- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
Biliyorum. Şu an 1.82.
Sanırım 1.80 taban oldu. 1.82 de satış yemezse, 1.85 e çıkacaktır. Onu bekliyorum. Nasılsa her durumda kardayım.:)
evet güzel ve karlı bir yatırım yapmışsın canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum. Şu an 1.82.
Sanırım 1.80 taban oldu. 1.82 de satış yemezse, 1.85 e çıkacaktır. Onu bekliyorum. Nasılsa her durumda kardayım.:)
yeni gelen arkadaşlar var, inşallah ii birikimler yaparız hep beraber.
Arkadaşlar ben kolya alacağım kendime, yani kolye ucu ve zincir. Çok küçük olsun istemiyorum. bugün beğendiklerimi tarttırdım 4,5gram kolye ucu geldi yaklaşık 2 gram da zincir. ikisi birden 700-800tl civarı geliyor. sizce çok mu pahalı diyorlar, bunlar 22 ayar bu arada ama taşlı falan yani.
Bir de 14 ayar baktım fakat onların gramını da sanki 22 ayarmış gibi hesapladılar. sizin oralarda da öyle mi yapıyorlar? benim bildiğim 14 ayar daha ucuz olması gerek.
Yolunuz bir kuyumcuya düşerse şu birkaç gün içinde size zahmet olmazsa sorabilir misiniz 14 ayarın gram fiyatını![]()
günaydın akıllı hatunlarrrrr![]()
ya bişey sorcam siz birikim için çeyrek altın mı gram altın mı alıyorsunuz?? hangisi daha az zarar ediyor? bu ay sonunda inş ya çeyrek yada 1 gr. altın almak istiyorum hangisi daha karlıysa![]()
ben gram altın alıyorum ama tabiki bankadan. çünkü bankalar internetteki alış satış fiyatını kullanıyor. ama sarraflar üzerine mesela bizim burda ortalama 10 tl bi çeyrekte kar koyuyorlar![]()
bişey daha sorucam. gördüğüm kadarıyla yatırımlarımızı altından yana yapıyoruz ama. altının 40/1 i her sene zekat olarak verilmeli ya, ilerde çok büyük meblaa olmuyor muu?? çekindiğimden değil arkadaşlar veren el olmak güzeldir. elimden geldiğince vermeye çalışırım ama biz geçen yıl 7 bileziğim için 400tl vermiştik ( 40/1 i bu miktar yapıyordu) ve bu miktar ramazanda verilen, zekat,sadaka,fitre vs... hepsinden hariç olmalı.. bu miktar her sene daha artacak yani :44:
günaydın hanımlar bol bereketli günler hepinize
bugün yada yarın azcık daha altın alımı yapmayı planlıyorum parayı bankaya yatırabilirsem işlem yapacam
piyasalar hakkında yorumlarınız yokmu kızlar farmasi layd
Bugün altın fiyatını etkileyecek birkaç haber var.
Askıda kaldı kaç gündür.
Dün ABD hiç işlem yapmamış neredeyse, bekledikleri bir şeyler var.
İzlemek lazım.