- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
günaydın hanımlar mutlu pazarlar :)))
25-40 tl arası diye biliyorum canım..Selincim masallh dokturmussunuz benim eşimden yardım eder ole sıkıştığımda. Pek de sever . Ben kek yaparken orada mercimek köftesi koyarım yoğgurur falan
Seyyah hakkında hayırlısi canım üzülmek yok
Karanfilcm bilgisayari götürdüm kilitlenmiş . Arkasını açtı bir sorun yokmuş. Ilk senin dediğini dedi herşey olabilir. Ama şükür bişey yokmuş . Formatvattiracaktim zaten onu yapacaklar . Bende vista kuruluydu 5 6 yıldır bilgisayarım kasım kasım kasiliyordu. Windows ultimate mi ne onu yukluycekmis. Format kaç par tutarki....
Bugün pikniğe gittik. Geçen gidememistik. Buzluktan eti çıkardım cozunce süt zeytinyağı kekikle marine ettim 5 6 saat dinlendi... pek güzeldi gole karşı piknigimiz ne güzel bir yer dedik ... piknik yerlerini cogalttilar ve yeni kamelyalaryaptilarve hepsine yanına musluk koymuşlar ... piknikte yanında musluk olması lüks gibi başı yani ...
ayy ben hiç duymadım.yatmadan önce saatlerinizi ileri almayı unutmayın:))))))))))))
ben kaçıorum kızlar:))) hepinize ii geceler:)
kimsecikler yok herkes pazar gezmesinde sanırım. farmasicim doğum gününü kaçırmışım canım( nice mutlu yılların olsun bitanem.
sunny ablanın da kızının doğumgünüymüş ona da nice nice mutlu yaşlar diliyorum.
seyyahımın sınavı iyi geçmemiş olsun canım ya her işte bir hayır vardır,canın sağolsun daha daha güzellerini versin Allah sana[/
haklısın evacım, herkescikler gezmede :) dışarıda missss gibi bir hava var ama akşam yemeğe misafirim var .. hazırlıklar yüzünden ben evdeyim : ) hoş burada gidecek bir tek çay bahçemiz var ya ... gerçi ona da şükür ... ben de işlerimi daha rahat yapabilmek için babayla kızı postaladım :)
arkadaşlar gökçenin hesabı pasifff gözüküyorr.bilginiz var mııı?
evet bdv de yazdığı yorumlar yüzünden ceza aldı o ama ikinci bir hesap aldı diye biliyorum ben:26:
teşekkür ederim canım haber verdiğinn için yani haberimm oldudaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?