- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
öhhhöm ciddileşelim lütfen sabahtan beri dalga geçiyosunuz herşeyle sustum sustum bi yere kadar
benim bi maruzatım var bi akıl verin kirliler..
şimdi benim arkadaşın annesi gelmiş kızının yanına ..ben görmeye gidicem ama hediye ne alsam bilemiyorum..
arkadaş anneme bluz etek ve eşarp almıştı...
ben hayatta beden tutturamam ..ne alayım...şal alıcam bitane başka???
birde burdan başka şehire gideceği için öyle süs eşyası filan alamam..
ablacım ya taktik aynı:) ben buzdolabımın en altgözünü boşalttım sebzeliğin bi üstünü oraya
5 kilo mercimek , 5 kiloda pirinç stokladım hani sıcakalrdan falan bişe olmasın diye herşeyin stoklarda:)
kendimi güvende hissediorum böle olunca sanki bitse alamıcazmı alcaz hemde fazla fazla alcaz ama elimde diil
dün market alışverişinde gözüm şekerde kaldı ama almadım yer yok alsam nereye koycam:) koycak yer olsa
çuvalla patates soğanda alcam ama evde sıcaktan kötü oluolar
öğlen efdeyim bi bakim didim:) önce bi kalabalık olmuş bursı sonna bişe bilmedğimizi anlayıp dağılmı herkes:)))))
yahu bilsek zarara girermiydik hiç:)
topu topu 10 gram biriktirdiğimiz altın var işin komiği kaç ayda biriktirdik bugün 10 gram alcaz yuhahaha ben gülüorum
ihtiyacınız yoksa altına üzülmeyin nadasa bırakın o zmanı gelince meyvesini verir nasıl olsa velevki bu süre içinde bozdurmak zorunda klamayalım asıl risk bu:)
dün yarım altını 279 tl den aldım amaaaaaa nette 260 ı gsterio kuyumcu kazıkladımı beni acaba? yakın zmanda çeyrek alan varmı mesela dün akşam saatleri yada bu sbaha!!!!!!!
badecim şalın yanına bide bluz ekleyebilirsin ne bilim aklımada bişe gelmedi içinede değiştirme kartı koy olmazsa beğendiğini alır:)
çook bayılıyorum oraya eve gelince ayaklarımdan ateş fışkırıyo
ama olsun çok güzel..ordaki yatak örtüleri ne güzel abla yaa dimi..böyle asıyolar..
çam yağı saçlara iyi geliyor diye biliyorum abla ama surfactansı hiç duymadım senden duyuyorumbiz de gideriz kızlarla arada bir. çok güzel bir pazardır. işte orda en aşağılarda bir tezgah vardır, zaten oraya giden hemen herkes bilir, havayolu şirketlerinin promosyon ürünlerini satar en çok. ünlü markaların kozmetik ürünlerini çok uyguna satar. zaten kendisi de kimyacıymış. o deterjanı ordan alıyorum ben. sirkeci, içinde doğal çam yağı ve surfactans yazıyo, sen anlarsın, zararlı bi şey mi:26:
biz de gideriz kızlarla arada bir. çok güzel bir pazardır. işte orda en aşağılarda bir tezgah vardır, zaten oraya giden hemen herkes bilir, havayolu şirketlerinin promosyon ürünlerini satar en çok. ünlü markaların kozmetik ürünlerini çok uyguna satar. zaten kendisi de kimyacıymış. o deterjanı ordan alıyorum ben. sirkeci, içinde doğal çam yağı ve surfactans yazıyo, sen anlarsın, zararlı bi şey mi:26:
çam yağı saçlara iyi geliyor diye biliyorum abla ama surfactansı hiç duymadım senden duyuyorum
ünlü kozmetik markalarını orjinalse eğer uygun fiyata almak kulağa çok hoş geliyor
abla senin parkelerde saç çıkacakben çok anlamam ama orjinalmiş kızım öyle diyozaten genelde deneme boylarını falan satıyo. orjinal olmasa o kadar kadın almaz, kuyruk oluyo resmen. ama ambalajları biraz yıpranmış oluyo.
kızlar son zamanlarda yapılan yorumlarda bankadan gr altın almayın gidin kuyumcudan altın alın ya da bankadan külçeyle altın isteyin.. deniyor
bi bilginiz var mı??
neden olabilir:44:
sonuçta bankadan alınan altın fiziksel değil sanal. Hal böyle olunca düşüşlerde tepki alımlarıyla yükselişler kıpırdanmalar olabiliyor gerçi millet milyon dolarlarla oynuyor bizim ayşe hanım teyzenin 100 binlik yaptığı arbitrajlar pek etkili olmaz amakızlar son zamanlarda yapılan yorumlarda bankadan gr altın almayın gidin kuyumcudan altın alın ya da bankadan külçeyle altın isteyin.. deniyor
bi bilginiz var mı??
abla senin parkelerde saç çıkacak
ben en iyisi saçıma süreyimaltın düşünce saçlarım döküldü üzüntüden
kızlar son zamanlarda yapılan yorumlarda bankadan gr altın almayın gidin kuyumcudan altın alın ya da bankadan külçeyle altın isteyin.. deniyor
bi bilginiz var mı??
insanlar saklama korkusuyla gerçek değil sanal altın almaya başlayınca dengeler sarsıldı mı acaba, bilemedim:26:
domestos demişken darksi yatağı naptın? merak ettim
işte ben de onu bilemedim acaba öyle bişey mi:26:
yatağın üzerinde denemediğimiz kalmadı. domestosun geçiremediği çiş lekesini meğer bizim elma sirkesi çıkarıyomuş be yaaa.
keşke bunu domestosu boca etmeden önce düşüneydik.
yani leke kalmadığı gibi domestos kokusuda yok.
ama hala yatmıyoruz üstünde :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?