derfat resim koyım dedim büyük diyor yahuuuuuuuuuuu birde onumu küçültecem albüm yaptım buldum güya amaa yanlışmı yapyom ne
Body World sergisine giden var mı?
Gelmek çok isterim ama hem sizi daha yeni tanıyorum, kim kim bilmiyorum,
Hem de eşim göndermez,
Bir de gönderse bile benim hiç zamanım yok, dersler başladı ve staj da eli kulağında...
İlerleyen tarihte yeniden buluşursunuz herlade.. Bir bakalım, benim de önüm açılır o zamana kadar...
Bir de daha önce ben 2010 temmuz annelerinde yazışıyordum herkesle neredeyse yaşıttık.
Burda kayın valideler, büyük anneler falan var, ben kaç doğumlu olduğunuzu merak ediyorum.
Ben 86 doğumluyum. 2yavrum var; biri 7 biri 2,5 yaşında, 8 senelik evliyim, ... falan filan...
kızlar senfatla aynı köylü çıktıkkk abovvvvvvvvvvvvvv:) ne küçük dünyaymış bu sanal dünyadaaa
bacılarımmm yardım
bizim adam salı sabah namazı ile çıktı evden
en son salı akşamı konuştuk skypeden bana teelfondan arama demiştiii neyseee aramadımm ama dünde bekledim skyepiyede gelmedi bugun şu saat oldu (orda 1 saat geri hadi neyse) skype açıkkkkkkkk veeee yokkkkk
hadi dün ben uyudum o gelmiş olsa bişeyde yazmamış mail bile atmammışşşşş düşünün
bugun perşembe bitiyorrrr bu nasıl bir sorumluluk burda öldümmü kaldımmı zerre umrunda değillll sizce ben mi abartıyorummmmmmmmmmm??????? burda ne yapmam gerek allahasen biri bana akıl versin....
bir mail attım iyi geceler
dün skypeye gelmedin merak ettim
hadi oda yetmez gibi hiçmi nete girmedindeeee bir mail dahi atmammışsınnnnnnnnn yaaa msj atayım dedim gitmedi.... bir karın var bilemmm farkındamısın
diyeeee
sonra okuyacak okumadım şeklinde işaretleyecek ben bilyom aaaa görmedim açamdım diyecek en fazlaa ne yapmalıyımmmm yaaa
3 yılımız bittti bacımmmm .... yiyecekelrni yapmıştımkii ilkgün türk lokantasıda bulmuş o yer zatennnn obez midesinden aslaaaa taviz vermezzzzz....ben gittim ilk açıldığında müthişti bence..
söyleyim 84lüym. 5 senelik evliyim 2.5 yaşında bir bebem var. ben de 2010 temmuz annesiyim bak burda özlem-su var o da 2010 temmuz annesi
topikteki erkek sen misin yoksa senfatın kocası mısın
şaka canım benim hiçbir erkek bu muhabbete dayanamz kaçar gider
kaçmazsa da bu lafımdan sonra gurur yapar okumaz
bence beni niye aramadı diye değil de
nooldu acaba hiç aramadı çok mu yoğun vah yavruum ne yer ne içer acaba diye düşün
ne biliyim ben olsam kızmak aklımın ucuna bile gelmez merak ederim çünkü
çünkü ilk fırsatta beni arayacağını bilirim
kaç yıllık evlisiniz? ben mi naz yapmayı küsmeyi unuttum acaba??
3 yılımız bittti bacımmmm .... yiyecekelrni yapmıştımkii ilkgün türk lokantasıda bulmuş o yer zatennnn obez midesinden aslaaaa taviz vermezzzzz....
gel gelellim bu kez 4 arkdşıyla gitttiydiii ve bu yüzden ne yaptığı belli değil
ha birdeeee önceki belçika durumunda gelinceee sokakalrda cam ekanın içindeee kadınalrın striptiz yaptığı dükanalrı söyleyinceeeeee sen olsan ne ederdinnn ya yok allahından bullsun eşşek bu eşşekkkk
enfesssss duruyorrrr enfes şimdi olaydı mutlu olurdumEki Görüntüle 671266
görüp de canı çekenlere anlatıyoruuuum
altındaki karışım
çekilmiş petibör bisküvi, çekilmiş fındık, hindistan cevizi, biraz süt, kakao, 1 muz, 2 elma rendesi karışımı elimle borcama yaydım
üzerine ev yapımı koyu kıvamda çikolatalı puding sıcakken döktüm
bu kadarrrr
derfatcım ben bunları konyada dolasırken aldım 5. dedıgın lacıvert olanmı ki:44: o ve 2 olan kahve sıyah cok yakın modellerı ve ıkıısnıde cokk begendım ben bırde pempeyi
bunlar markaların yenı urunlerı ama fuar urunlerı oldugu ıcın cok uyduna aldım sporlar dısında herbırını 30 tl den aldım
sağol bacımm bendede hala regl ken ayeterkürsü okumama takıntısı varrrrrrrrrrrüzerne gidim okuyum o haldeeee sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?