yumurta bitmişti markete gittim aldığım 15 li yumurta ama 18 harcadım geldim
badecim verdiğin tarifi yaptım şu an pişiyor.
ama yuvarlak.
maşallah güzel kabardı gibi.
içinin piştiğini nasıl anlarım ki tepsim baya küçük çünkü:18:
ayol o kek nasıl kabardı öyle
benimki en fazla hazır kek tabanı kadar oluyo..
senin tepsi minyatürmüydü
ay nolur son halini ekle nasıl oldu..faciaya sebep olmadım dimi..
ama valla benim kalıpta bu kadar kabarmıyo:26:
bu zaten öyle kek gibi geç pişmiyor..üzeri pembeleşince bıçak batırcanım baya minyatür bişey nasıl desem işte tam hazır satılanların çapında..
aliminyumdan vazgeçtim bakır tepsimi kullandım.
ben korktum pişip pişmediğini anlamak için parmağımla deneme yaptım:26: biraz fazla batırmışım söndü hafif..
ama yine de güzeldi fena değildi. ipe gerek kalmadı bıçakla kesebildim.
farmasi canım ben şimdilik hiçbişey almıyorum fasulyeye..
Allah nasip etsin sağlıkla doğsunda alırım..çok sağol canım
badecim çektim geldim ama canın çekmesin çok ahım şahım olduğundan değil:26:
ama işte ne bilim canın çekmesin((
aslında fazla pişirmişim varya bide parmak batırmasam o seviyee kalsa tombalak bişey olcaktı ya neyse bi daki seferlere artık
badecim çektim geldim ama canın çekmesin çok ahım şahım olduğundan değil:26:
ama işte ne bilim canın çekmesin((
aslında fazla pişirmişim varya bide parmak batırmasam o seviyee kalsa tombalak bişey olcaktı ya neyse bi daki seferlere artık
canım sırf yumurta olunca o kadar puf olmuş ki sanki balona dokunmuşum gibi oldu söndü gitti
Eki Görüntüle 687575
aman kalbinizi sevsinler sizin çifte kumrular :)
ellerine sağlık..sen bu hamuru tuttur çok değişik tarifler yapılıyo bununla..
geçen yıl bu kekten yaptım ikiye böldüm bi tanesini sıcakken derin bi kaseye koydum o öylece kalıp aldı..
soğuyunca içine krema ve muz döktüm diğerinide üstüne kapattım..
buzdolabında bi gece bekledi ters çevirdim çıkardım..çok güzel bi köstebek pasta oldu..
herkes hazır sanmıştı..
yok canım yaa ben yapamam öyle uzman beceri gerektirecek şeyler...
üst dilimi koyduğum tabağa sıcağıyla yapışmış onu bile indirirken zorlandım dedim beceremedim
sağolasın canım tarif için ben lisedeyken yapardım da onda fincan ölçüleri vardı sanki. gayet güzel tuttu. sönmesi de benim beceriksizliğim..
siyah kremayı eşim beyazı ben yaptım işin içine sokunca kalp ondan çıktı
biliyorsun kalp malp beni bozar
uzmanmı yok ayol yaparsın anlatışı uzun yoksa kolay:)sönmemesi için pembeleşene kadar fırını açma
sonrada ortasına bıçağı batır hamur çıkmıyısa tamam..
romantik kumrular izi hadi hadiii:))
Peygamberi görmek İçin -Klip - YouTube
öğrencilerime kutlu dogum haftası için öğrettiğim ezgi çok severek dinlediler söylediler
bende pozitif bir elektrik veriyor kuzucuklarınıza dinletebilirsiniz çok sevimli bir klibide var
oyun hamurundadan kırmızı ve beyaz gül yaptırıp fırınlattım okulda yarında onları eve göndereceğim
mutlu oldum peygamber sevgisi anlatmak farkılı bir duyguymuş
bu arada haftasonu bir bayan kilo kontrolü yaoıyoruz diye ölçüm yaptı herbarlife çıktı sonra işin arkasında
benim hücre yaşım 36 çıktı yağ oranım yüksekmiş offf üzüldüm alsam mı ki herbarlife kullansam mı
artık bıktım zayıflama serüveninden artık çok cabuk sıkılıyorum üşengeçlik bıkkınlık motivasyonsuzluk sardı beni
bazen kendi kendimi bi gaza getiriyorum okula gitmeden ooooo bir yürüyorum mekik çekiyorum ama bir iki gün üçüncü gün yine hiiiiç yapasım gelmiyor
iyi de bu kural tüm kekler için geçerlidirhah şöyle püf noktalarını ver..
önceden diyeydin iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?