- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
benim bildirimler de sahte zatenseyyaha gıcıklık olsun diye ekliyorum, inanmayın yani farmasiiii ilk sayfayı gizli yapalım bi şekilde )
3 boyutlu çektirmek için daha çok küçük değilmiydi canım :) şuan fıstık içi kadar oldumu bari yavyunn
ya zaten burdaki herkes fakir
şakadan yazıyolar
ben tüp bebek merkezinde devam ediyorum takibe..
onların ultrasonu uzay gemisi gibi
4 ekran açıyo aynı anda alt sağ sol görünüm ve 3 boyut gösteriyo..
ensesindeyiz fasulyenin herşeyinden haberdarız
senin hamilelik takvimindeki resme benziyormu bari
o nası kural be
belki ben salonda kanepede tv karşısında yatıyorum
ki öle yapıyorum
canım senı unutmak mumkunmu aaaa hatırlarız tabıı adını demesende anlarız bız sen oldugunu
pepeti kızın şimdi nasıl oldu bacım? kuzenimin oğlu 5-6 lı yaşlarında aynını yaşadı sinüsit çıktı öksürüğün altındaaa aynen o zaman bizde şaşmıştık aman dikkat edinkızının saçlarını çokda uzun tutmaaa emi bacım
pepetiiiiiii ,derfat,karanfilce,sirkeci farmasi ,banu,bade,senfat,selin,akıllıbıdıki,allrigth bacılarım sizleri çok özledim...NASILSINIZ HANIMLAR?
ANKARA EKİBİ ne yazıkki orijinal kullanıcı adresmi pasif etttiler taaa 20 nisana dek sonraki 2sinide iptal etttiler bunuda ederlermi bilemem hayretler içindeyim zaten
bu yüzden 19 nisan aynen devammı ben nasıl ulaşacam sizeee birileri özelden yazsın çizsin ama hesap pasif olunca msjlarada bakamıon bilinde???
beni unutmayın hani.. ben angaradan gökçe
kısaca şöyle tanıtayım şu opsesif kocası olan hergün nevresim değiştiren abuk sabulk temizlik hastası olan eşi olan adamın karısı gökçe:):):)
yeterince hatırlanılmışımdırr dimi:)
öpüyorumm sizleri[/SIZE][/FONT]
şeker hamuru
şeker hamuru tarifi
4 çay bardağı mısır nişastası
4 çay bardağı su
2 çay bardağı pudra şekeri
istediğinz renklerde Gıda boyası
Teflon bir tavaya nişasta, pudra şekeri ve suyu ekleyin.sürekli karıştırarak kıvam almasını sağlayın hemen kıvam alıyor zaten. Kürdanın ucuyla istediğiniz bir renk gıda boyası katın. Yalnız gerçekten de kürdanın ucuyla çok çok az miktarda katın, gıda boyalarının renkleri çok yoğun.biraz soğuyunca elimizle yoğurup istediğimiz şekiller verin.
canım senı unutmak mumkunmu aaaa hatırlarız tabıı adını demesende anlarız bız sen oldugunuface versene ordan ırtıbat kurardık kk da heasp acıncaya kadar facede bır hesap acamadınmııı delüüüü ha eşin ıstemıyordu degılmı dur sımdı hatırladımmm ay herkesıde hatırlamıs kız masallh
canım senı unutmak mumkunmu aaaa hatırlarız tabıı adını demesende anlarız bız sen oldugunuface versene ordan ırtıbat kurardık kk da heasp acıncaya kadar facede bır hesap acamadınmııı delüüüü ha eşin ıstemıyordu degılmı dur sımdı hatırladımmm ay herkesıde hatırlamıs kız masallh
badecim gold kullanıcıyım ben. pro luk sıradan
gokce özlemişiz seni. kendini tanıtmasan da bacımmmm yazsan anlarız be...
akil insan olmak hülya koçyiğite kalmış, başka adam mı yok . sezen aksu ne güzel reddetmiş, gerekçe esaslı.
hülya koçyiğit iki lafı bir araya getiremeyen, sadece süsleneyim, asil, zengin kocam selim soydanın yanına yakışayım derdinde olan, halktan ve halkın çektiklerinden bihaber olan, bugune kadar siyasi hiç bir görüşünü dile getirmemiş biridir. anlamaz siyasetten yani....
badecim gold kullanıcıyım ben. pro luk sıradan
gokce özlemişiz seni. kendini tanıtmasan da bacımmmm yazsan anlarız be...
bende özledim ama hiç ayrı kalmadımkapıdan attılar bacadan girdim hahahaha ama hep sizlerleydim en suskunundan amaa...
ikincidereceden hemşerim sen nasılsın oğluşun nasıl? durumlar nasıl?
ya bari belli etmeyine kapanacak perdeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?