Kirli Çıkılar )))

Pepeti kuzum napmış senin kız o ellerini ben görseydim çağanı öyle bi bağırırdım eşimde dra gitmeye gerek varmı yırtıldımı diye laf söylerdi
Evet canım lacivert ayakkabıyı diyorum diğeride güzel ama ben böyle bişey aradığım için bunu dedim fiyatıda gayet uygunmuş güle güle kullan

bacılarımmm yardım
bizim adam salı sabah namazı ile çıktı evden
en son salı akşamı konuştuk skypeden bana teelfondan arama demiştiii neyseee aramadımm ama dünde bekledim skyepiyede gelmedi bugun şu saat oldu (orda 1 saat geri hadi neyse) skype açıkkkkkkkk veeee yokkkkk
hadi dün ben uyudum o gelmiş olsa bişeyde yazmamış mail bile atmammışşşşş düşünün
bugun perşembe bitiyorrrr bu nasıl bir sorumluluk burda öldümmü kaldımmı zerre umrunda değillll sizce ben mi abartıyorummmmmmmmmmm??????? burda ne yapmam gerek allahasen biri bana akıl versin....

bir mail attım iyi geceler
dün skypeye gelmedin merak ettim
hadi oda yetmez gibi hiçmi nete girmedindeeee bir mail dahi atmammışsınnnnnnnnn yaaa msj atayım dedim gitmedi.... bir karın var bilemmm farkındamısın

diyeeee
sonra okuyacak okumadım şeklinde işaretleyecek ben bilyom aaaa görmedim açamdım diyecek en fazlaa ne yapmalıyımmmm yaaa

Body World sergisine giden var mı?

ben gittim ilk açıldığında müthişti bence..

söyleyim 84lüym. 5 senelik evliyim 2.5 yaşında bir bebem var. ben de 2010 temmuz annesiyim bak burda özlem-su var o da 2010 temmuz annesi

kızlar senfatla aynı köylü çıktıkkk abovvvvvvvvvvvvvv:) ne küçük dünyaymış bu sanal dünyadaaa
topikteki erkek sen misin yoksa senfatın kocası mısın
şaka canım benim hiçbir erkek bu muhabbete dayanamz kaçar gider
kaçmazsa da bu lafımdan sonra gurur yapar okumaz

bence beni niye aramadı diye değil de
nooldu acaba hiç aramadı çok mu yoğun vah yavruum ne yer ne içer acaba diye düşün
ne biliyim ben olsam kızmak aklımın ucuna bile gelmez merak ederim çünkü
çünkü ilk fırsatta beni arayacağını bilirim
kaç yıllık evlisiniz? ben mi naz yapmayı küsmeyi unuttum acaba??

görüp de canı çekenlere anlatıyoruuuum
altındaki karışım
çekilmiş petibör bisküvi, çekilmiş fındık, hindistan cevizi, biraz süt, kakao, 1 muz, 2 elma rendesi karışımı elimle borcama yaydım
üzerine ev yapımı koyu kıvamda çikolatalı puding sıcakken döktüm

bu kadarrrr

3 yılımız bittti bacımmmm .... yiyecekelrni yapmıştımkii ilkgün türk lokantasıda bulmuş o yer zatennnn obez midesinden aslaaaa taviz vermezzzzz....
gel gelellim bu kez 4 arkdşıyla gitttiydiii ve bu yüzden ne yaptığı belli değil

ha birdeeee önceki belçika durumunda gelinceee sokakalrda cam ekanın içindeee kadınalrın striptiz yaptığı dükanalrı söyleyinceeeeee sen olsan ne ederdinnn ya yok allahından bullsun eşşek bu eşşekkkk

hımmm öyle şüphelerin var:44::44:
bırak baksın cam fanustan bakıyormuş
çok paniklediğini belli etme bence

eşim hastanede ilk işe başladığında kayınvalidem beni zorla gönderdi yanına
git bi yanında görün koluna gir herkes bilsin seni dedi
hatta git bi salın da gel kızım diye tembihledi
çok garibime gitmişti
koca zaten benim niye ispat mı lazım diye düşünmüştüm
şimdi ara ara gidiyorum süprizzz diye
pasta börek yolluyorum ya da davet ediyorum

enfesssss duruyorrrr enfes şimdi olaydı mutlu olurdum

pepeti kuşu bilemicem ama evde kaplumbağa besliorum:) çok zararsız dayanıklı ve şirin hayvanlar:)
bundan önce 3 yıl besledim öldü ama o bu daha 6 aydır falan bizimle çok masum:) sessiz:) şirin:)

az önce celal ile cereni izledik evde güzel film komedi severlere tavsiye ederim:)

nerde bu fuar benim neden haberi yok :44:

selinin yerine bugün ben kaldım.
yemekten sonra uyumuş kalmışım da

Hala uyuyamadim ilkenin eşyalar geldi. Bide misaafirleeim vardi gunduzdende duramadim tam olsun dedim camları.felan sildim oluyooooom ama aliskanlikmi oldu nedir 2 den önce uyuyamiyorun.... Karanfilcem sende uyumamissin ama uykuyu almışsın sanirim. Şimdi ben bi yatcam kütük gibimmmm ohhh.

günaydın hanımlar mutlu huzurlu hayırlı cumalar :))))))

Kıyâmet günü her merhalede bana en yakın olanınız, dünyada bana en çok salât ü selâm getireninizdir. Kim Cuma günü ve gecesi bana salât ü selâm getirirse, Cenâb-ı Hak, onu, yetmişi âhiret, otuzu dünya ihtiyaçlarından olmak üzere, yüz hâcetini giderir. Sonra Allah bir melek vazifelendirir; size nasıl hediyeler gelirse, o melek de kabrime gelir, bana salevat getirenin -adını, nesebini kabilesine kadar- haber verir; Ben de beyaz bir deftere yazarım. (C.1,S.116/9)

Melekler Cuma günü câmi kapılarında, yanlarında defter olduğu halde oturur ve gelenleri birinci, ikinci, üçüncü... diye yazarlar; hatip hutbeye çıkınca defteri kapatırlar. (C.1,S.100/9)

Dört kişinin defteri yeniden başlar: Hasta, iyileştiğinde; müşrik, Müslüman olduğunda; mağfiret ümit eden kimse, Cuma’dan döndüğünde; hacı, hacdan döndüğünde...(C.1,S.69/10)

Dört gün var ki, gecesi gündüzü gibi, gündüzü de gecesi gibidir. Allah o günlerde yemin verenin isteğini geri çevirmez, insanları mağfiret eder ve onlar bu günlerde bol ihsana nâil olurlar. Bunlar: Kadir gecesi ve sabahı; Kurban arefesi ve sabahı; Berat gecesi ve sabahı; Cuma gecesi ve sabahıdır. (C.1,S.69/9)

Kıyâmet yaklaştığında zamanın akışı hızlanır; sene, ay gibi; ay, hafta gibi olur. Cuma’dan Cuma’ya olan vakit de, hurma dalının yaprakları ile birlikte ateşte yanması gibi kısalır. (C.1,S.33/9)

Her Cuma gecesi Âdemoğullarının ameli Allah’a arz olunur. Bunlardan akrabası ile alâkayı kesenin ameli kabul olunmaz. (C.1,S.115/6)

Cuma günü duâların kabul olunduğu vakti, ikindi namazı ile, güneşin batması arasında arayın. O vakit, bu kadar (yani elini kapayıp açıncaya kadar)dır. (C.1,S.6/12)

Cuma günü olduğunda, sizden biri başını yıkar, gusül eder, mescide erkenden gider, minbere yakın oturup hutbeyi dinler ve sükût ederse, o kimsenin attığı her adım için kendisine bir senelik oruç ve bir senelik namaz sevabı verilir. (C.1,S.61/6)

Cuma günü gusül ediniz; kim böyle yaparsa, bir haftalık günahlarına kefaret olur. Üç gün de fazlası vardır. (C.1,S.75/5)

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar...

öğrencilerim çizim yapıyor
bugün okula kahvaltı ben ve bi arkadaş getirdik.
dün kuru biber haşlamıştım.
sabah da kızarttım sosladım.
ekmek yaptım bi zeytinli-patatesli bi normal.
işte başka ıvır zıvırlar getirdim.

bu arada elektriğim 43 tl gelmiş.
normalim 38 idi.
babamlar varken hergün çalıştırdım ekmek makinesini.
bu 5 tl yi o mu yaptı diycem ama kalabalıktık da hesap edemedim neyse diğer aya anlaşılır
suyum da 17.5 tl gelmiş.

sağol bacımm bendede hala regl ken ayeterkürsü okumama takıntısı varrrrrrrrrrr üzerne gidim okuyum o haldeeee sağol

Adetliyken Ayetel Kürsi Okunur mu?

Öncelikle adetliyken Ayetel Kürsi okuma konusunda bağlantılı olarak kısa bir açıklama yapalım sonra ise sorunuza cevap verelim...

Unutmayın ki yüce Mevlamız her an sizinledir.Ve şu noktada önemlidir ki siz adet halide değilken namazlarınızı aksatmadığınız içi adet halindeyken yüce Mevla'mız sizin namaz kılmadığınız halde namaz kılmış gibi saymaktadır.Yani bu bütün ibadetlerde böyledir ki oruç hariçtir. Çünkü o sene de birdir ve değişik hikmetleri vardır.Siz nasıl ki her zaman ayetel kürsi okuyor sanız adet olup okumadığınız durumlarda da okumuş sayılmaktasınız ve inşaallah koruma altında olduğunuzu da unutmayınız

Kadınlar Hayız(adet)halindeyken Ayetel Kürsi okuyamaz ve bildiğiniz üzere namazda kılamaz ve bundan dolayı yüce Mevla'mız kandınları sorumlu tutmamakta ve bir kolaylık sağlamaktadır.Unutmayalım ki "ayetel kürsi bir ayettir"ve Bakara Suresinde yer almaktadır.Bu nedenle de okunamaz, çünkü adetli "bir kadın ezberden dahi olsa Kuran ı Kerim okuyamamaktadır".

İçinizin rahat etmediğine gelince bu çok güzel bir duygudur.İmanınızın samimiyetini gösterir,fakat bu duygu sizi rahatsız etmemeli...Nitekim bu duyguya sahip bir çok salih kadın adet halinde sırf bu duyguyu yaşadıkları için namaz saatlerinde secccadenin üzerine oturmuşlardır ve namaz süresince beklemişlerdir.Tabi ki bunu namaz kılarak yapmamışlardır.Sadece şunu demek istemişlerdir, Ya Rabbi eğer adet olmasaydım sen de biliyorsun ki ben namazlrımı kılardım.Fakat bunu yapmak kesinlikle zorunlu bir şey değildir.Bu durum o salih kadınlarla Yüce Mevla ile aralarında olan bir şeydir.

pepeticim güle güle giy ayakkabılarını
ollycan ellerine sağlık

Günaydınnnnn hanımlar.
Hayırlı günler ve hayırlı cumalar herkese.
Ben bugün annemlere gideceğim hava bozmazsa şu anda çok güzel biraz parka filan götürürüm çağanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…