Kirli Çıkılar )))

Hayit suyu diye bisey aldım 2 sefer içtim günde 3 kez içiliyor resmen usume geliyor ya hamile kalmayı kolsylastiriyormuss

45 dk yürüdüm mekik twist yaptım düş aldım sauna eşofman 60 dk yuruyemiuorum çok zor

Son düzenleme:
bıdıkcım sen böle yazdıkça oly nin dediği gibi buraya bebişler ilgili şeyler yazdığım için kendimi kötü hissediorum(((
yani ben burda sevinirken hzuruluyken senin mutsuz olman beni çok rahatsız edio
ben bunu şeye benzetiorum sen çok susamışsındırda karşında kana kana su içiomuşum gibi hissttim şu an(((((
vede sölemeden geçemicem anneliğin a sını tatmamış bi insan için bunları sölemek ne kadar gereksiz!!!!!!!
adama demezlermi önce anne ol sonna gel diye!!!!!!!!

herkese günaydın.
haftasonu 23 dereceydi şimdi 13,şaka gibi bu hava ya.
oysa hafta sonu için ne planlarım vardı,başka bahara kaldı.
olly bir tanıdık ta yaptı sezaryan sonrası normal doğum,hiç sıkıntı yaşamamış.
ama ben giremezdim riske herhalde.
senin ne hissettiğini anlıyorum,öyle bir şartlandırıyorlar ki anneyi,normal doğuramazsan,emziremezsen yarım anneymişsin gibi hissediyorsun.bana kalırsa çocuğum ve ben sağlıklı olayım da dayatmaları onların olsun.sen de akışına bırak,şimdiden düşünme.

domates ucuzmuş sizin orda, ben 2,5 tan aldım. 3'e, 4'e de vardı. yeşillik de pahalıydı bu hafta, kıvırcık 1,5 2 tl idi.

evet ablam bizim buralarda ucuz pazar
herkese günaydınn
hava çok kötü burda neredeyse yaz değilde kış geliyor
buz gibi soğuk rüzgar yağmur kasvet....

günaydın kızlaaar hava buz gibi soğudu, hem de çok kapalı ve karanlık. ben de üşütmüşüm heralde her tarafım ağrıyor, keyifsizim.

gunaydın kirli çıkılar
akşam eve geçtim yemek yaptım yiyemeden uyuyp kalmışız gözümü bir açtım gece olmuş yemeği dolaba attım yatağa yattım
siz de çok kaynatmamışsınız
ons da baya bi düşmüş yine

Günaydın kızlar;
hava bir tuhaf. yağmurlu kasvetli....
bugün sınavlarım var. vizeler. aşağıdaki sınıflarda sınavlarım yapılıyor. kağıtlar gelsin hemen okumaya başlıcam. sonra sanki doğuruyor kağıtlar. arttıkça artıyor....

bıdıkçım bir derdi yaşamayan bilemezmiş. belki seni çok iyi anlamıyorum ama veren de allah alanda allah.
ya hiç vermemekle sınıyor, yada verince evladıyla sınıyor.
ne bilim ya cümleleri tam toparlayamıyorum da ama şunu biliyorum.
allah korusun allah hiç kimseye evladının kendinden sonra öleceğini garantilemiyor.
daha geçen gün 5 yaşında bir yavrunun kanserden öldüğünü duydum. yada nice körpecik delikanlıları teröre verdi analar babalar.
demem o ki evladı olanında bir garantisi yok.

ama inanın sen ve karanfilcime böyle konular açıldıkça hep dua ediyorum.
rabbim sizlerinde kucağını doldursun hayırlısıyla. sağlıklı sihhatli evlatlar versin....

biz öğrenciyken bir şehir efsanesi vardı.
göya hoca kağıtları havaya atar, en son düşene (ağır ya çok yazan öğrenci bilen öğrencidir mantığı)en yüksek puanı vermek suretiyle sıralandırırmış.

var mıdır bunun aslı ?

onu bilmiyorum da bizim lisanstayken bir hocamız sınav yapardı sınav klasik olurdu nerden baksan alttan alanlarla öğrenci sayısıyla katılımcı 120 yi bulurdu herkesin ortalama arkalı önlü 3 kağıt verdiğini varsayarsan sınav sonucunu hemen sınavdan 3 saat sonrasında ilan panosuna asardı. Adam coşmuştu

hemenn matematiksel hesabını yapalım
120*3= 360 sınav kağıdı
60*3= 180 dk
180/360 = 0,5 dk
yani her kağıda 30 saniye ayırmış demektir.

ya hakkınıza girdi yada hızlı okuma tekniği aldı

arielin jel kapsülünü kullanan var mı aramızda.
16 lısı çok uygun fiyata a 101 de bu hafta.
acaba üzerindeki koruyucu giysilere yapışır mı.:44:
bu arada bingo lavanta konsantre aldım,çok memnun kaldım.
vernel istediğim performansı vermiyordu artık.
bir de viledanın ferforeli kopar kullan temizlik bezi var,çok dayanıklı,onu tavsiye edeyim.
belki bir faydalanan olur.

biz öğrenciyken de aynı erfsaneyi duymuştuk. böyle birşey yoktur ama kağıtları asistana, master öğrencisine okutan hoca malesef çok fazla...
ben her kağıdımı kendim okudum bunca zaman. asistanlarıma dokundurmam bile. onlara güevnmediğimden değil. dersi anlatan benim. parasını çatır çatır alan benim. neden asistan okusun. sorların cevaplarını en iyi ben biliyorum. belki notlarda olmayan birşey anlattım. öğrenci onu not aldı. ben de sordum. asistan bunu bilemez ki....
ben mümkün olduğunca erken okumaya çalışıyorum. ama o kadar da çabuk okuyamam herhalde.
sınav zamanı ben öğrenciden daha çoık gteriliyorum. kağıt okunacak diye...
120*3= 360 sınav kağıdı
60*3= 180 dk
180/360 = 0,5 dk

bence a şıkkı....

120*3= 360 sınav kağıdı
60*3= 180 dk
180/360 = 0,5 dk

asistanı da yardım etmiştir belki,günahını almayın adamın.

120*3= 360 sınav kağıdı
60*3= 180 dk
180/360 = 0,5 dk

nolduysa oldu sonuçta ben o dersten vasat bir notla geçtim bidaha da o hocamıza seçmelilerde bulaşmadım

banusultan arielin jel kapsülünü teyzem kullanıyordu çok memnun olduğunu söylemişti. Ben yumoş konsantre kullanıyorum yumuşatıcıda memnunum

Son düzenleme:
Gunayddiiiinnn
23 nisani esimin memleketinde gecircez
Bugun hediye isini bitirmeyi dusunuyorum..
Hava buzzzzz gibi..ama olsun en azindan terlemeden gezerim carsi pazari
Soguk havaya iyi yonunden bakmaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…