- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
sanırım bade herkes karaları bağladıve bugün bayapı kalabalığız haa ama benim çok uykum var gözlerim kapanıyo eşimde halı saha maçına gitti bende direniyorum aslında yatsamda uyusam
demek diğerleride uyuyolar :))sende birazdan sızarsın ekran başında
ben de deli dana gibi yazar dururum
Kız gözlerimi zor açıyorum kapandı kapanacak ama eşimi bekliyorum işte.
yahu git devir totonu gelsin sonra uyusun
(mutlu aileleri bozma sorumlusu)
Ahaha geçen çiftiliğe gittiği gün adam gece 3 te geldi anahtarıda var illa kapıyı çalacak ben açıcam kapıyı
Bidikcim sen boyle yazmisin ben yazdiklarimdan utandim simdi
Allahim sana karanfile en hayirlisindan nurtopu gibi evlatlar nasip eder
Bebek kokusuyla uyursunuz tez zamanda insallah
Inan sizden gelecek habere kendimden cok sevinecegim..
allright
Annannem 15,babannem 9 normal dogum yapmis ben de yapabilirim dedim
bu dogumlardan hepsi yaşayan bebek mi? nasıl yani 15 kere hamile mi kalmış ananeciğin, doğum mu yapmış.
allright
Annannem 15,babannem 9 normal dogum yapmis ben de yapabilirim dedim
bu dogumlardan hepsi yaşayan bebek mi? nasıl yani 15 kere hamile mi kalmış ananeciğin, doğum mu yapmış.
nee gece 3 te beni uykumdan edecek
o kapıyı parçalarım ben
(burda havamı atayım irkeğim saat kaçta gelirse gelsin,kırmızı halıyla karşılarım halbusi)
allright prof dr. turgay şener var eskişehir de sorunlu riski gebeliklerde uzmanlaşmış birisi, epey de ünlüdür.
şimdiden de dogum şeklişni planlama. biliyorsun bizim elimizde olmayan durumlar oluyor ki bebeğin oldukça kiloluymuş dogdugunda. sonra yine üzülebilirsin. neden normal olmadı diye. eşimde sezeryan sonrası normal dogum yaptırdı çok kereler anacak onlar açıklıgı ve agrısı olup hastaneye gitmeyen ve tam açıklıkla son anda hastaneye yetişen kişilerdi. epey de söyleniyordu. bence risklerini de iyi araştırmak gerekiyor.
bade
bizim bir arkadas tüp bebek eğitimi için hacettepeye başladı. h.sonu senin kapsülü sordum. o tür şeyler kullanmasın. içerigğini tam olarak bilmediği, düşük riskini arttırabilir destekleyici diye satılan ürünler dedi.
Annannem 17-18 kez hamile kalmis
Arada dusukleri de olmus
15 canli dogumu var gercekten
Yarisi koy sartlarinda olmus
Kimisi tandira dusmus kimisi bulasici hastaliktan kimisinin uzerine yatmis uyurken vs..
Soruyorum simdi kendisine nasil yaptin diye
Ben tasmiymisim demirmiymisim diyor
Tek basima bile dogurdum diyor
Sadece son cocugunu yatarak dogurmus. Onu hastanede dogurmus cunku
Hepsinde comelerek dogururmus mesela
Hatta ortanca teyzemi dedem hic istememis dusurtturmeye calismis ama bebek dunyaya gelmis
Cokguzel bembeyaz topak bir bebekti teyzen diye anlatir
Gobegini baglamadan dedemi cagirmis
Istemiyordun al kes gobegi baglama olsun demis
Dedem bebegi gorunce olmesine razi gelememis
Yasasin demis
Dusunun bu kadar ucuzmus bebek sahibi olmak..
allright prof dr. turgay şener var eskişehir de sorunlu riski gebeliklerde uzmanlaşmış birisi, epey de ünlüdür.
şimdiden de dogum şeklişni planlama. biliyorsun bizim elimizde olmayan durumlar oluyor ki bebeğin oldukça kiloluymuş dogdugunda. sonra yine üzülebilirsin. neden normal olmadı diye. eşimde sezeryan sonrası normal dogum yaptırdı çok kereler anacak onlar açıklıgı ve agrısı olup hastaneye gitmeyen ve tam açıklıkla son anda hastaneye yetişen kişilerdi. epey de söyleniyordu. bence risklerini de iyi araştırmak gerekiyor.
bade
bizim bir arkadas tüp bebek eğitimi için hacettepeye başladı. h.sonu senin kapsülü sordum. o tür şeyler kullanmasın. içerigğini tam olarak bilmediği, düşük riskini arttırabilir destekleyici diye satılan ürünler dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?