ahahahah kız koş gel :)))))))
Tatlım ne oldu. ben okumamışım...ne oldu bilmiyorum ama allah beterinden saklasın...çok geçmiş olsun...
ayy bir de
kalperası hamileymiş çok sevindim
bi de bişi dicem ama utanıyorum
ben face muhabbetinizi çok kıskanıyorum
her ne kadar çok az face e girsem de
beni de face de aranıza alır mısınız
aradaki kaçamak fiskosları saymazsak tabi
Eva hamile mi
life sağol canım ailemede söyledim bugün daha fazla zarar görmek istemiyorum benide annemide üzmeyin artık diyegünaydın arkadaşlar, zeytin çok sevindim, bak bir problem olmadan konuşmuşsunuz ve eşin çok anlayışlı biri.Rabbim nazarlardan saklasın.mutluluğunuz daim olsun.bak bana ne niye biz ödüyoruz diyebilirdi bu durumda bile bn borç alırım, öderiz demiş.
dükkanı devrettiniz mi kafan çok rahat olcak
sunny abla kzlara katılıyorum.sen iyi bir kv olacaksın.öyle bdvlerdeki gibi olcağını sanmıyorum.kızların da aynı şekilde iyi görümce olacaklardırdış görünüşe aldanmamak gerek, çevremde uyumlu anlaşan çiftler var ama dışarıdan baktığımz zaman bu bunu mu beğenmiş diyorz. :) senin küçük kızın evliymiydi bu arada?
pepeti hayırlı olsun.çok şükür içinize sinen evi almışsınz.daha önce de eşin istememişti.şimdi razı dimi?nerden aldınız?ilkinde eryamandı.
babam senin adına ev başvurusu yapalım diyor.(toki) pazartesi bankaya gidecez elimde ta 2010da almış olduğum rapor var.bakalım kura çekilecek, eğer çıkarsa ist.da kayaşehirde olacak.birkaç sene sonra satarız, burdan yada ordan bir ev alacaz.bakalım kısmet.kurada çıkmazsa sağlık olsun
evet ya yusum da uğramıyor.meyra arada bir uğruyor bu hafta görmedim kendisini.
altın alacaklar için tam zamanı ne kadar çok düşmüş öyle.elinde altın olanlar zararda en başta ben
seyyah bomba bi haber yok dimi?oyalıyorsun bizi boşyeremerak ettim yine de
sağol canımcımgünaydın kızlar
mutlu hafta sonları
zeytincim çok sevindim eşinin durumu anlayışla karşılamasına,senin yanında olmasına
seyyahcığım sağol canımhe
2 bomba birden patlamış faceimde ya
zeytin bak böylesi çok daha iyi oldu gelmiş geçmiş olsun
multi dün unutmuşum allah o hırsızı bildiği gibi yapsın
bulunmaz mı geçmiş olsun
benim bomba haberim kalplerasiden bebek bekliyormuş mide bulantılarındn rapor aldı evde yatıyor hatta hastanelerde serum filan yemiş.
Bebek haberini en kısa zamanda karanfilceden ve akıllıbıdıktan ve olrayttan ve diğer isteyen kızlardan duymak dileğiyle
merhaba kızlar;
dün hiç bakamadım size. dün için en son hatırladığım 09:30 da toplantıya girmiştim. en son da bayılacak hale gelmiştim. toplantı bitmek bilmedi. çok sinir olurum toplantılara ama işim gereği de sık sık toplantım oluyor.
sonra saçımı kestirdim, boyattım, kendime saat aldım. pantolon aldım. bi de ayakkabı aldım.
geçmişi hiç okuyamadım. birtek zeytinin konusun anladım. ve zeytincim eşini çok takdir ettim. maşallah çok şanslısın.rabbim nazarlardan korusun. ailenle ne konuştun bilmiyorum ama rabbim yardımcın olsun...
bıdıkcım çok sevindim eşinle tatlıya bağlamana işleri.....
kızlar altın ne olmuş öyle....
benim de az da olsa altınım vardı vallahi canım çok sıkıldı....
dünyada su bitiyor çok harcama suyu günahkızlar bu arada su faturan 21 tl gelmiş
çok ilginç suyu elektrikten daha çok harcıyorum
daha az geliyor
kıyamam kuzum gel sana özet geçeyim benoff bu ne ya çıldırcam 3793. sayfadayım 3-5 sayfadır seyyah bomba falan diyor. noldu çözüldü mü o gizem bi deyiverin hele
dünyada su bitiyor çok harcama suyu günah
günaydın kızlar
iş yapmaya geldim işyerine
bir yandan da keyif yapıyorum sizi okuyorum
napalım en azından iyi bi yönü olsun cmt işe gelmenin
farmasi, bade, gökçe, olly,poeticry, senfat, derfat, lifeandi, sirkeci, sunny abla, seyyah geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim
kurumda sadece girişlerde kamera var
koridorlarda yok
birinden şüpheleniyorlarmış aslında
bizim güvenlikten sorumlu şube müdürlüğünden biri
bana da epey baskı yapmaya kalktılar bu olabilir diyeyim diye
amma velakin gözümle görmeden kimsenin günahını almam
hem ayıp hem de çok büyük günah
ama ben şöyle bi,şi hatırladım ki
ben farklı zamanlarda iki kere paramın eksik olduğunu fark etmiştim
bir kere elli bir kere yüz civarı
epey oldu
ama ben harcadım da bilemedim sandım
zannımca arada param tırtıklanıyormuş
muhtemelen ben fark etmeyince cesareti büyüdü
tahminen daha az alası vardı ama
para yeniydi birbirine yapışıktı
çekti aldı
ama ben rakam çok olunca fark ettim
sirkeci senin dediğin gibi
önemli olan para değil olay aslında
işyerinde tedirginim şimdi
sunny abla odama en çok kalem memurlarımız ve çaycı ile temizlikçi girer
çok nadir de bir dava ile ilgili bişiler sormak için birileri veya avukatlar geliyor
aslında en doğru yorum bu bence ama
senfat 10 u nedne bırakmış demişsin
aslında önde 20 arkada 50 kalmış
tahminin içinden çekti
10 tl de iki beşlikti
boyu küçük eline gelmemiştir
kıyamam kuzum gel sana özet geçeyim ben
seyyahın bombası filan yok ben imha ettimkalplerasi bebek bekliyor tek haber bu. bir de mutnojmet ofisinde cüzdanından para çaldırmış
kızlar dereotlu poğaça yapmak istiorum kendi normal mayasız poğaçama dereotu koycaktım bi tarif var benimkinden çok azcık farklı
Dereotlu Poğaça - Nefis Yemek Tarifleri ne dersiniz canlar.
tabi sizin vereceğiniz tarifler daha kıymetlidir benim için
gayet mantıklı bir tarif evacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?