Kirli Çıkılar )))

benim hediyem nevresim takımı olur hep
girerim english home a ordan parça parça seçerim
içine de bir hediye değişim kartı oldu bitti

mutfak eşyası alabilirsin. her kadın sever öyle hediyeleri

işte böyle şeyleri götürmez yanında..
benim annemede başka bi arkadaş kahvaltılıklar varya kapaklı büyük tepsi içinde
onun sütlaç için olanını almıştı.annem götüremedi bana bıraktı
bende alsam büyük ihtimal götüremez..

birbirinizin annesine neden hediye alıosunuz:),
saçma gelebilir ama merak ettim..

selincim düşündüm bluzu da çıkıp gezemiyorum onların yakınında bi mağaza var ordan alırım hemen demiştim
ordada değişim kartı yok faturayı istiyolar..öylede olmuyo şu kadara aldım der gibi faturayı içine bıraksam:)

Selin.cumartesi sormuştum çeyrek eski tarihlisi 145.idi ama.dün kv almış 136 ya kuyuncuda tqnidik ama adam kar etmeedende vermez yani bilemiyorum.... Bende ne zamandır yüzük.küpe bileklik .biseler istiodum eşime.dedim.bakiimmi diye.olur dedi paşa bakalim.hangisi denk.gelir.ne.alirim dusmusken almak iyi olcak dün acaip işçilik aliolar... Bide biae.daniscam izninizleee yerleri neyle siliosunuz.kızlar yaaa deterjan ve aparat olarak ben.silince iz kalmasına tahammül edemiorum prontonun ahşap temizleyicisini kullaniorum ama kokusuz.gibi sabun bazli.yaaa ne denesemki bide şu moplar varyaa ucunu elimizde.yikadiklarimi ondanmi alsam bide ben havlu başlık kullanıyorum ama oda cok çabuk yıpranıyor bu arada 2 güne.bir.yer ailerim.ben bqzende.hergün bununda etkisi.var.yopranmada sanirsam. Napsamki...

bütçe ne kadar? bir de teyze eğer baş örtüsü takıyorsa al bir eşarp geç yine içine değişim kartı koyarsın.

laminatlarda pronto leke bırakır ben loc kullanıyorum silerken de scotch brite ın mopunu kullanıyorum ucunu elinde çıkarıp sıkıyorsun nerde ne toz kıl var topluyor ayrıca yatak altına koltuk köşe altına da çok rahatlıkla girebiliyor baya pratik bir şey.

benim o moplardanda var sil yıka tak zahmetli ama temiz yapıyor .

yine mop gibi rulo bisi var ondanda var o da güzeldi ama tek yön siliyor ve çok yoruyor

vileda aldığını oradan oraya savuruyuor temizlemiyor bence ya ev şöle bi kokuyor o kadar

bunların içinde en güzeli mop

dahada güzeli haftada kadın çağırıp süpüttürüp elle silmesini istemek

yerleri silmek için ben kendim bi aparat yaptım onu kullanıyorum cam silme çekçekleri var ya, onu uzun vileda sopasına monte ettim. eski havlularım vardı, kovada sıkıp çek çekin üstüne sarıyorum öyle siliyorum. vileda benim parkelerde iz bıraktı. moplardan aldım beğenmedim. hiçbiri elle silinme gibi olmadı. ben de bunu buldum ama elle silinmiş gibi oluyo. deterjan olarak da pronto, uzay hepsini denedim, sonunda burda bir pazarda çam kokulu bi yer silme deterjanı buldum, şahane bişey. onu kullanıyorum.baya da gidiyo.
bade bilir belki bakırköyde cumartesi pazarından aldım.

birbirinizin annesine neden hediye alıosunuz:),
saçma gelebilir ama merak ettim..

bizim oralarda adettir evine gelene hediye verilir..patik ,başörtü hırka filan
bu ablanın evine gittik annemle bana bi sürü bişey yapmış sağolsun
annem geldiğinde de arkadaş aynı şekilde işte dediğim gibi hediye almış..
şimdi bizim buralara ilk kez geldi..
ben yattığım için alamadım eve şöyle bi uğruycam inş..
o yüzden eli boş gitmiim diyorum..öyle işte..

abla o deterjancılar tam benlik..
biraz daha sıksalar atom bombası yapacaklar:))
ama ousun alerjisi var diye onlardan alamıyorum parfüm bombasılar çünkü:)))

Sirkeci bu koç için ılla amway e üyemi.olmak lazim yada üye birinden.almak... Başka biyerden temin edebilirmiyim ki... Bu dediğin mop hani yesil tirtikli sungerimsi bise warya omu benim.dedigimde şu bez gibi olanlar waryaa yakıp cikqrmali cok zor gibi geliyoda kullanması bilemedim..n en güzeli elde.silemk ama ben artık yiprandim yaaaa..

ahahahah buna çok güldüm ama ben :))))))))))))))))

olurmu dünya malı için anneye kızılırmı hiç...
anneler ne yaparsa baş tacı..
fasulyeme ayak yapıyorum..duysun da benimsesin şimdiden

huuuu minik bebiş annesine hiç kızmasın bende şakayla karışık kızcem annişe zaten o en iyisini bilir

altın fırlasaydı annene dua edecektin ama

zaten hep duacısıyım annnilere laf yok ben şaka yaptım zaten :))))))

bade bakırköy pazarına gittin mi hiç? bu adam deterjancı değil kozmetik falan da satıyo. hatta yiyecek içecek de oluyo

Son düzenleme:
bendeki şundan

en uygun fiyat sanırım praktikerdeydi en son ananeme ramazanda götürmüştüm tatlı niyetine ordan biliyorum

loc denilen hede yi de osmanlı pazarı milyoncular hatta kadın kuaförlerinde bile satıyorlar ulaşımı kolay yani.

aslında daha alacaktım 5-6 paket filan kalmıştı markette utandım bir de çok olursa yerim yersem de şişerim diye düşündüm :26:

ben de onu düşünüyorum hep.
sevdiğim çikolata markette 45 krş kantinde 75 krş

diyorum marketten alsam okulda dolaba koysam bıdı bıdı..
amann diyorum o zaman daha çok yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…