boşver onu atıyorsun şimdi can sıkıntıların arasındannnn tamammı anlaştık mı???
sonraaa gel gelelim eşineeee vallaaa çok iyi anlıyorum zira bu opsessiflik çok zor allah evlerden uzak edeeee... ufffff ne etsen acaba eşinidemi götürtsek bir dr aaa yaaaa pakizeeee göryonnn bak bizi biliyon durumumuzu....
hoş ilaçlada çözülmüyor yaaaa hafifilemekteee
ne yazsamki bilemedim....
ya çok mu yorulyor diyecem amaaaa
ohooooooooo bir çok arkdşm polis oldu okuldan yok anammm feci eğlence hayatları bilene var senin kocan maşallah o noktada şükür ki iyiii amaa bu durumu ayda 1 durumu vede çocuk isteemsi ne bilem gökten geelcek hali yok ne etsenizki
sen buna al bir keçi boynuzu pekmeziii
her sabah yutttur
incir kurusu yedir
:) ne bilem doğal yollardan bişeler yap azcuk allahım yarabbim okadar çile çektik yendik durumaaa bak yaaaa
anlatılmaz yaşanırrrr allahım yardım etsin

yokkk bacımmm beimkine de isteksizlik değill üşüngeçlik varrr.her ilişkiden sonra 2 saat banyoda kalır emiin olamaz abdestli olduğundannn.ayrıca tüümmm nevresimler hiçbir yere dokundurulmadan makinaya atılır...yatağın başlığı silinirr.ola ki terliksiz yere bastıysannn yerleri de sileerrr.amannn ne bileyim..bir de biliyorsun ben ilçedeyimmm dua editorumzaten il merkezine atanalım diyeee.kolundan tuttuğum gibi götürücem doktoraaa..dedim zaten ona da ya doktora gidersin yada boşanırımm diyee...

pakize bacımmmm benim çocuk olacakdaaa büyüyecekdeee sana verecemde düğün edecezdeeee ohoooooooooooooo olsada bunları görebilecemmi bilemiyom artıkımmm yaşlanyom dermişim :):):)
yaaaani o bakıma halaaa ilk ve son dünürümsün:) benden demesi
hoş sende yapacandaaaa oğluşunuuuu peh peh pehh
ama sen yine benden erken yaparsın bak hem erkek büyük olsunn dahaaiyii :):):)
yani sırtından vurmadımmm :)

bu arada tayininiz belli oldumu kuzenim komser ona erzumum gelmişdee martta oldu galibaaa sizin tayinler doğrumudurrr?

hıı bir de sankii çok çalışıyormuşuz gibi amann hayatım yürüyüş yapma(bant var evde)
aman salarını boyatma bende de röfle var ve dip geldi...ama hamilesindir belki boyatmaa.bi de hamile olabileceğime inanıyor..amannn bıktımmm yani işin açıkası..tek duam evde pislikten oturulacak yer kalmasa bile karışmaz düzenli değildirr....ama dışarıdan ger geldiğine saçını yıkamasııı hiibir yere oturmadan her kıyafetini yıkamasıııı falannn ufff
buarada sen boyat arkadaşımmm salarını medem kocan istedi şöyle bi boyattt kestirrr belki gelişmeler olurrrr

yokk belli olmadı daha bi dahaki ay olcakkk herhalde.benimki polis memuruu.bizde ilk 2 tercihe erzzurum yazmıştıkkk orası olur inşallahh..
benim de her geçen ay umudum kayboluyooo.bir de manyaklar gibi her ayyy adet hesaplıom zamanını bekliyorummm falan....))

Alırsınız canım neden olmasın...
konyada olsanız zaten o fiyatlara normal bi daire alacaktınız.
arada seni çok kıskanıyorum.
ben de eşim öğrt. olsa beyşehirde yaşamak isterdim.
İnsanların büyük şehirlerde trilyonlar döktüğü manzara nerdeyse beyşehir de bedava bir de gün batımı offff offf

vallaaaaa uffff aynısı bizimde başımzıdaa inan drlada geçmiyorrrrr keşkeeee iksiri olsadaaa yapsammmm:) hocayamı götürsem bile diye düşündüm bazı arkdşlr akıl evrdi basit bir kaç şeyin eşahit oluncaa anlatmıyom bide düşün ötesinii anlatsam iyce deli diyecekelr adama:)
takılyom yaaaa hoca bilene bulamam ben ufffff
yanii bacımmm benim adamın azcık düzelemsini ben ciddden dava açtımmmmm 3 davaaa
ondan sonra kesinkez kaybedince beni onu beynine yazıncaaaa
anladııı
durumuda o şekilde şimdi ilaç içyor amaaa palavra bence birdaha ayrılırım diye korktuğundan azcık hafifilettti dikkat ediyor gibi duruyor amaaa yok inann hiç bir değişim yok....
o dediğin banyo yatak olayı ohoooo alası var bizdeeee:) terlikler bilee çamaşır makinesinde yıkana yıkana açılır oldu kaçıncı terlik düşün.... offff ne etsek
acaba ciddden sendekide opsesfmiiiiiiiii
nasıl sorumluluk duygusu nasıl
evden çıkınca bir yere giderken
kapıyı bacayı ocağı defalarca kontol eder mi????
vallaaa topic kuracam yada web sitesi kocası opsesif olanlar diye ne etsekki
??????????

enfessssmiş
beyşehir bukadar güzelmi allahasen

kimdi biri benden bizim yöreye ait olan tarhananın çorbasını yaptığımda eklememi istemişti:

bugün çektim yemeklerin resmini.

çorbanın yanına tarhananın orjinal halini de koydum

öyle bi topikk olsa hiç çıkmammm bennn:))yok sorumluluk duygusu yoktur.2 gün evde bırakkk.mutfak pislik dolarr.bekarken ev süpürüp sildiğinden bile şüpheliyimmm ama gel gelelim eve geldiğinde polis üniformasıyla asla bana dokunmaz ..haaa kazayla dokundum diyelim benim üstümdekilerde atılırr...terlikler mi?ben sadece bize de var diyorduma ama aldığım güzelim terlikler yıkanan yıkanan çektii heheheee..eskiden bekarken böyle dğildi yani vardı da bu kadar değildi.bana söylediği tek şey sen benim çaılştığım yeri bilionmu...herhangi bir yeri kanayanlar ya da alkollülerle geliyor ya..ödü patlıyorr hastalık geçicek diyeee.bir işyerinde bazı adamlar tuvaletten elleri kuru çıkıyormuşşş.düşün yani buna bile dikkat ediyormuşşş yanii.ama evde olsa seviş...dışında pek bi obsesifliği yok....

yaaa bak sen baya düşünceliii de... zaten böyleleri maaalesef çok düşünceli olmakdan karısını tırlatyor ne bilem... şükret senin adam gece çocuk gibi uykusuz bırakmıyorrrr uyumuyor edi büdü gibiiiiii
gökçeeee- ama benim uykum gelmiyorrrr yine der duruurrr şeytan diyor çarp ağzınaaaaa yaaa öylede agresifleşinceee kesde uyu diyince
ya sende anneee olacak vasıflar henüz yok demezmiiiiiiiiii allahımmm ya pakizeeeeee al deli ....
gece de konuşur uykusunda birde gerek ilacı gerekse 6 aydır malum rahatlığı dolayısı ileeee iyicee şişko olduuuu horluyor bideeeeeeeeeee ne etsem hazır 8 inde davam varken boşasam süpriz olsaaa adama inme inerde belki aklı yerine gelir:):):)

aynennn o dediğni bende yapyommmm onda sıkıntı yok her ay fix menüden 2 hamilellk testi haşat ediyom artık eczacı arkdşm var ondan almıyom düşün utanyom
kızılaydan avmden mamakdan çankayadan nerede eczane varsaaa 2 şer tane alyormum depoluyommmm düşün..... adet hesabı yumurtası kuluçkası uffff herşeyi hesaplıyom hoş söz verdim yaza kadar hamilelik konusunu açmayacam.... ya kazaylada mı olmaz yaaaaa
pr....v de kullanmıyoz hani yok ilaçdaaa içmiyommm tabi adamda her kontrolllllllll allahımmmmmmmmmm inann bizimde artık yatması kalkması kavgaaaa gürültü oluyorrrrr vallaaaa şeytan diyor..................... amaaaa işte
kendimlede kalınca
deli melüyorum
azzzcukda olsaa seviyom yahuuu hatta kendime acaba bendemi opsesifim diyorummm bu adama takıldım kaldım diyorummm allahımmmmmmmmmm allahımmmm
yardım edeeee

ben de eskiden tuvaleti olmayan bir okulda çalışyordum benimde iş elbiselerim adeta ünüforma gibi ayrıydı boş odam vardı bekarken oraya koyardım zatennnnnnnnnnn ıyyyy iğrençdi orasııı
senin adammmm normal be pakizeeeee onunki ciddden güzel bir dikkat boşuna kendini üzme bu noktadaaaa sen takıl bana ben anlatım sen şükret emi.....
:)

gökce ayıp olmazsa siz nasıl korunuyorsunuz..
sen hap mı kullanıyorsun??
:44:
kafam karıştı da..

enfessssssssssssssss bacımmm helee mantar soteni kopye çektim bende püreyle koycammmm hoş bizim opsesif obezzzzz onu salata niyetine yer yemek yapmadın mı der ama deneyecem:)

çok aşırı doyurucu canım
yanında ekmek bile yiyemedik

sende annelik vasfı yokkkk heeheeehee valla evde kahkahayla güldüm..gerçekten deli bizim adamlarrr.bende öyle sevmesem bi dakika durmam ama yaşaya yaşaya bende delircem bigünn..bizimde boşana davasına kadara gitmedi ama bayaaa zorlu zamanlarda geçtik.bi arkadaşş başka biriyle görsen için acımaz mı dedii.düşününemedim bile onu başka kadınlaaa.ama şimdi düşünüyorum daaa başka kadın çekmez ki onuuu...yani başka kadınla görme ihtimalim yokkk.:)zaten biz istemeseydikk şimdiye çoktan olduydu bebişlerrr .bizim burda bi hemşire arkaşa anlattı kadın 8.aya kadar adet görmüş hamileliğinde ve sağlıklı bi bebği olmuşşşdüşünsene bizolsa neler yaparız testler taramalar falan..hayırlısı olsun diyorum artık ne diyimmm.
bu arada galip dervişi izliyormusunnn.biz izliyoruzz ve benim eşim ona bazı zamanlarda hak veriyorrrr.

gökce ayıp olmazsa siz nasıl korunuyorsunuz..
sen hap mı kullanıyorsun??
:44:
kafam karıştı da..
korunmuyozzzzzzzzzzz yaniiiiiiiiiiiiiii bu yüzden her ay süpriz olur diye ne saç boyatabilyommmm nede lazer düşün.....
çok açık olacak ama yazayım yaniii :26::26::26::26::26::26: eskiden prz...vdi
hiç hap içtirtmedi eşim kısır yaparmış beni (baya düşüncelidir de kendisi)
o yüzdennnnnn gerçi çekmemmi diyolar neeee adam bitmeye yakın
çıkartıyor ne nefisssssssss varsaaaaa (yani ben erkek olaydım şimdi 3.ye hamile bırakırdım karımı)
öyleee be bacımmmm

baya açık olduuuuuuuuuuuuuu :26::26::26::26::26::26: topicden uyarı alacam dermişim
rütük gibi
farmasitük yayın yasağı koycak banaaa amaaaa iyi oldu
ciddden bu şekildeeee bu durumla kazayla bebiş olur muuuuuu sizceeeeeeeeee
bir kezzzzz önceden adam bitmiştideee gidip ertesi gün hapı varya 2adetmi var içinde ne onu almıştı eczane gezipppdeee hamile kalmıyım diyeee yutmuyordum zorlaaaa ağzıma koydu atarım diyeeeeeeeeeeee yutturduuuuuuuuuuuuuu dilime saklamıştım aç ağını dediiiiiiiii kontrol ettti çenemi sıkarak sonra dedim lennnnnnnnnnnn adam istemiyor ben ne diye kendimi paralayım
istemiyom onun çocuğuda bildiğin deli olur diyeeee tamammen sustummmmm susuyorum
yalvarıp çocuk isteyene dekkkkkkkkkkkk açarsammm onaaa namerdim dedimm :) böyleee karanfilcim sence nasıl durumummmm?

zaten kardeşim eniştem doğru düşünüyorr ama biraz fazla düşünüyor diyorrr.):)karakol alt katta yaa..üniformayla arabaya bile binmez yanii.kız gökçe sende mi obsesifsin yahuu..

:111:
hiç öyle bi korunma şekli aklıma gelmemişti.
ben de pişman oldum sorduğuma bak şimdi.

eşinin kullandığı ilaçlar da sperme zarar verebilir.
psikolojik ilaçların yan etkisi olduğunu duymuştum.
tabi Allah isterse olur da..

ne diyim canım Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…