- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
selincim gerçekten ibretlik yazdıkların
ama ben o çocukcağıza çok üzüldüm. Allah şifa versin
seyyahcım belki 5 sene belki 10 sene mutlaka görürsün
ben inanıorum ve kimbilir daha neler neler görcem ben hayat bana neler göstercek
ona karşı o kadar vicdansız oldumki vicdanımı kaybettim resmen acıma duygum yok old
bigün kapıma perişan halde bi lokma ekmek isterken geldiğinde kapıyı suratına çaaaaat diye kapatıcak gücü bulurum inş. kendimde
yada ölüm döşeğinde yatarken benden helallik istediğinde aslaaaaaaaaaaaaaa diye suratına bağırabilirim........
canım bende ço üzülüorum inan bi kere 4 yaşlarında gördüm sanırım
insanın içi parçalnır insanın hiçbi suçu yok ama ona ceza olarak verildi bile diyemiorum
çocuktan ceza olurmu insana? bilmiorum Allahım çektiği acıları hafifletsin çok acı çekio biliorum sürekli hastanelerde delik deşik oluyo diyaliz hastaları biliorum((((( şu olaylar içinde evet biz çok hırpalandık gerçekten yıprandık ama o çocuk neler çekti kaç katını?
karanfilce hayırlı olsun girişimlerini, inşaallah tez zamanda sonuçlanır.
bıdık, eşinin sana annen hakkında söylediklerini kendi adıma garipsemedim. eşimin ailesi ile sorun yaşadıgımda, onların yanına gidiyorsak, suratımı asacagım, gülmeyeceğim, tavır yapacagım derdim. eşim de tamam tavrını yap, ancak ben de senin ailenin yanına gittiğimde surat asar, konuşmam, morallerini bozarım diye tehdit ederdi. ben de böylece hiç bir şey yokmuş gibi davranmak zorunda kalırdım. farmasi hep der ya kocan bile olsa gün gelir ummadıgın bir laf söyler. sizden 5 bin lira isteselerdi eşin bir şey diyemezdi ama 200 lira için tepki gösterdiğinden o da anneni öne sürmüş olmalı. seni ikna edemediği için ne yapsın, üste çıkmak için bişey diyecek. ama senin para konusundaki itirazını haksız bulmuyorum. taviz tavizi dogurur, kızların dediği de dogru. kimse gezmemden geri kalayım demez. yer içer senden isterler. hatta evine gelince de bunların keyfi yerinde paraları var derler.
ben 3 kezde 12 gün boyunca yattım sadece wc ye kalktım..ikisinde olmadı 3.de oldu..
embriyonun etrafındaki duvarın yok olup rahme tutunma süresi 5 gün..o yüzden önemli..
sonrasındada eğilip kalkmadan ufak ufak ayaklanabiliyosun..
Allah nasip etsin inş.da benim gibi çöllere düşmeden kolay bi hamilelik nasip etsin:)
çok şükür bu günüme
kadın doğum uzmanı prof dr bade zuzu
sabah hastaneye eşimin şeker kontrolü için gittik, öğlen geldik. kahvaltı edip size bakim dedim okudum cevaplarımı yazacaktım kapı çaldı,komşularım gelmişler çaya. yedik içtik, altıyı geçiyodu gittiler. yemeğim de yoktu. hemen bir börek attım, biraz çorba yaptım şimdi ıvır zıvır bişeyler çıkarırım . bugün de böyle olsun bakalım
birazdan inşallah tekrar girebilirsem cevaplarımı yazarım
8 sayfa var, geriden okumak ne zor. sabah süpürge tuttum eve, kahvaltı yaptık, çarşıya çıktık, tek kişilik bazamın altına hurç aldım, onları düzenledim, çok güzel oldu. fotosunu çekip, ekleyim bir ara.
pepeticim eviniz m2 olarak çok iyi bence. ha 4+1 olsydı 160 m2 iyi denebilirdi ama 3+1 olunca odaların büyüklüğü iyi olur. ama eşyan çoksa sığmam diyorsan bilemem. ev boşken küçük gibi görünüyor göze. kiler olayını sevdim. güzelce raflar yaptırırsın oraya, evdeki fazlalıklarını atarsın, misler gibi olur.
hayırlı, uğurlu olsun, yeni evin yeni bebeğinizin şansına, bahtına olsun. bence senin yine kızın olacak. Allah ödeme kolaylıgı versin. beklediğinize değsin.
biz köy evlerine incelemeye gittiğimizde şunu gördüm. girişte koridor yerine oda gibi kocaman bir hol, odalar o kadar büyük ki, benim salonumdan büyük. 2 tane kocaman yatak odası, bunların birinde bir oğlan ve ailesi, diğreinde bir oğlan ve ailesi, sobalı odada da anne ve baba yatıyor. şöle düşüm o zaman. bu kadar büyük yatak odalarının (salondan büyük m2 olarak) nedeni eve gelin getirecekleri için olmalı. aynı mantık yeni şehirleşmekte olan yerlerde devam ediyor, kocamannnn evler. tabi mütehaittin arsası da büyük. metropollerde ise arsa sıkıntısı var. ve daha bireysel yaşıyoruz. çocuklar evleniyor, anne ve babaya yatılı bile gitmiyor, haliyle küçük bir ev yeterli oluyor.
pepeti o 1+1 evlere çok fazla rağbet var. artık bekarlar ev arkadasıyla uğraşmak, birinin sesine bile katlanmak istemiyor, daha amerikan vari yaşıyoruz, kimseye ihtiyacımız yok şu hayatta, paramız olduktan sonra. haliyle herkes tek başına kutu gibi evlerde yaşamak istiyor. sanırım ben de öyle yaşamak isterdim. iş stresli, akşama başkasını çekmek istemezdim.
hiç bişey yapasım yok...
Yemek bile yemedim...
Canım sıkılıyor ....
Uf ... Uff... Ufffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?