Kirli Çıkılar )))

peki şimdi yatağın üzerine alez koysan olmaz mı dark cım:26: koku da kalmamış nasıl olsa, kullanabilirsiniz o zaman heralde

ne bileyim abla. o kokuyu alamasakta belki vücudumuzda zamanla bir etki bırakır mı ki diye düşünmekten almıyorum kendimi.
yada allerjik bir durum çıkar mı ortaya ?

deryacım ben bu modeli çok beğenirim. çok modern ve gösterişli bence.
sanada yakışır canım.
amaa her daim fönlü olmalı ki kendini göstersin :26:

canım benim saç modelim böyle aslında şu anda uzadığı için şekli bozuldu ben hep föne gidemiyorum ama hep düzleştiriyorum fönlü gibi duruyo bu biraz kısa gibi geldide bana yakışırmı diye eşim illa git kestir diyo uzadığı için saçımı beğenmiyor

ne bileyim abla. o kokuyu alamasakta belki vücudumuzda zamanla bir etki bırakır mı ki diye düşünmekten almıyorum kendimi.

onun için alez koy dedim ama yine de etkisi olurmu ki:26: alezin de üzerine hani şu lastikli havlu çarşaflar oluyo ya onlardan geçirirsin bi de . o zaman bişey olmaz heralde

baktınmı sizin oralarda yokmu yıkamacılar..
veya kendin halı yıkama makinesiyle bikaç kez sulu silip çeksen ...

kızlar geçende hırsız olaylarını konuşmuştuk ya multi anlattıydı yaralamalarda falan ceza kanunlarını
bunu görünce aklıma geldi

Eklentiler

• $547395_605627376129282_952845837_n.webp
    66,7 KB · Görüntüleme: 58
onun için alez koy dedim ama yine de etkisi olurmu ki:26: alezin de üzerine hani şu lastikli havlu çarşaflar oluyo ya onlardan geçirirsin bi de . o zaman bişey olmaz heralde

şimdi halı yıkamacıları araştırıyoruz. belki yıkatırız abla... yada dediğin gibi bir kaç gün daha bekleyip, pes eder yatarız yatağımıza.
ama alez şart artık. terletmeyen iyi bişey bulup almak lazım.
baktınmı sizin oralarda yokmu yıkamacılar..
veya kendin halı yıkama makinesiyle bikaç kez sulu silip çeksen ...

kendi halı yıkama makinam yok. senin var mı yoksam.
pek bi fakiiir, ezik hissettim kendimi

hımm eşin kısa saç seviyo galiba...
zaten düzleştirmen yeterli. sen yada kuaför.
o zamn hiç bekleme kestir gitsin

yok olsa niye çağırayım dışardan yıkatma
bende fakirim arkaaşım

kızlar mrb. bu hafta sonu ankaraya gideceğiz biz de. siz hangi gun buluşacaksınız, cumartesi işimiz var ama gelebileceğimi de sanmıyorum ama yine de sorayım dedim.

hafta sonu esse den kızartma tenceresi aldım. gecen hafta baktıgımda 50 tl idi. bu hafta 25e düşmüş ve 3 ürün alana % 20 indirim vardı. 20 tl ye gelmiş oldu. çeyiz alacaklara duyrulur. ne zamandır sarımsak ezici alıp, havanımı atmak istiyordum. onu da esse de shaferr marka vardı, ondan aldım, o da 10 tl ye geldi.
bir kaç şey daha aldım.

deterjanım çok oldugu için kapsül alamayacagım. stoğumda 10 kg toz ve 2 kg yakın sıvı deterjan var. neyse bu indirimler bitmez. sizlerde paylaştıgınız sürece kardayız. bir de altından zarar etmeyeydik. bugun 7 gr aldım. 79,5 dan. ilk karda satacagım. kalbim dayanmaz.

senfat biz cuma günü buluşuyoruz ama saati henüz belli değil sanırım ben işten kaçta kaçabilirsem öyle katılacağım topluluğa.

şu kızartma tenceresini merak ettim kızartma yapmıyorum ama bi inceleyim

ous siyahlarla havluları birlikte atmış
havlularım kapkara olmuş
geldiğinde boğsam mı yoksa dırdırımla süründürsem mi..
pöff benden habersiz ne atıyosun adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…