Kirli Çıkılar )))

Kalkıyorum benimki gelmek üzeredir.
Anneciğinin yanından.
Allah ona da sabır versin, bu gün uğradım bu gece ben kalayım dedim ama ablam (görümce) güzel bakıyor, halinden anlıyor, kabul etmediler, biraz hafifleyince bakarsın diyor annem. Ama o zaman da staj başlayacak dedim, olsun dedi... Çok ağrı çekiyor kadın, 5 fıtık aldırdı, platin takıldı... Yattığı yerde duramıyor acıdan dönüyor dönüyor... Beline kuşak takılmadan kalkamıyor, kalksa 3-5 metre yürüyüp oturuyor... Allah sabır versin, çok üzüldüm, nasıl bakarım daha fena olsa, Allah bakanlara sabır versin, ben sabırsız değilim ama becerebilir miyim bilmiyorum... Neyse, BalveBadem'in anneleri kaçar, çenem açılınca kapanmıyor... Özür, çok doldurdum bu gün sayfaları, hakkınızı helal edin... İyi akşamlar.....

buradaki tek kayınvalide benim peki büyük anne kim, yoksa o da mı benim

Allah her isteyene nasip etsin
Sizlerin başına da versin inşallah
amin bacım

sağollll pepetiii
demek sende akrep hatunusun bendeeeeeeeee:) bu sıralar aşk şiir istemekteyimmm ne yazıkki bizim adam hödük

Gece gece işlenmeyiz yaptığım Elmalı pastam
Eki Görüntüle 670095
Parda şekerim bittiğinden yarın alınca pudralarım artık
enfesss turta şeklinde olanı gördümde şu üzerne hamuru rendelercesine döküleni ama bu daha bir başkaaa ellerne sağlık

elmalı rulo pasta diye aratınca deryadaninciler..... adlı sitedekinden aldım tarifi..
bende alayım izninle bacım

getir tabiiii ısırcam onu:) belki sizlerle hiç oralı bile olmam baştan diyim onla oynarım ben çağancıklaaa:)
bu arada benim eş diyorki nerden kadın olduklarnı sanyon
yaaaa organ mafyası iseler yaa bieşelr içirip uyutsalar ne ederiz gökçem gitme diyorda sallamıycam onu o teeeeeeee nereelrde elin gavurlarıylaa:)

ben böbreğimi vermeye taaaaaaaaa muğlaya gidiyom
kıymetimi bir daaaaaaaaaaaaaaaark
vallla seyyah sıcak memlekete veryon böbreğini ne alaaaa:) aman dikkat dark buuu
yahu ablammmm sen neymişsin be abiiii

sana gelyor bu parçaaam ablacım

MFÖ - Peki Peki Anladık (TRT, 1985) - YouTube

sağol bacımm bendede hala regl ken ayeterkürsü okumama takıntısı varrrrrrrrrrr üzerne gidim okuyum o haldeeee sağol

gokce kutun dolu
buradan soruyorum, cevabı özele yazabilirsin
kırşehir merkez, kaman, akpınar, mucur, çiçekdağ, boztepe... neresi
hayırdırrrr bacımmmim yoksa ayalr önce gitttiğimizz evlilik terapsiti psikolog senmiydinnnn :):):)

gerçi sanmammm onun dakikası 5.833333333333 tl idi

kısmet canım sana uygun olursa dedim zaten bidaha buluşma yaparız hele bunu bi yapalımda olmazsa sen müsait olduğunda söylersin o zamanda ayarlayabiirsek ayarlarız.
Ben 85 liyim neredeyse 5nci yılımız bitecek 3,5 yaşında oğlum bitanem çağanım var.

pepetim bebeem ya siizn paranız var beğendiğin evi alsanız olma mı
ne güzel anlatmışsın
seyyah nasıp olmuyor tam anlamıyla begenıyorum ama parasını begenmıyorum, parasını begendıgım evı begenmıyorum yaa:44::44: tuhafmıyım acabaa:44::44::44:

banucum eylulde 58 60 ıken ocakta ve su an 73 74 kıloyum ve tam 5 ayda 14 kılo falan aldım ve su an aldıgım kılolar yerleşmeden vermek ıstıyorum . bebeiş içinde 3 aydır tedavı oluyorum almadıgım hormon kalmadı sanırımm:44: kılo vermem zorlastı ıyıce almıyorum ama veremıyorumda. tabı spor yapmayıncada olmuyor ne yazıkkı . dısarda yuruyemıyorum kıızma bakacak bakıcım yok gecen sene bakıcım vardı yururdum . onedenle yurume bandı almak sart bana 45 santımden asagısı ıyı olmaz alma dıyor kullanalar yurume zemını yumsak olsun dıze baskı yapmasın dıyorlar. ee teferruatlılar 1500 den fazla . bende kırlı cıkı olaraktan okadar veremem. o sebbele senınkını cok merak ettım yurumesı rahatmı,ılerı hızlarda kosunca tak tak ses yapıyormu merak ettım canımm zaten sanırım senınkınden alamyacagımda benzerınden olabılecek cunku o satısta yok yazıyor sıtede

tanger bir ara opel mokka almayı düşünmüştüm sonra vazgeçtim o sıralar eklemiştim
ben hyundai getz kullanıyorum
bende bende

darkcm bende aynen böle ıstıyroum ılk bebegımde 3-4 aylıkken baslamıstım ışe cok kızıyorum kendıme ucretsız almadım dıye bır engelım yoktu ama sıkılırım vs vs dedım durdum 2. cocuguma Alh verırse ucretsız alacagım ınsallh

senfat nerelerde yaaa umarım bır sorun yoktur

Gökçemmm ben kadınım vallahi burda erkek diye şüphelendiğim olmadı değil ne yalan söyleyeyim ama görüşeceklerimiz hep kadın

Canım daha öncede sormuştum ama sanırım gözünden kaçtı özeldende yazabilirisn ankaranın neresinde oturuyosun?Bende anakaradayım ve bi çok kişiyiz ankaralı.
amannnnnnn biri daha da mı varrrrrrrrrr angaradan

Ankaranın bir ilçesindeyim ben ama burdan açıkça yazmayayım,
ne güzel buluşuyor musunuz?
Sizi tanıdıkça ben de görüşmek isterim!
Evet gözümden kaçmış!
aloooo abcımmm hoşgeldinnnnn nasıl karambole geldin anımsayamıyom seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hoşgelmişinnnn tekrarrr

bu arada kalplerarası bacımızzz tatile çıkmış (iş icabı) :):):) hadi bakalım darısı bizlereeeee:)

Gökçemmm ben kadınım vallahi burda erkek diye şüphelendiğim olmadı değil ne yalan söyleyeyim ama görüşeceklerimiz hep kadın
yaaa yerim seni kaduncukkk:)
vallaaaaa biz messsengerlarmızı alallım yeri belirleyince buraya yazmayalım en iyisi
birileri takip eder bizi bişeyler yapar hahahaha
ne bilemmmm benim eş y.dışına giderken bak gökçem okulda mokulda eşim y.dşnda deme gelir seni keserlerrr dedikçeeeeeeeeeee ben aksini yapar oldum korkusuzum acaip

ardından da der bizimki
hoş seni kaçıran zaten 1 saat içinde tahaaütlü iade eder yaaa sen yinede dikkat et der:):):) şimdi tüm bu senaryoalr ona ait...
gerçi ben silahımla gelecemmmmmmmmm dermişim okuyan korksun erkeksee:):):)

çocuğun hizmeti için, yanında bir de bakıcısını götüreceksin....atlamışım.... :)
sen sadece sevgi ihtiyacını karşılayacaksın... :))

:))

kızlar benım oglum cok engınar haşlama yıyor bı zararı olurmu bilen varmı ?
bir gunde 3 adet yıyor versem hergun yer :))

Canım faceden yazarız facen yoksa msnden yazarız tabiki haklısın ben korkarım canım ama onlar benden daha çok korkarlar

kızlar birde bişey sorcam ben yenı geldım ya turkıyeye hangı deterjanı kullanayım bilemedim.orda pervol siyahlar için renklıler için kullanıyordum beyazlar içinde le chat diye bı marka burda omo mu alsam ariyel mi bırde oglum 5 yasında onun içinde ayrıyeten deterjan almalımıyım. tavsıyelerınız nedir?

birde bulasık makınam için kalgon tablet aldım fıyatına bakmadım faiyri nasıl acaba onumu alsam fıyatları hiç bilmiyorum resmen yabancıyım

Canım faceden yazarız facen yoksa msnden yazarız tabiki haklısın ben korkarım canım ama onlar benden daha çok korkarlar
ben senle çağanı korurummm... eşimede haber veririm o ardıma taakr birielrni zaten opsesiffff bu yüzdennn bişeycik olmazzzz

:))

kızlar benım oglum cok engınar haşlama yıyor bı zararı olurmu bilen varmı ?
bir gunde 3 adet yıyor versem hergun yer :))
yaff ben bilmemm anne olanalr bilir... ben hiç yemedim enginarrrr onu nasıl yapyonki bacımmmm tarifni versen bende yesem annem yöremizde yok diyeee yapmazdı böyle şeylerrrr... lezzizmiiii ya çocuklar seviyorsa kesin güzel bişeydiirrrr

ama bak bacım bir ara kanımda bir mikrop vardı yorgunluk yapmıştı bünyemde neyse karaciğermin yorgun olduğnu demişti drlar
ve ozaman bana bol enginar ye demişlerdi bildiğim o karacieğre feci iyi gelmekteeee:)

Canım ben kendi adıma renkliler içinde ,beyazlar içinde omo kullanıyorum indirime girdikçe alıp stok yapıyorum ve beğeniyorum .Oğlum içinse küçükken ayrı kullanıyodum ama şimdi aynı deterjanı kullanıyorum.
Bulaşık makinesinde ise calgonit fınısh tablet kullanıyorum.

pervol türkiyede de var
hatta siyah içini siyah paket
renkiler içini
beyazlar içini beyaz paket
hassaslar içini pembe paket

ohooooo var yani:):):)
bende bu ay pervol ucuzdu diye onu aldım sıvı deterjan kullanmaktayım artıkım 3 yıldır
persil de kullanyorummm pervole yeni geçtim sayılır
oğlun içindeee var omonunnn sanırsam bebekelr için olanı ama 5 yaş ne bilem gerek varmı koca herif olmuş o:):):)

ben bugun bulaşık makinem için finish tablet aldım100 adeti
27.90 tl ye
makromarketteeee sözde 45 tlden inmişmişşşşşşşşşşşş bilemedimmmm

canım bızımde yöremizde yok pek sevılmez bızdede ama bu sekılde kardeşlerımde sevdi oğlum bayılıyor tadıda patatese benziyor. ben soyulmamış ve yaprakları kapalı olanları secdım biraz iri oldugu için dudukluye tek sıgdı bolca su dolduruyoesun ve suyuna limon sıkıp hallıyorsun dudukluden cıkınca tek tek yapragını cekıp dıbını emıyosun en son o tabaksı kısmı kalıyor kasıkla oranın tuyunu cıkarıyorum ben kalanını afıyetle yıyoruz sıcak çok guzel oluyor soguyunca sevmezsın belkı sıcakye ( sapını cok kısa kesme pişince tutması kolay olsun) AFIYET OLSUN.

kızlar senfatla aynı köylü çıktıkkk abovvvvvvvvvvvvvv:) ne küçük dünyaymış bu sanal dünyadaaa

yeşilni nerden iyisini seçecemmm

yaa çok komik olcak ama enginar şu marketlerde su içindeee mantar gibi duran şey değilmiiiiiiiii orasınımı yiyecem yeşillernide mi:) yaaaa hazır kocam yokkken yarın 1 tane alıp deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…