Kirli Çıkılar )))

konu hırsızlıktan açılmışken
Hrszlk zanlsn elektrik arpt !
geçen kardeşimin sorumlu olduğu bölgede yaşandı..

çok kötü bi durum hakkaten bazen insan hırsızına dolandırıcısa acıyamıyor.
zannedersem beyni patlamış kardeşim öyle demişti.

benim bildirimler de sahte zaten seyyaha gıcıklık olsun diye ekliyorum, inanmayın yani farmasiiii ilk sayfayı gizli yapalım bi şekilde)

ya zaten burdaki herkes fakir
şakadan yazıyolar
3 boyutlu çektirmek için daha çok küçük değilmiydi canım :) şuan fıstık içi kadar oldumu bari yavyunn

ben tüp bebek merkezinde devam ediyorum takibe..
onların ultrasonu uzay gemisi gibi
4 ekran açıyo aynı anda alt sağ sol görünüm ve 3 boyut gösteriyo..
ensesindeyiz fasulyenin herşeyinden haberdarız

senin hamilelik takvimindeki resme benziyormu bari

arkadaşlar ne yazık ki aldığım kullanıcı adreslermi 2dir kapatttı burdakiler birileri şikayet ediyormuşmuş...
herneyse möhüm değil bu yüzden şimdi gaydiribupbab bir adresle yazmaktayım sizlere..........
sizleri çok çok özledim sadece sesssiz kaldım gün gün takip etttim sessizce okudum:)

öncelikleee seyyah bacım hayırlısı olsun sınav mınav amannnnnnn daha iyisini versin bacım allahım rızkını artırsın kızınlaa mutlu etsin ,mutluluğnu katlayarak çoğaltsın hiç darda koymasın rabbbim emi:)

farmasi bacımmm bacıların hasısın varyaaaa harika insan teşekkür ederim birikimi eklemişin adıma çok sağol bacım...

kalpler arası nasıl geçti kısa iş tatilin :):):) dönmüşün geçenelrde harikaaa? nasılsın?

sunny abla hemen unuttun beni,daha dünür olacaktık nerdeeeeeeee?

sirkeci kız multijet bacıyla bir hırsızlık muhabbeti dönmüş aman yarabbbi bir arkdşm k.örende evi hırsız girmiş 1 kızı var 8 aylık gündüz vakti bebişin altınalrnı nazarlıklarnı ve 100 tllerni çalmış allahım nasıl bir vicdan böyleleri ölmesin sürünsün emi....
şu günlerde ankarada birsürü hırsızlık füryesi patlak vermekte aman dikkat desemdeee bu arkdşn çelik kapının orta kilidini sökmüş düşününnn yani vakayı...

benimde kocam günlerdir yok yaaa birde hırsız çıkmasın :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

kalplerarası bacım okudum dün o 6 dkklık gecikmenin savunma uyarma kınama vakasını o nedir be!!!!
allahım ne şansmış hakkaten ufff ya çok saçmaa kişisel egolar açıkcası hiç bişey çıkmaz ki yanlış sıralamayla gitmişler merak etme sıkma canını??
ama şaştım tüm bakanlık memurları 8:30 olan girişlerni değil 9da girmek 10 da bile gidenleri var sayıca fazlaaa... öylelerni bulmaz şaştım valla...

sevimsiz_25 bacım bebişin kusması geçmiştir inşlh kv ile olan durumalrını okudum kesinlikle ev ev üstüne kurulmuyor be bacım artık tamamen düzeldiysen gitsin evine sen yaparsın işini gücünü offff yada günde 2 saatliğne gelsin ne bilem evi yakınsa...sıkma o güzel canını bacım...

darksea nasıldı seyyahla günelrniz:):):) bende gelimde oğluşunla mindercilik oynarım olur mu:):):)
karanfilce bacım okadar araştırdın sinbo diye aldın :) inan indirimde göründe A101de hemen aklıma geldin be bacım:)
pepeti kızın şimdi nasıl oldu bacım? kuzenimin oğlu 5-6 lı yaşlarında aynını yaşadı sinüsit çıktı öksürüğün altındaaa aynen o zaman bizde şaşmıştık aman dikkat edin kızının saçlarını çokda uzun tutmaaa emi bacım
bu arada dün okudum dellendim o bilezzikleri giden bacımızaaa ufff ne kötü olmuş... nickini unuttum şimdi ona diyorummmmm DİKKAT et bacım.... herşeye karşın kocan iyide olsa böyle dalaverelere kandırılmışsanızdaa ne yap hemen düğün videolarnızı tabi takı merasimi olan fotolar videolar iki tarafta düğün yaptıysan her ikisinkilerde muhakkak ailene yollaa yarın bugun bişey olursaaa kaç yıl olursa olsun altın kadının hakkı olmakta(düğünde takılan altınlar)
allah korusun boşanma anında canını yakmasın ha inşlh öyle bişey olmazdaaa hani yinede uyanık ol bacım .... uffff sana çok başka üzüldüm o kv ne dellendimmmmmm.. ona bir uçartekme atasım geldi.... yaaa eskiden analar oğullarnı severdi bu yüzden gelinelrnide sıksaalrda yine herşey oğullarının olsun isterlerdi şimdi ne olduysa,kv ler damat köylü oldu yahu... bizimkide damatlarnaa ölüyorrr bitiyor ama bize tık yok...bizden alıp onlara saçıyor haspam.... herneyse susuyorummmm sanal gıybet olmasın onla hesabımı öteki aleme bırakyom:)
bırakyom bırakmasınada baya uzun sürecek orda hesabımızz baya muhatap olacam diye de son an azaltsammı diyorum

pepetiiiiiii ,derfat,karanfilce,sirkeci farmasi ,banu,bade,senfat,selin,akıllıbıdıki,allrigth bacılarım sizleri çok özledim...NASILSINIZ HANIMLAR?

ANKARA EKİBİ ne yazıkki orijinal kullanıcı adresmi pasif etttiler taaa 20 nisana dek sonraki 2sinide iptal etttiler bunuda ederlermi bilemem hayretler içindeyim zaten
bu yüzden 19 nisan aynen devammı ben nasıl ulaşacam sizeee birileri özelden yazsın çizsin ama hesap pasif olunca msjlarada bakamıon bilinde???
beni unutmayın hani.. ben angaradan gökçe
kısaca şöyle tanıtayım şu opsesif kocası olan hergün nevresim değiştiren abuk sabulk temizlik hastası olan eşi olan adamın karısı gökçe:):):)
yeterince hatırlanılmışımdırr dimi:)
öpüyorumm sizleri

şeker hamuru

şeker hamuru tarifi

4 çay bardağı mısır nişastası
4 çay bardağı su
2 çay bardağı pudra şekeri
istediğinz renklerde Gıda boyası
Teflon bir tavaya nişasta, pudra şekeri ve suyu ekleyin.sürekli karıştırarak kıvam almasını sağlayın hemen kıvam alıyor zaten. Kürdanın ucuyla istediğiniz bir renk gıda boyası katın. Yalnız gerçekten de kürdanın ucuyla çok çok az miktarda katın, gıda boyalarının renkleri çok yoğun.biraz soğuyunca elimizle yoğurup istediğimiz şekiller verin.

o nası kural be
belki ben salonda kanepede tv karşısında yatıyorum
ki öle yapıyorum

salonda nefsı mudafa yapar yatak odasına tasırsın sonra polıs cagırırsın

sunny abla bıızm kus yavas yavs acılmaya basladı evde ucmasına ızın vermıyorum bır sehpanın ustunde duruyor kafesı amanın ne tüüyy ne yem sacıyor ya kafesın yarısına kadar tül de var ama 1 ay olmada pisligınden bıktım yaa

bıde kafeste gördukce uzülüyorum yazık kendı basına kafeste ne zor dıye annesı aklıma gelıyor aptal gıbı

selinnn canımmm ya benım kaplumbaga hıc kımıldamaz bole donuk donuk duruyor ha bugun ölmüş kesın dedım ama dokunuca irkıldı hah ölmemiş dedım bişi yemıyor :26::26: napıcamm

canım senı unutmak mumkunmu aaaa hatırlarız tabıı adını demesende anlarız bız sen oldugunu face versene ordan ırtıbat kurardık kk da heasp acıncaya kadar facede bır hesap acamadınmııı delüüüü ha eşin ıstemıyordu degılmı dur sımdı hatırladımmm ay herkesıde hatırlamıs kız masallh

bende yapmak ısteremmm

yaaa hatırlamammmı sizleri ayrıca bırak herkesi senin ayakkabılarına kadar hatırlıyorum
ya face açtım kocam yokken
kaçak yollardan giryom
ama msj hakkım yok burdaaa özelden atmak için...

ayol orda in cin top oynuyo
görende ne ekşınlar oluyoda bu arkadaş eksik zanneder

badecim gold kullanıcıyım ben. pro luk sıradan

gokce özlemişiz seni. kendini tanıtmasan da bacımmmm yazsan anlarız be...

akil insan olmak hülya koçyiğite kalmış, başka adam mı yok . sezen aksu ne güzel reddetmiş, gerekçe esaslı.

hülya koçyiğit iki lafı bir araya getiremeyen, sadece süsleneyim, asil, zengin kocam selim soydanın yanına yakışayım derdinde olan, halktan ve halkın çektiklerinden bihaber olan, bugune kadar siyasi hiç bir görüşünü dile getirmemiş biridir. anlamaz siyasetten yani....

kızlar bugun makrodan 24 li tuvalet kağırdı aldım9.90 tl familanın
12 li havlu aldım 7.90tl familia nın yine
birde çok hoşuma gittti diye fuzuliice aldım paşabahçenin başucu sürahisi çok şeker diyeee aldım tıpasını çıkarınca tıpası bardak oluyor onu aldım3.95tl

birde geçen farmasi canımı probisleri çektirdi bende probis bulaamdım gittim çokoprens aldımmmmmmmmmmmm şimdi çay yapayımda sizle birlikte tıkınayımmmm:126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126:
buyrun gelin....

dimi ya senfatcımmm hadi hülya avşar olaydı aşireti çenesi acunla olan ilişkisi yeterdi
yaaa ne güzel dün dalga geçtiler 1 tek akil insan var ünlilerden oda rahmetlik hababam sınıfı akil hocası diye

aman ben susayımmm şimdi aminnnnnnnnn dedim diye üyeliğmi şikayet etmişlermişmişdee onu kapadılar şu ankara ekibi ile buluşana dek buna bişe olmasın :
hoş kaparlarsada şaşmamm artık mahkemeye verecem onun için aman dur senfat yazmaa bizim böyle şeyler yazmaya konuşmaya hakkımız yok bacım

badecim gold kullanıcıyım ben. pro luk sıradan

gokce özlemişiz seni. kendini tanıtmasan da bacımmmm yazsan anlarız be...

bende özledim ama hiç ayrı kalmadım kapıdan attılar bacadan girdim hahahaha ama hep sizlerleydim en suskunundan amaa...

ikincidereceden hemşerim sen nasılsın oğluşun nasıl? durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…