Kirli Çıkılar )))

selincim evde yalnızken gece de olsa gündüz de olsa kapının çengelini kesin kapalı tutmak lazım. kapı bir şekilde açılsa bile o çengeli açmak zor. o yüzden alışkanlık haline getirmek lazım bunu. bir de elinden geldiğince eşinin evde olmadığını kimseyle paylaşma. dost var düşman var, allah korusun

selin oku üfle öyle yat bir de sunny ablanın dediği gibi eşinin nöbetçi olduğunu bilmesin kimse. Çok güvendiğin komşun varsa ona haber edebilirsin.

Hırsızı evde oturma odasında ya da mutfakta yaraladın nefsi müdafa olarak sen suçlu oluyorsun suçlu olamaman için yatak odasında yaralamak gerekiyormuş. Böyle saçma bir kural olabilir mi?

eşinin doğum günü kutlu olsun canım yemeğe sunny ablanın dediği gibi fırında patatesli tavuk yada köfte yanına pilav ve çorba yaparsın bence yaş pasta yeterli olur başka bişi yapma çünkü yemekten en geç 2 saat sonra doğum günü kutlandığından hiç birşey yenmiyor olduğu gibi kalıyor kendinide öyle çok yormana gerek yok

geçen yıl bizim Apt.da iki daireye girdiler..2.katta 3 koca erkek 2 kadın 2 çocuk varken girmişler..
kesin bişeyler koklatmışlar çünkü akşama anca uyanmış ev halkı..
kadının bayğı altınını aldılar..o zaman çok üzülmüştüm..
baktım geçen yine koluna takmış bilezik..kaşınıyosun demek dedim..ne cesaret

Allah fırsat vermesin.ne biçim insanlar var ya Allah ıslah etsin,bildiği gibi yapsın milletin canına malına göz diken şerefsizleri

ay ne güldüm tövbe dağlara taşlara olsunda
bu bayağı aylık alışverişini yapmış..

sunny abla ne cesaret varmış sende..kara mırat gibi kadımışın
bekarken bizim karşı komşunun balkonuna çıkmış bi hırsız..evin oğluda üni.sınavına hazırlanıyo..uyumamış.
balkondan ses gelince perdeyi açmış ,hırsızla göz göze gelmişler..
hırsız buna'' bu saate kadar ne oturuyosun ş..z '' demiş çocuk şok olmuş

tam öyle değil aslında sirkeci
nefsi müdafanın kuralları var
çok özetle: saldırı olacak, saldırı devam edecek ve senin karşılığın saldırı ile orantılı olacak
yanisi sen elinde odun olan adamı silahla vurursan nefsi müdafa sınırını aşarsın
adamla mutfakta karşılaştın, adamın elinde bıçak var, adamı bıçakla yaralarsan gene nefsi müdafa
ama eli boş adamı mutfakta bıçaklarsan sınırı aşmış oluyorsun
yatak odanda görür de yaralarsan o sınırı esnetiyorlar
korku, telaş çok fazla olur o yüzden orantısız görünen karşılık orantılı kabul edilir mantığıyla

ay ne güldüm tövbe dağlara taşlara olsunda
bu bayağı aylık alışverişini yapmış..

e tabi çıkmışsan eve eli boş mu dönsün

Son düzenleme:

bu da iyiymiş bade insan erkenden yatar di mi kız ne kara muratı, ben tırsak sayılırım bu konularda. benimki uyku sersemliği hatta uyanıp da evde adamı görünce allah allah bizim evde misafir mi vardı diye düşündüm bi an uyku sersemliğinden nerdeyse hoşgeldiniz dicektim ayağa kalktıktan sonra farkettim hırsız olduğunu kalkmışken de dikiliverdim önüne sen kimsin diye

bu arada gizlenen hamilelik bu gün haber verildi
yayında ve yapımda emeği geçen kişinin uyuz ous olduğuna adım gibi eminim
tırstı o halimi görünce arayıp söyleyin dedi kesin..
ailece uyuzlar bunlar ..yavrum bana çeker inş. amin

Sunny abla kalplaerasi teşekkür ederim.. abla yemeğe karniyarik pilav cacık corba düşündüm veya salata patlicanlari felan.hazirladim hep ama önerilerin güzel başka zamana degerlendireyim.... Tiramisuyuda kendisi özellikle istedi pastami almadan acaba. Borekte iyi fikir bak onuda yapayım...

e tabi çıkmışsan eve eli boş mu dönsün
nerdeyse akşamdan kalan yemeğini alacakmış

tabi ablacım adamın işi bozulmuş
aman abla bi daha uyku sersemi eşini görsen dön arkanı uyu
adamla sohbet edecekmişsin nerdeyse

bir ara basına yansıyan adli bir vaka vardı adam hırsızı yaraladığı için ve hırsız hastanede yatıp iş göremediği için hırsıza tazminat mı ne ödemek zorunda kalacaktı

oha diyorum

o zaman pasta alma tiramisuyu böyle yap. daha önce yaptım ben çok beğenildi

Eklentiler

• $kedý-dýlý-2.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 29

işin daha komiği bunlar polis çağırmışbir sürü ekip otosu gelmiş srenler lambalar..
mahalleli toplanmış kadın korkudan bayılmış filan..
bizim 2 gün sonra haberimiz oldu..karşı komşu düşün
hırsız asıl bize gelecekmiş evi götürse uyanmazdık

eşinind.günü kutlu olsun canım
menü gayet güzel ama hem tiremisu hem pastaya gerek yok bence bir tatlı bir tuzlu yeter

bizimde alt kattaki komşularımıza girmişti 2 daireye birden
dairelerdeki eşyaların yerlerini değiştirmişler
polisler bile anlam verememişti
birinin yastığını almış ötekine koymuş onun örtüsünü almış diğerine koymuş
aynalarada rujla muck muck yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…