- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
kimyager bile değil.hemşire canım eşi
kimyager ama hemşire işte
güzel ülkemin hali
günaydınlar
yok canım mevkii iyiydi aslında
Ayrancı/ Çankaya'daydım
orta- orta üstü halli ama daha çok yaşlı insanlar oturur
o yüzden de onları dolandırması, soyması kolay geliyor sanırım
kapı çelikti ama diğer kapıların önünde ek bir parmaklık gibi kapı vardı süslü püslü
o yüzden haliyle bizim gariban kapıya yükleniyorlardı
korkmana gerek yok
çünkü girecekse bile takiple giriyor
yani senin olmadığın zamanı seçiyorlar
ya şaka bir yana çocuğum okumak zorunda değil nasıl mutlu oluyorsa öyle yapsın ama işini severek yapsın. Zaten işini severek yaparsa iyi olur ve bir şekilde farkedilip seçilir...
ay sirkeci şunu yazmışın ya beni benden aldın
ben de en son o kafaya geldim galiba
ben kendi alanında Tr'nin en iyi okullarından sayılan yerlerde okudum
anadolu lisem ve üniversitem
amma velakin yaptığım işte mutlu değilim
şimdi çocuğu için aman kolej olsun aman falan yerde okusun diyene diyorum
rahat bırakın çocuu nerde isterse orda okusun, ne iş isterse onu yapsın yeter ki mutlu olsun
bakın bana örnek alın diyorum
ama tabi olay nedir
benimki doğmamış çocuğa don biçmektir
anne olunca ne derim bilmiyorum
ben yokken gelsin ne yaparsa yapsın
bana dokunmasın
insandan falan korkmam da ilaç falan alıyolarmış ya
işte o korkunç gazoza da benzemez:18::18::18::18::18:
seyyah ben evime gece giren hırsızın karşısına dikildim uyku sersemiama sonradan çok fena şoka girdim, etkisi geçmedi aylarca:18::18:
sonra hemen kaçtımı abla şükür sana bişi etmemiş ben o durumdan korkuyorum işte allah muhafaza rabbim hepimizi korusun
seyyah ben evime gece giren hırsızın karşısına dikildim uyku sersemiama sonradan çok fena şoka girdim, etkisi geçmedi aylarca:18::18:
allah korumuş abla ya.kaçtı hemen, ama eşim içerde uyuyodu. eşim evde olmasaydı kaçmayabilirdi:18::18: aramızda bir karış mesafe vardı düşün yani
amin sirkeci,manyak çok dünyada.bir şehir efsanesi duymuştm belki de gerçektir bu olanlar
hırsız eve giriyor kadın erkek uyurken yatak odasına da giriyor ama bunlar anlıyorlar ve uyuyor numarası yapmaya devam ediyorlar bize zarar vermeden ne alacaksa alsın gitsin diye hırsız işini hallediyor bi güzel giderken de kulaklarına eğilip uyumadığınızı biliyorum hoşçakalındiyor :18: bazı evlere giren hırsızlar hiç bir şey bulamazlarsa hırslanıp mutfaktaki yağı bi güzel halılara koltuklara yataklara boca ediyorlarmış veya tuvaletlerini yapıyorlarmış
Allah hepimizi psikopat insanlardan korusun
bir şehir efsanesi duymuştm belki de gerçektir bu olanlar
hırsız eve giriyor kadın erkek uyurken yatak odasına da giriyor ama bunlar anlıyorlar ve uyuyor numarası yapmaya devam ediyorlar bize zarar vermeden ne alacaksa alsın gitsin diye hırsız işini hallediyor bi güzel giderken de kulaklarına eğilip uyumadığınızı biliyorum hoşçakalındiyor :18: bazı evlere giren hırsızlar hiç bir şey bulamazlarsa hırslanıp mutfaktaki yağı bi güzel halılara koltuklara yataklara boca ediyorlarmış veya tuvaletlerini yapıyorlarmış
abla büyük geçmiş olsun :26:nerden girmiş kapıdan mı balkondan filan mı?seyyah ben evime gece giren hırsızın karşısına dikildim uyku sersemiama sonradan çok fena şoka girdim, etkisi geçmedi aylarca:18::18:
hırsızın girdiği gece eşim, şehir dışından gelmişti. gittiği yerde hava çok soğukmuş ve üşütmüş. çok fazla horladığı için yanından kalktım oturma odasına geçtim. kanepede uyumuşum, televizyon da açık. sabaha karşı kanepede dönerken uyandım, baktım önümden yabancı biri geçtiuyku sersemi fırladım önüne sen kimsin diye (sanki ben bilmem kim diye kartvizit verecek ) bu da kaçtı hemen. ama ben uyanana kadar yatak odasına girip eşimin cebini boşaltmış tabi.
ben sonradan çok fena etkilendim. nasıl yaptım ben bu hatayı, uyur numarası yapsaydım keşke, o da ne alacaksa alsaydı diye. gerçekten bana bişey yapabilirdi, bıçak falan vardır kesin onlarda.
yağ meselesini ben de duydum sirkeci. girdikleri evde bişey bulamayınca yağ döküyolarmış her yeregeçenlerde de gündüz vakti karşı komşumun evine girdi hırsız. allah bir daha göstermesin
ay çok korkunç ya tüylerim diken diken oldubir şehir efsanesi duymuştm belki de gerçektir bu olanlar
abla büyük geçmiş olsun :26:nerden girmiş kapıdan mı balkondan filan mı?
ay çok korkunç ya tüylerim diken diken oldu
:18::18::18::18::18::18:
Allahım hepimizi koru
Merhabalar.kızlar geçmişe bakmadan daldım bugun kocacimin doğumgünü akşama biseler hazırlamak istiyorum aklimdakileri yazsam bi fikir olustursak olurmu? Pastayı alicam mercimek kofte sewerler kendileri tiramisu yapicam başka ne olsun kvgilleride yemeğe çağırdım yemek sonrası sole bi kalabalik egleniriz maksat hatırlanmak... Siz ne onerirsiniz menü için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?