Kirli Çıkılar )))

badecan yakında olacaktın ki
sen kokusunu duymadan pişirdiklerimden yiyiverecektin
ben hiç aşerme filan yaşamadım ama anacuğum ablamla benden çok çekmiş aşerme konusunda 6 ay mutfağın kapısından girememiş yazık

sağol canım düşünmen yeter..
bendede olmadı aşerme ..bazı yemeklerden tiksinmiyorum o kadar:)

UFFFF KANIM DONDU EVET YAAA PARKIDA DONDURMACIYIDA O SAÇMA SAPAN YOLUDA GAYET İYİ BİLİYORUM MAALESEF... UFFFFF CİDDDEN O 220 OTOBÜSLERDE DEHŞET HIZLI GEÇİYOR O YOLDA BİRDE GARİP BİR VİRAJ VAR Kİ NE VİRAJ UFFFF ALLAHIM RAHMET EYLEYE 2-3 YIL GEÇMİŞ BELKİ ÜZERİNDEN AMAAA HATIRLAMAK BİLE ACIYKENNN, TEKRAR YAZMAN BUNU UFFFF ÇOK ETKİLEİCİ.... VALLA karşıdan karşıya çok dikkatli geçmek gerek ki trafik kurallarna uymak adına inanmamak gerek çünkü millet ne ışıkda ne yaya geçidinde durmakta amannnnnnnnnn uffff

hi bi şey yok ki
mesele o
aşk yok iş yok huzur yok
bomboş hayat
canım şunu anladım hayatta..
herşey var olmuyor..
herkesin hayatında yoklar var.
önemli olan varları hatırlamak..

sağlıklı olsun da yirik o fıstığı yirikkk

için erkek diyorsa erkektir

ilk kuzucukta doktor öyle demişti annelerin içine doğuyor genelde ne olacağı diye

badecim ben de tüp bebek yaptırırsam kimseye söylemiycem.
ailelerimiz bilecek sanırım sadece.
eşimin ailesi burda zaten .
aşılamada bile söylemeyince zorlandık. gelmek istediler kabul etmedik ayıp olcak diye strese girdik.
zaten kv ve kp çocuk konusunda belki de en az üzen insanlar beni.
onlar da biz gibi çok istiyorlar.
ama konuyu da açmazlar şunu yap bunu yap demezler.
araba da lazım olcak o durumlarda kp getirir götürür.

okuldan kimseye söylemiyim dedim asıl mesele burda işte hem raporlu olup hem de ne diycem yalan hiç söyleyemem.
eşimin doktoru ilk 10 gün için sistit den 10 gün yazcak.
ama sorma ya bu ay benim sistit hiç geçmedi. oysa 2-3 gün sürerdi. acaba geçen ay doktor fitil verdi o mantar filan mı yaptı ki çünkü kan hiç gelmedi o kadar uzun sürmesine rağmen belki de mantar oldum ben ayırt edemedim.

kızlar derfat beni erkek sanyormuşşşş ne diyim aranızda başka sanan var mı beni erkek:)
ne diyimmmm bir erkek ben kadar konuşurmu helede bisssüür engele rağmen konuşurmu hahahaha

hanımlar ne diyim şiöyle hamile kalaydımda testimi resmini çekydimde çift cızgılıııı koyaydımda topice ispatlıyaydım :) ama ne edim kısır çıktım ufffff

kızlar size ibretlik bi olay anlatim bugün aldıgım bi haber....

konu babam:)
olaylardan az çok bahsetmişimdir
babam annemi defalarca kez aldattı en son ikinci eşinden boşanan bi kadını hamile bırakınca annem daha fazla dayanamdı boşadı
sonna biz memleketimize geldik:) annemve iki kız kardeşimle yaşadık :) ve bize tek kuruş para vemedi annem davalarla nafaka adı altında çok komik paralar aldı
yüze adaletimizin bize 12 sene önce uygun gördüğü nafaka şuydu
bana:20 tl ortanca kardeşime:15 tl en küçüğe:10 tl
diyceksiniz o zamanın parası iyi paraydı :) bana ünide ödediği nafaka 2 sene önceye kadar:150 tl
ortanca şimdi ünide 18 ini doldurdugu için nafaka vermiyo kardeşim almak için mahkemelerde uğraşıo su an
en küçüğede şu an 150 tl verio
annem zaten hiçbi zmani nafaka talep etmedi.....
ayrıca ben ünideyken bana 600 tl gönderdi 3 senede toplam nafaka hariç sonra gönderidi mahbuzları saklmaış bana üniyi bitrdiğim an dava açtı 600 tl sini almak için ve yüze adaletimizde onu haklı buldu ve o paranın 3 katını ödedik ona mahkeme ücretleri şuydu buydu ve biz bu adamdan bunun haricinde hiçbirşey görmedik zarardan başka benim evlendiğimi hala bilmio mesela:)görüşmüoruz çünkü:))) neyse
olayları sıkmamak adına özet şeklinde geçtim:)))

babama gelince 12 sene içinde aldıgı hale inanamazsınız :))))))))))))) ben bunu Allahım herşeyin en güzelini bilio olarak yorumladım:)))))))))
evlendiği kadından 1 oğlu oldu çocuk şuanda 12 yaşında
spastik özürlü gözleri %80 görmüo ve diyaliz hastasi o çocuga çok üzlüorum:;((((((
neyse annemden boşanırken bir transit minibüs ve borsadaki parayı aldı paylaşımda
bugün haberi geldi:) dedemle babannemm bundan 4 yıl önce vefat etmiş şeker hastalığından meğersem
dedem zengindi 4 erkek çocugun her birine 450 şer milyar miras kalmış ve babam olcak şerefsiz bu süreler içinde
3 tane ev almış derken bu paraya bi tır almış ve evler var
derken şimdiki karısının üstünede bi metres yapmış:)))) vede şu anki oğlu sakat e annemdende 3 kızı var kendine yedirememiş bu kadına demişki ''bana bi erkek çocuk dogur sana bi ev vercem bide 50 milyar vercem ama çocuk benim olcak ortadan yok olcaksın'' kadın bunu dolandırmış evi üstüne yaptırmış parayıda alıp ortadan toz olmuş
bütün bunlar olurken şimdiki karısıda bu evleri sattırmış evlerin bütün parasını borsaya yatırmış borsada hepsini kaybetmiş
bu dolandırdığı kadınada tırı satıp o tırdan parayı vermiş
çocugun hastaşığı suydu buydu derken bunlar sıfıra sıfr elde var sıfır kalakalmışlar
ve bütün bu olaylardan sonra konyada duramamışlar herkes dışlamış bunları ve mnavgata yerleşmişler
şu an manavgattalarmış ellerinde sadece bi kardeşiyle ortak yarım ev varmış onuda sürekli kardeşini arayıp o evin yarı parasını bana ver ev senin olsun diomuş ve bide emekli maaşları var:))))))))

ve bu sadece 12 senede başına gelenler acab diorum bi 12 sene sonra neler gelcek başına ..........
annemin sölediği sadece Allahım bana kızlarıma haksızlık etti sen en güzelini blirsin demekti:))))))) aslında kimseye beddua edip kalp kirletmeye bile gerek yok insanı eşşekten düşmüşe çevirio:))))))))))

şu olanlara inanamıorum bu dünyada bunu duyabilcekmiydim diye her zman merak ettim insafsızın yanına yaptıgı kalırmı diye?
zalimin yanına kalmıyomuş yaptıgı en azından bu dünyada insanın önüne getirio bi şekilde

bende her zman şunu söledim öyle bi duruma düşsünki öyle bi perişan olsunki sokaklarda yatsın kapıma gelsin bi lokma ekmek dilensin bi tekmede ben atim ölmesin ama sürünerek gelsin yanıma
gelemese bile son nefesini veremesin benden helallik alamadıkça aklına hep biz gelelim ölüm döşeğinde
vede hakkımı aslaaaaaaaaa aslaaaaaaaa helal etmiorum.......58 yaşında bi adamın bunları yaşamı ne acı...........
ama tüm bu olanlara genede sevinemiorum halbuki sevincemi sanardım(((( sevinmek istiorum ama sevinemiorum.......

delüüüüüüüüüüüüüüüüü ne kısırlığı beeee hadi oradan
sen enişteyle ayda bir beraber ol sonra kısırım de olcek şey mi ya

ilk kuzucukta doktor öyle demişti annelerin içine doğuyor genelde ne olacağı diye
farmasi ben daha hamile kalmadan kzım olcak diodum çin takvimi kız gösteriodu habire turşu yiyodum benim sıpa kandırmış beni:))))

bend eolabilceni düşünmüştüm açıkçsı:)

Son düzenleme:

hayırlısı artık bakalım 5 hafta sonra ne var ne yok çıkar meydana:)

canım biz ailelerede söylemedik..
ben sadece ablama söyledim ve halen kimsenin haberi yok :)
ne kadar az insan bilirse o kadar iyi..sorup duruyolar..olmadığı zaman ahlar tühler
sen unutmaya çalışsanda unutturmuyolar..
sen tedavi sırasında 3 günde bir zaten yumurta takibinde olacaklsın..
idare edersin..
transfer sonrasıda ilk 5 gün yatman lazım sonrası zaten tutunmuşsa tutunmuştur farketmiyo..
o yüzden stres yapma halledilir bi şekilde..
sistiti Dr.una mutlaka söyle tedavi öncesi etkilemesin..

bacım ben gayet eminim senin kadın olduğundan :)
sen korunmayı bıraktınmıki olmuyo diyosun
eşin kabul ettimi:26:

selin kusura bakma nolurda baban filmlerdeki kötü adamlar gibi
her kötülüğün cezası ahirete kalmıyor,dünyadada ödüyosun işte..
Allah ıslah etsin..o yavrucağa yazık..sizler çok şükür sağlıklısınız anneniz yetiştirmiş güzelce..
Allah hiçbirimizi yoldan çıkarıp,şaşırtmasın..

selin ne diyeyim ki
acaba ben de duyacak mıyım diyeyim
yeter heralde

karanfilcim oldum görünce hayırdır inşallah nerden geldi aklına

ne biliyim böyle bi annelik sezdim sende..
sadece içimden geldi

badecim takip yormaz dediğin gibi. zaten yarım günlerim boş ya ona rapor almam hallederim.
sadece 5 gün mü :44:
ben test yapana kadar zannediyordum..

ne bileyim canım, seni böyle afrika çöllerinde görünce ben de baya öyle havalara girdim:26:

selincim gerçekten ibretlik yazdıkların
ama ben o çocukcağıza çok üzüldüm. Allah şifa versin

ben 3 kezde 12 gün boyunca yattım sadece wc ye kalktım..ikisinde olmadı 3.de oldu..
embriyonun etrafındaki duvarın yok olup rahme tutunma süresi 5 gün..o yüzden önemli..
sonrasındada eğilip kalkmadan ufak ufak ayaklanabiliyosun..
Allah nasip etsin inş.da benim gibi çöllere düşmeden kolay bi hamilelik nasip etsin:)
çok şükür bu günüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…