Kirli Çıkılar )))

seviyorum bu adamı ben
düşündüklerimde ve yapmak istediklerimde haklı oldugumu söylüyor
onların ayaklarını yorganına göre uzatmadıgını ekonomi nedir neyle ne olur diye hiç düşünmediklerini gibi bir dürü detay anlattı
yatak odası almak istememde haklı oldugumu bunun gelip geçici bir heves olmadıgını bir ihtiyaç oldugunun farkında oldugunu söyledi
ama şimdi alırsak tam olarak ne istediğimizi bilmeden bir öfkeyle alacağımın farkında olmam gerekiyormuş
aslında çok haklı nasıl bir evimin ve nasıl yatak odamın olacağımı bilmiyorum ve kendi içimde bir sürü hayalim var
özelliklede evin şekline kavisliliğine ne bileyim duvarlarda girdi çıktı lar oluyor pencereler oluyor ona göre tasarlarım
şimdi yatak odasını alsak farzedelim ki evde en sonda bize çıktı diyor
en kötü ihtimalle bir kez daha kirada ev taşıma durumumuz oldugunu düşünürsek
sonuç olarak yine birkaç kez sökülüp monte edilecek
ama ben istiyorum ki artık kendi evimizde herşey senin içine sinecek bir şekilde olmasını istiyorum hevesler uhteler kalmasın
yada en azından elimden geleni yapmak istiyorum dedi
para konusunada gelince
tamam artık senin çalışmadıgını maaşının olmadıgını düşünelim
benim maaşımla evin her ihtiyacını karşılamaya çalışırım ama bi beş altı ay sıkıntı çekebiliriz biraz kısmak gerekecek ancak karşılarız malum kredi borçları ve taksitler var her türlü masrafı ben karşılayım sanada bu beş altı ay az bi harçlık verebilirim 50 tl gibi
ama feraha çıkınca sende rahat edersin
ama seinin maaşın senin nazarında sana ait ne yaparsan yap
emin evime ben iki maaşız diye güvenerek girdim bu zaman zarfında malesef her ay 1500 onun taksidini ödeyemeyeceğim
sen istersen bekletmeye al istersen kendi maaşınla ödeyebilirsin
ben taksitleri ve borçları bitirince evin ödemesinede başlarım elimden gelen ancak bu kadar
ama bütün bunlar bizim ilişkimizi olumsuz etkilemesin soğukluk girmesin aramıza herşey eskisi gibi olsun dedi
aileye para gönderme konusundada göndermeyeceğini söyledi
benim için ailesinden vazgeçme olarak değilde
buna gerek olmadıgını kimsenin ona güvenerek hareket etmemeleri gerektiğini düşündüğünü
çünkü kendisinin kimseye güvenerek maddi yada manevi bir yükün altına girmediğini artık onun da bir aile oldugunun başkalarının da farkına varmaları gerektiğinin zamanın gelipte geçtiğini söyledi
ama her ne olursa olsun anne baba hakkının ödenmeyeceğini her ne yapacaksa karşıklı gönül rızası olarak yapacağını aynısınıda benden beklediğini söyledi
........................
işte aramızda böyle bir diyalog geçti o söyledi ben dinledim ve tamam dedim
ben öyle maaşı ayıramam ama onun kendiğinden bunları düşünüp söylemesi de farklı geldi bana

canlarım nasılsınız
ev üişiyle uğraşıyorum sonra pikniğe gidicez ben fazla kalamıcam öptim sizi

benim bomba haberim kalplerasiden bebek bekliyormuş mide bulantılarındn rapor aldı evde yatıyor hatta hastanelerde serum filan yemiş.
Bebek haberini en kısa zamanda karanfilceden ve akıllıbıdıktan ve olrayttan ve diğer isteyen kızlardan duymak dileğiyle

aaaaaaaaaaa ne güzeeeel, demek ki ondan yok face de. buraya da gelmiyodu ne zamandır. allah hayırlısıyla tamamına erdirsin bütüüüüüün isteyenlere de hayırlısıyla nasip etsin inşallah AMİİİN

seyyah ağlamaya gitti 5 dak. dönecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…