gecen komsu ev sattı gece hırsız girmis evineallahtan bankaya koymus paraları 5 000 tl ve eşinin altınları gitmis
seni taşısalar uyanmayacağın için salonda ya da mutfakta uyumuşsun sorun değilo nası kural be
belki ben salonda kanepede tv karşısında yatıyorum
ki öle yapıyorum
bundan sonra aylık alışveriş adresi belli oldu
orada sınırı aşmıştır ondan
meşru müdafaada sınırı aşmışsan yaralamaya girer o zaman
haksız olarak yaraladığın kişiye de tazminat ödemen gerekir
bunlar genelde basının eksik yansıtmasından oluyor
meşru müdafaa sınırı her olayda ayrı belirlenir ve genelde hukukçuların hepsi de adam gibi ayıramaz ki gazeteci ayırsın
sağolsun eksik anlayıp ortalığı velveleye veriyorlar
yani orada mesele mutfakta yakalamaktan değil orantısız güç kullanmaktan çıkıyor
ama mahkeme gerekçesi de adam gibi olmayınca gazeteci onu mutfak nedeniyle sanıyor
o bisküviler nasıl dik duruyor ki
muhallebisine mi batırılıyor
bahçeden girmiş. o zamanki evimiz bahçe katıydı. bir gün öncesinde üst kattaki komşumla bahçeden balkona sohbet ettik.ben de laf arasında eşimin şehir dışına çıktığını söyledim. eve giren hırsız meğerse yan apartmanda oturuyomuş. duymuş kesin bizim konuştuklarımızı. eşim aslında kalacaktı birkaç gün daha. ama hastalanınca ertesi gün döndü. allahtan dönmüş, yoksa ben uyanıp karşısına dikilince, evde erkek olduğunu bildiğinden kaçtı kesin:18:
seni taşısalar uyanmayacağın için salonda ya da mutfakta uyumuşsun sorun değil
Merhabalar.kızlar geçmişe bakmadan daldım bugun kocacimin doğumgünü akşama biseler hazırlamak istiyorum aklimdakileri yazsam bi fikir olustursak olurmu? Pastayı alicam mercimek kofte sewerler kendileri tiramisu yapicam başka ne olsun kvgilleride yemeğe çağırdım yemek sonrası sole bi kalabalik egleniriz maksat hatırlanmak... Siz ne onerirsiniz menü için?
bil bakalım ben nerden yırtıyorum
beni taşıyamazlar
he tamam adamda pıçak görünce du ben bi pıçak alim gelim diceksin
ya da sen elindekini atıcan haksızlık olmasın diye hırsız da çıkaracak cebinden sokacak bi tarafına
hiç akıl işi mi bunlar
bu kanunları yapanlar hiç mi düşünmüyor
hiç mi birinde akıl mantık yok
bi de derler ki arkadaş herkes kendi cezasını verince nolurmuş
hak var hukuk varmış
nah var
her şehre lazım şehrin azizleri
ben şahsen çok çok kötü bir olayda allah vermesin de kızıma karşı falan gibi bi olayda
hiç kimsenin adaletini beklemem
bu ülkede adalet falan olduğuna inanmıyorum
hayır seyyahcım muhallebisine değil, süte batırıyosun. ama çok batırmazsan daha iyi, kedidili hemen dağılır bence. dik durması için de kelepçeli kalıp kullanılacak. kalıba önce sütle çok az ıslattığın kedidilini dik olarak diziyosun. bir yandan da en alttaki kedidilini kırarak ve bütün olarak koyacaksın ki dik duranlara destek olsun. sonra alt sırayı ıslatacaksın, sonra krema dökeceksin biraz. bir kat daha kedidili, onu da ıslatıp bir kat daha krema dökeceksin. sonra soğutup dikkatlice çıkaracaksın kalıptan. ben bu resimdekiler gibi tiramisu da yaptım normal pasta da yaptım. birini etrafına kurdele bağlayıp hediye götürdüm, bayıldılar
valla ben de çok inanmıyorum adalete
sen garanti bilirsin metallica nın justice or all'u
sadece bizde değil her yerde aynı
amma velakin
meşru müdafa kuralları geneldir
hırsıza karşı özel bir kural yok
onun için mantığımıza uymuyor
sana tokat atana sen de tokat hadi bilemedin tekme at
ama onu vurup öldürme diyorlar
evine giren hırsızı yaralayınca da aynısı geçerli işte
valla ben de çok inanmıyorum adalete
sen garanti bilirsin metallica nın justice or all'u
sadece bizde değil her yerde aynı
amma velakin
meşru müdafa kuralları geneldir
hırsıza karşı özel bir kural yok
onun için mantığımıza uymuyor
sana tokat atana sen de tokat hadi bilemedin tekme at
ama onu vurup öldürme diyorlar
evine giren hırsızı yaralayınca da aynısı geçerli işte
20 kilo altıngel kuzum ben sana elimle veririm listendekileri :)
akademik başarı her zaman mutluluk getirmiyor.
ben hep nasıl mutlu olacaklarsa onu yaşasınlar diyorum.
ama rabbimin onaylayacaklarından da ayırmasın diye ekliyorum.
öyle garip hırslarım yok çocuklarım için,büyük kendisi hırs yapıyor bazen,ne onaylıyorum ne eleştiriyorum.
ben arkalarındayım,keşke zamanında benim de arkamda birileri olsaydı.
bir şehir efsanesi duymuştm belki de gerçektir bu olanlar
hırsız eve giriyor kadın erkek uyurken yatak odasına da giriyor ama bunlar anlıyorlar ve uyuyor numarası yapmaya devam ediyorlar bize zarar vermeden ne alacaksa alsın gitsin diye hırsız işini hallediyor bi güzel giderken de kulaklarına eğilip uyumadığınızı biliyorum hoşçakalındiyor :18: bazı evlere giren hırsızlar hiç bir şey bulamazlarsa hırslanıp mutfaktaki yağı bi güzel halılara koltuklara yataklara boca ediyorlarmış veya tuvaletlerini yapıyorlarmış
Allah hepimizi psikopat insanlardan korusun
yok bebeeem ya
onu biliyom süte bandırı bandırıveriyon da
yandakiler nasıl dik duruyor demiştim anlatmışsın
ne salağım ya kalıp hiç aklıma gelmiyor
hırsızın girdiği gece eşim, şehir dışından gelmişti. gittiği yerde hava çok soğukmuş ve üşütmüş. çok fazla horladığı için yanından kalktım oturma odasına geçtim. kanepede uyumuşum, televizyon da açık. sabaha karşı kanepede dönerken uyandım, baktım önümden yabancı biri geçtiuyku sersemi fırladım önüne sen kimsin diye (sanki ben bilmem kim diye kartvizit verecek ) bu da kaçtı hemen. ama ben uyanana kadar yatak odasına girip eşimin cebini boşaltmış tabi.
ben sonradan çok fena etkilendim. nasıl yaptım ben bu hatayı, uyur numarası yapsaydım keşke, o da ne alacaksa alsaydı diye. gerçekten bana bişey yapabilirdi, bıçak falan vardır kesin onlarda.
yağ meselesini ben de duydum sirkeci. girdikleri evde bişey bulamayınca yağ döküyolarmış her yeregeçenlerde de gündüz vakti karşı komşumun evine girdi hırsız. allah bir daha göstermesin
orantısız güç münasıl yani multicim açar mısın bunu biraz. eşim bir kere de kapıda tıkırtı duyunca kapıyı açmış, tabi açtığı gibi trabzanın üstünden atlayıp kaçmış hırsız. eşim diyo, yakalasaydım iyi bir dövüp öyle bırakacaktım. şimdi nasıl dövmek lazım orantılı olaraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?