Kirli Çıkılar )))

arkadaşlar bankalar kısa bir zaman sonra internet bankacılığı için ücret alacakmış her SMS başına ...
Ücret 20-25 kuruş olacakmış

hey Allahım ya hangi amaçla evi aldığınız fiyatı söylüyor ki o adam
Kendisi satacak olsa o evi maliyetinden bahseder mi acaba biraz daha bekleseniz olmaz mı? Belki daha fazla para veren çıkar =)

Aslında evda beğenmediin yerlerin olması daha iyi canım=) Çok beğenseydin evi hep aklında kalırdı değil mi inşallah daha güzelleri senin olur.
Bir de ben çoook büyük evleri hiç sevmem. İçinde fazla eşya olmayan küçük evler hep daha güzel daha sıcak, samimi gelmiştir bana.

arkadaşlar bankalar kısa bir zaman sonra internet bankacılığı için ücret alacakmış her SMS başına ...

Allah Allah bu da nereden çıktı ya öffffffffffffff

kızlar ben bu ay bildirim yapamıyorum size..şu an döviz olarak ne alsam çok kararsızım..altına mı devam etsem yoksa karar veremiyorum..
siz altına mı devam yoksa döviz mi alıcaksınız ?

dediğim gibi canım sen en iyisini bilirsin.. ne de olsa uzmanımızsın hakkında nasıl hayırlıysa öyle olsun canım
ne kadar saçma şey
kesinliği var mı ki canım yaaa

dediklerinde haklısın canım benim çok beğenseydim çok da üzülürdüm. biz eşimle bekleyelim dedik ortağımız da tamam dedi ya bakalım artık.
evet çok büyük evim olsun ben de istemem. şu anki evim 145 m2 ama sanki tuvalet banyo tarafına ev biraz daha kaçmış gibi o yüzden oturma odam biraz küçük.. yani çok da küçük değil ama maksi takımlar odayı küçültüyor. 4+1 ev istemem mesela 2 kişi için israf. bu ev bile israf ama eşyalar alındı bir kere 2+1 e gitsem de kaldırmaz artık.. değilse 2+1 e çok güzel bi ev vardı baktığımız taksitli. biraz da iller arası değişiyor. Konyanın standartı 135-145 m2 3+1
hakkımızda hayırlısı olsun canım..
altın da yükselmeye başladı..
inşallah yine yaza çıkışını yapar da yatırımcılarını üzmez, sizin de evinize vesile olur

bu arada farmasi canım yaaa benim ve eşimin bu ay maaşımdan ayırdığımız 2100 tl onu da eve verdik işte.
yakında satarsak yine aranızdayım zaten o yüzden yine de listede durayım istedim.. sizden ayrı kalamıycam

estağfirullah canım ne uzmanlığı hayatta istişarede bulunmak gibisi yok akıl akıldan üstündür. hepinize çok teşekkürler değerli yorumlarınız için

2100 tl de zaten birikimin tatlım bereketli olsun.

sakın ayrılma buralardan durmak yok birlikte birikime ,yatırıma devam inşallah.:13:

Günaydın...

Farmasi hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun,ev çok mantıklı bir yatırım.Bende inşallah biraz birikim yaptıktan sonra eve girmeyi istiyorum.

Herkese hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.Mart ayı bereketiyle gelir inşallah.
Ben özelden bu ayki birikimimi bildirdim.

merhaba canım Allah razı olsun, inşallah dediğin gibi hayırlısı olsun...
bereketli olsun birikimlerin canım

farmasi canım hakkında hayırlısı olsun kararını verdiysen şimdiden hayırlı olsunn :)) darısı inşallah olmayanlaraaaa bize de nasip eder allahh

farmasi canım hakkında hayırlısı olsun kararını verdiysen şimdiden hayırlı olsunn :)) darısı inşallah olmayanlaraaaa bize de nasip eder allahh

amin Allah razı olsun canım , darısı isteyenlerin başına

dün akşam eşim odaların metrekarelerini öğrenmiş.

salon+ mutfak 24 metrekare
banyo+wc 5 metrekare
geri kalan 40 metrekareye 2 oda 20+20 olmayacakkmış artık 22+18 gibi filan olacak sanırım.
akşam bir kıyaslama yapabilmek için ölçtüm benim şimdiki salon 22 metrekare evin odaları ideal ölçüde geldi bana.

çok güzel yaa evinde güzel günler geçirmeyi nasip etsin allah

arkadaşlar yazdığım haberi memurlar sitesinde okudum. Bankalara sms'in maliyeti çook fazla oluyormuş o yüzden bu uygulamaya geçeceklerini yazıyordu =(

Bu ay 1300tl ayırdık kenara. bir de ben geçen haftadan beri birşey yapmaya başladım =) mutfak masrafı için ayırdığımız paradan sürekli 5 lira 2 lira falan tırtıklıyorum. şuanda 35tl oldu =)) evde bebek olduğundan mutfak parasını fazla ayırıyoruz gereksiz şeylere de gidiyor bazen bu yüzden ben de böyle tırtıklayıp biriktirmeye başladım. Nisan ayına kadar böyle biriktirip birkaç yazlık kıyafet ihtiyacımı alırım diyorum

karanfilce bu ayki birikimin süper olmuş

Son düzenleme:

süppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr harika fikir ne denilebilir ki

sağol canım darısı başınıza..
benim maaşa 100 eşiminkine 200 zam geldi ya belli oldu bu ay
biz ufaklığın parasını ayırıyoruz fazladan işte..
bir de kendi gelse çok nazlı çıktı

sağol canım darısı başınıza..
benim maaşa 100 eşiminkine 200 zam geldi ya belli oldu bu ay
biz ufaklığın parasını ayırıyoruz fazladan işte..
bir de kendi gelse çok nazlı çıktı

bereketli olsun zamlarınız
minik de gelir Allah'ın izniyle inşallah hayırlı vakitte

bereketli olsun zamlarınız
minik de gelir Allah'ın izniyle inşallah hayırlı vakitte

Amin inşallah canım benim..
aslında bu ay temizlik malzemesi harcaması da yaptım yüklü miktarda. çoğu bitmiş ya da bitmek üzzereydi. okuldan bi arkadaş sayesinde ersağ bitkisel temizlik ürünleriyle tanıştım. geçen ay 2 arkadaş birleşip 150 tl lik almıştık. 5 adet promosyonu da bizim olmuştu. bu ay da geri kalanları tamamladım.ama 150 tl lik siparişin bi 70 tl lik miktarını sattım geri kalanlar kendi ihtiyaçlarımdı. tüm promosyonlar yani 3 ürün yine bana kalmış oldu

Son düzenleme:

güle güle kullan canım ben de üyeyim ona bir ara sipariş vermiştim hala bitmediler
evde bir sürü temizlik malzemesi stoklamışım , zamanında üye olduğum yerlerden sipariş vere vere...
neredeyse 1 yıl hiç temizlik malzemesi almasam olacak

Son düzenleme:
Sevgili Farmasi,
başlığınızı ilgiyle takip ediyorum.Bu ay beni de listeye ekler misiniz. Bu ayki birikimim 3 çeyrek altın.Listeyi takip ettiğimden beri yaptığım birikimim bu ayla beraber toplam 40 çeyrek 1 yarım altın. Şimdiden teşekkürler...hayırlı birikimler:)
özel mesaj atamadığım için buraya yazmak durumunda kaldım:)

bugün müthiş bir düzeltme geldi
Bernanke n dedi bilmiyorum ama altın epey yüksek seviyelerden inişe geçti %3 gibi düştü tekrar toparlanıyor sanki şu ara
bense gıcık oldum iyice Garanti ye geçen alacak olduğumda saat 16.00 da makası 3 liralara yakın koymaya başladığını fark etmiştim. bazen bunu yapıyor.
bugünse müthiş düşüşte alamadım çünkü işlem yaptırmadı internet bankacılığı özellikle kapattılar (biliyorum çünkü dolar euro alabiliyor ama sadece altın alamıyordum) evet tam analmıyla uyuz olmaya doğru gidiyor bankaya karşı olan duygularım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…