sayacınız eski sayaçlardan mı yoksa şu elektronik sayaçlardan mı? elektronikse eğer onda 3 tarife uygulaması var akşam saatleri yapılan harcamalar daha fazla olarak hesaplanıyormuş. Bir de kullanmadığın elektrikli eşyalarını fişinden çek ketıl çok elektrik harcıyor zorunlu olmadıkça kullanma. Lambalarını tasarruflu lambaya değiştir. Bana en son 54 gelmiş ama ben fırına ve ütüye çok yüklendimherkese hayırlı cumalar Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin
bugün çok yorgunum
bacaklarım et kesiğiolmuş
dün mutfak dolaplarını temizledim yerleştirdim sandalye ye in çık derken saati unutmuşum
daha ne kadarlık evliyiz bu kadar döküntü oluşmuş anlamadım
elektrik faturası gelmiş 45 tl
çok geldi bana biraz size ne kadar geliyor
akşamdan akşama 2 3 saat tv izliyoruz evde değiliz gündüzleri neden böyle geliyor anlamadım
evde olanlara 25 30 tl gelmiş
hayırdır? sabah deterjan alışverişinde mi görüştünüzsenfat arabanın parasını yetiştirmek için temizliğe gitmeye başlamış
hayırlı cumalar herkese
hayırdır? sabah deterjan alışverişinde mi görüştünüz
sayacınız eski sayaçlardan mı yoksa şu elektronik sayaçlardan mı? elektronikse eğer onda 3 tarife uygulaması var akşam saatleri yapılan harcamalar daha fazla olarak hesaplanıyormuş. Bir de kullanmadığın elektrikli eşyalarını fişinden çek ketıl çok elektrik harcıyor zorunlu olmadıkça kullanma. Lambalarını tasarruflu lambaya değiştir. Bana en son 54 gelmiş ama ben fırına ve ütüye çok yüklendim
bir fincan sıcak su için o ketılı açtığına değmez be evlaadım (içine vasfiye teyze kaçmış sirkeci) çaydanlığa koy sen üzerini giyinirken o su kaynar hemenakıllı sayaç mıdır bilmiyorum eşime sorayım akşama
tüm fişleri çekerim tek su ısıtıcısı fişte duruyor oda çok sert prizi takıp çıkarmak çok zor diye tutuyorum ama her zaman kullanmam sabahları bir fincan çay yaparım sallama o kadar
lambalar tasarruflu
çamaşır bulaşık mak. çok çalışıyor akşamları genelde acaba ondan dolayımı böyle oluyor 2 günde bir bulaşık çamaşır illa çalışır
bir fincan sıcak su için o ketılı açtığına değmez be evlaadım (içine vasfiye teyze kaçmış sirkeci) çaydanlığa koy sen üzerini giyinirken o su kaynar hemen
ondan olabilir çamaşır makinesinin santrifüj ayarını çok yüksekte tutma artık hem yaz geldi sıcakla kurur çamaşırlar hem de kırış kırış olur. Bir de bulaşık makinesinde kurutmada elektrik çok gidiyormuş ben kurutmaya geçtiği an direk kapatıyorum
senfat arabanın parasını yetiştirmek için temizliğe gitmeye başlamış
hayırlı cumalar herkese
dikkat et senin müşterileri ayarlamasın
dikkat et senin müşterileri ayarlamasın
özlem o düzenli evden şimdi eser yok her yer kağıt defter kitap kalabalığı doluGünaydın hanımlar hayırlı cumalar....
Papatyacim geçmiş olsun verilmiş sadakan varmis....
Sirkeci albüme baktım ewine nekadar duzenlisin masalah... Eviine göre almissin tum eşyalarını ki en iyisini uapmissin... Ama bi ufaklık katılırsa aranıza ozqman baya zorlanirsin insallah ozamana kadarda ıstediğin tarzda bi ew sahibi olmus olursun....
özlem o düzenli evden şimdi eser yok her yer kağıt defter kitap kalabalığı dolu
eşya alırken komediydi ya elimizde evin planıyla ve metreyle gezerdik millet rengine şekline bakar biz uzunluk genişlik ölçerdik deli deli
ufaklık için evde yer yok haliyle bu evde ufaklık filan olamaz
mrs domestos adayı senfat geçmişi bırak şimdiki zamana dön
özlem o düzenli evden şimdi eser yok her yer kağıt defter kitap kalabalığı dolu
eşya alırken komediydi ya elimizde evin planıyla ve metreyle gezerdik millet rengine şekline bakar biz uzunluk genişlik ölçerdik deli deli
ufaklık için evde yer yok haliyle bu evde ufaklık filan olamaz
mrs domestos adayı senfat geçmişi bırak şimdiki zamana dön
aaaa hayır ya ne demek bizim burda ilmek ilmek işlediklerimizi pas geçip hemen mevzuya dalamaz (dikkat ediniz:hiç smiley yok )
çift sekme diye bir hadise varaaaa hayır ya ne demek bizim burda ilmek ilmek işlediklerimizi pas geçip hemen mevzuya dalamaz (dikkat ediniz:hiç smiley yok )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?