7. haftadan itibaren kalp atışları başlıyor olabilir ancak embriyo tek hücreliyken 2 hücreliyken bile o tek hücreden tüm organizmanın oluşabileceği totipotenet güç var
her hücre kendi başına bir birey oluşturabilir. 7. haftadan itibaren günahsa 1. günden tek hücreliyken bile günah ikisi de aynı şey mantıken.
multiciğim geçmiş olsun canım
Rabbim beterinden korusun
hey Allahım ya inanamıyorum ya belli ki kronik bi hırsızınız var. tez zamanda yakalanır innnnşallah. anlamıyorum miletin canını yakıp,harama el uzatıp napıyolar o parayla. haram olsun. sana da geçmiş olsun multicim.
sağol canım teşşekkür ederimmultijet,
geçmiş olsun canım ben kaçırmışım..
aman dikkat et bundan sonra.
yap canım yap
şükürler olsun 2 gündür iyiyim..
dr.demişti 10.haftada gözün açılacak diye..
ne aşeriyorum ne bulanıyorum
gayet normalim:))
istediğin gibi yaz çiz
teşekkür ederim canım bundan sonra gözümün önünden ayırmammultim geçmiş olsun canım,kilitli çekmecen yok mu,onu kullansan,artık olan olmuş ama sonrası için bir önlem al derim.
alana lafım çok ta,allah bildiği,hakettiği gibi yapsın inşallah.
ayy real bana çok uzakgeçmiş olsun multijet buluşamadık senle yaaaa sen yabancı ben yabancı adana da buluşamadık en uyugun yer real heralde :)
valla millet de çaycıdan şüpheleniyormuşslm kızlar dun sabah evde elektırık yoktu medası aradım yaptık dedıler 3 te eve geldım elektrık yok apartmanda yıne aradım 4 de geldıler hava kararıncaya kadar ugrastılar adam bızden degıl apartmanda sorun vardıdı. yonetıcıyı bulduk apartmanın önu kazıldı yeraltındakı sorun cozuldu tabı ne zamn bugun saat 4-5 cıvarı yanı 36 saate yakın elektrık yoktu . dun gece mum ısısnda oturduk
multıjetım kamera yokmu ya caycı gıbı heryere gıren bırı alıyordur ozamnmıs gecmıs olsun
çımıştır herhalde sınavdantopac voltranı
yarın böcüğün uzmanlık sınavı var
dualarımızı esirgemeyelim
psikiyatrist olsun başımıza
el atsın bize
Helincm teşekkürler canım
Karanfil bende temizlik yapamadım dün elektriknolnayinca , hattat bahar temizliği icin kadın ayarlamıştım, sonra arayıp iptal ettim kadının bir işini iptal ettirerek bana gelecekti üzüldüm kadında nasip dedi . Hafta içi yaptırcam artık. Bende bebek goermeye gitcem
Embriyo olayı karışık canım umarım doğru bilgi veren çıkar
Bence dedim zaten anne olarak bile ilk haftalar hamilesin deniyor ama bişey hissetmiyorsun 7. Hafta kalp atıyor doktor dinliyor tip tip tip ışte o zaman canını hissediyorsun ışte o kalp atarken bile bile aldırmak Allah korusun herkesi. Onundemeknistedim elbetteki çok sey olusuyordur .
O imam akrabam hani ıslami yaşayan ülkeler ilerlemez geridir ıslami yaşayanlardan geridir çağdan falan diye bir inanış vardır ya, ben o sebeble hoşuma giderler ondan söyledim. O kadar çocuk olmasına rağmen gayet güzel yaşıyorlar en önemlisi egitimleri
bence de
İnşallah Rabbim gönlüme göre ayarlar... İlk denemede fazla uğraşmadan ve hiç bi embiryom boşa gitmeden sürecim tamamlanır inşallah.
çok dua ediyorum.
kıyamam ben onlara..
günaydın kızlar
sabahın köründe uyandım
kahvaltı yaptım çıktım 3 tur yürüdü
işyerine geldim
annemler yazlık sezonunu açtı ben çalışcam diye gitmedim
çalışayım ki rahat izin alayım de mi deniz kaçmıyor nasıl olsa
günaydın kızlar.
güzelce gezip,dinlenip,işlerinizi halledeceğiniz bir gün olsun bu pazar.
dün yeterince gezmişim demek ki bugün evimde oturup,ailemle vakit geçirmek istiyorum.
yarın ayın 15 i.
bir liste yaptım evlere şenlik.
al al bitmez cinsinden.
şu kızlarım büyüse de alışveriş işini onlara satsam ne güzel olur.
çok hayallerim var çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?