ben çok koyamıyorum. her ay 2 gram altın alıyorum. 2800 ev ve araba kredisi var zaten. 2500 falanda kk olıuyor. evdeki kadın, çocuğun etüd merkezi 600. bakın daha faturalar yok. ben sadece bozukluk koyuyorum. işe arabayla gittiğimden yol parası yok. işyerinin yemekhanesinde yersem önceden kk la mesela 10 yemek alıyoruz. oradan gidiyor. eğer bir yere uğramadan eve gelirsem o gün hiç harcamıyorum. dolayısıyla bozukluk ta olmuyor. ama o gün para harcadıysam ve bozukluğum olduysa mutlu oluyorum. 15 inde sayıcam. 50 lira bile olmaz ama olsun ne yapayım....
merhaba meyraacım nasılsın ?
merhaba canım... :) çok şükür iyiyim sen de iyi görünüyorsun...biraz yoğunum bu aralar...mailde behsettiğim olayın, tatlı heyecanı ve hazırlıkları var.... bu ay paramdan da 166 tl. arttırdım....değme keyfime :)))
4 aylık aradan sonra birikime geri döndüm nihayetttt
her ne kadar bol bol borcum olsa da borçlarımı öderken bi taraftan birikimime devram etmek istiyorum.
hala listede olduğumu görüyorum gerçi o 5 grcık gitmişti ama yerine geçen ay yeni 5 grcık koydum.
Şubat ayından itibaren 5 gr yazabilirsin bana farmasicim.
biliyorum ay sonu bildirimini kaçırdım ama bu aylık da böyle olsa olmaz mı?????
merhaba hoşgeldin canım listede 5 gr vardı üzerine 5 gr daha yazdım toplamda 10 gr canım
merhaba canım ev ve araba zaten bir birikim hayırlı olsun
ben önceden bozuklukları kumbaraya atıyordum ama şimdi bozuklukları gene kumbaraya atıyorum ama diyelimki pazara gideceğim zaman bütün paramı bir kenara koyup kumbaradan harcıyorum böylelikle bütünleştirme derdim olmuyor.
para biriktirmek için bence harcama yapmak gerektiğini düşünme tam tersine harcama yapmadığında da 5-10 tl cüzdanının bir köşesine koymaya bak derim
merhaba canım ev ve araba zaten bir birikim hayırlı olsun
ben önceden bozuklukları kumbaraya atıyordum ama şimdi bozuklukları gene kumbaraya atıyorum ama diyelimki pazara gideceğim zaman bütün paramı bir kenara koyup kumbaradan harcıyorum böylelikle bütünleştirme derdim olmuyor.
para biriktirmek için bence harcama yapmak gerektiğini düşünme tam tersine harcama yapmadığında da 5-10 tl cüzdanının bir köşesine koymaya bak derim
anladım canım zaten listede 5 gr vardı ama dediğin gibi sen farketmemişsin sıkıntı yok yeniden düzenledim.yok cnm sadece 5 gr.
başta hala listede göremeyince öyle dedim, sonradan eski 5 gr duruyormuş fark ettim.
ama ben o 5 gramı harcayalı çok olmuştu.
yani şu an sadece 5 gramım var.
biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir.
süppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrevet iyi fikir. bundan sonra her akşam bozukluk olmasa bile 5 lira koyayım kumbarama...55 gündür sigara içmiyorum...oradan da 357,5 lira kardayım ama böyle bir para yok ortada. sigara parası gibi 5 lira koyayım bari...
canım ben bankasya ve işbankla çalışıyorummerhabalarrr...
yeni ayda bol ve beketli birikimler diliyorum herkese.
sizlere bankaların altın hesabı konusunda danışacağım hangi bankayı kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz? banka seçimiz konusunda yardımınıza ihtiyacım var:44::44:
bugün pazar için ayırdığım paradan 5 tl arttırıp kumbarama attım. kumbara işi gerçekten para biriktirmek için çok işe yarıyor
süpersin farmasişubat ayında mutfak parasından 200 tl artırdım
martın 420 tl sinin 53 tl sini şimdiden harcadım bakalım ay sonuna ne kadarı artacakama durmak yok birikime devam
ekders ve maaşım ile yapacağım sabit giderlerimi kabataslak hesapladım ( sabit giderlerim her ay 1 çeyrek altın ve diğer 15 günde bir 50 tl günü için ayırdığım para ve faturalarım, kredi kartı borcumvs )
bir de bu ay 700 tl gün parası gelecek
ben çok koyamıyorum. her ay 2 gram altın alıyorum. 2800 ev ve araba kredisi var zaten. 2500 falanda kk olıuyor. evdeki kadın, çocuğun etüd merkezi 600. bakın daha faturalar yok. ben sadece bozukluk koyuyorum. işe arabayla gittiğimden yol parası yok. işyerinin yemekhanesinde yersem önceden kk la mesela 10 yemek alıyoruz. oradan gidiyor. eğer bir yere uğramadan eve gelirsem o gün hiç harcamıyorum. dolayısıyla bozukluk ta olmuyor. ama o gün para harcadıysam ve bozukluğum olduysa mutlu oluyorum. 15 inde sayıcam. 50 lira bile olmaz ama olsun ne yapayım....
hoşgeldin canım nasılsın?4 aylık aradan sonra birikime geri döndüm nihayetttt
her ne kadar bol bol borcum olsa da borçlarımı öderken bi taraftan birikimime devram etmek istiyorum.
hala listede olduğumu görüyorum gerçi o 5 grcık gitmişti ama yerine geçen ay yeni 5 grcık koydum.
Şubat ayından itibaren 5 gr yazabilirsin bana farmasicim.
biliyorum ay sonu bildirimini kaçırdım ama bu aylık da böyle olsa olmaz mı?????
merhaba canım çok teşekkür ederim hepimiz süperimiz inan bana Allah'ım hepimizi nazarlardan korusunsüpersin farmasi
benim de param hızla çoğalıyorŞuanda 75tl oldu
Ne kadar çokmuş ödemeleriniz ama kk haricinde hepsi yatırım sonuçta.
hoşgeldin canım nasılsın?
canım işbankasında otomatik ödeme talimatlarım varfarmasi çok teşekkürler canım bende işbankasını düşünmüştüm. hesap işletim ücreti alınmıyor değil mi?
birde canım listeye şimdi baktımda benim birikimim tl olarak toplam 2270 lira. yani öncekinin üstüne eklemişsin sen. aslında benim hatamdı ben toplayıp öyle bildirim yaptım. yani 2270 diye düzeltirsen çok zahmet olacak ama
günaydın kızlar herkese mutlu pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?