- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
deryacım ben bu modeli çok beğenirim. çok modern ve gösterişli bence.http://3.bp.blogspot.com/-uWkfOfV---M/UOhGHmGXvRI/AAAAAAAAZJU/gioDui8ZUC8/s1600/k%25C3%25BCt-sa%25C3%25A7-modelleri%2B1.jpg için Google Görsel Sonuçları
kızlar çok acil şu saç modeli nasıl bana gidermi?
yüzün yuvarlak geliyor gider bence saçlarn da dalgalı değil düzse rahat kullanabilirsin.http://3.bp.blogspot.com/-uWkfOfV---M/UOhGHmGXvRI/AAAAAAAAZJU/gioDui8ZUC8/s1600/k%25C3%25BCt-sa%25C3%25A7-modelleri%2B1.jpg için Google Görsel Sonuçları
kızlar çok acil şu saç modeli nasıl bana gidermi?
peki şimdi yatağın üzerine alez koysan olmaz mı dark cım:26: koku da kalmamış nasıl olsa, kullanabilirsiniz o zaman heralde
deryacım ben bu modeli çok beğenirim. çok modern ve gösterişli bence.
sanada yakışır canım.
amaa her daim fönlü olmalı ki kendini göstersin :26:
ne bileyim abla. o kokuyu alamasakta belki vücudumuzda zamanla bir etki bırakır mı ki diye düşünmekten almıyorum kendimi.
yada allerjik bir durum çıkar mı ortaya ?
ne bileyim abla. o kokuyu alamasakta belki vücudumuzda zamanla bir etki bırakır mı ki diye düşünmekten almıyorum kendimi.
yada allerjik bir durum çıkar mı ortaya ?
onun için alez koy dedim ama yine de etkisi olurmu ki:26: alezin de üzerine hani şu lastikli havlu çarşaflar oluyo ya onlardan geçirirsin bi de . o zaman bişey olmaz heralde
baktınmı sizin oralarda yokmu yıkamacılar..
veya kendin halı yıkama makinesiyle bikaç kez sulu silip çeksen ...
canım benim saç modelim böyle aslında şu anda uzadığı için şekli bozuldu ben hep föne gidemiyorum ama hep düzleştiriyorum fönlü gibi duruyo bu biraz kısa gibi geldide bana yakışırmı diye eşim illa git kestir diyo uzadığı için saçımı beğenmiyor
uff İran da deprem olmuş büyüklüğü 7.8-8 deniliyor:18: umarım can kaybı çok değildir :18:
inşallah canım ya Allah yardımcıları olsunuff İran da deprem olmuş büyüklüğü 7.8-8 deniliyor:18: umarım can kaybı çok değildir :18:
anaaam daha neler duyacaz :18::18::18::18:yorumlarda hep HAARP tekniğinden bahsediliyor. hatta amerika sanal bir deprem yaratmış deniyor :26:
her depremde HAARP gündeme gelir zaten doğruluk boyutu nedir tam da bilinmezyorumlarda hep HAARP tekniğinden bahsediliyor. hatta amerika sanal bir deprem yaratmış deniyor :26:
yok olsa niye çağırayım dışardan yıkatmaşimdi halı yıkamacıları araştırıyoruz. belki yıkatırız abla... yada dediğin gibi bir kaç gün daha bekleyip, pes eder yatarız yatağımıza.
ama alez şart artık. terletmeyen iyi bişey bulup almak lazım.
kendi halı yıkama makinam yok. senin var mı yoksam.
pek bi fakiiir, ezik hissettim kendimi
yok olsa niye çağırayım dışardan yıkatma
bende fakirim arkaaşım
ne çektik be şu fakirlikten...
dişimizden tırnağımızdan arttırıp altın aldık.
aldık da noooldu. battık işte...
yok olsa niye çağırayım dışardan yıkatma
bende fakirim arkaaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?