hah şöyle püf noktalarını ver..
önceden diyeydin iyiydi
ne biliim ben normal kek de böyle yapıyosundur sandım :)
iyi de bu kural tüm kekler için geçerlidir
iyice kabardığında açılmaz hamurun iyice kendini çekmesi beklenir.
bu arada eseriniz süper görünüyor ellerinize sağlık afiyetle benim yerime de yiyiniz
benimkini spor salonunda ölçmüşlerdisirkeci vücuttaki yağ oranını nasıl ölçüyorsun??
şu avm lerdeki doğru mu??
ben de dün çıktım.
%11.9 yağ oranı çıktı.
bıdık yağ oranın % kaç çıktı? Ben bir ayda %24 lerden 29 lara fırlatmış bir hatundum
bu arada bugün topla çalıştım spordaki bir kadınla konuşurken anladık bi şey keşfetmeme sebep oldu
ben atletlerimi nü den alıyorum hep onlar da penye değil elastik esneyebiliyor sentetik gibi bir şey
malum bulüzlerin tişörtlerin içinden potluk yapmıyor vücuda yapıştığı için kullanışlı oluyordu baya
bir dönem hep o bayan da sentetik giyiyormuş teri emmediği için hem daha çok hasta oluyormuş hem de karnına şişlik yapıyormuş ne zaman o sentetik atletleri bırakmış penyelere başlamış şişlikler inmiş o da çevresindeki arkadaşlarından duymuş
şimdi sorarım size bu sirke içine nasıl atlet alacak nerden alacak??????
bıdık yağ oranın % kaç çıktı? Ben bir ayda %24 lerden 29 lara fırlatmış bir hatundum
bu arada bugün topla çalıştım spordaki bir kadınla konuşurken anladık bi şey keşfetmeme sebep oldu
ben atletlerimi nü den alıyorum hep onlar da penye değil elastik esneyebiliyor sentetik gibi bir şey
malum bulüzlerin tişörtlerin içinden potluk yapmıyor vücuda yapıştığı için kullanışlı oluyordu baya
bir dönem hep o bayan da sentetik giyiyormuş teri emmediği için hem daha çok hasta oluyormuş hem de karnına şişlik yapıyormuş ne zaman o sentetik atletleri bırakmış penyelere başlamış şişlikler inmiş o da çevresindeki arkadaşlarından duymuş
şimdi sorarım size bu sirke içine nasıl atlet alacak nerden alacak??????
haydaaaaaben de hep o atletlerden giyerim napacaz şimdi:44:
şişlik niye yapıyormuş nasıl yapıyormuş daha doğrusu anlayamadım:44:
normal atletmi diyosun..
çamaşır olarak..
yoksa spor için özelmi anlamadım..
normalse dagiye bak..veya burda bikaç bişey var
sadece atletlere bak çık ..başka şeylere bakma ayıplı abla resimleri var :))
Atlet
valla evacım şişlik patogenezi hakkında tam olarak noluyor bilmiyorum ama şişlik gaz gibi sorunlar bu sentetik atletlerden oluyormuş işte atlet teri emmiyormuş vücutta tekrar yapışıkalıyormuş ürik asitler toksik maddeler gözeneklerimizi tıkıyormuş Allahım hamama gidip bir tellak a mı emanet etsem vücudumuhaydaaaaaben de hep o atletlerden giyerim napacaz şimdi:44:
şişlik niye yapıyormuş nasıl yapıyormuş daha doğrusu anlayamadım:44:
terini emmediği için su içinde patlıyomuş
ya bade bugün daha bi formunda mısn yoksam ben otab.ka kopuyor muyum
daha bugün dedin din görevlisiyim diye şimdik bu paylaşım oldu mu hiç sen böyle yaparsan biz napalım iyice yoldan çıkarız
şaka bi yana geçende bi fetva ver dediydim sana içime mi doğdu ne. bakın görün ne kadan temiz kalpliyim
valla evacım şişlik patogenezi hakkında tam olarak noluyor bilmiyorum ama şişlik gaz gibi sorunlar bu sentetik atletlerden oluyormuş işte atlet teri emmiyormuş vücutta tekrar yapışıkalıyormuş ürik asitler toksik maddeler gözeneklerimizi tıkıyormuş Allahım hamama gidip bir tellak a mı emanet etsem vücudumuiyice keselensem aklansam paklansam :18:
ben de ohh ne güzel görünüyor diye alıyor da alıyordum 2 tanesi 19.90 a
puhaha Nobel bilim ödülüne adayımişte aradığım bilimsel açıklama buydu
bi de termal atletlerden bahsediyorlardı bugün o konuda bilgisi olan var mı acep?
işte ben de yıllardır hep pot görünmüyor tişörtlerimin içinden diye hep bunlardan giyiyordum hatta bekarken yazları sabah evden çıkarken annem atlet kontrolü yapardı o da hiç uyarmadı bu penye değil sentetik kızım emmez terini diyeben yıllardır onlardan giyiyorum,ince gösteriyor,diğerleri potluk yapıyor
hey ahali siz ne giyoyorsunuz atlet olarak
ben yıllardır onlardan giyiyorum,ince gösteriyor,diğerleri potluk yapıyor
ben yıllardır onlardan giyiyorum,ince gösteriyor,diğerleri potluk yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?