aman be bacım benimde öyleee ya havalar mahvettti hele pazartesi salı ankara çok soğuktusende dikkat et biz yaklaşık 10gündür doğal gaz yakmıyozz ama bugun dondum yaaa kalın çorabım pantiflerim bisssürü giyindim yokkk bir kırgınlık var bende de...
aman dikkat çağana bulaştırmaaa:)
MESNEVİNİ OKU minacımmm bende hızımı azaltsamdaaa okuyorum kipatlarnıda yaz o topicmize 9 gün sonra listeyi yaparımdurmak yok yola devam ederiz..... yaaa deşifre olayınada gerek kalmadı zira cecem evrim yasemin elab hopefor bahar herkes biliyorrrr ne edersin ne önemi varki:) sen sağlığna dikkat et evrim hamileymiş duydunmu :):):) darısı sanaaaa
hopefordan haberin vardır dünden beri aklımdaaa
Malesef onlardan bana geçti ben girp değildim bademciklerim şişti biraz topladım bugünde girp oldum eşim ve çağan girpti zaten şu andada ailecek gribiz.Bende yakmıyodum ama 4 gündür yanıyor doğalgazım.Gökçee sen hangi okuldasın,ismi çok tanıdık geldi faceten baktımda semt neresi acaba?Ya face gel yada özelden yaz bana.
Malesef onlardan bana geçti ben girp değildim bademciklerim şişti biraz topladım bugünde girp oldum eşim ve çağan girpti zaten şu andada ailecek gribiz.Bende yakmıyodum ama 4 gündür yanıyor doğalgazım.Gökçee sen hangi okuldasın,ismi çok tanıdık geldi faceten baktımda semt neresi acaba?Ya face gel yada özelden yaz bana.
yazarım bir ara.öyle mi ben bilmiyorum mesela.özelden yazsana bana çok merak ettim şimdi
evet hamişler çoğaldı maşallah darısı bize inşallah.evrim test yaptıracaktı daha söylemedi bende dün burdan okudum.
ben çıkıyorum yemek falan benimde yok.düşüneyimde bişeyler yaparım artık.
sağlığım iyi çok şükür.sende dikkat et...
iyi akşamlar tazeler.
çok verimli bir öğleden sonra geçirdim,planladığım işlerimi bitirdim,markete,pazara gittim.
yoruldum ama beynim rahatladı,ohh,yemeği de hallettim,çayımı bile demledim mis gibi,yorgunluğumu gideriyorum şimdi.
çok şükür.
al senin olsun enerjimin hepsiYA ÇOK SEVDİĞİM BİR ARKDŞM yıllar sonra hamile kalıp tüm mutluluğu yaşayıp paylaşıp bizle bugun kalbi bebişin durduğnu duyunca işlem yapalım dr diyince ne bilim acaip etkilendim hala doluyummmm ufffff bismillah valla kötüyümmm
enerjinden azcık postala bacım
ohoooooo minacım unutmadıklarım var sen merak etmeee ayrıca hala pir için yorganmı yaktığmı diyorsun kaçıncı pirelenmesi yorganlarmın :):):)
3 de ü şikayet edilince gelde dellenmeee üstelik şikayet edeni de öğrenince sen ne edersin kk ya mail atınca geri dönütte telefon noları ve şikayet içerikleri gelince ya girip deşifre edip polemik yapıp o topicin kapatılmasına sebebiyet verecemm yadaaa böyleee aman bananeee diyicem??????
en çok üzüldüğümüm mesnevi topicne kendimce yazmak için biriktirdiğim word belgelerim zamanını bekliyorum vede kipat listemizi ayarlayamam..... yoksaaa ???
bana geliver bacımyemek yapasım bile yokkkkkkkkkkk uffffffffff ne etsem ne pişirsem ki
derfatçım geçmiş olsunnnnnnnnnnnBu defada grip olmuşum yaaa
ohhhhhhhhhhhhh senden bahtiyarı yokiyi akşamlar tazeler.
çok verimli bir öğleden sonra geçirdim,planladığım işlerimi bitirdim,markete,pazara gittim.
yoruldum ama beynim rahatladı,ohh,yemeği de hallettim,çayımı bile demledim mis gibi,yorgunluğumu gideriyorum şimdi.
çok şükür.
al senin olsun enerjimin hepsi
arkadaşına üzüldüm allah sabırlar versin , umarım hayırlı evlatları olur((
bana geliver bacım
derfatçım geçmiş olsunnnnnnnnnnn
ohhhhhhhhhhhhh senden bahtiyarı yok
benim tatlıyı da alıp geleyim mi ?
derfata gidecem komşu çıktıkda grip veriri diye gitmiyom:):):)
hahahaaha sana gelim valla tatlında varmış banuyuda alalım amaaa o huzur vaadetti banaaa o gelmessse bende gelmem
banuyu badeyi seyyahı filan al gel :)))))))))))
aman işte topakçak gelin gari
o isimlerin içinde seyyah olmayaydı vay halimize
o isimlerin içinde seyyah olmayaydı vay halimize
kızzzz baya ahbap çıkacazda o nasıl bir msj o kanım donduuuu yaaaa
EL CEVAP YAZDIM ŞU YEMEĞİ YAPIM GELİM CEVAP VERİRİM İNŞLH
sen mutfağa filan giriyor musun
ne yiyip içiyorsun
seni afrika çöllerinde hayal ediyorum hep
yok şimdi ous geldi..
canım kısır istedi yapıyo.
salçasını ayarliim diye çağırdı o mutfak sanki başıma yıkıldı
kokularr kokukularr öldüm:)
afrika çölleri halt etmiş bizim evin yanında:)
canım benim kıyamam
bebiş kız mı olacak yoksa badecan
canım benim kıyamam
bebiş kız mı olacak yoksa badecan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?