benim de içimden kız geçiyo..
canın neler çekiyo anlat bakalım badecik..
badecan yakında olacaktın ki
sen kokusunu duymadan pişirdiklerimden yiyiverecektin
ben hiç aşerme filan yaşamadım ama anacuğum ablamla benden çok çekmiş aşerme konusunda 6 ay mutfağın kapısından girememiş yazık
UFFFF KANIM DONDU EVET YAAA PARKIDA DONDURMACIYIDA O SAÇMA SAPAN YOLUDA GAYET İYİ BİLİYORUM MAALESEF... UFFFFF CİDDDEN O 220 OTOBÜSLERDE DEHŞET HIZLI GEÇİYOR O YOLDA BİRDE GARİP BİR VİRAJ VAR Kİ NE VİRAJ UFFFFÖyle canım bu komşum çok sevdiğim bi insandı çook eski alie dostumuzdu benim düğünüme gelememişti,evimede gelememişti hiç çağan 6 aylık filandı derya ölmeden evine gelicem dedi kızıda samimi arkadasım ve hamileydi o zaman tatlı şeyleri çok severdi bol bol onun sevdiği şeylerden yaptım yedik içtik burda çağanı ayağına yatırdı derdini çağana anlattı,çağanı sevdide sevdi eve gitmek istemediğini ama işlerinin çok olduğunu söyledi kızıda anne bize gidelim dedi gitmedi onlarla neyse orda dondurmacı varya parkın karşısında onlarda bizim komşularımız onların oraya gidiyo başka komşularla karşılaşıyo orda oturuyolar dondurma yiyorlar ordan sanırım karşıya geçerek evlerine gidecekler gerizaklı serserinin biri 3 ne birden vuruyo komşumuz biraz kiloluydu olduğu yere düşüp ölüyo,diğer komşumuz bayağı kötü durumdaydı komadan bayağı bi süre çıkamadı şimdi daha iyi sağlığı sanırım kızıda araba vurunca yere düşüyo otobüs farketmiyo kafasının üzerinden geçiyo oracıkta ölüyor biz o sırada eşimle balkonda çay içiyoduk sohbet ediyoduk oysaki herşeyden habersizsabah annem aradı neye uğradğımı şaşırdım kendime gelemedim eşim işten izin aldı cenazesine gittik bi kere görmek istedim ama emzirdiğim için göstermediler ama kızı hamileydi o görmek istedi gösterdiler hala içim yanar daha sonra mezarınada gittik her gittiğimde o gün gözümde canlarım ,içim yanar
canım şunu anladım hayatta..hi bi şey yok ki
mesele o
aşk yok iş yok huzur yok
bomboş hayat
çinli abiler erkek diyor..
bu senede erkek sensiymiş..Allah sağlıklı hayırlı evlat etsin de banada erkek gibi geliyor..
gerçi kızım diye sevmiştim transferde,psikolojik baskı yapmıştım ama yemedi galiba:)
çinli abiler erkek diyor..
bu senede erkek sensiymiş..Allah sağlıklı hayırlı evlat etsin de banada erkek gibi geliyor..
gerçi kızım diye sevmiştim transferde,psikolojik baskı yapmıştım ama yemedi galiba:)
kızlar derfat beni erkek sanyormuşşşş ne diyim aranızda başka sanan var mı beni erkek:)
ne diyimmmm bir erkek ben kadar konuşurmu helede bisssüür engele rağmen konuşurmu hahahaha
hanımlar ne diyim şiöyle hamile kalaydımda testimi resmini çekydimde çift cızgılıııı koyaydımda topice ispatlıyaydım :) ama ne edim kısır çıktım ufffff
farmasi ben daha hamile kalmadan kzım olcak diodum çin takvimi kız gösteriodu habire turşu yiyodum benim sıpa kandırmış beni:))))için erkek diyorsa erkektir
ilk kuzucukta doktor öyle demişti annelerin içine doğuyor genelde ne olacağı diye
kızlar derfat beni erkek sanyormuşşşş ne diyim aranızda başka sanan var mı beni erkek:)
ne diyimmmm bir erkek ben kadar konuşurmu helede bisssüür engele rağmen konuşurmu hahahaha
hanımlar ne diyim şiöyle hamile kalaydımda testimi resmini çekydimde çift cızgılıııı koyaydımda topice ispatlıyaydım :) ama ne edim kısır çıktım ufffff
hayırlısı artık bakalım 5 hafta sonra ne var ne yok çıkar meydana:)için erkek diyorsa erkektir
ilk kuzucukta doktor öyle demişti annelerin içine doğuyor genelde ne olacağı diye
badecim ben de tüp bebek yaptırırsam kimseye söylemiycem.
ailelerimiz bilecek sanırım sadece.
eşimin ailesi burda zaten .
aşılamada bile söylemeyince zorlandık. gelmek istediler kabul etmedik ayıp olcak diye strese girdik.
zaten kv ve kp çocuk konusunda belki de en az üzen insanlar beni.
onlar da biz gibi çok istiyorlar.
ama konuyu da açmazlar şunu yap bunu yap demezler.
araba da lazım olcak o durumlarda kp getirir götürür.
okuldan kimseye söylemiyim dedim asıl mesele burda işte hem raporlu olup hem de ne diycem yalan hiç söyleyemem.
eşimin doktoru ilk 10 gün için sistit den 10 gün yazcak.
ama sorma ya bu ay benim sistit hiç geçmedi. oysa 2-3 gün sürerdi. acaba geçen ay doktor fitil verdi o mantar filan mı yaptı kiçünkü kan hiç gelmedi o kadar uzun sürmesine rağmen belki de mantar oldum ben ayırt edemedim.
bi de içimden şöyle bişeyler geçiyo.
sanki eva bi gün gelcek ve "ceee ben hamileyim diycek"
nedense içime öyle doğuyo.
karanfilcimoldum görünce hayırdır inşallah nerden geldi aklına
ne biliyim böyle bi annelik sezdim sende..
sadece içimden geldi
badecim takip yormaz dediğin gibi. zaten yarım günlerim boş ya ona rapor almam hallederim.
sadece 5 gün mü :44:
ben test yapana kadar zannediyordum..
ne bileyim canım, seni böyle afrika çöllerinde görünce ben de baya öyle havalara girdim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?