Kirli Çıkılar )))

seccade alabilirsin belki canım:26:

sizden öğrenceğimiz çok şey var
nette 560 yazıyor 558,58 ATaya ben 1saat önce aldım 570 e. yani nttekiyle bir olmuyor anlamadım bende:26:

Son düzenleme:
çook bayılıyorum oraya eve gelince ayaklarımdan ateş fışkırıyo
ama olsun çok güzel..ordaki yatak örtüleri ne güzel abla yaa dimi..böyle asıyolar..

biz de gideriz kızlarla arada bir. çok güzel bir pazardır. işte orda en aşağılarda bir tezgah vardır, zaten oraya giden hemen herkes bilir, havayolu şirketlerinin promosyon ürünlerini satar en çok. ünlü markaların kozmetik ürünlerini çok uyguna satar. zaten kendisi de kimyacıymış. o deterjanı ordan alıyorum ben. sirkeci, içinde doğal çam yağı ve surfactans yazıyo, sen anlarsın, zararlı bi şey mi:26:

çam yağı saçlara iyi geliyor diye biliyorum abla ama surfactansı hiç duymadım senden duyuyorum

ünlü kozmetik markalarını orjinalse eğer uygun fiyata almak kulağa çok hoş geliyor

babamların mahkeme sonuçlandı.
galerinin parayı ödemesine karar verilmiş.
şimdiye kadar ödemeyen şimdi mi ödeyecek
Allaha havale ediyorum...

a101 deki hascevher tencere nasıl acaba annem aylardır hascevher küçük boy tencere bekliyor.
ben 2-3 yıl önce bimden 40 tl ye şuna benzer bişey almıştım. çok kaliteli çıktı.

bu haftakiler nasıl acaba ben de anneme haber edeyim.

doğrudur ..ama işte çok kokulu olunca ousun alerjisi pörtlüyor..
yoksa benim üst sokakta da var çok hoş şeyler ama alamıyorum..
düşün domestosu bile sabah erken kullanıyorum akşama kadar kokusu çekilsin diye:26:

çam yağı saçlara iyi geliyor diye biliyorum abla ama surfactansı hiç duymadım senden duyuyorum

ünlü kozmetik markalarını orjinalse eğer uygun fiyata almak kulağa çok hoş geliyor

ben çok anlamam ama orjinalmiş kızım öyle diyo zaten genelde deneme boylarını falan satıyo. orjinal olmasa o kadar kadın almaz, kuyruk oluyo resmen. ama ambalajları biraz yıpranmış oluyo.

kızlar son zamanlarda yapılan yorumlarda bankadan gr altın almayın gidin kuyumcudan altın alın ya da bankadan külçeyle altın isteyin.. deniyor
bi bilginiz var mı??
neden olabilir:44:

kızlar son zamanlarda yapılan yorumlarda bankadan gr altın almayın gidin kuyumcudan altın alın ya da bankadan külçeyle altın isteyin.. deniyor
bi bilginiz var mı??

biz altınla ilgilenmeyi çoktan bıraktık..
depresyona girip kendimizi temizliğe verdik

bi bilginiz var mı??
sonuçta bankadan alınan altın fiziksel değil sanal. Hal böyle olunca düşüşlerde tepki alımlarıyla yükselişler kıpırdanmalar olabiliyor gerçi millet milyon dolarlarla oynuyor bizim ayşe hanım teyzenin 100 binlik yaptığı arbitrajlar pek etkili olmaz ama

bi bilginiz var mı??

insanlar saklama korkusuyla gerçek değil sanal altın almaya başlayınca dengeler sarsıldı mı acaba, bilemedim:26:

domestos demişken darksi yatağı naptın? merak ettim

yatağın üzerinde denemediğimiz kalmadı. domestosun geçiremediği çiş lekesini meğer bizim elma sirkesi çıkarıyomuş be yaaa.
keşke bunu domestosu boca etmeden önce düşüneydik.
yani leke kalmadığı gibi domestos kokusuda yok.
ama hala yatmıyoruz üstünde :18:

peki şimdi yatağın üzerine alez koysan olmaz mı dark cım:26: koku da kalmamış nasıl olsa, kullanabilirsiniz o zaman heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…