Kirli Çıkılar )))

ben de atlet kullanmayanlardanım çıtçıtlı body giyiyorum kalın askılı rambo denenlerden hem belim açılmıyor seviyorum ben ipli olanlar bir süre sonra sünüyor zaten üst beden yok ben de kötü oluyor

uykuyu seven ben varım yazın bile örtünürüm belim sadece o olmazsa uyuyamam
ama oğluumu alıştırmamaya çalışıyorum eskiden o kadar çok giyerdim ki sayardık 6 kat falan olurdu şimdi montla beraber 3 oluyor ve ince oluyor ama ayaklarıma polar çoraplarımı giyerim kışın

hadi bana by byyyyyyyyyyyy

Günaydın kızlar seyyah bende merak ettim canım yeminlennnnn bak ama sormadim sunny ablayla bulaşacaksınız diyeeeee

günaydın hatunlar.
topiğin büyümeyen bebeği mi gelmiş,aman da aman,hemen tripler mi atmış.
kızım herkes merak ediyor,kimi içinden kimi dışından.
ee haydi yaz bakalım neyi varmış sılanın.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

sabah sabah küçük kuzucuk bizi maceraya soktu cingöz kahvaltısından sonra bilgisayar başında vaktini geçirdi geçirdi

aşağıya bizden önce indi tam ben indim bu sefer de kakam varrrrrrrrrr

lazım böle atraksiyonlar farmasim
şindi bu yaşta paraşütle mi atlayalım
bungle jumpınge mi binelim
idare edicez böle şeylerle

biliyorduk herhalde bugün sılayı böcüğün nişanlısına götüreceğini ondan meraklanmadık

o değil de böcüğün nişanlısıyla böcükten önce tanıştık ya asıl bomba o
böcüğe nişanlısı izin vermemiş önce ben bi test edeyim onaylayayım demiş
o böbreklerini çalacak elleri keserim ben diyerekten el cerrahı olmuş adam
Ama noldu
biz ona da sevdirdik kendimizi

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

sabah sabah küçük kuzucuk bizi maceraya soktu cingöz kahvaltısından sonra bilgisayar başında vaktini geçirdi geçirdi

aşağıya bizden önce indi tam ben indim bu sefer de kakam varrrrrrrrrrsaat 09 :00 da ders başlıyor saat 08:50

hemennnnnnnnnn çık yukarı paldır küldür çıktık kakasını yaptı çene çalıyor rahata erdi ya

hemen taharetini yap ellerini yıka çıkkkkkkkkkkkkkkk çıkkkkkkkkkkkkkkk
aşağıya indik saat 08:54

ikisi de farklı okullarda yoksa sorun olmaz

benim ev ortada okulların ikisi de 500-600 m mesafede

hem arabayı sürüyom hem söyleniyom önce abini koyup seni geç koymak var yaa neyse bıdı bıdı

derken içimdeki trafik canavarı hortladı önce küçüğü koyduk sonra büyüğü tam 09:00 da büyüğün okulundaydık
Allah'tan kırmızı sadece 1 sefer takıldık ikincisine takılmadık

Ha karanfilim sunnynin ve böcüğün nişanlısının böbrekler yerinde:13::13::13::13::13:

duvar kağıdı kullanıyormusunuz kızlar evlerinizde benim çok hosuma gidiyor kapartmaılı tek renk lanlar bir kaç yerde gördüm ama adını sanının bilmiyormu evime kısmetse yaptırıcam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…