Kirli Çıkılar )))

afrikalı badecan sayesinde yemek muhabbeti yapamıyorum

vallaha süperrrrrrrrrr

senin kasımpatı da
kendi bayram olur cumhuru belki arkasına saklamıştır ne biliyon

yok ayol 10.haftada pırtlamıyolar..
olsa 6 -7.haftada çıkardı ..
zaten ben bi taneyi zor taşıyorum..
Allahım çok büyük ..binlerce kez şükürler olsun..hayırlı olanı nasip etti..
ikiz olsa taşıyamazdım..2kez kürtaj oldum..rahim yıpranmış..
ben gayet memnunum fasulyemden 1 olsun benim olsun

aman aman sağlıkla gelsin de kasımpatı
varsın 1 olsun eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde olsun

evaa bu dediğim arkadaş yumurta takibiyle kalmış üçüzlere
tüpe gerek yok..bi bakmışın fasulye tarlasına dönmüş karnın:))

yap canım yap
şükürler olsun 2 gündür iyiyim..
dr.demişti 10.haftada gözün açılacak diye..
ne aşeriyorum ne bulanıyorum
gayet normalim:))
istediğin gibi yaz çiz

yazamıyommmmmmmmmmm gönlüm el vermiyor

evacım,
yumurta takibi yapılırken bi hap kullanılıyor o hap çok yumurta yaptırıyor.
senin de yaşın küçük çok olur
benim birinde 5 tane olmuştu düşün
ama tutmadı işte.

neyse..
sen dedin ya eşim de bişey demiyor diye.
bence o seni rahat bırakmak için bişey demiyordur.
sen bi de hele bebek yapsak mı diye bak gör nasıl heycan yapıyor.
bence sen folk aside başla

bıdıkcım çok sevindim:)))))))) aranızın bu şekilde düzelmesine eşin mantıklı olanı düşünmüş:)
tamam şu anda vermiosunuz diye vicdan yapmış olabiir ama tavrınızı bişekilde belli etmeniz gerekiodu
onar sizin tavrınızı anlasın siz zaten bencil insanlar diilsiniz.....

ayrıca belki bencillik gibi olabilir
ama cidden evlilikte erkek kadının maaşına güvenip evlenmememeli
tamam kadın çalışıosa oda eve girer o parada ortaktır ama erkeğin tam bi sorumluluk ve bilinçle sadece kendisinin o evi çekip çevirmesi lazım!!!!!
vede karısına ''hayatım maaşın senin istediğin gibi harcayabilirsin evi ben çekip çevirebilcek güçteyim''
bunu sölemesi bile yeterli bence
kadın kendi ailesine yedirsin çıkıp harvurup harman savurus demiorum ama bu mantıgın adamda oluşması ve buna dile getirmesi lazım!!!!! oda benim kartına el koyyim kadın kısmının eline para geçince napcanı şaşır gibi karısının elindeki parayı rızasızca alması çok yanlış!!!!!!
bizimde haziranda borcumuz bitiyo eşimden bunu duymayı istiorum
ben yine kazandığımı alıp eve getircem başka yere gitmicek eşimin maaşı bize fazla bile gelcek hazirandan sonra benimki direk birikime gitcek ama inş. eşimden bunu duyabilirim
''hayatım şimdiye kadar paranı harcamak zorundaydık brcumuz vardı ama şu an ihtiyacımız yok dilediğin gibi harcayabilirsin''
bunu duymak istiorum :)
durun ben hamileyim
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
en hamilesi bneim topağın en büyük hamilesi benim sevimsizde gitti zaten:)

ben bunu bilmiodum:)))
ben ikizim olsun çok isterdim ama olmadı bileydim denerdim bunu:)))))))

başım çok ağrıyor.
uyudum ama geçmedi..
günlerdir hastayım ya ev işi yapamadım.
ilk defa migrenim bu derece tuttu uyuyunca geçmeliydi.

kızlar selamlar sayfalar ne hızlı ilerliyor yahu bi açıyorum çay yapıyorum makine yerleştiriyorum geliyorum bakıyorum anammm uçmuş

size bi sorum var şu sıralarda --aslında bir süredir--ev alma planım var. Beni tanımayan arkadaşlar için (eskiler hatırladı sağ olsunlar) bekarım, kendi işimi yapıyorum aylık 4bin lira gibi bir gelirim var ama düzensiz. Daha artabilir ama tabi azala da bilir belli olmaz.

Evi ankarada alacam ve büyük bir yer istemiyorum 1+1 belki küçük bir 2+1 tek yaşayacağım için güvenli bir semt olmalı.
100 bin lira civarında olabilir daha fazlasına gücüm yetmez. 45-50 bin toparlayabilirim mayıs sonuna kadar 10bin avans 10bin lira da bi arkadaşımdan borç alacam ben de ona vermiştim o evini alırken bana sözü var zaten benden çok o hevesli sağolsun bakıyor filan. Ben daha hiç bakmadım evlere.

Kalan 30 bini de 2 seneyi geçmeyecek şekilde ödemeyi düşünüyorum. Ailem destek olmaz onu geçin.
Sizce napsam biraz daha beklesem --yıl sonuna kadar, daha da bekleyemem bunaldım kendi evime çıkmalıyım- 30 bini de toparlamaya çalışsam mı ama şu var ki 6 ayda 30 bin biriktiremem :) ve borca girilmeden birikmiyor maalesef harcıyorum 6 ayda 3 kere yurtdışına gittim 2si tatil için.

Ev baksam nasıl bakayım nerden bakayım çok tecrübesizim bu konularda . Siz olsanız napardınız?

merhaba

inşaallah gönlüne göre olur herşey

ev alma işini 1 sene ertelesen rahat alabilir misin acaba ?:26:

Son düzenleme:
Farmasicim bir sene ertelesem tabi ki daha rahat alırım ama
30 yaşındayım yıllarca tek yaşamış bir kadın olarak aile yanında çok bunalıyorum ve 2 senedir zaten "nakit olsun elimde" mantığıyla erteliyorum.
Bu şekilde çok para birikmiyor. Zira bekarım ve iyi kazanıyorum diye herkes benden istiyor annem sormadan söz veriyor benim adıma, rahat çalışamıyorum vs vs başka özel sebeplerim de var maddi olmayan
Kafamın rahat etmesini istiyorum artık yoksa 30 değil 50 de borçlanırım 100 de ama o kadar borca da girmek istemiyorum ondan bekledim huzurlu ve kafamın rahat olmasını istiyorum.

BADE bacım yerim seni fasulyeni ama iyice piştikten sonraaa:) hele bir doğ ele avuca getir
farmasi yaaa bende diyom yemek yapmaz oldu bu hatun artık sadece link paylaşılıyor ya poaçalar linklerde kaldı desene bade doğuraydın bir:):)

sirkeci nasılsın bacım
seyyah yaaa bomban yalan oldu be yaaa
pepeti nerelerdeee
karanfilce kalplerarası senfat laflayamaz olduk sevmiyom bu hesabı uff bir biteydi şu ceza:):)

sinriboyu bacım hayırlı işleri erteleme derim ben farmasinin zıdddınaaa:) tebdili mekanda ferahlık vardır diyenlerdenimmmm.. ve ankaradayım ve ev aldık 3 yılda 2 ev aldık sen hele bir de nerelerde olsun istiyon ben sana diyimmmm bacım
işin nedir işe nasıl gidersin
araba olmamalı para öderken :) para yememeli diyeee iş eve yakın olsa daha ii
sitemi iyi bir mühitte apartman dairesimi??? nedir ölçütlerin bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…