Kirli Çıkılar )))

sayacınız eski sayaçlardan mı yoksa şu elektronik sayaçlardan mı? elektronikse eğer onda 3 tarife uygulaması var akşam saatleri yapılan harcamalar daha fazla olarak hesaplanıyormuş. Bir de kullanmadığın elektrikli eşyalarını fişinden çek ketıl çok elektrik harcıyor zorunlu olmadıkça kullanma. Lambalarını tasarruflu lambaya değiştir. Bana en son 54 gelmiş ama ben fırına ve ütüye çok yüklendim

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar canlar :))))))))))))

senfat arabanın parasını yetiştirmek için temizliğe gitmeye başlamış

hayırlı cumalar herkese

akıllı sayaç mıdır bilmiyorum eşime sorayım akşama
tüm fişleri çekerim tek su ısıtıcısı fişte duruyor oda çok sert prizi takıp çıkarmak çok zor diye tutuyorum ama her zaman kullanmam sabahları bir fincan çay yaparım sallama o kadar
lambalar tasarruflu
çamaşır bulaşık mak. çok çalışıyor akşamları genelde acaba ondan dolayımı böyle oluyor 2 günde bir bulaşık çamaşır illa çalışır

bir fincan sıcak su için o ketılı açtığına değmez be evlaadım (içine vasfiye teyze kaçmış sirkeci) çaydanlığa koy sen üzerini giyinirken o su kaynar hemen
ondan olabilir çamaşır makinesinin santrifüj ayarını çok yüksekte tutma artık hem yaz geldi sıcakla kurur çamaşırlar hem de kırış kırış olur. Bir de bulaşık makinesinde kurutmada elektrik çok gidiyormuş ben kurutmaya geçtiği an direk kapatıyorum

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar hayırlı cumalar....
Papatyacim geçmiş olsun verilmiş sadakan varmis....
Sirkeci albüme baktım ewine nekadar duzenlisin masalah... Eviine göre almissin tum eşyalarını ki en iyisini uapmissin... Ama bi ufaklık katılırsa aranıza ozqman baya zorlanirsin insallah ozamana kadarda ıstediğin tarzda bi ew sahibi olmus olursun....

hadi ya bir fincan sıcak su o kadar çok mu çekio
çamaşır makinasına ek kurutma yapıyorum o da çekebilir
sonracığımaa bulaşık makinasını kurutmada kapatmıyorum
ama ilk evlendiğimde onu kaparsam makina karışıyormuş daha çabuk bozuluyormuş demişlerdi
bağlamaya gelenlere sorduğumda o arada elektrik çekmiyor kurutmada kapatmayın dediler diye hiç kapatmadım
bende kendimi herşeye dikkat ediyor sanıyorum
çok şey öğrenicem daha sizlerdenn

herkese günaydın hayırlı cumalar.
bikaç gündür aklımda yazacam yazacam unutuyorum meyra nerde? aşağıda sessiz mi takılıyor gören oldu mu ben hiç görmedim de.
meyraaa yuvana dön

özlem o düzenli evden şimdi eser yok her yer kağıt defter kitap kalabalığı dolu
eşya alırken komediydi ya elimizde evin planıyla ve metreyle gezerdik millet rengine şekline bakar biz uzunluk genişlik ölçerdik deli deli
ufaklık için evde yer yok haliyle bu evde ufaklık filan olamaz

mrs domestos adayı senfat geçmişi bırak şimdiki zamana dön

albümüne bende baktım şimdi gerçekten herşey yerli yerinde fazla kalabalık değil çok düzenli
çok beğendim evini güle güle oturun
evde sürekli bir dağınıklık oluyor
ilk taşındığımda derli topluydu şimdi birer birer döküntüler çoğalıyor
eşimin kitaplarıyla başladık dağıtmaya

aaaa hayır ya ne demek bizim burda ilmek ilmek işlediklerimizi pas geçip hemen mevzuya dalamaz (dikkat ediniz:hiç smiley yok )

aaaa hayır ya ne demek bizim burda ilmek ilmek işlediklerimizi pas geçip hemen mevzuya dalamaz (dikkat ediniz:hiç smiley yok )

senfat pohtan içlerle uğraşıyor (bez değiştiriyor)
lütfen sessizlik

günaydın..hayırlı cumalar..
dertlilere deva,hastalara şifa, evsizlere yuva,işsizlere iş,bekarlara kociş,isteyene evlat,ayrı olana vuslat,gönlünüzde neyse hayırlı murat Allahım nasip etsin ....amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…