Eve gelip yıkıyorlar mı? Hiç bilmiyordum
eğer yıkamaya uygunsa daha hesaplı bir şekilde halledebilirm diyorsan yıkat. Ancak kafama takıldı yatak yaylısa yıkamayla o yaylar ne kadar kurusa da paslanmaz mı? Yine ömrü kısa olacak özelliği kaybolcak belki istediğin gibi temiz olmayacak O zamana kadar sizin idare edebileceğiniz kanepe çekyat gibi bir şey de varsa evde öyle de yapabilirsin. Ama dediğim gibi ben olsam şimdi yeni yatak arayışlarına girmiştim.
yıkıyolar..ben geçen yıl çağırdım ..kocaman makineleri var iyi çekişli..
Sende yatak için mi çağırmıştın?
ouslar böyleler işte çok becerikli olunca daha farklı yerlere varabiliyor olay. Biraz araştır oluyorsa böyle hallet olmuyorsa da al bir yatak geç. Canını sıkma sağlık olsunAh benim kocam ah.
Kaş yapayım derken göz çıkarır böyle. Çok borç yaptık yine bu ay. Bide üstüne bu çıkmasaydı iyiydi.
Eğer badenin dediği gibi eve gelip yıkıyorlarsa kurtarırız belki.
Yoksa alızcazartık yenisini
darsea
cnm geçmiş olsun,umarım yatağa bi çözüm bulabilirsiniz
kızlar bu altına ne oluyo daha da düşer mi
düşermi bilmem ama çok sevdiğim bi ablam bütün parasıyla altın hesabı açmıştı..
95lerdeyken..ev alacaklardı ..çok zarar ettiler bayağıda yüklü bi miktardı..
çok üzüldüm..bu işlere öyle toptan yatırım yapılmamalı
altın git gide düşüyor ne yapmalı benim ziraat te altın hesabım vardı başka da bir işlem yapmıyordum hoppp kesmişler 8,5 vadesiz altın hesabı işlemi diye birşey
altın biryandan düştü bende bir yandan işlem ücretiyle zarar ettim sizce ne yapayım bozdurup havale edeyim mi maaş hesabıma çokta birşey yok o hesapta en fazla 12gr kadardır ama bu gidiş zararda zarar diyo gibi
Kıızlaar büyük bir derdim var.
Eşim sağolsun bugün yatağımızın heryerine domestos boca etmiş. Oğlan bir iki defa çiş yapmıştı.
Lekeleri geçireyim diye heryeri çamaşırsuyuyla övmüş ve çok ıslatmış. Biz ne yapacak ya bu yatağı. Kurumazda bu havada.
Gerçi kurusada o domestos kokusundan kanser oluruz Allah korusun.
Ne yapıcam ya bi akıl verin :26:
hiç deme cnm
ben de 94.800 den bayağı yüklü bi alım yaptım zamanında
Allah tan acil bi şeye yok
acil bi şe ola bozdursak çok zarardayız
hoş şu anda zarardayız
inş bi an önce yükselir
isteyen de düşükken alır
Allah birikimlerimizin bereketini versin ve arttırsın
he ya yeni yatak yolları görünüyor sana
ama sirkenin dediği gibi alez kullanmıyor muydun
çocuk da var
sirke yatağı yıkatmak iyi değilse
koltukta da aynı risk yok mu
ya çelik ya ahşap sistem oluyor
o ahşaplar şişmez mi:26::26::26::26:
koltukları nasıl yıkıyorlar bilmiyorum sonuçta foşur foşur akan suyla yıkamıyorlardır vakumlu makinelerle suyunu iyice çektiriyorlardır içinde kalan da buharlaşıyordur kuruyordur. Yatak yaylı sistemlerden oluştuğu için çok daha farklı koltukla kıyaslamamak gerekir. Darksea hiç yıkatma yapmadan yıkama makinesiyle ousun ıslattığı suyu da çektirse olur bence. Ama yatak full yıkanırsa nasıl olur bilmiyorum :44:he ya yeni yatak yolları görünüyor sana
çocuk da var
he ya yeni yatak yolları görünüyor sana
çocuk da var
benim oğlan çok yerliyor diye çıkarmıştım alezi. Kapitonelerin içinde elyaf oluyor o terletiyor. öteki sıvıgeçirmezler daha berbat zaten
kanepeye marş marş o zaman çocuuum
aynen öyle. Yatağımızı hazırladık bile
Kocama çok kızgınım çook. Hadi kurudu diyelim o domestos kokusu mümkün değil çıkmaz((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?