Kirli Çıkılar )))

sarosa sadaka mı veriyoz yani bilmeden bilmeden :84:

cidden ne yiyeceğimizi şaşırdık
meyveyi geçtim su ekmek hastalık yayıyo..

suyu kanser yayan pet şişelerden içeriz.
katkısız ekmek yok ya piyasada.
neyse ben yine çok düşünmeyeyim yoksa kafayı yiyecem bigün o olacak.
GDO GDO diye dolanırım artık ortalıkta :18:

Son düzenleme:
suyu kanser yayan pet şişelerden içeriz.
katkısız ekmek yok ya piyasada.
neyse ben yine çok düşünmeyeyim yoksa kafayı yiyecem bigün o olacak.
GDO GDO diye dolanırım artık ortalıkta :18:

bu gün tv de fırınınıza söyleyin ekşi mayadan ekmek yapsın diyolardı
talep fazla olunca yapıyolarmış

ayççek yağı gdo lu dediler almadık. mısır ve mamülleri zaten mimli.
ev zeytinyağı alıp kullanıyorum 4 yıldır. bulunduğum şehir gereği. ne de şanslı sanıyodum kendimi. e yağını aldığım bölgenin içinde termik santral var. onun yaydığı zehir yağmurla toprağa ordan ağaçlara ve ordanda bizim midemize (((

canım o harcamaları yapanlardan biride benim:)
şöyle oluyo şimdi ben eve aburcubur sokmam:))) CİPS,KOLA,FANTA,ÇİKOLATA kesinlikle almıorum
çikolatada sadece bitter alıorum kahvenin yanına:)
et şu an için almıorum kırmızı et yani kurbandan kalanı kullanıorum hala vede temmuza kadar yeter gibi şu an için et alsam 350 tl falan tutar:)
artı şu ana kadar bez ıslak mendil ne bilim çocuk içinde bişey almıodum ama şimdi alcam yani benim market 400 civarı bişey tutcak:)
stok yapıorum onun faydası var mesela geçen ekimde çayda indirim vardı 5 kilo çay aldım ve daha 1 paketin yarısı bitmedi inanabiliomusun:) deterjan keza öle 15 kilo detarjan almıştım henüz 2 kilosu bitmedi bile:)
tavuk bütün almıorum kanat but göğüs ayrı ayrı alıorum toplamda 2 kilo yetiyo bize
balıkda eşim alır ben karışmam o işe alır pişirir beni çağırır bu paraya bakllık dahil diil vs.. vs..
bu şekilde 300 tl tutuyo pazarda dahil bu paraya:)

her ay 200 tl markete aharcıorum 100 tl de pazara her pazar 25 tl den aşşa harcamıorum meyveyi çok alıorum hiç almazsam toplamda 5-6 kilo meyve alıorum 2 kişi için:) sebze ne alırsam yarım kilo alıorum:) mesela yarım kilo patlıcan,yarım kilo mantar,yarım kilo ıspanak çünkü iki kişiyiz ve ben ertesi güne kalan yemeği pek sevmiorum:)
ortalama sebzeye:5 tl
yeşilliğe:5 tl
meyveye:10-12 tl harcıorum
arada yufka mufka falan alıorum öle işte

dışardna yardım alıomuyum pek sayılmaz
kayınvalidem tarhana nane bide elde kesme erişte bide erik marmelatı vermişti
bide annem tarhana ,ince bulgur,yaprak,turşu göndermişti geçen sonbahar o kadar:)

yakında gdo hormon yüzünde doğala özdeş gıda yapıp kapsüllere sıkıştıracaklar biz de toptan hapçı olup çıkacaz
çocugum olmadığı için sizi pek anlayamıyorum ama olsaydı sanırım septik septik kafayı yerdim

cumartesi günü alabalık ( kişi başı 1 balık )
pazar ızgarada tavuk pirzola ( kişi başı 2 pirzola )
pazartesi inegöl köfte ( kişi başı 4 köfte)
dün bizim buaraya has siyah mercimekten yapılan alacatene
bugün de pizza yapacağım( 250 gr sosise 7 tl verdim mesela)

ollycan eti hergün tüketmek sorun değil

tüketince ne kadar tüketiyorsun önemli olan bence bu hem sağlık hem de bütçe açısından
sağlıklı ve fit olmak başta gelir

farmasi sana özendim ben de hesapladım

cumartesi anannemde teyzelerle günüm vardı orda yedik
giderken meyve aldık 10 TL tuttu bir de pazardan 650 gram mantar kalmıştı son 2 lira olur dedi aldık
pazar arkadaşlarla dışarda kahvaltıya 36 lira ödedik akşam yemeğe de ousun ailesine geçtik orda doyduk
pazartesi bimden tavuk but aldım 12 lira tuttu tavuk mantar patatesle yemek pişirdim ama uyumaktan yemek nasip olmadı
dün de geçen haftadan kalma bamya ( sanırım çarşamba günü pişirmiştim) ve tavuktan yedik
daha da bi sürü var ordu gelse doyar
ben bidaha bu hafta yemek yapmam

hey Allahım
paso beleş yemek yiyolar
bide hesap yapmış

daha önceden okulumda bir süre çalıştığım bir öğretmen bayan vardı emekli oldu filan bir 1- 2 ay önce trafik kazasında hayatını kaybetti

dün duydum bankadan sadece para olarak 500 bin tl si çıkmış sadece çocuklarım çekebilir diye şerh koymuş :))))

vay be ne zenginmiş
Allah rahmet etsin

vay canına :)))))))))))
Allah rahmet eylesin yattığı yerden
önemli olan bi 500.000 tl de keyfi için harcamış mı?
eğer harcamışsa oh mis gibi biriktirdiği kadarınıda harcıyosa keyfine gezmesine yemesine içemesine giymesine
ayakta alkışlarım :) ama yok yemeyip gezmeyip sadece hayatta kalabilcek şekilde yaşadıysa ve o şekilde gittiyse yazık olmuş......

vay be ne zenginmiş
Allah rahmet etsin

melek gibidir kocası halbuki

eşime sabah anlattım da

acaba neden sadece çocuklara dediyki dedim kendim yanıtladım belki kadın ben ölünce o parayla gelecek kadın saadet yaşamasın istemiş olabilir dedim

ben de 60 yaşımda filan ölürsem 7-8 kilo altınım çıkarsa
yarı yarıya çocuklara bırakır
içerisinden sana saadetin için 100 gr ayırırım diyorum

farmasi arkadaşın için üzüldüm Allah rahmet eylesin o kadar birikim yapmış tam emekli olmuş belki de hayallerindeki şeyleri yapacaktı keyfini sürecekti ama ömrü yetmemiş işte :26:umarım çocukları o parayı düzgün şekilde harcarlar.

daha çok 2. şık

Allah hayırlı uzun ömür versin
sana anne diyebilirmiyim

sarıkızdan sonra petrol de düşmüş düşüş % 17 civarı
sizce bu durum bizim akaryakıt fiyatlarına da yansır mı ki?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…