arielin jel kapsülünü kullanan var mı aramızda.
16 lısı çok uygun fiyata a 101 de bu hafta.
acaba üzerindeki koruyucu giysilere yapışır mı.:44:
bu arada bingo lavanta konsantre aldım,çok memnun kaldım.
vernel istediğim performansı vermiyordu artık.
bir de viledanın ferforeli kopar kullan temizlik bezi var,çok dayanıklı,onu tavsiye edeyim.
belki bir faydalanan olur.
asistanı da yardım etmiştir belki,günahını almayın adamın.
bir de viledanın ferforeli kopar kullan temizlik bezi var,çok dayanıklı,onu tavsiye edeyim.
benim annemin teyzesi 15 bebe doğurmuş..ikisi ölmüş 13 ü sağsalim..
bazen düğünlerde erkek kardeşler halay çekerdi kimseye gerek kalmazdı.
folklör ekibi gibi:))9 erkek 4 kız
ne gülen de bakiimmm heleeegünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kirli çıkılar herkese selamlar birkaç tavsiyeye ihtiyacım var altın dibe çöktü ve ben 1 hafta önce 10 gram altın aldım keşke bekleseydi biraz diyorum
şu günlerde söz nişan telaşemiz var haftasonu ailelermiz tanışcak heyecanlıyız ve size birkaç sorum olucak yüzükleri şu sıra altın düşmüşken alsakmı nişan takılaırnı felan yani altın düştüğü gibi yükseledebilir die düşünüyorum
Merhabalar..... Hava bütün psikolojinin etkiliyor yaa inşallah cuma güzel olur.... Banucum ben kullandım hatta stok yapmadigima pişman oldum ben.32 lisini 9.90 a almıştım kacirilmicak firsatmis yani şimdi kizlari sıkıştırıp duruyorum indirimde haber verin diye.... O disindaki jelatin elin.islakken alsan.hemen ericek gibi bise tortu felan kalmaz yani uygunsa bende bakayimm....
banu ben az önce a101 in sayfasına baktım jel kapsüller görünmüyor ne kadara düşecekmiş? sen biliyor musun?
bi dakika 20 lisi mi 30 lusu mu 8.95 e düşüyor? anneme söyleyim sabah a101 in önünde sıraya girsin ona bana stok yapsın8 95 sırkecim
bi dakika 20 lisi mi 30 lusu mu 8.95 e düşüyor? anneme söyleyim sabah a101 in önünde sıraya girsin ona bana stok yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?