• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

merhaba...
topik sahibi :)
bana yardımcı olun lütfen..

merhaba canım hoşgeldin burada arkadaşlar çok güzel birikim deneyimlerini paylaşıyorlar bence takipte kal.

ve de 1 tl bile demeden paranın kıymetini bil.
küçücük miktarlar hiç ummadığımız meblağlara dönüşüyor:34: zaman tanı kendine ve kararlı ol derim nacizane tavsiyelerim bunlar.:38:

merhaba canım hoşgeldin burada arkadaşlar çok güzel birikim deneyimlerini paylaşıyorlar bence takipte kal.

ve de 1 tl bile demeden paranın kıymetini bil.
küçücük miktarlar hiç ummadığımız meblağlara dönüşüyor:34: zaman tanı kendine ve kararlı ol derim nacizane tavsiyelerim bunlar.:38:

teşekkür ederim..
çoğu zaman bilmiyorum kıymetini..
mesela netten çok alışveriş yapardım onları kestim artık bakmıyorum ...
bu ay yaptım bir kaç birikim ama kredi kartım biraz fazla geldi..
eşimle iddiaya girmiştik benim ağustosun sonuna kadar 5000 tl biriktirmem lazım..:18:

teşekkür ederim..
çoğu zaman bilmiyorum kıymetini..
mesela netten çok alışveriş yapardım onları kestim artık bakmıyorum ...
bu ay yaptım bir kaç birikim ama kredi kartım biraz fazla geldi..
eşimle iddiaya girmiştik benim ağustosun sonuna kadar 5000 tl biriktirmem lazım..:18:

ne işle meşgulsün ?

özel sektörde üretim takip sistem sorumlusuyum canım..
maaşım 1000TL:31:

canım aylık geliriniz ve giderleriniz tam olarak nedir?
birikimi eşinle ortak mı ayrı mı yapıyorsunuz ?
eşinle iddiaya girdiğine göre 5000 tl yi sadece kendi maaşından mı biriktireceksin?

canım aylık geliriniz ve giderleriniz tam olarak nedir?
birikimi eşinle ortak mı ayrı mı yapıyorsunuz ?
eşinle iddiaya girdiğine göre 5000 tl yi sadece kendi maaşından mı biriktireceksin?

evimize toplam 2100 tl giriyo canım.
eşim parasını bana verir:)
kira ve aylık eve giderimiz 700 tl civarı canım evimiz eşimin arkadaşının olması sebebiyle kiramız ucuz 300 tl.
ama bu giderin içerisinde kredi kartım yok onun şuanda 1000 tl yakın borcu var ...

evimize toplam 2100 tl giriyo canım.
eşim parasını bana verir:)
kira ve aylık eve giderimiz 700 tl civarı canım evimiz eşimin arkadaşının olması sebebiyle kiramız ucuz 300 tl.
ama bu giderin içerisinde kredi kartım yok onun şuanda 1000 tl yakın borcu var ...

canım anladığım kadarıyla kredi kartınızda ya kredi kartı harici 1000 tl ye yakın borcunuz var öyle mi?

kredi kartı borcun genelde nelerden kaynaklanıyor yiyecek - içecek mi?
giyim mi?
sanırım internetten alışverişi seviyorsun:34:

canım anladığım kadarıyla kredi kartınızda ya kredi kartı harici 1000 tl ye yakın borcunuz var öyle mi?

kredi kartı borcun genelde nelerden kaynaklanıyor yiyecek - içecek mi?
giyim mi?
sanırım internetten alışverişi seviyorsun:34:

kredi kartına var canım o kadar borcum bunlar giyim yada yiyecek değil önceden çok alıyordum netten alışveriş ama bıraktım geçen ay itibariyle..
kartımdaki borç bir yere borçum vardı karttan çektirdim ...
2 seferde ödicem onu.. yani nisan ve mayıs
bunun haricindede 500 tl param ve 1 çeyreğim var:)

kredi kartına var canım o kadar borcum bunlar giyim yada yiyecek değil önceden çok alıyordum netten alışveriş ama bıraktım geçen ay itibariyle..
kartımdaki borç bir yere borçum vardı karttan çektirdim ...
2 seferde ödicem onu.. yani nisan ve mayıs
bunun haricindede 500 tl param ve 1 çeyreğim var:)

canım şu 2 ayda öncelikle borcunu kapatmaya bak
internetten alışveriş tuzaklarına aldanma.

2100 tl gelirin 2 ay 700+500 tl sini yani 1200 tl sini sabit gider olarak görüp

geri kalan 900 tl nin 500-600 tl sini sanki borcun varmış gibi düşün ve unut bence

300-400 tl yi de her ihtimale karşı harçlık olarak ayır bence.

sonraki aylarda da borcun için ödediğin 500 tl yi hala devam ediyor gibi düşün ve biriktirmeye devam et bakalım.:34:

canım şu 2 ayda öncelikle borcunu kapatmaya bak
internetten alışveriş tuzaklarına aldanma.

2100 tl gelirin 2 ay 700+500 tl sini yani 1200 tl sini sabit gider olarak görüp

geri kalan 900 tl nin 500-600 tl sini sanki borcun varmış gibi düşün ve unut bence

300-400 tl yi de her ihtimale karşı harçlık olarak ayır bence.

sonraki aylarda da borcun için ödediğin 500 tl yi hala devam ediyor gibi düşün ve biriktirmeye devam et bakalım.:34:

teşekkür ederim canım zaman ayırıp bana fikir verdiğin için..
bu şekilde denicem bakalım gelişmeleri yazarım ara ara...
benim şimdi çıkmam lazım paydosum geldi...
tanıştığıma memnun oldum..:34:

günaydın kirli çıkılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:16:

günaydınlarrrrr :21: burayı hergün takip etmeye çalışıcam artık.. bakalım burda akıllı hatunlar neler yapıyor :16: ilham alırım belki azda olsaa :31: :31:

Herkese günaydınnnnn...

Ara ara takip ediyordum başlığı ama bundan sonra bende birikimlerimi yazmaya karar verdim :)

Nasipse mayıs ayında nişanım ve 2013 Haziran gibide düğün düşünüyoruz ailemle yaşıyorum dolayısıyla ev masrafım hiç olmuyo , her ay aslında baya bi miktar birikim yapmam lazım ama maaşım nereye gidiyo napıyorumda cok para harcıyorum anlamıyorum :S

Umarım sayenızde iyi birikim yapmaya başlarım, ben zaten tutumluyumdur oldum olası hep para bırıktırırım inşallah bundn snra daha iyi oluck topik sayesınde :)

Birde düğünüme bir yıl kadar bir süre olduğu için para birikimi yapıyorum , altın alsam mantıksız olucakmış gibi gelıyo cunku sureklı bişeyler almam gerekıyor çeyizim için o yüzden nakıt bırıktırsem daha ıyı olucakmıs gibi gelıyor, daha başka önerınız varsa alabılırımmmm :)

Son düzenleme:
yeni gelen arkadaşlar var, inşallah ii birikimler yaparız hep beraber.

Arkadaşlar ben kolya alacağım kendime, yani kolye ucu ve zincir. Çok küçük olsun istemiyorum. bugün beğendiklerimi tarttırdım 4,5gram kolye ucu geldi yaklaşık 2 gram da zincir. ikisi birden 700-800tl civarı geliyor. sizce çok mu pahalı diyorlar, bunlar 22 ayar bu arada ama taşlı falan yani.

Bir de 14 ayar baktım fakat onların gramını da sanki 22 ayarmış gibi hesapladılar. sizin oralarda da öyle mi yapıyorlar? benim bildiğim 14 ayar daha ucuz olması gerek.
Yolunuz bir kuyumcuya düşerse şu birkaç gün içinde size zahmet olmazsa sorabilir misiniz 14 ayarın gram fiyatını :16:

yeni gelen arkadaşlar var, inşallah ii birikimler yaparız hep beraber.

Arkadaşlar ben kolya alacağım kendime, yani kolye ucu ve zincir. Çok küçük olsun istemiyorum. bugün beğendiklerimi tarttırdım 4,5gram kolye ucu geldi yaklaşık 2 gram da zincir. ikisi birden 700-800tl civarı geliyor. sizce çok mu pahalı diyorlar, bunlar 22 ayar bu arada ama taşlı falan yani.

Bir de 14 ayar baktım fakat onların gramını da sanki 22 ayarmış gibi hesapladılar. sizin oralarda da öyle mi yapıyorlar? benim bildiğim 14 ayar daha ucuz olması gerek.
Yolunuz bir kuyumcuya düşerse şu birkaç gün içinde size zahmet olmazsa sorabilir misiniz 14 ayarın gram fiyatını :16:

merhaba canım..
ben gidicem bu akşam kuyumcuya inşallah eğer gidemezsem yarın akşam giderim gittiğimde sorarım canım:34:

Dolar iyice düşünce elimdeki parayı dolara çevirmiştim ortalama 1.76 dan.
Henüz bozmadım. 1.80 i taban yaparsa biraz daha yükselir diye düşünüyorum.
Bu arada altın almaya elim varmıyor niyeyse. Sanırım biraz daha düşecek. Yükselmeye başlamadan almayacağım.

Bu arada altın almaya elim varmıyor niyeyse. Sanırım biraz daha düşecek. Yükselmeye başlamadan almayacağım.

hayırlı olsun canım :38::nazar::nazar:

canım dolar yükselmiş şimdi gazetede gördüm 1.80 fazla sanırım haberin olsun..:52:

Son düzenleme:
canım dolar yükselmiş şimdi gazetede gördüm 1.80 fazla sanırım haberin olsun..:52:

Biliyorum. Şu an 1.82.
Sanırım 1.80 taban oldu. 1.82 de satış yemezse, 1.85 e çıkacaktır. Onu bekliyorum. Nasılsa her durumda kardayım.:)

Back
X