Kirli Çıkılar )))

aslında hava tam evde keyif yapma havası çayını demlicen yapıcaksın börek ohh
öğle uykusuda yapıcaksın ama bunlar bir hayal tabii

jel kapsül kullanmadım ama kullananların memnun olduğunu duymuştum

ben kullanıyorunmo jel kapsüllerden hem beyazlar hem renkliler için olanını.
memnunum ben....
giyisiye yapışma gibi bir durumu hiç yok. bide güzelliği olarak hiç tortu kaldı filan derdi olmuyo.

asistanı da yardım etmiştir belki,günahını almayın adamın.

bak bu olabilir banucum. biizm bi hoca vardı asistanlığımda. 20 soru sorardı. toplardı 10 asistanı. konuyu bilse de bilmese de. elimiz e kitabı verirdi. herkes 2 soru okurdu. 200 kağıt 2 saate biterdi.
eee nerde adalet. 10 kişinin not verme stili aynı mı...

banucum ben kullanıyorum en bedavasından bedava sirke baldan tatlı demişler beyazlar için olanından oğlum getirmişti bol bol. beyazlara kullandığımda çok memnun kaldım. bir defa renklilere de koydum, düşük ısı olduğundan tam erimedi, biraz yapıştı çamaşırlara. ama renkliler için olan öyle değildir heralde

günaydın kirli çıkılar herkese selamlar birkaç tavsiyeye ihtiyacım var altın dibe çöktü ve ben 1 hafta önce 10 gram altın aldım keşke bekleseydi biraz diyorum

şu günlerde söz nişan telaşemiz var haftasonu ailelermiz tanışcak heyecanlıyız ve size birkaç sorum olucak yüzükleri şu sıra altın düşmüşken alsakmı nişan takılaırnı felan yani altın düştüğü gibi yükseledebilir die düşünüyorum

benim annemin teyzesi 15 bebe doğurmuş..ikisi ölmüş 13 ü sağsalim..
bazen düğünlerde erkek kardeşler halay çekerdi kimseye gerek kalmazdı.
folklör ekibi gibi:))9 erkek 4 kız

ilahi bade folklör ekibi ha cidden çokmuş yaw
herkeslere günaydın bu arada

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne gülen de bakiimmm heleee

bende o kopar atı kullanıyorum viledanın gerçekten güzelll

jel kapsul kulllanmadımda denemek istiyorumm

kelin ilacı olsa başına sürermiş bu durumda hiç kimse tavsiye veremez canım

Merhabalar..... Hava bütün psikolojinin etkiliyor yaa inşallah cuma güzel olur.... Banucum ben kullandım hatta stok yapmadigima pişman oldum ben.32 lisini 9.90 a almıştım kacirilmicak firsatmis yani şimdi kizlari sıkıştırıp duruyorum indirimde haber verin diye.... O disindaki jelatin elin.islakken alsan.hemen ericek gibi bise tortu felan kalmaz yani uygunsa bende bakayimm....

sen çok daha uygun almıssın özlemcimm a 101 deki 16 tanesi 9 tl oluyro

Günaydın dışarda yağmur yağıyor ben acıkmışım offfff
Cuma günü yağış yok gözüküyor çok bulutlu diyor inş yağmaz yaa

banu ben az önce a101 in sayfasına baktım jel kapsüller görünmüyor ne kadara düşecekmiş? sen biliyor musun?

altın düşmüş sevinsekmi üzülsekmi bilemedik.
biraz bikimim var.
gidip altın alayım bugun diyorum. baya düşmüş çok şaşırdım

Ewet pepeti ben baya uyguna almışım ama.bidaha okadar düşmez galiba ama buda uygunmus normalde 16lisi 22.90 di yanlış hatirlamiyorsam bende alayim..... Renkliler için olanda tunis kullanmaya bile.derek yok bende beyazlar icin olanini merak ediyordum millet kutu kutu aldı ahhhh bende alaymisim....

giz08 madem ihtiyaçlık altın alacaksın yüklü bir şekilde değil de kademe kademe alsan? düştüğü zamanları gözetle gözetle al

Sirkeci 16 ve 32 lı satılıyor o.dediklerinden yok ama fiyati baya uygun yinede al istersen sen indirim bekliodun zaten bak iyi bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…