Kirli Çıkılar )))

merhaba canım
çok teşekkürler
birikimlerin de bereketli olsun listeye ekledim :))

senfat artık girebilirsin topağa
teselli edemeyeceğin kadar kötü geçti
kaydırdım karıştırdım alladım pulladım
yanıma kar kalan dark oldu

özlemcim farmasicim merak eden arkadaşlar olan biten bundan ibaret gayrı
kısmet diyorum kader diyorum
kendime de salak demeyi ihmal etmiyorum tabi
önümüzdeki maçlara bakıcaz

sonuç belli oldu mu ki:26:

canım herşeyin hayırlısı diyorum

merhabalar kızlar,
iki akşamdır sadece okuyabildim bir şeyler yazamadım ...
öncelikle Farmasicim doğum günün kutlu olsun.. sunny66 ablacım senin büyümüş ama senin gözünle küçük kuzunun doğum günün kutlu olsun... nice yıllara :))
seyyahçım sınavının kötü geçmesine üzüldüm hakkında hayırlısı olsun... Rabbim sana hayırlı kapılar açsın inşaallah....
yarın yemeğe misafirim var... bu yüzden öğlene kadar temizlik işlerimi hallettim.. hava güzel olunca kendimizi dışarı attık :) birazdan şekerpare yapacağım... kevserin mutfağından :)
yarınki menüm; tarhana veya sütlü havuç çorbası , etli dolma, sarma (azıcık antep usulü ) , parmak kebabı , pilav , cacık ve yetiştirebilirsem fellah köftesi :))
temizliği hallettim diyorum ama benim sıpa da ben son 7-8 sayfayı okuyana kadar yine dağıtmış offf yarabbim sabır diyorum daha da bir şey demiyorum

Seyyahim üzülme canim vardır bundada bir hayir... Bak.merkezzi atamalara az kaldi bakarsın güzel bir kadro gelir hazır bakandan yeni degismisken bellimi olur burası türkiye... Herşeyin hayirlisi canim...

Selincim masallh dokturmussunuz benim eşimden yardım eder ole sıkıştığımda. Pek de sever . Ben kek yaparken orada mercimek köftesi koyarım yoğgurur falan

Seyyah hakkında hayırlısi canım üzülmek yok

Karanfilcm bilgisayari götürdüm kilitlenmiş . Arkasını açtı bir sorun yokmuş. Ilk senin dediğini dedi herşey olabilir. Ama şükür bişey yokmuş . Formatvattiracaktim zaten onu yapacaklar . Bende vista kuruluydu 5 6 yıldır bilgisayarım kasım kasım kasiliyordu. Windows ultimate mi ne onu yukluycekmis. Format kaç par tutarki....

Bugün pikniğe gittik. Geçen gidememistik. Buzluktan eti çıkardım cozunce süt zeytinyağı kekikle marine ettim 5 6 saat dinlendi... pek güzeldi gole karşı piknigimiz ne güzel bir yer dedik ... piknik yerlerini cogalttilar ve yeni kamelyalaryaptilarve hepsine yanına musluk koymuşlar ... piknikte yanında musluk olması lüks gibi başı yani ...

leri izmirde 90 kişi alıncakmış 4.000 kişi başvurmuş(((

seyyahcım bugün haberlerde gördüm :) girenleri izmirde 90 kişi alıncakmış 4.000 kişi başvurmuş(((
bu senin suçun diil inan bana
ama daha sonuçlar açıklanmadan hemen karar vermesen olmazmı?
hem olmasa bile bi hayır vardır belki daha iyi bi yerler olca için olmamıştır biliorum ne desem boş gelcek ama(((
keşke yapabilcem bişeler olsaydı((((((

helincim socam bi kaç sorum var izin verirse:)
nedne iki çorba yapıosun:)? cidden merak ettim
antep usülünün farkı ne denemek açısından soruorum:)
parmak kebabı nedir:)? bunuda ilk kez duydum eğer tarif veririsen değişik bişey denemiş olurum:)

vede canım nasıl fellah köftesi istiyo anlatamam:)
yarın menüde fellah köftesi var:)))))

misafirlerimi yolcu ettim güzel geçti:) mutlu oldum:)
ama akşam yemeği yemedim böle sıcak bişeler yiyesim var ne yesemki:)
akşam sıcak sulu bişey yemeyince doymuorum ıslak kek falan yedim ama kesmedi içim ezilio:) bi çorba morba bişey yapim:)

Dogum gunu olan arkadaslarin dogum gunusunu kutlarim. Farmasi dikkatine bu ayin super bildirimini yapiyorum. Tam 2277 lira kusuratiyla birlikte. Allah bereket versin.

selincim, iki çorba arasında kararsız kaldım da o yüzden ikisini yazdım :) dolmaya gelince antep usulü ekşili ve acılı olur .. gerçi benim cadı yüzünden acısını az katmak zorundayım ... parmak kebabı da patlıcanlı ve etli bir fırın yemeğidir... patlıcanları alacalı soyuyorsun ... sonra hani patates kızartması için dilimliyoruz ya onun gibi dilimliyoruz .. hatta biraz daha kalın olursa daha iyi oluyor :) patlıcanları tuzlu suda bir süre bekletiyoruz ... sonra suyunu süzüp kızgın yağda biraz kızartıyoruz ... bu arada düdüklüde haşladığım kuşbaşı etlerimi de tepsinin ortasına koyuyorum... dilimlenmiş ve az kızarmış patlıcanları da etin etrafına bir güzel diziyoruz ... üzerine kabuğu soyulmuş domatesleri ve yeşil biberleri diziyoruz ... bu arada yeşil biberlerde kızartılmış olursa daha lezzetli oluyor ..diğer yandan da büyük bir kasenin içine salça, sıcak su (etin suyu olursa daha lezzetli oluyor), sarmısak,tuz ve baharatları (karabiber, kekik, pul biber vb.) koyup karıştırıp sosvari bir şey hazırlıyoruz tepsimizin içindeki yemeğimizin üzerine döküp önceden ısıtılmış fırının içine koyuyoruz 30-40 dk 170-180 derecede pişirip servise hazır hale getiriyoruz :))) hepimize afiyet olsun .... işin yoksa yarın sen de beklerim

pepeticim ben geçen sene format attırmıştım 20 tl verdim:)

yatmadan önce saatlerinizi ileri almayı unutmayın:))))))))))))
ben kaçıorum kızlar:))) hepinize ii geceler:)

İyiki hatırlattın selincim aklımdaydı ama biran unutmuşum.
Herkese hayırlı geceler eşim kayınvalidemlerde onu bekliyorum o gelince bende yatar dinlerinirim bugün çok yoruldum annemin yoğun ısrarı üzerine çağanıda aldım annemlere gittim akşam eşim bizi aldı ordanda ikeaya ve kipaya gittik gezdik biraz öğlende pazara filan gitmiştik haşatım çıkmış
Selincim eşine maşallah diyeyim benim eşimde arada bi yapar am abu kadar değil tabiki canı isterse yaşpasta filan yapar benden iyi yapar

Seyyahcım hayırlı olsun bitanem annemlerde haberleri izlerken gördüm bende selinin dediği haberi yuh diyorum da başka bişey demiyorum zaten annemde bana diyo ee sen niye girmedin dedim

canım benim hayırlısı olsun hakkında
sonucu aldın mı
olmsa da üzülme hep hayırlısı ise olsun demiyor muyuz
kendini de üzme fazla
nasipten öteye yol gitmez

Ya derfat keşke hqberlesseymisiZ bizde ikeadaydik akşam 5 e kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…