- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
almadım almam da şöyle ufacık ufacık misssss kokulu bahçe çilekleri çıkmadan olmaz
yoksa ben nasıl kirli çıkı olurum ayolgerçi aldığım altının hayrını da göremiyorum ya varsın dünya ekonomisi kazansın
aldığım arabayla eğitime destek verdim
acaba altınlarla da bir yerlere saros'un ve onun gibi para babalarının zengin olmasının dışında hayırlı bir yerlere destek oluyor muyuz ki :26::26::26:
cidden ne yiyeceğimizi şaşırdık
meyveyi geçtim su ekmek hastalık yayıyo..
suyu kanser yayan pet şişelerden içeriz.
katkısız ekmek yok ya piyasada.
neyse ben yine çok düşünmeyeyim yoksa kafayı yiyecem bigün o olacak.
GDO GDO diye dolanırım artık ortalıkta :18:
Bi yandan duruyu ayagimda salliyorum bi yandan yorganin altina ipadi soktum sizi okuyorum
Ya aylik 300tl market alisverisi yapan bacilarimmm
Bana diyin hele..
Bugun siradan bir gun evin ihtiyaclarini aldim
Sarkuteriden1.5 kg kiyma ve sarelle 48 tl
1 kg tavuk but 8 tl
Bimden yumurta, bulasik makinesi tuzu, cop poseti vs..20 tl
75 tl harcadim
Ya ben anlamiyorum iste bole bole aylik 1000 tl yi buluyor
Nasi 300 harcanir ki..
Hadi cocuk desen masrafi 200 olsun,,
Da 1000 den asagi da inmiyor bacilarimm
aramadaki anahtar kelimeleri ver ya da direk kopyala yapıştır
farmasi sana özendim ben de hesapladım
cumartesi anannemde teyzelerle günüm vardı orda yedik
giderken meyve aldık 10 TL tuttu bir de pazardan 650 gram mantar kalmıştı son 2 lira olur dedi aldık
pazar arkadaşlarla dışarda kahvaltıya 36 lira ödedik akşam yemeğe de ousun ailesine geçtik orda doyduk
pazartesi bimden tavuk but aldım 12 lira tuttu tavuk mantar patatesle yemek pişirdim ama uyumaktan yemek nasip olmadı
dün de geçen haftadan kalma bamya ( sanırım çarşamba günü pişirmiştim) ve tavuktan yedik
daha da bi sürü var ordu gelse doyar
ben bidaha bu hafta yemek yapmam
hey Allahım
paso beleş yemek yiyolar
bide hesap yapmış
daha önceden okulumda bir süre çalıştığım bir öğretmen bayan vardı emekli oldu filan bir 1- 2 ay önce trafik kazasında hayatını kaybetti
dün duydum bankadan sadece para olarak 500 bin tl si çıkmış sadece çocuklarım çekebilir diye şerh koymuş :))))
daha önceden okulumda bir süre çalıştığım bir öğretmen bayan vardı emekli oldu filan bir 1- 2 ay önce trafik kazasında hayatını kaybetti
dün duydum bankadan sadece para olarak 500 bin tl si çıkmış sadece çocuklarım çekebilir diye şerh koymuş :))))
vay be ne zenginmiş
Allah rahmet etsin
vay canına :)))))))))))
Allah rahmet eylesin yattığı yerden
önemli olan bi 500.000 tl de keyfi için harcamış mı?
eğer harcamışsa oh mis gibi biriktirdiği kadarınıda harcıyosa keyfine gezmesine yemesine içemesine giymesine
ayakta alkışlarım :) ama yok yemeyip gezmeyip sadece hayatta kalabilcek şekilde yaşadıysa ve o şekilde gittiyse yazık olmuş......
melek gibidir kocası halbuki
eşime sabah anlattım da
acaba neden sadece çocuklara dediyki dedim kendim yanıtladım belki kadın ben ölünce o parayla gelecek kadın saadet yaşamasın istemiş olabilir dedim
ben de 60 yaşımda filan ölürsem 7-8 kilo altınım çıkarsa
yarı yarıya çocuklara bırakır
içerisinden sana saadetin için 100 gr ayırırım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?