Selamlar... Savbahtan hava nasil güzeldi şimdi deli yağmur yagiyo. Bu ay harcadigimiz paranın haddi.hesabı yok walla bugünde tv aldık vatanda indirim varmis 1600 e geldi bize. Bildiririm soyleyim bu ay 2000 yazalım farmasi ilk ya benim nasil.heyecan yaptım......
Şimdi.gelim yazcaklarima.... Farmasim ve sunny ablanin kızı dogumgunleriniz kutlu mutlu olsun ... Allah sewdiklerinizDen ayirmasin sizleri. Selincim.maşallah sana bu konularda bende çok soguk kanlı dawranirim ve hemencik biseler yaparım eee benim.misafirde eksik olmaz boylede olmam lazim:) vw asil merak ettiğim seyyah naptin nasıldı sinaw inşallah iyi gecmistir... Eşime awm de diyorum seyyah suan sinawdadir felan diye adam artık normal bakmiyo bana:):1
hem gözlerim yaşardı hem güldüm.
sıpaya bak sennn
[video=youtube;LO1VXqoXSOs]http://www.youtube.com/watch?v=LO1VXqoXSOs[/video]
senfat artık girebilirsin topağa
teselli edemeyeceğin kadar kötü geçti
kaydırdım karıştırdım alladım pulladım
yanıma kar kalan dark oldu
özlemcim farmasicim merak eden arkadaşlar olan biten bundan ibaret gayrı
kısmet diyorum kader diyorum
kendime de salak demeyi ihmal etmiyorum tabi
önümüzdeki maçlara bakıcaz
leri izmirde 90 kişi alıncakmış 4.000 kişi başvurmuşsenfat artık girebilirsin topağa
merhabalar kızlar,
iki akşamdır sadece okuyabildim bir şeyler yazamadım...
öncelikle Farmasicim doğum günün kutlu olsun.. sunny66 ablacım senin büyümüş ama senin gözünle küçük kuzunun doğum günün kutlu olsun... nice yıllara :))
seyyahçım sınavının kötü geçmesine üzüldümhakkında hayırlısı olsun... Rabbim sana hayırlı kapılar açsın inşaallah....
yarın yemeğe misafirim var... bu yüzden öğlene kadar temizlik işlerimi hallettim.. hava güzel olunca kendimizi dışarı attık :) birazdan şekerpare yapacağım... kevserin mutfağından :)
yarınki menüm; tarhana veya sütlü havuç çorbası , etli dolma, sarma (azıcık antep usulü) , parmak kebabı , pilav , cacık ve yetiştirebilirsem fellah köftesi :))
temizliği hallettim diyorum ama benim sıpa da ben son 7-8 sayfayı okuyana kadar yine dağıtmışofff yarabbim sabır diyorum daha da bir şey demiyorum
Selincim masallh dokturmussunuz benim eşimden yardım eder ole sıkıştığımda. Pek de sever . Ben kek yaparken orada mercimek köftesi koyarım yoğgurur falan
Seyyah hakkında hayırlısi canım üzülmek yok
Karanfilcm bilgisayari götürdüm kilitlenmiş . Arkasını açtı bir sorun yokmuş. Ilk senin dediğini dedi herşey olabilir. Ama şükür bişey yokmuş . Formatvattiracaktim zaten onu yapacaklar . Bende vista kuruluydu 5 6 yıldır bilgisayarım kasım kasım kasiliyordu. Windows ultimate mi ne onu yukluycekmis. Format kaç par tutarki....
Bugün pikniğe gittik. Geçen gidememistik. Buzluktan eti çıkardım cozunce süt zeytinyağı kekikle marine ettim 5 6 saat dinlendi... pek güzeldi gole karşı piknigimiz ne güzel bir yer dedik ... piknik yerlerini cogalttilar ve yeni kamelyalaryaptilarve hepsine yanına musluk koymuşlar ... piknikte yanında musluk olması lüks gibi başı yani ...
İyiki hatırlattın selincim aklımdaydı ama biran unutmuşum.
Herkese hayırlı geceler eşim kayınvalidemlerde onu bekliyorum o gelince bende yatar dinlerinirim bugün çok yoruldum annemin yoğun ısrarı üzerine çağanıda aldım annemlere gittim akşam eşim bizi aldı ordanda ikeaya ve kipaya gittik gezdik biraz öğlende pazara filan gitmiştik haşatım çıkmış
Selincim eşine maşallah diyeyim benim eşimde arada bi yapar am abu kadar değil tabiki canı isterse yaşpasta filan yapar benden iyi yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?