Kirli Çıkılar )))

ayol o kek nasıl kabardı öyle
benimki en fazla hazır kek tabanı kadar oluyo..
senin tepsi minyatürmüydü
ay nolur son halini ekle nasıl oldu..faciaya sebep olmadım dimi..
ama valla benim kalıpta bu kadar kabarmıyo:26:

farmasi canım ben şimdilik hiçbişey almıyorum fasulyeye..
Allah nasip etsin sağlıkla doğsunda alırım..çok sağol canım

canım baya minyatür bişey nasıl desem işte tam hazır satılanların çapında..
aliminyumdan vazgeçtim bakır tepsimi kullandım.

ben korktum pişip pişmediğini anlamak için parmağımla deneme yaptım:26: biraz fazla batırmışım söndü hafif..
ama yine de güzeldi fena değildi. ipe gerek kalmadı bıçakla kesebildim.

selincim bebek bezini gördüm mü aklıma gelen 3 kişi sizsiniz beeee canım ya

sirkecan ben a 101 den 2.90 tl ye mi ne almıştım şokta dikkatimi çekmemişti daha dikkatli olmam lazım uyarı için sağolasın

sevimlican metsil tavsiye ediyordu gaz için
lakin evde ben papatya çayından 1-2 çay kaşığı veriyordum sonrası maaşaallah o biçim gaz çıkarıyorlardı

bu zaten öyle kek gibi geç pişmiyor..üzeri pembeleşince bıçak batır
hamur çıkmazsa tamamdır..sen bunu ruloda dene en iyisi

badecim çektim geldim ama canın çekmesin çok ahım şahım olduğundan değil:26:
ama işte ne bilim canın çekmesin ((

aslında fazla pişirmişim varya bide parmak batırmasam o seviyee kalsa tombalak bişey olcaktı ya neyse bi daki seferlere artık

Peygamberi görmek İçin -Klip - YouTube

öğrencilerime kutlu dogum haftası için öğrettiğim ezgi çok severek dinlediler söylediler
bende pozitif bir elektrik veriyor kuzucuklarınıza dinletebilirsiniz çok sevimli bir klibide var

oyun hamurundadan kırmızı ve beyaz gül yaptırıp fırınlattım okulda yarında onları eve göndereceğim
mutlu oldum peygamber sevgisi anlatmak farkılı bir duyguymuş

bu arada haftasonu bir bayan kilo kontrolü yaoıyoruz diye ölçüm yaptı herbarlife çıktı sonra işin arkasında
benim hücre yaşım 36 çıktı yağ oranım yüksekmiş offf üzüldüm alsam mı ki herbarlife kullansam mı
artık bıktım zayıflama serüveninden artık çok cabuk sıkılıyorum üşengeçlik bıkkınlık motivasyonsuzluk sardı beni
bazen kendi kendimi bi gaza getiriyorum okula gitmeden ooooo bir yürüyorum mekik çekiyorum ama bir iki gün üçüncü gün yine hiiiiç yapasım gelmiyor

yok canım sabah sarmayla birlikte pasta getirmişi komşu
duruyo öylece
canım çekse onu yerdim..
sen ekle merak ettim

yanmadımı o parmak:)

canım sırf yumurta olunca o kadar puf olmuş ki sanki balona dokunmuşum gibi oldu söndü gitti

Eki Görüntüle 687575

aman kalbinizi sevsinler sizin çifte kumrular :)
ellerine sağlık..sen bu hamuru tuttur çok değişik tarifler yapılıyo bununla..
geçen yıl bu kekten yaptım ikiye böldüm bi tanesini sıcakken derin bi kaseye koydum o öylece kalıp aldı..
soğuyunca içine krema ve muz döktüm diğerinide üstüne kapattım..
buzdolabında bi gece bekledi ters çevirdim çıkardım..çok güzel bi köstebek pasta oldu..
herkes hazır sanmıştı..

yok canım yaa ben yapamam öyle uzman beceri gerektirecek şeyler...
üst dilimi koyduğum tabağa sıcağıyla yapışmış onu bile indirirken zorlandım dedim beceremedim
sağolasın canım tarif için ben lisedeyken yapardım da onda fincan ölçüleri vardı sanki. gayet güzel tuttu. sönmesi de benim beceriksizliğim..
siyah kremayı eşim beyazı ben yaptım işin içine sokunca kalp ondan çıktı
biliyorsun kalp malp beni bozar

bu arada bade malatyalılar çok becerikli oluyormuş.
benim kaynımın ev arkadaşlarından malatyalı olan varmış.
annesi harika şeyler yapıyormuş benim kv nin gönderdiklerini beğenmemişler.

senden içli köfte tarifi istiyorum püf noktalarıyla..
hiç yapmadım bizim yörede hiç yapılmaz ama bi kaç kere yedim çok güzel yapmak istiyorum..

uzmanmı yok ayol yaparsın anlatışı uzun yoksa kolay:)sönmemesi için pembeleşene kadar fırını açma
sonrada ortasına bıçağı batır hamur çıkmıyısa tamam..
romantik kumrular izi hadi hadiii:))

hah şöyle püf noktalarını ver..
önceden diyeydin iyiydi

canım herbalife mi aman diyeyim uzak dur ... kardeşim kilo almak için kullanmıştı... aynı ürün aç karnına içilirse zayıflamak için tok karnına içilirse kilo almak içindi yanlış hatırlamıyorsam.. sonrasında kardeşim hastanelik olmuştu... bu tip ürünlerin çok ciddi yan etkileri oluyor ... eğer spor salonu imkanın varsa onu dene derim.. hoca eşliğinde çalışılırsa insan daha disiplinli davranıyor ister istemez...

bıdık yağ oranın % kaç çıktı? Ben bir ayda %24 lerden 29 lara fırlatmış bir hatundum
bu arada bugün topla çalıştım spordaki bir kadınla konuşurken anladık bi şey keşfetmeme sebep oldu
ben atletlerimi nü den alıyorum hep onlar da penye değil elastik esneyebiliyor sentetik gibi bir şey
malum bulüzlerin tişörtlerin içinden potluk yapmıyor vücuda yapıştığı için kullanışlı oluyordu baya
bir dönem hep o bayan da sentetik giyiyormuş teri emmediği için hem daha çok hasta oluyormuş hem de karnına şişlik yapıyormuş ne zaman o sentetik atletleri bırakmış penyelere başlamış şişlikler inmiş o da çevresindeki arkadaşlarından duymuş
şimdi sorarım size bu sirke içine nasıl atlet alacak nerden alacak??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…