ey ahali vücuda yapışan ama penye olup teri de emen ama tişört içinden de potluk yapmayan atletlere ihtiyacım var nasıl bulacağım ben şimdi?
ey ahali vücuda yapışan ama penye olup teri de emen ama tişört içinden de potluk yapmayan atletlere ihtiyacım var nasıl bulacağım ben şimdi?
bade 10 dkya takıldım.senin mütevaziliğini yirimbundan sonra başına ekşirim öyle ben anlamıyor ben bilmiyor yaparak kurtulamazsın
sirkeci pamuk atletçilerden dayak yiyecez şimdi bade iyice atarlandı
sirkeci biz çok alışmışız o sentetik likralılara napacaz,alışmadık vücutta pamuk atlet durmazmış demiş atalarımız
off benim atletlerle ilgili çok kötü anılarım var çocukluktan :18:
çok terlediğim için annem saf yün almıştı süveter gibi atletler örmüştü banyo sonrası onları giydirirdi çıplak tenime
resmen ortalığı ayağa kaldırırdım kırk türlü takla atardım ama o yünlerden kurtulamazdım
şimdi hatırladım içim bir garip oldu yine kaşınmaya başladım :18:
ahaha ben tatar remezan bu oyunu bozarım!!!
bebeme patik ördükten sonra size ellerimle takım don atlet örücem..
miss gibi yünden ..sıcacık
valla evacım şişlik patogenezi hakkında tam olarak noluyor bilmiyorum ama şişlik gaz gibi sorunlar bu sentetik atletlerden oluyormuş işte atlet teri emmiyormuş vücutta tekrar yapışıkalıyormuş ürik asitler toksik maddeler gözeneklerimizi tıkıyormuş Allahım hamama gidip bir tellak a mı emanet etsem vücudumuiyice keselensem aklansam paklansam :18:
ben de ohh ne güzel görünüyor diye alıyor da alıyordum 2 tanesi 19.90 a
sirkeci pamuk atletçilerden dayak yiyecez şimdi bade iyice atarlandı
ya biz çok alışmışız o sentetik likralılara napacaz,alışmadık vücutta pamuk atlet durmazmış demiş atalarımız
karanfilce nasıl sallamadık ben lcw oxxo dagi sırayla her yeri geçecem
netten mi alıyosun
karanfilce nasıl sallamadık ben lcw oxxo dagi sırayla her yeri geçecem
yok canım tipini göstermek için koydum netten almadım hiç......
iç çamaşırcılardan alıorum:)
bende bunların kalın askılısından almıştım
kullanamadım :) daral geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?