Kirli Çıkılar )))

şubat ayında mutfak parasından 200 tl artırdım

martın 420 tl sinin 53 tl sini şimdiden harcadım bakalım ay sonuna ne kadarı artacak ama durmak yok birikime devam

ekders ve maaşım ile yapacağım sabit giderlerimi kabataslak hesapladım ( sabit giderlerim her ay 1 çeyrek altın ve diğer 15 günde bir 50 tl günü için ayırdığım para ve faturalarım, kredi kartı borcumvs )
bir de bu ay 700 tl gün parası gelecek

Son düzenleme:
ben çok koyamıyorum. her ay 2 gram altın alıyorum. 2800 ev ve araba kredisi var zaten. 2500 falanda kk olıuyor. evdeki kadın, çocuğun etüd merkezi 600. bakın daha faturalar yok. ben sadece bozukluk koyuyorum. işe arabayla gittiğimden yol parası yok. işyerinin yemekhanesinde yersem önceden kk la mesela 10 yemek alıyoruz. oradan gidiyor. eğer bir yere uğramadan eve gelirsem o gün hiç harcamıyorum. dolayısıyla bozukluk ta olmuyor. ama o gün para harcadıysam ve bozukluğum olduysa mutlu oluyorum. 15 inde sayıcam. 50 lira bile olmaz ama olsun ne yapayım....

merhaba canım ev ve araba zaten bir birikim hayırlı olsun

ben önceden bozuklukları kumbaraya atıyordum ama şimdi bozuklukları gene kumbaraya atıyorum ama diyelimki pazara gideceğim zaman bütün paramı bir kenara koyup kumbaradan harcıyorum böylelikle bütünleştirme derdim olmuyor.

para biriktirmek için bence harcama yapmak gerektiğini düşünme tam tersine harcama yapmadığında da 5-10 tl cüzdanının bir köşesine koymaya bak derim

maşallah barekellah canım ya aman nazar değmesin

Allah şimdiden kabul etsin tatlım

4 aylık aradan sonra birikime geri döndüm nihayetttt

her ne kadar bol bol borcum olsa da borçlarımı öderken bi taraftan birikimime devram etmek istiyorum.

hala listede olduğumu görüyorum gerçi o 5 grcık gitmişti ama yerine geçen ay yeni 5 grcık koydum.

Şubat ayından itibaren 5 gr yazabilirsin bana farmasicim.

biliyorum ay sonu bildirimini kaçırdım ama bu aylık da böyle olsa olmaz mı?????

Son düzenleme:

merhaba hoşgeldin canım listede 5 gr vardı üzerine 5 gr daha yazdım toplamda 10 gr canım

Son düzenleme:
merhaba hoşgeldin canım listede 5 gr vardı üzerine 5 gr daha yazdım toplamda 10 gr canım

yok cnm sadece 5 gr.

başta hala listede göremeyince öyle dedim, sonradan eski 5 gr duruyormuş fark ettim.

ama ben o 5 gramı harcayalı çok olmuştu.

yani şu an sadece 5 gramım var.

biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir.

evet iyi fikir. bundan sonra her akşam bozukluk olmasa bile 5 lira koyayım kumbarama...55 gündür sigara içmiyorum...oradan da 357,5 lira kardayım ama böyle bir para yok ortada. sigara parası gibi 5 lira koyayım bari...

evet iyi fikir. bundan sonra her akşam bozukluk olmasa bile 5 lira koyayım kumbarama...55 gündür sigara içmiyorum...oradan da 357,5 lira kardayım ama böyle bir para yok ortada. sigara parası gibi 5 lira koyayım bari...

merhabalarrr...
yeni ayda bol ve beketli birikimler diliyorum herkese.
sizlere bankaların altın hesabı konusunda danışacağım hangi bankayı kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz? banka seçimiz konusunda yardımınıza ihtiyacım var:44::44:

bugün pazar için ayırdığım paradan 5 tl arttırıp kumbarama attım. kumbara işi gerçekten para biriktirmek için çok işe yarıyor

anladım canım zaten listede 5 gr vardı ama dediğin gibi sen farketmemişsin sıkıntı yok yeniden düzenledim.
hayırlı olsun

süppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım ben bankasya ve işbankla çalışıyorum
bugün pazar için ayırdığım paradan 5 tl arttırıp kumbarama attım. kumbara işi gerçekten para biriktirmek için çok işe yarıyor

bereketli olsun harikasın tatlımmmmmmmmmm

süpersin farmasi
benim de param hızla çoğalıyor Şuanda 75tl oldu

Ne kadar çokmuş ödemeleriniz ama kk haricinde hepsi yatırım sonuçta.

hoşgeldin canım nasılsın?

farmasi çok teşekkürler canım bende işbankasını düşünmüştüm. hesap işletim ücreti alınmıyor değil mi?
birde canım listeye şimdi baktımda benim birikimim tl olarak toplam 2270 lira. yani öncekinin üstüne eklemişsin sen. aslında benim hatamdı ben toplayıp öyle bildirim yaptım. yani 2270 diye düzeltirsen çok zahmet olacak ama

günaydın kızlar herkese mutlu pazarlar

süpersin farmasi
benim de param hızla çoğalıyor Şuanda 75tl oldu

Ne kadar çokmuş ödemeleriniz ama kk haricinde hepsi yatırım sonuçta.

hoşgeldin canım nasılsın?
merhaba canım çok teşekkür ederim hepimiz süperimiz inan bana Allah'ım hepimizi nazarlardan korusun

canım işbankasında otomatik ödeme talimatlarım var
ama ona rağmen cari hesap için yılda 1 sefer hesap işletim ücreti kesiyorlar bende şubeye gidip geri ödenmesi için dilekçe veriyorum ne saçma birşey farkettiysen geri ödüyorlar etmediysen insanı bir güzel aptal yerine koyuyorlar ne ala memleket ya

canım ben altını dolarla da alıp satıyorum işte bankasyaya yatırmıştım bir kere paramı ama dolarla alış satışta en mantıklısısının garanti olduğunu öğrendim ama şu anda da paramı oraya geçirmek için altını bozdurmam gerekiyor ya tl ye ya da dolara o nedenle garantiye taşıyamıyorum altın yükselir de istediğim rakamlara gelirse belki garantiye geçebilirim.
şimdilik zor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…