- 24 Kasım 2010
- 686
- 19
- 318
Gelmek çok isterim ama hem sizi daha yeni tanıyorum, kim kim bilmiyorum,
Hem de eşim göndermez,
Bir de gönderse bile benim hiç zamanım yok, dersler başladı ve staj da eli kulağında...
İlerleyen tarihte yeniden buluşursunuz herlade.. Bir bakalım, benim de önüm açılır o zamana kadar...
Bir de daha önce ben 2010 temmuz annelerinde yazışıyordum herkesle neredeyse yaşıttık.
Burda kayın valideler, büyük anneler falan var, ben kaç doğumlu olduğunuzu merak ediyorum.
Ben 86 doğumluyum. 2yavrum var; biri 7 biri 2,5 yaşında, 8 senelik evliyim, ... falan filan...
amin bacımAllah her isteyene nasip etsin
Sizlerin başına da versin inşallah
sağollll pepetiiiGökçe ve pakize Allah şifa versin inşallah eşlerinize çok zor. Bende akrep burcuyum
Selin evet evin yarisivar ama bi arakat olaydı. Günlerdir bu eve bakıp durumu netlestirecektik. Eşim bile koyalım paraya almışken orayı alalım diyordu . Ama 1. Kat işi bozdu . Dua ediyorum Allahım hepimize nasip etkinversin. Birgün inşallah burda deriz evi aldık diye sene bende
enfesss turta şeklinde olanı gördümde şu üzerne hamuru rendelercesine döküleni ama bu daha bir başkaaa ellerne sağlıkGece gece işlenmeyiz yaptığım Elmalı pastam
Eki Görüntüle 670095
Parda şekerim bittiğinden yarın alınca pudralarım artık
bende alayım izninle bacımelmalı rulo pasta diye aratınca deryadaninciler..... adlı sitedekinden aldım tarifi..
getir tabiiii ısırcam onu:) belki sizlerle hiç oralı bile olmam baştan diyim onla oynarım ben çağancıklaaa:)Getircem tabiki canım eşime dedim buluşmayı şimdilik bişey demedi bakalım o zaman gelince bişey dermi bilemiyorum.
Canım niye ağlayayım görümceme yok canım o beni istemedi gözyaşı dökmem o yüzden
vallla seyyah sıcak memlekete veryon böbreğini ne alaaaa:) aman dikkat dark buuuben böbreğimi vermeye taaaaaaaaa muğlaya gidiyom
kıymetimi bir daaaaaaaaaaaaaaaark
yahu ablammmm sen neymişsin be abiiiibenim bunları öğrendiğim zamanlar türkiyede bilgisayar bilen nerdeyse yok denecek kadar azdı ve çok değerliydi. çoook yükselebilirdim, ama ben ne yaptım, evlendim ve bıraktımkısmet işte ne diyim.
basic le çok program yazdım ama cobol çok da geçerli değildi o zaman da
sağol bacımm bendede hala regl ken ayeterkürsü okumama takıntısı varrrrrrrrrrrAbdestsiz Kuran okunur mu?
Cevap:
Evet, abdestsiz Kuran-ı Kerim okunur. Hatta bir insan cünüp olduğu zaman ve bir kadın ay halinde iken de Kurandan bazı ayetleri okuyabilir. Ancak bunun üç şartı vardır:
1. Okuduğu ayetler dua ve zikir ayetleri olmalıdır.
2. Ezber okumalıdır.
3. Kuran-ı Kerimi eline alarak okumamalıdır.
Bu üç şarta uygun olarak ezberindeki Besmele, Fatiha, ihlâs ve muavvizzateyn ve dua ayetlerini dua ve zikir niyeti ile okuyabilir.
hayırdırrrr bacımmmim yoksa ayalr önce gitttiğimizz evlilik terapsiti psikolog senmiydinnnn :):):)gokce kutun dolu
buradan soruyorum, cevabı özele yazabilirsin
kırşehir merkez, kaman, akpınar, mucur, çiçekdağ, boztepe... neresi
Gelmek çok isterim ama hem sizi daha yeni tanıyorum, kim kim bilmiyorum,
Hem de eşim göndermez,
Bir de gönderse bile benim hiç zamanım yok, dersler başladı ve staj da eli kulağında...
İlerleyen tarihte yeniden buluşursunuz herlade.. Bir bakalım, benim de önüm açılır o zamana kadar...
Bir de daha önce ben 2010 temmuz annelerinde yazışıyordum herkesle neredeyse yaşıttık.
Burda kayın valideler, büyük anneler falan var, ben kaç doğumlu olduğunuzu merak ediyorum.
Ben 86 doğumluyum. 2yavrum var; biri 7 biri 2,5 yaşında, 8 senelik evliyim, ... falan filan...
seyyah nasıp olmuyor tam anlamıyla begenıyorum ama parasını begenmıyorum, parasını begendıgım evı begenmıyorum yaa:44::44: tuhafmıyım acabaa:44::44::44:pepetim bebeem ya siizn paranız var beğendiğin evi alsanız olma mı
ne güzel anlatmışsın
banucum eylulde 58 60 ıken ocakta ve su an 73 74 kıloyum ve tam 5 ayda 14 kılo falan aldım ve su an aldıgım kılolar yerleşmeden vermek ıstıyorum . bebeiş içinde 3 aydır tedavı oluyorum almadıgım hormon kalmadı sanırımm:44: kılo vermem zorlastı ıyıce almıyorum ama veremıyorumda. tabı spor yapmayıncada olmuyor ne yazıkkı . dısarda yuruyemıyorum kıızma bakacak bakıcım yok gecen sene bakıcım vardı yururdum . onedenle yurume bandı almak sart bana 45 santımden asagısı ıyı olmaz alma dıyor kullanalar yurume zemını yumsak olsun dıze baskı yapmasın dıyorlar. ee teferruatlılar 1500 den fazla . bende kırlı cıkı olaraktan okadar veremem. o sebbele senınkını cok merak ettım yurumesı rahatmı,ılerı hızlarda kosunca tak tak ses yapıyormu merak ettım canımm zaten sanırım senınkınden alamyacagımda benzerınden olabılecek cunku o satısta yok yazıyor sıtedepepeti[valla tebrik ederim benden daha çok merakla bekledin koşu bandını]dün öğleden sonra geldi servis kurmaya.
iyi ki beklemişim,açmamışım paketi,ön konsolunda çatlak vardı,arıza kaydı yazdırdım,değiştirecekler.
kullanıma engel teşkil etmediğinden 30 dakika yürüdüm.
bant genişliği ve uzunluğu güzel.
masaj aleti işlevsel,mekik çekmedim daha,özel günümdeyim,bitsin onu da kullanırım.
daha önce almadığıma çok kızdım,neden o kadar zamanı boşa geçirdim diye.
salonumda yer ayarladım tam tv nin karşısına,hiç kaldırmadan kullanacağım.
istenirse ütü masası gibi katlanıp taşınıyor ama.
şu var ki hep profesyonel bantlarda yürüdüğümden basit göründü gözüme,hani imkan olsa 2000 tl civarında olanlardan alırdım ama ev için bu yeter artar.hele bunu bir eskiteyim,gözüm yükseklerde yani.
bende bendetanger bir ara opel mokka almayı düşünmüştüm sonra vazgeçtim o sıralar eklemiştim
ben hyundai getz kullanıyorum
kız işi filan bırakacağım yok. yani şimdilik öyle birşeye cesaret edemem.
sadece derdimi döktüm. :2:
ama bir an önce bir kuzum daha olsada 2 yıl ücretsiz izin+ 6 ay doğum izni 2,5 yıl keyfini sürmek istiyorum evimin.
tabii allah kısmet ederse.
folik asite başlamış olsam iyiydi
amannnnnnn biri daha da mı varrrrrrrrrr angaradanCanım daha öncede sormuştum ama sanırım gözünden kaçtı özeldende yazabilirisn ankaranın neresinde oturuyosun?Bende anakaradayım ve bi çok kişiyiz ankaralı.
aloooo abcımmm hoşgeldinnnnn nasıl karambole geldin anımsayamıyom seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hoşgelmişinnnn tekrarrrAnkaranın bir ilçesindeyim ben ama burdan açıkça yazmayayım,
ne güzel buluşuyor musunuz?
Sizi tanıdıkça ben de görüşmek isterim!
Evet gözümden kaçmış!
yaaa yerim seni kaduncukkk:)Gökçemmm ben kadınım vallahi burda erkek diye şüphelendiğim olmadı değil ne yalan söyleyeyimama görüşeceklerimiz hep kadın
çocuğun hizmeti için, yanında bir de bakıcısını götüreceksin....atlamışım.... :)
sen sadece sevgi ihtiyacını karşılayacaksın... :))
yaaa yerim seni kaduncukkk:)
vallaaaaa biz messsengerlarmızı alallım yeri belirleyince buraya yazmayalım en iyisi
birileri takip eder bizi bişeyler yapar hahahaha
ne bilemmmm benim eş y.dışına giderken bak gökçem okulda mokulda eşim y.dşnda deme gelir seni keserlerrr dedikçeeeeeeeeeee ben aksini yapar oldum korkusuzum acaip
ardından da der bizimki
hoş seni kaçıran zaten 1 saat içinde tahaaütlü iade eder yaaa sen yinede dikkat et der:):):) şimdi tüm bu senaryoalr ona ait...
gerçi ben silahımla gelecemmmmmmmmmdermişim okuyan korksun erkeksee:):):)
ben senle çağanı korurummm... eşimede haber veririm o ardıma taakr birielrni zaten opsesiffff bu yüzdennn bişeycik olmazzzzCanım faceden yazarız facen yoksa msnden yazarız tabiki haklısın ben korkarım canım ama onlar benden daha çok korkarlar
yaff ben bilmemm anne olanalr bilir... ben hiç yemedim enginarrrr onu nasıl yapyonki bacımmmm tarifni versen bende yesem annem yöremizde yok diyeee yapmazdı böyle şeylerrrr...:))
kızlar benım oglum cok engınar haşlama yıyor bı zararı olurmu bilen varmı ?
bir gunde 3 adet yıyor versem hergun yer :))
kızlar birde bişey sorcam ben yenı geldım ya turkıyeye hangı deterjanı kullanayım bilemedim.orda pervol siyahlar için renklıler için kullanıyordum beyazlar içinde le chat diye bı marka burda omo mu alsam ariyel mi bırde oglum 5 yasında onun içinde ayrıyeten deterjan almalımıyım. tavsıyelerınız nedir?
birde bulasık makınam için kalgon tablet aldım fıyatına bakmadım faiyri nasıl acaba onumu alsam fıyatları hiç bilmiyorum resmen yabancıyım
pervol türkiyede de varkızlar birde bişey sorcam ben yenı geldım ya turkıyeye hangı deterjanı kullanayım bilemedim.orda pervol siyahlar için renklıler için kullanıyordum beyazlar içinde le chat diye bı marka burda omo mu alsam ariyel mi bırde oglum 5 yasında onun içinde ayrıyeten deterjan almalımıyım. tavsıyelerınız nedir?
birde bulasık makınam için kalgon tablet aldım fıyatına bakmadım faiyri nasıl acaba onumu alsam fıyatları hiç bilmiyorum resmen yabancıyım
ben senle çağanı korurummm... eşimede haber veririm o ardıma taakr birielrni zaten opsesiffff bu yüzdennn bişeycik olmazzzz
yaff ben bilmemm anne olanalr bilir... ben hiç yemedim enginarrrr onu nasıl yapyonki bacımmmm tarifni versen bende yesem annem yöremizde yok diyeee yapmazdı böyle şeylerrrr...lezzizmiiii ya çocuklar seviyorsa kesin güzel bişeydiirrrr
ama bak bacım bir ara kanımda bir mikrop vardı yorgunluk yapmıştı bünyemde neyse karaciğermin yorgun olduğnu demişti drlar
ve ozaman bana bol enginar ye demişlerdi bildiğim o karacieğre feci iyi gelmekteeee:)
yeşilni nerden iyisini seçecemmmcanım bızımde yöremizde yok pek sevılmez bızdede ama bu sekılde kardeşlerımde sevdi oğlum bayılıyor tadıda patatese benziyor. ben soyulmamış ve yaprakları kapalı olanları secdım biraz iri oldugu için dudukluye tek sıgdı bolca su dolduruyoesun ve suyuna limon sıkıp hallıyorsun dudukluden cıkınca tek tek yapragını cekıp dıbını emıyosun en son o tabaksı kısmı kalıyor kasıkla oranın tuyunu cıkarıyorum ben kalanını afıyetle yıyoruz sıcak çok guzel oluyor soguyunca sevmezsın belkı sıcakye ( sapını cok kısa kesme pişince tutması kolay olsun) AFIYET OLSUN.
Eki Görüntüle 671175 Eki Görüntüle 671181 Eki Görüntüle 671176 Eki Görüntüle 671177 Eki Görüntüle 671178 Eki Görüntüle 671179 Eki Görüntüle 671180
kızlar son 20 gundur aldıgım ayakabılar pembeyı nerde gıycem bılmıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?