- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
bende bunların kalın askılısından almıştım
kullanamadım :) daral geldi
içinizde donmuş bi ben varım herhalde kalın askılılara bayılıyorum.. bi de uzun olcak belini kapatacak.. ohh
gece yatarken çoğu zaman da yün korse takar ya da belime polar sararım.
bi de adamın göbeği
ama şunu anladım ne kadar giyinirsen o kadar üşüyorsun.
millet yaz kış atlet giymiyo şaşıyorum ya
ya bu seyyah naptı bugün...
sunny ablayla buluşabildiler mi kii
:)))) badecim ben bunu yaz kış yağmurçamur evli bekar demedne giyyorum
hatta evde bile çıkarmam biliomusun:)
çoğu zmanda bununla uyurum :) çok saçma ama öle işte sıkılmıorum:) şu an hamileyim karnım ciddi anlamda çıkmış hatta futbol topu büyüklüğünde normalde L bendenini giyyodum ama XL aldım onu giyyorum ve şu an bile üstümde :)))))
ben yatarken yüklerimi küpelerimi çıkarmadan yatarım rahat ediorum:)
kışın çoraplada yatarım günlük giydiğim çorapla diil tabi:) sıkımıorum:)
saçlarımı toplayıp tokaylada yatarım hemde öyle bi yatarımki inanamazsın daha kafamı yastıga koymadna havada uyyuveriorum:)
o ne kız öyle oldu olacak montunu da giyeydin
kendini saracağına yatağın altına polar ört
yorganın üstünede ört..şimdi bişey derimde evanın gözündeki imajımı yerle bir etmiim
canım şu an nasılım biliyor musun.
normal mevsivlik pijamalarım.
belim üşümesin diye de belime sardığım yün poşu..
belim çok önemli benim o üşümesin kollarım ve ayaklarım açıkta yatarım ama belim yazın bile açılmayacak.
yakında nineler gibi kuşak saracam
aslında çıt çıtlı badi tam benlik gibi duruyor ama onu da hiç kullanmadım ne bilim alışık olmayınca...
ne diycektin desene çok merak ettim :86:
saolasın ya heyecanla bekliyorumahaha ben tatar remezan bu oyunu bozarım!!!
bebeme patik ördükten sonra size ellerimle takım don atlet örücem..
miss gibi yünden ..sıcacık
aynen canım ya alışkanlık çok fena ben de likralılar olmadan yapamıyorumcanım benim hiç atletim yok:)
zamane insanı olaraktan 15 yaşımdan beri takriben 7-8 yıl oluyo alttan çıtçıtlı zıbın kulanıorum:)
öyle alttan çıtçıtlı olmayan hiçbişe kullanamıorum kullandığım marka NBBsüper vücuduma tamamen yapışıo ama ben 42 beden bi hatun olduğum için ne giysem yapışır:)
annem evlendikten sonna giyemexzsin dantelli atlet giy dedi ama alışmış kudurmuştan beterdir giydim hatta hamileyim hala giyyorum o kadar:)) NBB nin ürünleri çok iyidir çokda pahalı diil benden sölemesi:))))
aşkolsun canım olur mu öyle şey yazdım aklıma bi bakıcam inş ama ben daracık olsun istiyorum seninkiler gibiler benim evde giydiklerim sanırsamhele benim önerileri hiç sallamadınız bile
o ne kız öyle oldu olacak montunu da giyeydin
kendini saracağına yatağın altına polar ört
yorganın üstünede ört..şimdi bişey derimde evanın gözündeki imajımı yerle bir etmiim
en azından ilk 5 dakkada bozmayayım diyorsun,helal be
pöff sormasınlar zaten biz müneccimmiyiz.sabah altın yorumları için gelenler pamuk,licra,yün bilimum materyalden yapılmış atlet muhabbetini görünce gerisin geri kaçacak
vay canınaa...
ben yine anlamamışım hakkaten yaa.
bi de düşündüm iyice bu sefer...
badecim ne diyon sen..
sabah ben erken çıkıyorum ya bi eşarp bi bluz etek filan.
eşim diyor ki niye güzel giydin. o uykulu gözlerle iki dakkada bi de beni kontrol ediyor..
dedim ne güzeli normal sıradan şeyler giydim..
adam alışkın değil ki evde aşortman aşortman..
normal giyinince bile güzel geliyo
buna bi çözüm bulacam ama hakkaten ciğerlerim parçalandı sabah öyle diyince
aaa ben de seyyah niye yok diyordum hastaneye gitmiş meğer. Iyi geçer muayene falan inşallah
seyyah banaçirkin dedi
hor gördü beni..kimdi hatırlamıyorum da biri de çok güzelsin dedi..
çelişkilerle dolu bi tipim var
Burda kapalı olan bir sen bir ben birde bıdık var
evet darkcım eşim kısa saç seviyo uzunu hiç sevmez ve sürekli kısa yaptırmamı ister dışarı çıktım eşim gelmeden ona süpriz yapayım diye ama bugün salı kuaförler kapalı kestiremedim artık yardın kestiririm bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?