Kirli Çıkılar )))

hemşire canım eşi
kimyager ama hemşire işte
güzel ülkemin hali

günaydınlar
kimyager bile değil.
kimya mühendisi

aayyy dayımlar da orda:18:
ama onlara hiç girmediler sanırm

günaydın kızlar
hırsızlık en korktuğum şey
Allah hepimizi korusun
bizim başımıza gelmedi ama benim dikkatsizliklerim çoktur
eişm ekmek alıp gelcem hemen dedi
5 dakika sonra zil çaldı
ben koridorda bağırrak kapıyı açmaya gittim
aşkım ne kadar çabuk geldin diye
kapıyı açıyom karşımda pizzacı çocuk
çocuk şok ben şok
ben hemen dedim yanlış geldiniz
çocukta tamam abla dedi
ama hala şok
o gün bugündür kapının deliğine bakmadan ağzımı açmam
akşama misfir gelcek kızlar sabahtan beri durmadım
garnitürlü makarna,poaça,sarma,kek hazırladım
yeter zaar
yakın olsaydk keşke gün yapardık topikcek

benim eski apartmanda herkes yaşlıydı
en genç çiftin bizden büyük çocuğu vardı düşünün
ve hepsi apartman kapısını çat diye açardı k,im o demeden
ben uslandım artık
şimdiki evimde zile basan çok oluyor
ben de soruyorum bana gelmediyse açmıyorum kapıyı
kime geldiyseniz ona basın diyorum
iyi küfür yiyorumdur
ama uyuz oluyorum ya
soruyorum kimsin diye
kapıyı açar mısın diyorlar kim oduklaqrını söylemeden
ben de açmam diyorum
evet gıcığım

ya şaka bir yana çocuğum okumak zorunda değil nasıl mutlu oluyorsa öyle yapsın ama işini severek yapsın. Zaten işini severek yaparsa iyi olur ve bir şekilde farkedilip seçilir...

ay sirkeci şunu yazmışın ya beni benden aldın
ben de en son o kafaya geldim galiba
ben kendi alanında Tr'nin en iyi okullarından sayılan yerlerde okudum
anadolu lisem ve üniversitem
amma velakin yaptığım işte mutlu değilim

şimdi çocuğu için aman kolej olsun aman falan yerde okusun diyene diyorum
rahat bırakın çocuu nerde isterse orda okusun, ne iş isterse onu yapsın yeter ki mutlu olsun
bakın bana örnek alın diyorum

ama tabi olay nedir
benimki doğmamış çocuğa don biçmektir
anne olunca ne derim bilmiyorum

akademik başarı her zaman mutluluk getirmiyor.
ben hep nasıl mutlu olacaklarsa onu yaşasınlar diyorum.
ama rabbimin onaylayacaklarından da ayırmasın diye ekliyorum.
öyle garip hırslarım yok çocuklarım için,büyük kendisi hırs yapıyor bazen,ne onaylıyorum ne eleştiriyorum.
ben arkalarındayım,keşke zamanında benim de arkamda birileri olsaydı.

dışarıda nasıl güzel nisan yağmuru yağıyor,anlatamam.
camdan mis gibi toprak kokusu geliyor,hava ılık.
yeni evliyken çok severdik eşimle yağmurda dolaşmayı,bir şemsiyenin altında,sarılarak.

ben yokken gelsin ne yaparsa yapsın
bana dokunmasın
insandan falan korkmam da ilaç falan alıyolarmış ya
işte o korkunç gazoza da benzemez:18::18::18::18::18:

seyyah ben evime gece giren hırsızın karşısına dikildim uyku sersemi ama sonradan çok fena şoka girdim, etkisi geçmedi aylarca:18::18:

seyyah ben evime gece giren hırsızın karşısına dikildim uyku sersemi ama sonradan çok fena şoka girdim, etkisi geçmedi aylarca:18::18:

sonra hemen kaçtımı abla şükür sana bişi etmemiş ben o durumdan korkuyorum işte allah muhafaza rabbim hepimizi korusun

bir şehir efsanesi duymuştm belki de gerçektir bu olanlar
hırsız eve giriyor kadın erkek uyurken yatak odasına da giriyor ama bunlar anlıyorlar ve uyuyor numarası yapmaya devam ediyorlar bize zarar vermeden ne alacaksa alsın gitsin diye hırsız işini hallediyor bi güzel giderken de kulaklarına eğilip uyumadığınızı biliyorum hoşçakalın diyor :18: bazı evlere giren hırsızlar hiç bir şey bulamazlarsa hırslanıp mutfaktaki yağı bi güzel halılara koltuklara yataklara boca ediyorlarmış veya tuvaletlerini yapıyorlarmış

Allah hepimizi psikopat insanlardan korusun

kaçtı hemen, ama eşim içerde uyuyodu. eşim evde olmasaydı kaçmayabilirdi:18::18: aramızda bir karış mesafe vardı düşün yani
allah korumuş abla ya.
amin sirkeci,manyak çok dünyada.
adamlar alışmış,yakalansa bile 3 ay sonra dışarıda.

hırsızın girdiği gece eşim, şehir dışından gelmişti. gittiği yerde hava çok soğukmuş ve üşütmüş. çok fazla horladığı için yanından kalktım oturma odasına geçtim. kanepede uyumuşum, televizyon da açık. sabaha karşı kanepede dönerken uyandım, baktım önümden yabancı biri geçti uyku sersemi fırladım önüne sen kimsin diye (sanki ben bilmem kim diye kartvizit verecek ) bu da kaçtı hemen. ama ben uyanana kadar yatak odasına girip eşimin cebini boşaltmış tabi.
ben sonradan çok fena etkilendim. nasıl yaptım ben bu hatayı, uyur numarası yapsaydım keşke, o da ne alacaksa alsaydı diye. gerçekten bana bişey yapabilirdi, bıçak falan vardır kesin onlarda.
yağ meselesini ben de duydum sirkeci. girdikleri evde bişey bulamayınca yağ döküyolarmış her yere geçenlerde de gündüz vakti karşı komşumun evine girdi hırsız. allah bir daha göstermesin

ay çok korkunç ya tüylerim diken diken oldu
:18::18::18::18::18::18:
Allahım hepimizi koru

abla büyük geçmiş olsun :26:nerden girmiş kapıdan mı balkondan filan mı?

bahçeden girmiş. o zamanki evimiz bahçe katıydı. bir gün öncesinde üst kattaki komşumla bahçeden balkona sohbet ettik.ben de laf arasında eşimin şehir dışına çıktığını söyledim. eve giren hırsız meğerse yan apartmanda oturuyomuş. duymuş kesin bizim konuştuklarımızı. eşim aslında kalacaktı birkaç gün daha. ama hastalanınca ertesi gün döndü. allahtan dönmüş, yoksa ben uyanıp karşısına dikilince, evde erkek olduğunu bildiğinden kaçtı kesin:18:

ay çok korkunç ya tüylerim diken diken oldu
:18::18::18::18::18::18:
Allahım hepimizi koru

bir üst level i daha var duyduklarımda
karşılıklı komşuların evlerine hırsızlar giriyor ve nasıl yapıyorlarsa artık eterle mi ya da başka kimyasalla mı evdekileri uyutuyorlar A dairesindeki kadını B dairesindeki adamın yanına B dairesindeki kadını da A dairesindeki adamın yanına çıplak bir vaziyette soyup koyuyorlar uyandıklarında karşılaşılan durumu düşünebiliyor musunuz :18:

yani insanlarımız iğrençlikte sınır tanımıyorlar

Son düzenleme:
o zamandan beri, eşim dışarıya gittiği zamanlarda hiç kimseye söylemem. çünkü eşimin evde olmadığını bildiği için girdi. komşumuz sayılırdı bir de. yan apartmanda oturuyodu. sonradan sokakta gördüm tanıdım. ama korktum polise şikayet etmeye. çocuklarım vardı ve küçüklerdi. sokakta bişey yapar diye korktum. tanımamış gibi yürüdüm geçtim.

Merhabalar.kızlar geçmişe bakmadan daldım bugun kocacimin doğumgünü akşama biseler hazırlamak istiyorum aklimdakileri yazsam bi fikir olustursak olurmu? Pastayı alicam mercimek kofte sewerler kendileri tiramisu yapicam başka ne olsun kvgilleride yemeğe çağırdım yemek sonrası sole bi kalabalik egleniriz maksat hatırlanmak... Siz ne onerirsiniz menü için?

özlem eşinin doğum günü kutlu olsun. ama pasta varken tiramisu fazla olur sanki. tabi sen bilirsin yine de. yemek için de bir çorba yap, malzemene göre. fırında tavuk ve patates yapabilirsin
izmir köfte ya da hasanpaşa köfte de yapabilirsin pilav olur, bir de börek ve salata ekleyebilirsin. zaten mercimek köftesi de yapıyosun daha ne olacak

Son düzenleme:
selam kızla röğle arası geldim gene yemek yedim sizi okudum kşam gene karnıyarık yapcam:)
içini dün geceden hazırlayıp dolaba koymuştum:)
pazardan aldıgım patlıcanlarıda pazarda kaybettim:) şimdi marketten alıcam:)

yanınada dünden pilav kalmıştı bide salata yaparım şööööööle domatesli naneli:) mis olur:)

hırsızdan bahsetmişsiniz bende çok korkarım hırsızdan Allahım evlerden ırak
eşim bana biber gazı bıraktı başucumda durur hep hırsız geldiğinde boğmak için::)
eşim bide nöbetle çalışıo iki gece evde bi gece yok:) ben genelde yanlız kalıorum ve ciddi anlamd açok korkuorum
bazı gecelr evde tıkırtı duyyorum elime bıçak alıp geziorum o bişi diil karşıma hırsız çıksa bıçağı üstüne atıp kaçıcam:) ama artık yapmıorum çok tehlikeli biber gazıyla geziorum evde:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…