domates ucuzmuş sizin orda, ben 2,5 tan aldım. 3'e, 4'e de vardı. yeşillik de pahalıydı bu hafta, kıvırcık 1,5 2 tl idi.
Günaydın kızlar;
hava bir tuhaf. yağmurlu kasvetli....
bugün sınavlarım var. vizeler. aşağıdaki sınıflarda sınavlarım yapılıyor. kağıtlar gelsin hemen okumaya başlıcam. sonra sanki doğuruyor kağıtlar. arttıkça artıyor....
günaydın her daim neşeli kadıngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlar
burada da hava kapalı yağdı yağacak
onu bilmiyorum da bizim lisanstayken bir hocamız sınav yapardı sınav klasik olurdu nerden baksan alttan alanlarla öğrenci sayısıyla katılımcı 120 yi bulurdu herkesin ortalama arkalı önlü 3 kağıt verdiğini varsayarsan sınav sonucunu hemen sınavdan 3 saat sonrasında ilan panosuna asardı. Adam coşmuştubiz öğrenciyken bir şehir efsanesi vardı.
göya hoca kağıtları havaya atar, en son düşene (ağır ya çok yazan öğrenci bilen öğrencidir mantığı)en yüksek puanı vermek suretiyle sıralandırırmış.
var mıdır bunun aslı ?
onu bilmiyorum da bizim lisanstayken bir hocamız sınav yapardı sınav klasik olurdu nerden baksan alttan alanlarla öğrenci sayısıyla katılımcı 120 yi bulurdu herkesin ortalama arkalı önlü 3 kağıt verdiğini varsayarsan sınav sonucunu hemen sınavdan 3 saat sonrasında ilan panosuna asardı. Adam coşmuştu
biz öğrenciyken de aynı erfsaneyi duymuştuk. böyle birşey yoktur ama kağıtları asistana, master öğrencisine okutan hoca malesef çok fazla...biz öğrenciyken bir şehir efsanesi vardı.
göya hoca kağıtları havaya atar, en son düşene (ağır ya çok yazan öğrenci bilen öğrencidir mantığı)en yüksek puanı vermek suretiyle sıralandırırmış.
var mıdır bunun aslı ?
ben mümkün olduğunca erken okumaya çalışıyorum. ama o kadar da çabuk okuyamam herhalde.onu bilmiyorum da bizim lisanstayken bir hocamız sınav yapardı sınav klasik olurdu nerden baksan alttan alanlarla öğrenci sayısıyla katılımcı 120 yi bulurdu herkesin ortalama arkalı önlü 3 kağıt verdiğini varsayarsan sınav sonucunu hemen sınavdan 3 saat sonrasında ilan panosuna asardı. Adam coşmuştu
hemenn matematiksel hesabını yapalım
120*3= 360 sınav kağıdı
60*3= 180 dk
180/360 = 0,5 dk
yani her kağıda 30 saniye ayırmış demektir.
ya hakkınıza girdi yada hızlı okuma tekniği aldı
hemenn matematiksel hesabını yapalım
120*3= 360 sınav kağıdı
60*3= 180 dk
180/360 = 0,5 dk
nolduysa oldu sonuçta ben o dersten vasat bir notla geçtim bidaha da o hocamıza seçmelilerde bulaşmadımhemenn matematiksel hesabını yapalım
120*3= 360 sınav kağıdı
60*3= 180 dk
180/360 = 0,5 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?