Kirli Çıkılar )))

canım hocahanım 60 yaşındaydı annem yaşında
emekli olalı 6-7 yıl olmuştur

millet bunlar trafik kazası yapmışlar diye duyduklarında çok şaşırmışlar

sebebine gelince arabayla gitmezlermiş gidecekleri yerlere ilçeden ile gidekse o arada çalışan küçük otobüslere binerlermiş daha çok

beraber çalışırken okulda çay içmezlerdi para vermemek için
bugün bile aylık 5 tl çay parası veriyoruz düşün para mı
çayı da çok içmem sevmem ama orada içene de gelen gidene de benden yana helal olsun sadakam olsun diye niyetlenirim
bir de birkaç yıl önce oğlu evlenirken 10000 tl vermiş düğününüzü yapın diye onunla eşya mı alınır düğün mü yapılır ne yapılır sen söyle bacım

hadi yoksa yoksulsa neyse ama varolup da evlattan esirgeniyorsa ...... ben anlamıyorum ya
işte geline kaldı şimdi yemeyenin malını yerler hikayesine döndü
keşke zamanında tatlılıkla birşeyler paylaşılsaydı
[/B][/B]

artış olsa hemen yansıtırlar
ama düşüşleri hiç sanmıyorum yapmaz şerefliler
ben de böyle düşünüyorum zamlar hemen yansır iğneden ipliğe ama düşüşler asla

eşim de dün oda parası adı altında alınan paradan şikayetçiydi bunlar odaca kantinden çay almıyorlar odada su ısıtıcıları var isteyen sallama çay kahve bitki çayı içiyor sürekli para toplanıyormuş ve habire kahve kreması alıyorlarmış onun da fiyatı malum
oysaki geçen gün mesajı çakmıştım hanım kızlara kahve kreması yerine süt tüketin kahvede kilo yapar diye
garibim sesini de çıkaramıyor laf söz olur diye mecbur veriyor

farmasim sen önce gel, bi hesap ver bakıyım...
ons emin ellerde dedik,farmasi mukayyet olur dedik...
dediğimizle kaldık...
öldürmekle kalmadın,gömdün be onsu.... :))))

meyracım nasılsın nerelerdesin yaaaa
ben de dün zarara girenlerdenim aldığımdan beri zarardayım valla ama satmayacağım o yüzden zarar yok diyelimm
güzel yorumlarını özledik gelllllll
hastana geçmiş olsun

bu çocuğun kıskançlığı beni öldürecek
sınıfta iki kişi sevgili olmuş neden bunun yokmuş
onu da biri sevsinmiş

benim gocaman guzumunnnnn bugün öğleden sonra deneme sınavı vardı hamdolsun yanlışı yok

sevine sevine evin içinde bir o tarafa bir bu tarafa kuduruyor cincanım

Son düzenleme:
badecan fasulyenin kalbinin gelişimi tamamlanmış
sağ salim aramıza geldiği günleri de görürüz inşaallah :)

bugün baktım altından tam tamına 5.000 zararım var:)
düğünde takılan ne varsa bozdurup bankadan gram aldık aldıgımızda 96 idi:)))))
inş. ona muhtaç olmayız o zman bi problem yok:)

maşallahh Allah nazarlardan saklasın

valla ancak işim bitti geldim
ohh rahatım şimdi devamlı aşağıda sizi gözetliyor gibiyim

maşallahhh allahım esirgesinn inşallah hep öyle olur
bayılırım kendine güvenen aktif çalışkan çocuklara
inşallah oğlum da böyle olur daha küçük ama bi şey yapıyor yapamayınca yapamıyorum deyip bırakıyor o zaman ben azcık destek veriyorum nasıl yapması gerektiğini anlatıyorum yapıyor onun yerine yapmıyorum yol gösteriyorum doğru yapıyorum dimi deneyimli anneler
bi de oğlum 6 aylıkken kendi kendine döke döke yiyordu çok güzel kaşık kullanıyordu ta kiiii babaanne bakana kadar kv kendi eliyle yediriyor çok uyardık ama yine yapıyor ve malsef oğlumun kaşık kullanam becerisi çok kötü pilay yapmak istemiyorum her yer pilav yapış yapış bir kaşık üçyere dökülüyor tabağın önüne arkasına üstüne yerleri saymıyorum ne yapsam bilemedim yemek de yemek istemiyor ben verirsem yiyor ben de vermiyorum kendi yesin üüfffffffffff üzülüyorummmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…