hey Allahım ya hangi amaçla evi aldığınız fiyatı söylüyor ki o adamfarmasi çok güzel bi fırsat gibi geldi bana. tabi en iyisini sen bilirsin.. hakkında hayırlısı olsun canım.. dediğin şehri de seviyorum küçük ama güzel bi yer
bizim eve de talip çıkmış 100 bine. bize satan mütahit bize 90 bine sattığını söylemiş çok kızdım
ortak olduğumuz emlakçı satmak istedi kısa günün karı 5 bin diyerek tabi biz bekleyelim dedik. emlakçı satacak ki yeni karlara yelken açacak tabi..
yusum canım bu arada evimizi gördük çoook büyük odaları olan bi ev muyfağı ve balkonları hariç diğer yerleri beğendim.. en azından balkonu daha büyük yapabilirlerdi neyse nasılsa oturmuycaz..mutfağı büyük ama karanlığa kalmış.. tabi merkezi yerde olmasının dezavantajı dar alana çok şey sığdırmaya çalışıyorlar. bizim şu an oturduğumuz ev güney batı ve çok aydınlık ama bu önlü arkalı cephe olunca böyle olumsuzlukları var. ama sıcaklığı çok güzel kapıları açık olmasına rağmen o buz gibi havalarda sıcacıktı. 5 katın tam orta katı. böyle işte.. bu işgüzar mütahit yüzünden yakın zamanda 100 bine satıcak gibiyiz. Allah bereket versin de..
arkadaşlar bankalar kısa bir zaman sonra internet bankacılığı için ücret alacakmış her SMS başına ...
Ücret 20-25 kuruş olacakmış
canım bu evi almayı isteme sebebimden birisi de şu henüz 1 yaşında olan hyundai getzim var 5 yıllık garantide ama şimdi gözümü dacianın sandero stepway modeli ile dacia duster cipler var ya onlara dikmeye başladım deyim yerindeyse saçmalamaya başladım . yani bunun farkındayım ve hemen lüzumsuz bir hareketten kendimi kurtarmam lazım. eve borçlanayım ki arabamı değiştirmeye kalkmayayım.[/B]
ne kadar saçma şeyarkadaşlar bankalar kısa bir zaman sonra internet bankacılığı için ücret alacakmış her SMS başına ...
Ücret 20-25 kuruş olacakmış
hey Allahım ya hangi amaçla evi aldığınız fiyatı söylüyor ki o adam
Kendisi satacak olsa o evi maliyetinden bahseder mi acababiraz daha bekleseniz olmaz mı? Belki daha fazla para veren çıkar =)
Aslında evda beğenmediin yerlerin olması daha iyi canım=) Çok beğenseydin evi hep aklında kalırdı değil miinşallah daha güzelleri senin olur.
Bir de ben çoook büyük evleri hiç sevmem. İçinde fazla eşya olmayan küçük evler hep daha güzel daha sıcak, samimi gelmiştir bana.
dediğim gibi canım sen en iyisini bilirsin.. ne de olsa uzmanımızsınhakkında nasıl hayırlıysa öyle olsun canım
ne kadar saçma şey
kesinliği var mı ki canım yaaa
dediklerinde haklısın canım benim çok beğenseydim çok da üzülürdüm. biz eşimle bekleyelim dedik ortağımız da tamam dedi ya bakalım artık.
evet çok büyük evim olsun ben de istemem. şu anki evim 145 m2 ama sanki tuvalet banyo tarafına ev biraz daha kaçmış gibi o yüzden oturma odam biraz küçük.. yani çok da küçük değil ama maksi takımlar odayı küçültüyor. 4+1 ev istemem mesela 2 kişi için israf. bu ev bile israf ama eşyalar alındı bir kere 2+1 e gitsem de kaldırmaz artık.. değilse 2+1 e çok güzel bi ev vardı baktığımız taksitli. biraz da iller arası değişiyor. Konyanın standartı 135-145 m2 3+1
hakkımızda hayırlısı olsun canım..
altın da yükselmeye başladı..
inşallah yine yaza çıkışını yapar da yatırımcılarını üzmez, sizin de evinize vesile olur
bu arada farmasi canım yaaa benim ve eşimin bu ay maaşımdan ayırdığımız 2100 tlonu da eve verdik işte.
yakında satarsak yine aranızdayım zaten o yüzden yine de listede durayım istedim.. sizden ayrı kalamıycam
Günaydın...
Farmasi hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun,ev çok mantıklı bir yatırım.Bende inşallah biraz birikim yaptıktan sonra eve girmeyi istiyorum.
Herkese hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.Mart ayı bereketiyle gelir inşallah.
Ben özelden bu ayki birikimimi bildirdim.
farmasi canım hakkında hayırlısı olsun kararını verdiysen şimdiden hayırlı olsunn :)) darısı inşallah olmayanlaraaaa bize de nasip eder allahh
amin Allah razı olsun canım , darısı isteyenlerin başına
dün akşam eşim odaların metrekarelerini öğrenmiş.
salon+ mutfak 24 metrekare
banyo+wc 5 metrekare
geri kalan 40 metrekareye 2 oda 20+20 olmayacakkmış artık 22+18 gibi filan olacak sanırım.
akşam bir kıyaslama yapabilmek için ölçtüm benim şimdiki salon 22 metrekare evin odaları ideal ölçüde geldi bana.
çok güzel yaaevinde güzel günler geçirmeyi nasip etsin allah
arkadaşlar yazdığım haberi memurlar sitesinde okudum. Bankalara sms'in maliyeti çook fazla oluyormuş o yüzden bu uygulamaya geçeceklerini yazıyordu =(
Bu ay 1300tl ayırdık kenara. bir de ben geçen haftadan beri birşey yapmaya başladım =) mutfak masrafı için ayırdığımız paradan sürekli 5 lira 2 lira falan tırtıklıyorum. şuanda 35tl oldu =)) evde bebek olduğundan mutfak parasını fazla ayırıyoruz gereksiz şeylere de gidiyor bazen bu yüzden ben de böyle tırtıklayıp biriktirmeye başladım. Nisan ayına kadar böyle biriktirip birkaç yazlık kıyafet ihtiyacımı alırım diyorum
karanfilce bu ayki birikimin süper olmuş
arkadaşlar yazdığım haberi memurlar sitesinde okudum. Bankalara sms'in maliyeti çook fazla oluyormuş o yüzden bu uygulamaya geçeceklerini yazıyordu =(
Bu ay 1300tl ayırdık kenara. bir de ben geçen haftadan beri birşey yapmaya başladım =) mutfak masrafı için ayırdığımız paradan sürekli 5 lira 2 lira falan tırtıklıyorum. şuanda 35tl oldu =)) evde bebek olduğundan mutfak parasını fazla ayırıyoruz gereksiz şeylere de gidiyor bazen bu yüzden ben de böyle tırtıklayıp biriktirmeye başladım. Nisan ayına kadar böyle biriktirip birkaç yazlık kıyafet ihtiyacımı alırım diyorum
karanfilce bu ayki birikimin süper olmuş
sağol canım darısı başınıza..
benim maaşa 100 eşiminkine 200 zam geldi ya belli oldu bu ay
biz ufaklığın parasını ayırıyoruz fazladan işte..
bir de kendi gelse çok nazlı çıktı
bereketli olsun zamlarınız
minik de gelir Allah'ın izniyle inşallah hayırlı vakitte
Amin inşallah canım benim..
aslında bu ay temizlik malzemesi harcaması da yaptım yüklü miktarda. çoğu bitmiş ya da bitmek üzzereydi. okuldan bi arkadaş sayesinde ersağ bitkisel temizlik ürünleriyle tanıştım. geçen ay 2 arkadaş birleşip 150 tl lik almıştık. 5 adet promosyonu da bizim olmuştu. bu ay da geri kalanları tamamladım.ama 150 tl lik siparişin bi 70 tl lik miktarını sattım geri kalanlar kendi ihtiyaçlarımdı. tüm promosyonlar yani 3 ürün yine bana kalmış oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?