Kirli Çıkılar )))

avoncu geldi borcumu kapattım
kendime hakim olup tüm ısrarlara rağmen hiç birşey almadım
bende büyük gelişmeler var

tesekürler canım, bende kesim düsünüyorum röfleyi yeni yaptırdım bi zaman bulamıyorum
ne kadar duygusal allahım insanlar neler yasıyor

karanfil senen yengende çok acı canımmm

canım ben avukata vekalet verdim mahkemeye girmedim..
nafaka hariç verdiği için o paraları talp etme hakkı varmış oda bu fırsatı kaçırırmı?
bana vardiği 600 tl batmış gözüne oncaaaaa paranın içinde ve asıl ilginç olanıda hakimin ona bu parayı geri vermesi sonuçta ben çalışmıodum yeni mezun olmuştum!!!

"vayyyy beeee" diyesim geldi

okuldan arkadaşlar birazdan çıkcaklar dersten sinemaya gidelim diyorlar karnım da ağrıyor gitsem mi gitmesem mi bilemedim
donuyorum:18:

bu arada benim kanki bugün konuşcak mı bakalım
eşim de yok

ya insanın aklı almıyor gerçekten hem babanın yaptığını hem de verilen kararı

canım dünkü sesi mi diyorsun kankiden kasıt

diyicek söz bulamıyorum

karanfil bende hala tek haliyle o muhafaza ediyor annemler de hiç bir şey demiyorlar

yengen için üzüldüm; aslında kadının kadına yaptığı zulmü şiddeti kimse yapmıyor :26:

aynen öyle canım
nolurdu ana kız gibi geçinse bu kadınlar..

ama işte içten gelen bi duygu sanırım...

babannem şimdi çok yanlız ona da üzülüyorum ölmek istiyorlar ve öyle dua ediyorlar hiç uygun değil ama yapıyorlar işte..
ağlıyorlar kimse uğramıyor diye çok üzülüyorum..
o çoook kıymet verdikleri halalarım da uğramıyor

galiba bu, kadınların erkekler üzerindeki iktidar savaşı biraz. biraz da hemcinsine karşı hissedilen kıskançlık, güç gösterisi. kalan da kişisel özellikler sanırım.
siz bana diyorsunuz ya iyi bir kayınvalide olursun diye, oğlumun kız arkadaşlarının bazılarına, (özellikle de birkaç aydan fazla sürenler olursa) sadece fotoğraflarına bakarak anne kız çetesi olarak biz de bazen karşı olabiliyoruz face de bakarsanız oğlumun sayfasında görürsünüz. oğlumun şimdiki kız arkadaşıyla ilişkisi bir sene olmuş. bunlar foto koymuşlar, arkadaşları beğenmişler falan.
ben cadı kaynana ve cadı görümceler birliği, face de smile olsa altına şunu koyacağız nerdeyse

sunny ablaa
utanarak bişey söyliycem..
ben de bugün rüyamda kardeşim ve sevgilisini gördüm gelinlik ve damatlıkla..
dedim ki kardeşim ne kadan yakışıklı kız o kadar güzel değil diyee

uyanınca bi afalladım varya kendimden utandım, hatta bilinçaltıma kızdım

ama hakkaten öyle bişey var ben sevdiklerimi çok kıskanırdım ama şu manada.
ben 2. küçük halamı çok severmişim daha benim hayal meyal hatırladığım aylarda evlenmiş ve ben düğününde arkasından saatlerce ağlamışım.
ergenlik dönemlerime yaklaşırken de en küçük halam evlendi. onu da çok seviyordum.
nişanlısından, nişanlısının yiğenlerinden kıskanıyordum o yiğenleri sevip onlarla konuşmasını istemiyordum.
en son ünv. de erkek kardeşimin bi sevgilisi olduğunu öğrendiğim gece uyuyamadım

bir anne baba için ne kadar üzücü durum evlatlarının onlarla ilgilenmemesi ve ölümü beklemeleri :18:

hah işte buuuuu benimki ne kadar yakışıklı, kız o kadar güzel değil
biz de evdeki üçü çete olarak hep bunu hissediyoruz işte
amaaaaa sonra içindeki duygulardan, kıskançlıktan sıyrılıp düşündüğünde allahım beni affet derken buluyorum kendimi.
kızı tanımam etmem, belki oğlum için en uygunu o, belki rabbim onu benim oğluma yazmış, tövbe haşa ben ondan daha mı iyi bilicem
deyip, önyargım, düşüncelerim için af diliyorum, tövbeler ediyorum.
ama yaradılış işte elimde değil, her kız arkadaşı için tekrar tekrar aynısı oluyo
allahım herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın AMİİİN

kızlar simdi bisi sorcam bizim evin tapusunda daire 6 diyor adamlar tapumuzu veriyorlar yanı.

bizim bir tanıdığımız bu sekilde daire aldı bina bitip numaralama yapılınca kapıcı dairesine 1 numara verilince numaralar kaymıs ve bunlar tam çaprazdaki kuzey daireye düstüler itirazda etseler olmaz denildi

simdi bende korktum bizim basımızada böle bisi gelirmi ki son yıllarda çok sey değisti ama asagıdakı dükkana 1 numara vermisler

Son düzenleme:

benim annnaemde her ziyarete gittiğimizde yavvrummmm biz yine ölemedik duaa edin bizede Allahım emanetini alsın derdi 3 sene olacak öleli mekanları cennet olsun tüm büyüklerimizin

yirim sizi cadı kaynana ve cadı görümce olmaya mı heves ettiniz bakiim siz size kötü bi haberim var. o kadan datlusunuz ki vazgeçin bu sevdadan sizden olmaz o dediklerim,beceremezsiniz

benim annnaemde her ziyarete gittiğimizde yavvrummmm biz yine ölemedik duaa edin bizede Allahım emanetini alsın derdi 3 sene olacak öleli mekanları cennet olsun tüm büyüklerimizin

pepeti sizin orayı bilmem ama geçen sene bizim de daire numaralarımız değişti. benim bildiğim tapularda daire numaraları olmuyor ama yine de dikkat edin siz. daha iyi bilen kızlar vardır onlar da söylerler. arsa tapusu var, kat mülkiyeti olan var iyice öğrenmek lazım.

sunny abla napıcaz bilmem yaa ne önemli biliyormusun belediyeden adam gelip o gün dalgın olup soldan değilde sağdan numaraladımı olay bitiyor :26::26::26: tapuda 6 görünüyor sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…