Kirli Çıkılar )))

Ankara’da uçucu madde bağımlısı K.A., istediği 1 lirayı vermeyen kişiyi boğarak öldürdü. Bıçakladığı kişinin vücudundan akan kanı içen K.A, daha sonra cesedinin üzerine tiner döküp yaktı.

Ankara’da tiner ve uçucu madde bağımlısı olan K.A., geçtiğimiz pazar günü Atatürk Orman Çiftliği içinden geçen demiryolu yakınlarında yürüdüğü sırada duvar dibinde oturan bir kişinin yanına yaklaştı. K.A., bu kişiden kendisine 1 lira vermesini istedi, ancak olumsuz yanıt aldı. Daha sonra K.A. ile para istediği kişi arasında boğuşma başladı. K.A., cebindeki bıçağı bu kişinin boğazına sapladı. K.A., ölmediğini görünce de elleriyle boğazını sıktığı kişiyi öldürdü.

3 LİRAYI ALIP YAKTI

Milliyet’in haberine göre; K.A., daha sonra öldürdüğü kişinin cebindeki 3 lirasını aldı. Öldürdüğü kişinin elbiselerini çıkararak üzerine koyan K.A., kıyafetlere tiner döktükten sonra ateşe verdi. K.A., cesedin yanmasının ardından olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Bu sırada çevreden geçen bir kişi alevleri görüp, polise haber verdi. Polis, yanan kişinin kimliğinin belirlenmesi için cesedi Adli Tıp Kurumu’na gönderdi. Milliyet gazetesinin haberine göre; Adli Tıp Kurumu’nda fotoğrafları çekilen ceset, kimsesizler mezarlığında toprağa verildi. Polis, olayın ardından çevrede yaptığı incelemede, üzerinde kan ve elinde, kolunda kesikler olan K.A.’yı gözaltına aldı. K.A. kimliği belirlenemeyen kişiyi öldürdüğünü itiraf etti.

K.A.’nın ifadesinde şunları söyledi: “Tren yolunda yürüyordum. Tanımadığım bu kişiyle karşılaştım. Kendisinden 1 lira istedim, ancak vermedi. Para vermediği gibi benim sol elimdeki yüzüğümü almak istedi. Bı sırada cebimdeki maket bıçağını boğazına sapladım. Ellerimle boğarak öldürdüm. Parasını aldıktan sonra tineri üzerine döktüm ve yaktım.”

VÜCUDUNDAN AKAN KANI İÇMİŞ

K.A. emniyetteki işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. K.A.’nın, 16 yaşındayken bir kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü ve cezaevinden de 10 gün önce tahliye olduğu öğrenildi. K.A.’nın verdiği ifadede, “Kendisine para vermeyen kişiyi öldürdükten sonra, yakmadan önce vücudundan akan kanın bir kısmını içtiğini” söylediği öne sürüldü.

öldürdüğü kişi taşeron demiryolu işçisi bir arkadaşımız kızlar maalesef Gazi'de oldu bu olay. Ailecek şok olduk babamın çaluştığı yerde bir başka bölgeye ait. İşçi istirahatta bi köşede oturuyormuş.
memleket manyak doldu ya Allah hepimizi esirgesin. hakketen kanını içmiş adamı da yakmış

cnm herkes evini çok beğenmiş
ben de bakabilir miyim
ayy çok mu meraklı göründüm:26:
ama nasıl bakılır bilmiyorum

banucum güzel dileklerin için teşekkür ederim

sabah temizlik yaptım sonra arkadaşlarla kahvaltıya gittik ordan da eşimin ailesine uğradık yemek yedik kardeşi aştiye bıraktık evimize geldik
bugün baya bereketli geçti benim için :)))

bugün eşimle evi sildik süpürdük halıları sirkelettirdim:)
kahvaltı yaptık otruduk yayıldık:)
işe yolcu ettim efdeyim:)))
benim içinde baya bi durağandı
poğaça yapim didim sonna vazgeçtim kilo alıcam diye az daha sabrediyim şu hamilelğimi kilo almadan tamamlıyım:)
32. haftama gircem 6.5 kilo almışım şu an baya iyi bi rakam benim için:)

altın git gide düşüyor ne yapmalı benim ziraat te altın hesabım vardı başka da bir işlem yapmıyordum hoppp kesmişler 8,5 vadesiz altın hesabı işlemi diye birşey
altın biryandan düştü bende bir yandan işlem ücretiyle zarar ettim sizce ne yapayım bozdurup havale edeyim mi maaş hesabıma çokta birşey yok o hesapta en fazla 12gr kadardır ama bu gidiş zararda zarar diyo gibi

Kıızlaar büyük bir derdim var.
Eşim sağolsun bugün yatağımızın heryerine domestos boca etmiş. Oğlan bir iki defa çiş yapmıştı.
Lekeleri geçireyim diye heryeri çamaşırsuyuyla övmüş ve çok ıslatmış. Biz ne yapacak ya bu yatağı. Kurumazda bu havada.
Gerçi kurusada o domestos kokusundan kanser oluruz Allah korusun.
Ne yapıcam ya bi akıl verin :26:

bıdık altın daha düşücek diyorlar ama bilemiyorum
bende altın hesabı açtırdım fakat hiç bir işlem yapmıyorum almıyorum hiç beklemedeyim

açacaksın yataş istikbal bellona işbir tempur ortopedik visko vs kesene vücuduna göre bakıp bir yatak bulacaksın. O yatağı da atacaksın Bir daha da eşine kafasına buyruk iş yapmaması için nutuk çekeceksin. Yani yerinde olsam ben böyle yapardım

Allah daha büyük dert vermesin

Son düzenleme:

Daha 4 yıllık yatak. Şimdi 2000 den aşağı değildir o yatak.
Yıkatmaya göndersek olur mu ki acaba (

Daha 4 yıllık yatak. Şimdi 2000 den aşağı değildir o yatak.
Yıkatmaya göndersek olur mu ki acaba (
eğer yıkamaya uygunsa daha hesaplı bir şekilde halledebilirm diyorsan yıkat. Ancak kafama takıldı yatak yaylısa yıkamayla o yaylar ne kadar kurusa da paslanmaz mı? Yine ömrü kısa olacak özelliği kaybolcak belki istediğin gibi temiz olmayacak O zamana kadar sizin idare edebileceğiniz kanepe çekyat gibi bir şey de varsa evde öyle de yapabilirsin. Ama dediğim gibi ben olsam şimdi yeni yatak arayışlarına girmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…