Kirli Çıkılar )))

ben bugunnnnnnnnnnnn saçalrmı boyattımmmmmm gittti paracıkalrımmmmmmmmm

pepetiiiiiiiiiiiiii sen bendende betermişinnnnnnnnnn ohoooooooooooo ne bu beee bacımmmm son 20gün demesen bişey deemeyecemdeeee ne bilemmmm izninlee bu yazdığın kısmııııııııı topicin bu kısmını kocama göstermek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm :):):) bu arada ayak numaralmız aynııı :) galibaaaaa bir ara bendeee resim çekimmm ayakkabı çanta oluncaaaa acaip bişey olyor banaaaa :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

derfatcım ben bunları konyada dolasırken aldım 5. dedıgın lacıvert olanmı ki:44: o ve 2 olan kahve sıyah cok yakın modellerı ve ıkıısnıde cokk begendım ben bırde pempeyi

bunlar markaların yenı urunlerı ama fuar urunlerı oldugu ıcın cok uyduna aldım sporlar dısında herbırını 30 tl den aldım

Hangi renge boyattın gökçe bi foto koyda bakalım hemen silersin bacım yada facen yokmu?
foto makinsesi herifteeee herif y.dışında
cep telefonundan çektim ama blue toote sıkıntı var laptopun inann kurcaladım ama dur eski fotomu koyayyım sen içinnn nasıl konulyorsaaaaa

canımm saclarını güle gule kullan ne renk boyattın bakimmm

36 gıyıyorum canım kocana goster tabııı
benım eşimde ayakkabı aldıgımı bılıyor ama kac tane aldıgımı bılmıyor sormadıkiii napimmm

pepetiii yerim ben o nutellalı tatlıyııııııııııı

ayakkabalrnıda güle güle giyin bacım iyi uyguna almışınnn normalll

sağol bacım önceden röfleliydi üzerinee karamel tamammen yaptırdım tek renk olayım dedim iyide oldu ha birde kat ve kakül kestirdim.... haaaa ayakkabı durumudaaa bende bir beğendiğim yerden muahhhakkak iki adet alırı çıakrım derimod desa da dahil adam iflas bayrağnı çekecek ayak önemliiiiiiii vallaaa helede biz öğretmen için ciddden önemli
:):)

bugun malum konyadaydım doktor yumoşlara baktı maşallah bakalım ıyı durumdalar

bır tane catlatma verdı bugun onuda yaptırdım progestanmı ne bırde hap verdı

dua edınde bu ay bebişim gelsın ınsallh

bu ay 138 +57+60 iğneye para verdım

bımere yazıcamda yazamdım basbakan 3 cocuk dıyor ama cocuk olmayınca tedavı masrafını karsılamıyor dıycem nereye yapılıyor bu sıkayet

kızımın kresınde hayvan sevgısıı falan ıslenmıştı öğrtemnıde eve hayvan alındedıydı bı ara

bende pek bakamam dıye ertelemıstım gecen gun su kaplumbagası aldım konyadan eve getırdım oda nee eşimde ben konyadayken kus almışalr kızımla beraber . şu an hem kuş hem kaplumbagamız var şaka gıbı

hıc deneyımız oldumu kuşla ılgılı :44::44::44: zormudur bakımı

ben bizim adama küsmüştüm o birkeresinde kuş alıp hediye etmişti zili çalıp kapıya kafesi koymuştu ben içeri alammıştım :) o geldi aklıma neyseee kuşumuz muhabbet kuşu neysee bakamam ben baya zor bakımı etrafa uçuşyor altında tülüde olsa tüyleri uffff neysee zaten dokunamamda öyle hayvanalra içim bambaşka olurrrr... derken eşim baktııı suyu yemi temizliğ birdeee evde uçuş yaptıryordu derken gününü birinde dişi kuş almak gerekdi onuda aldık anlaşamadılar 2 gün sonra anlaştılar neyseeee meğer aynı kafese konmamalıymışşşşş o kuş virüs getirmişti ve hasta etti bizim kuşu birden ateşi çıktı veterinere götürdükkkk kuşu 30 a almıştık düşün yazık can ne edersinnnn ateşi vitamini damlaalrı ishali derkennnn eşim onun için öğlen arası ilacını evrmeye gelyordu ben beceremiyordum elime alamıyomkiiiiiiiiiii neyseee aman yarabbi ingzce kursuna yazılmıştımmm eşim aradı bir gün nasıl ağlıyorrrrrrrr çabuk gelllllll kuşumuz ölyor diyeee veeee öldü gömdük bahçemizeeee derken dieğrideee benim evde olduğum birgün öldüüüüüüüü nasıl ağaldım bilemesssin sevmeme rağmennnn acaip etkiledi... dikkat edinnnn

derfat resim koyım dedim büyük diyor yahuuuuuuuuuuu birde onumu küçültecem albüm yaptım buldum güya amaa yanlışmı yapyom ne

gökce bırak parana yazık bebemmm . bır orta anadolu cocu olaraktan engınar bılmeyen annelerle buyduk.

bende gecen sene aldım valla 4 lıramı ne verdım . ne bılım soymaya basladım bır turlu o canak kısmı cıkmaı yaa hep bosa gıttı yaprak gıbı o dıken dıplerını falan sıyırdım bosa gıtmesın dıye ama nafıle

sonrada yıycem ya tadını merak edıyor marketten konservesını aldım o mantar gıbı seyler 13 lıra verdıydım te ozamn. yanı oakadr ahım sahım bışı dıgıl . tadı tarlada bır dıken koparırdı babam soyardı yerdık işte ona benzıyor

pepeti, şu an bizde 5 tane kanarya ve bir tane de saka var 1 tane olsa neyse de bu kadarı çekilmiyor
sizin ev baya ilginçççç ablacım:):):)

anlaşılmıştır pepeti bacım..... ben en iyisi ayakkabı birikimim için kenara atayım o parayı:):):):
pepeti şimdi yazarken çaktımmmm nickinii senin kız pepe izliyor da ondanmı bu nicki seçtin sennnn pepeti diyeeee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…