Kirli Çıkılar )))

yarın temizlik yaptırcam herseyi yıkayıp temizlencek insallah eşim kayın valıdemlere gidiyor fırsat bu fırsat bahar temizliği yapıcam

hayırlı cumalar arkadaşlar.
yüreğim ince ince sızlıyor bugün.
annemin doğum günü ve ben ilk kez arayıp kutlayamıyorum canımı.
mekanın cennet olsun bir taneciğim benim.
iyi ki doğmuş,iyi ki benim annem olmuşsun.
hepimiz öyle razıyız ki senden,rabbim de razı olsun inşallah.
yalan dünya işte.
tek gerçeği unuttup neler için dertleniyoruz.

mekanı cennet olsun inşallah

Tünaydın hanımlar hayırlı cumalar..
Banucum çok kötü oldum canım mekanın cennet olsun anneciğinin
Ablacığım senin ben kötü kaynana olabilceğini gerçekten düşünmüyorumve inanmıyorum

banucum mekanı cennet olsun anneciğinin kaç yasında vefat etti canım

bişey sorucam 1 haftada grip geçermi..
temizlikçi abla geçen hafta gripti kalsın dedim..bu c.tesi çağırayım dedim ama
gripten korkuyorum ne yapsam?

bişey sorucam 1 haftada grip geçermi..
temizlikçi abla geçen hafta gripti kalsın dedim..bu c.tesi çağırayım dedim ama
gripten korkuyorum ne yapsam?

zannetmem badecim, benim komşumun gribi iki ayda geçmedi resmen, daha çabuk atlatanlar vardır muhakkak ama senin durumunda çok dikkatli olmak lazım. başka kimse yok mu temizliğe alabileceğin:26: bir de sen hangi semttesin, sakıncası yoksa yazsana özelden

yaa o zaman kalsın..yok abla yaa kimseyi tanımıyorum ..sanki almanyada yaşayan tek türküm
karşı apt.temizlikçisini takip edeyim yakalarsam onu çağırayım
seyyah senfat kardişler aşortmanlarını giymişken bu gün bana gelselerdi ya
paralarınıda vermezdim bebekle acıtasyon yapardım nihahahh
..özele ne gerek ablacım yazmıştım zaten b.evlerdeyim

ben görmemişim demekki yazdığını. çok da yakın sayılmazmışız canım ya. yakın olsaydı benim burda tanıdığım kişiler var gönderebilirdim sana.

ben görmemişim demekki yazdığını. çok da yakın sayılmazmışız canım ya. yakın olsaydı benim burda tanıdığım kişiler var gönderebilirdim sana.

sen galiba karşıdaydın öyle hatırlıyorum:44:
sağol ablacım..olmadı şirketten isterim napayım..tanımadığım biri olmasın diyodum ama yapacak bişey yok

dışarda hava çok güzel çıkıp dolaşıp gezip eğlenip hoplayıp zıplamak istiyorum
özgürlüğüm elimden alınmadan yani hamile kalıp evde çıkma yasağı gelmeden keyfini çıkarayım güneş bana göz kırpıyor bi limonata içelim diyo galiba çocuklar gibiyim öğrencimde çıkışta bana topitop almış sanırım onlarda keşfetti içimdeki çocugu

vernel yumuşatıcı konsantre 2lt 80 yıkama 5,75tl nasıl sizce lavantalıdan almayı düşünüyorum vernelden memnun musunuz

hadi çık, hiç durma gez, dolaş eğlen. tam zamanı

sizlere birşey sormak istiyorum
aslında içimi dökmeyede çok ihtiyacım var
bukonuyu ne ailemden biriyle konuşabiliyorum ne de eşimle
ne de bir arkadaşımla
4 yıl kadar önce abim bir fikirle geldi gel beraber iş yapalım dükkan açalım
sen anlarsın bu işlerden dedi
banada ailemede fikir cazip geldi
neyse biz dükkanı açtık benden ziyade o dönemde işsiz kalan abime destek amaçlıydı
ben daha sonra iş bulur çalışırım sen idare edersin diyordum
abimde eşinden yeni ayrılmış bir dünya borca girmiş dükkanı benim üstüme açtık
babamda bir yerden mal alıcam diye 2 milyarlık senede imza atmış
haberi yok borç kabarmış kabarmış 20 milyar olmuş
mahkemelerle uğraştık daha yeni nişanlıyım
kimse duymasın istiyorum mahkeme bizi haksız buldu 20 tl yi taksitle ödedik
evlendim eşim mecbur öğrendi onlara düğün takılarımızı verdik ödendi gitti
bende bu arada başka iş buldum dükkanla ilgim yok babamla abim sorunsuz götürüyorlar
derken krediye başvurdum ev alırken
birde ne öğrendim
dükkanla ilgilenilmemiş vergi borcu olmuş 25 milyar şok oldum
eşim köpürdü uyku uyumadım o gece usulsüzlük cezaları cartları curtları şok oldum
babaı aradım muhasebeciye gittim
ben babanıza söyledim dio babam ses çıkarmıyor
neymiş diğer borcu öderken onu unutmuşlar
neyse dedik ki ellerine de para geçmişti o dönemde bizim borcuda verdiler
kalan parayla bunu yatırın biz ev alıcaz yok öle dememişiz gibi abim ben o parayla araba alıcam sen karışma
o borcu ödicem dedi
eşimde demişki zeytinin üstünden alın bu dükkanı annemde tutturdu o kim olurmuş karışırmış neyse düzelttik arayı
bugün posta geldi elim ayağım titredi eşime nasıl dicem bilmiyorum mal beyanı istiyorlar maaşıma haciz gelicek belkide
abimin yorumu neyse arabayı satarım öderim ya neden aldın o zaman
sanki ben suçluymuşum gibi bir tavır
annem ağlayıp duruyor onlamı uğraşayım eşimden bunu saklıcam onun vicdan azabı
ne yapıcağımı şaşırdım

birazdan bir arkadaşım gelecek çaya. bir de komşum var onu da çağırırım. bizim oralarda bir ot vardır bahar zamanı olur. belki bilirsiniz bazı yerlerde ıspıt, bazı yerlerde hodan derler. ondan almıştım pazardan. annem çok sever. ondan yaptık. senede bir yaparım. eşim çocuklarım yemezler, biz de gündüz konu komşuyla yapar yeriz. dünden biraz böreğim, biraz da elmalı turtam var. yeter zaten. gelecek olanlar daha önce bahsettiğimiz, samimi, candan, ve en önemlisi dost kontenjanından. onun için çekinmeden yapabilirim ikramımı

eva
sana uzun cevap yazmak istediğim için birşey yazmadım. gecen gun sormuştun ya

bade
dun gece rüyamda ev temizliğine gidiyordum. 150 tl karşılıgında. ama diyorum eşimin ne iş yaptıgnı sakın sölemeyin. rezil olmayım. ben araba borcu nasıl ödenecek diye kafama çok taktım sanırım, en sonunda böle bir çözüm gördüm rüyamda. amma işi yetiştiremedim. henüz profesyonel olmamışım.

karanfilce ben dun okuyunca kaynının durumuna geröekten çooook üzüldüm. Allah kimseleri muhtaç etmesin başka ele. çok zor bir durum. ölen yeni gelin ise ayrı bir üzüntü, resmen türkü yapılır.

selinin öyküsü ise zalimlerin bu dunyada çektiğini görmek ve ders çıkarmak için gzel. Allah yaptıklarımızın cezasını öbür tarafa kalmadan burada vermesi de güzel aslında.

bıdık yatak odası mobilyalarım tepe mobilyadan, çok sağlam daş gibi. ömrüm gider, ona bişey olmaz cinsinden. ben memnunum. kapaklı almıştım o dönem, sürgülüler kırılacakmış, elde kalacakmış hissi uyanıyor bende. dolap dışında tuvalet aynamın altı şifonyer şeklinde, yatak odasında yer varsa, bol dolaplı ve çekmeceli olacak. vernel ise kokusu kalıcı değil. kalıcı koku çin bingo ya da bim. yumoş denemedim.

banu annene Allah gani gani rahmet versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…