Kirli Çıkılar )))

hanımlar ben kaçar
çıkıp fast food yiyip sonra da yürüyeyim
ikisi beraber abuk olacak ama canım istedi

ahahahah kız koş gel :)))))))

Ankara ya gideyim koştura koştura gelcem de
önce izin alayım dedim
malum eklemek isteyen olur istemeyen olur

Tatlım ne oldu. ben okumamışım...ne oldu bilmiyorum ama allah beterinden saklasın...çok geçmiş olsun...

paramı çaldırdım da işyerinde
teşekkür ederim canım
amin Allah hepimizi bu kötü niyetli insanlardan esirgesin

ayy bir de
kalperası hamileymiş çok sevindim

bi de bişi dicem ama utanıyorum
ben face muhabbetinizi çok kıskanıyorum
her ne kadar çok az face e girsem de
beni de face de aranıza alır mısınız

gel bebem
geldin de gelme mi dedik

life sağol canım ailemede söyledim bugün daha fazla zarar görmek istemiyorum benide annemide üzmeyin artık diye
eşimde sağolsun çok anlayışlı davrandı içimi bin kere rahatlattı
günaydın kızlar
mutlu hafta sonları
zeytincim çok sevindim eşinin durumu anlayışla karşılamasına,senin yanında olmasına
sağol canımcım

he

2 bomba birden patlamış faceimde ya

zeytin bak böylesi çok daha iyi oldu gelmiş geçmiş olsun

multi dün unutmuşum allah o hırsızı bildiği gibi yapsın
bulunmaz mı geçmiş olsun
seyyahcığım sağol canım
sizlerle iyi ki paylaşmışım

ayy çok sevindim
böyle haberler alınca kendime gibi mutlu oluyorum
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
darısı tüm isteyenlerin başına.

papatyacığım çok sağol cnm ailemle de bugün biraz konuştum
babam p.tesi gidicek kapanışı vericekmiş daha da rahat edicem inşallah
sorunsuz bir şekilde hallederler yoruldum bu konudan çünkü
sende saçları ve aldıklarını güle güle kullan

multiciğim geçmiş olsun canım
Rabbim beterinden korusun

Son düzenleme:
off bu ne ya çıldırcam 3793. sayfadayım 3-5 sayfadır seyyah bomba falan diyor. noldu çözüldü mü o gizem bi deyiverin hele

off bu ne ya çıldırcam 3793. sayfadayım 3-5 sayfadır seyyah bomba falan diyor. noldu çözüldü mü o gizem bi deyiverin hele
kıyamam kuzum gel sana özet geçeyim ben
seyyahın bombası filan yok ben imha ettim kalplerasi bebek bekliyor tek haber bu. bir de mutnojmet ofisinde cüzdanından para çaldırmış

senfat süt verme olayını anlatış tarzına çok güldüm. olay vahim Allah kimseye vermesin ama o hal çok komik.
haberimiz olaydı biz de gelirdik yardıma,bi biz eksikmişiz zaar

hey Allahım ya inanamıyorum ya belli ki kronik bi hırsızınız var. tez zamanda yakalanır innnnşallah. anlamıyorum miletin canını yakıp,harama el uzatıp napıyolar o parayla. haram olsun. sana da geçmiş olsun multicim.

kıyamam kuzum gel sana özet geçeyim ben
seyyahın bombası filan yok ben imha ettim kalplerasi bebek bekliyor tek haber bu. bir de mutnojmet ofisinde cüzdanından para çaldırmış

ben de kendiyle ilgili bomba patlatcak sandıydım kalplerasının olayını işini gücünü nerde oturduğunu hiçbişeyini bilmiyorum ama tanıyorum(biraz karışık oldu ama :)) haırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

gayet mantıklı bir tarif evacım

sağol canım buna takıl diyosun yani. bu tarifte anlamadığım yumurtanın beyaznını içine sarısını üstüne kullanıyoruz ya normalde,bunda içine komple 1 yumurta kırıyoruz galba.sen de öyle mi anladın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…