Kirli Çıkılar )))

ey ahali vücuda yapışan ama penye olup teri de emen ama tişört içinden de potluk yapmayan atletlere ihtiyacım var nasıl bulacağım ben şimdi?

ahali dediğin şurda 4 kişiyiz..
yazdık işte daha napak..canımızımı istiyon..
vücuda yapışmayan penye atlet üretilmedi daha
tübitak geliştirince haberin olur..
lcw ye yolun düşerse bisiklet kol atletleri var..çamaşır kısmında değil normal tişörtlerin içinde
onun xs una bak..

bade 10 dkya takıldım.senin mütevaziliğini yirim bundan sonra başına ekşirim öyle ben anlamıyor ben bilmiyor yaparak kurtulamazsın

eva aklıma ilk gelen oxxo nun beyaz askılı penye tişörtleri oldu onların xs sini alsak iş görür sanırım. Ama araştırırım ben bunu tüm çamaşırcıları dolaşırım artık.

sirkeci pamuk atletçilerden dayak yiyecez şimdi bade iyice atarlandı
ya biz çok alışmışız o sentetik likralılara napacaz,alışmadık vücutta pamuk atlet durmazmış demiş atalarımız

Son düzenleme:
off benim atletlerle ilgili çok kötü anılarım var çocukluktan :18:
çok terlediğim için annem saf yün almıştı süveter gibi atletler örmüştü banyo sonrası onları giydirirdi çıplak tenime
resmen ortalığı ayağa kaldırırdım kırk türlü takla atardım ama o yünlerden kurtulamazdım
şimdi hatırladım içim bir garip oldu yine kaşınmaya başladım :18:

sirkeci biz çok alışmışız o sentetik likralılara napacaz,alışmadık vücutta pamuk atlet durmazmış demiş atalarımız

ahaha ben tatar remezan bu oyunu bozarım!!!
bebeme patik ördükten sonra size ellerimle takım don atlet örücem..
miss gibi yünden ..sıcacık

ahaha ben tatar remezan bu oyunu bozarım!!!
bebeme patik ördükten sonra size ellerimle takım don atlet örücem..
miss gibi yünden ..sıcacık

bu kadar anne ruhlu olabilirim
kabusun geri döndü nihahah

canım benim hiç atletim yok:)

zamane insanı olaraktan 15 yaşımdan beri takriben 7-8 yıl oluyo alttan çıtçıtlı zıbın kulanıorum:)
öyle alttan çıtçıtlı olmayan hiçbişe kullanamıorum kullandığım marka NBBsüper vücuduma tamamen yapışıo ama ben 42 beden bi hatun olduğum için ne giysem yapışır:)
annem evlendikten sonna giyemexzsin dantelli atlet giy dedi ama alışmış kudurmuştan beterdir giydim hatta hamileyim hala giyyorum o kadar:)) NBB nin ürünleri çok iyidir çokda pahalı diil benden sölemesi:))))

ya biz çok alışmışız o sentetik likralılara napacaz,alışmadık vücutta pamuk atlet durmazmış demiş atalarımız

hele benim önerileri hiç sallamadınız bile

bende bunların kalın askılısından almıştım
kullanamadım :) daral geldi

içinizde donmuş bi ben varım herhalde kalın askılılara bayılıyorum.. bi de uzun olcak belini kapatacak.. ohh
gece yatarken çoğu zaman da yün korse takar ya da belime polar sararım.
bi de adamın göbeği

ama şunu anladım ne kadar giyinirsen o kadar üşüyorsun.
millet yaz kış atlet giymiyo şaşıyorum ya

ya bu seyyah naptı bugün...
sunny ablayla buluşabildiler mi kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…