Kirli Çıkılar )))

farmasicim maşallah oğluna:) nazar değmesin:)
eve geldim canım hiç yemek yapmak istemiodu

semiz otu yogurtladım
bide spagetti yaptım tamam:)

ne üz ne üzül.
yiyemiyorsa yedir gitsin,yemek zamanını sıkıntı zamanı yapma canım.
çocuğu fazla pışpışlamak ta yeteneğinin üstünde zorlamak ta yanlış bana göre.
farmasi oğluna kocaman bir maşşallah diyorum. .
yavrularımızın hem dünya hem ahiret yaşantıları başarılı olsun inşallah.

öğlen çocuklara tavuklu,patates-havuçlu bezelye ve pilav yaptım.
dondurcuda yuvarlak büyük kurabiye boyutunda alman pastası hamurlarım vardı,pişmiş.
onları çözdürüp bir de çikolatalı,hindistan cevizli alman pastası yaptım.
afiyetle yiyip,okula gittiler.
trafik yazılıları varmış,iyi geçmiş.
ilk yazılılar bitti,not ortalaması 95 civarı şükür.
diğerlerinde de bunu devam ettirir inşallah.

yok abartıya kaçmıyoruz ama hergün yiyoruz
bir de beyim spora gidiyor ya kol şişecek tabi

kız haftada 2kere mi yemek yapıyosun ne güzelll:))
ben hergün yapıyorum ama şöyle düşün evde bakıcı var
bir de öğle için işyerine getiriyorum çoğu zaman ee sekreterimle yiyoruz tabi
3 değil 5 kişiyiz biz aslında

zaten insan bu dünyada biriktirdiğini çocukları için biriktirirmiş
pek nasiplenemezmiş..
biz de öyle olcaz bence
kayınpederim aşırı pintidir ama çil çil altınlarını görmüş eşim bir keresinde
üzülme diyorum siz yiyemediniz ama çocukların dedelerinin mirasını yerler

yaradılıştan depresyon bana uygun değil sanırım.
ya da pes etmeyi kolay kabullenen bir yapım yok.
tüm gün üzüntünün içinde [gideni de üzeceğimden çekindiğimden]kendime acımaktansa kalktım tüm evi süpürdüm,mutfağımı toparladım,çocukları doyurdum gönderdim,ufaklığı yatırdım,arkasından bir saat sporumu yaptım,üstüne de duşumu aldım.kızımın din ödevine yardım ettim.şimdi yemeğimizi de yedik elhamdülillah,kuzularımla vakit geçiririm biraz.
gece de beraber yatışırız,babaları nöbetçi,kovalasam da gitmezler yanımdan.

Son düzenleme:
olrayt siz gerçekten 5 kişiymişsiniz ofise de götürüyorsan yemekten her gün ocakta pişmesi normal bir de minik çocuk var onun için yemekler daha düzenli olmalı taze olmalı vs
bizimki dengesiz bazen 2 bazen 5 bazen hiç duruma göre değişebiliyor.

ıyı aksamlar hanımlar butun gun net yoktu anca ıslerımı halledıp ılkemı uyutup yemegımı yapıp gırebıdım... bulusma saatını ayarlayalım dedım derfatla ve sırcekıyle tamamız multıcan okuyunca ulas bıze eger ankaradaysan ve ısın yoksa sende erken gel bız derfatla erken bulusucas sırkecanda nasıl musaıt olcaksa oyle takılacak bıze kalplerası gelemıyuo maalesef... gokce gelmek ıstıyor ama benım onla bı ıletısısımmım yok nasıl ulsaırım bılemıyorum. okuyunca ulas canım sende baskada gelmek ısteyen varda ben unuttuysam affola bısekılde haberleselımm...

bu arada nezamandır almak ıstedıgım kupe bıleklık ve yuzuk vardı bugun gıttım sordum yuuzugu begendım 375 gelıoo ınanamadım5.65 gr normalde ıscılıgıyle beraber 85 90 a verıolardı gramını ama bu baya uyguna gelıooo esımı ıkna edebılırsem alacamm ınsallah... altın barı bana yarasın demı zaen soylendıgı gıbı olur ve yaz sonuna kadar bu seyırlerde gıderse ve bende ıse baslamıs olursam pıyasayı ben kalkındırcam bekleyın anacımm

haklısın ollycan
benim kuzucuklar da nasip olursa çok pis mirasyedi olacaklar

eşimin 1 tane erkek kardeşi var yaş 34 ama hala bekar yıllardır kazandığını biriktiriyor hiçbir kötü alışkanlığı yok , sosyal aktivitesi yok , tatili yok
yok babam yok velhasılı ben de eşime diyorum sizin oğlan bu gidişle biriktirdiklerini benim oğlanlara bırakıp gidecek :))))))

dede babaanne anneanne zaten bunlara çalışıyor
anne baba da öyle
gel keyfim gel

bıde su atlet don olayına degıneyım hazır rahat rahat yazabılıokene pamuklu tabıkısı herzaman en saglıklısı bızım oturdugumuz sokak hep ıc camısırı toptancısı ve dolayısıyle kp tanıyoo cougunu ben gelın alısverısımıde bole bı yerden yaptım bızım sokakta tutkunun ccccookkk guzel cesıtlerı var hem normak atlet tarzında hemde cıtcıtlı ıstedıgın cesıt atlet var pıjamalar felan harıka seler var gırınce kendımı kaybedıorum resmen... sırkecı ve ewa bu dedugum markada badı tarzında atletler var oylekı ıp askılı badı zannedebılırsınız ve %100 pamuk olmasada pamugu cogunlukta yanıı

eşim aradı oğlanın başarısını kutlayalım dışarı yemeğe çıkalım diye
ama biz annem çağırmıştı henüz eve yeni geldik tavada ıspanaklı peynirli bükmeler yapmış
gelirken eşime de getirdim

yemek hakkımızı başka gün kullanalım dedim

canım kendini züme.
ben senin lüzumsuz harcayacağını düşünmüyorum.
gereklileri alıyorsundur zaten..

siz sanırım eti çok çok tüketiyorsunuz.
ben eşime her gün et yedirmeyi düşündüğümde bile beceremedim.
çünkü ete yüklenince dolapta sebzeler çürüyor.
bazen bugünün yemeği yarına kalıveriyor bin bir hevesle pazardan aldığın şeyler çürümeye duruyor.

bir de sizlerin öğünleriniz sağlam.
bak bizim bugün akşam yemeğimiz sarımsaklı soslu kabak yemeği.
bu kadar yanına annemin gönderdiği yeşillikler ve turşu düşünüyorum.
biz bunla doyuveriyorus. siz biraz kalabalık sayılırsınız. bir de evden çok yiyorsunuz.
bugün eşime sordum işte öğlen yemekte ne vardı diye.
patates kızartması, tavuk kızartma, bulgur pilavı, yoğurt dedi.
bizimki işte günlük alması gereken şeylerden alıyor zaten ben de akşama çoğunlukla tek çeşit yapıyorum.
eti fazla kullanıyorsun

İşletmeleri bitirince eşime uğradım birlikte geldik.
gelirken pazara uğradım 11 tl tuttu 5 tl si zeytin zaten.
daha geçen haftadan kabak ve patlıcan kaldığını farkedince fazla sebze almadım.

yemeği yiyip programa gitcez inşallah..
filistinli hafız dan Kur an dinletisi ardına Mustafa Özcan güneşdoğdu dan ilahiler.

farmasicim
kuzucuğunu tebrik ederim
3.sınftı sanırım,bu deneme de benim sınıfta ii çıkarmış
çok mutlu oluyorum öğrenciler başarılı oldukça
allrightcım
ben de senin gibiyim
bizim de bi 650-750 arası değişiyo
bi de biz iki kişiyiz
biz de çok kırmızı et ve balık tüketiriz
yemekler hep en az 3 çeşit olur
bide kuru yemiş ve çok fazla meyve tüketiyoruz
ama kısamıyoruz da
napalım cnm biz de kirli çıkıların bu modelindeniz

evet poecim 3 . sınıf benim kuzum

coşku yayınlarının sınavını oldular

sınavda siz hangi yayını kullanıyorsunuz?

öğrencilerini kutluyorum Allah zihin açıklığı versin emekleri boşa gitmesin inşaallah canım

Olllycm bizimde masraf çok ya

Bugün marketten
patates
soğan
domates
salatalık
kızıma külotlu çorap 3 tl indirilmiş
Roka
Dereotu
Tere
Semizotu
Kıvırcık marul
2 tane ciko lata 2 tl
Tam 30 kusur tl gitti bide süt aldım köyden 5 litre 6tl

Dün ki harcama ise 60 70 di unuttum

Bizde çok harcıyoruz ve burası pahalı domates kilosu 5 tl idi ve 1 kilodan azcik az kilo almışım 4.90 tutmuş

Kesinlikle 1 000 liaradan asgi dusmuuor ve bizde 2 kişinin kızım 3.5 yaşında .

Menum patates kızartması dünkü aldigim kusbasinin 700 gramı hasladimdım tereyağla

Adesede 32 li jel kapsül 17 95 bilginize kızlar

karanfil dediğine katılıorum bende akşam yemeklerine çok yüklenemem
yani mşsafşr olmadığı sürece 2 çeşittir:)
örneğin dün nohut,pilav,yeşil soğan,yogurt vardı sofrada bu yüzden çorba yapmadım
bugün yogurtlu semiz otu vardı gerçi üşendiğimden spagetti yaptım çorba olsa olurdu ama üşendim:)
yani dengeliorum kendimi ama 2 kişi 3 çeşit yememiz mümkün diil zaten
balık oldugu gün yanına hiç bişe yapmam ne çorba ne pilav ne bişe sadece bol ek yeşili salata meyve suyu
kuruyemişde yiyoruz eşim çekirdek manyağı ona çekirdek alıoruz:)

tatlı dışardan aldırmam ben yapıorum evde
bir kilo sebzeden yemek yapınca koca bi tencere oluyyo yanına pilav falan yapınca biz onu 3 gün yiyoruz ben sevmiorum ertesi güne kalan yemek günlük pişiriorum:)

olycim şimdi şöle kabataslak hesap yaparsek benim yaırm kilodan yaptıgım yemeği sen 1 kilodan yapıosun
ben 2 kişiye 5-6 kilo meyve alıorum eminim sen daha fazla alıosun çocuk var evde bakıcı var e akşamları yeniyo
mesela ben 15 günde bi 3 makina çamaşır yıkıorum
çünkü makinam 9 kiloluk 2 kişiyiz 3 makina çamaşır(renkli,beyaz,orta renkli) anca doluyo makina

sonna bulaşık mak. 2 günde bazen 3 günde bi çalışıyo oda dolmuyo napim:)

çünkü biz evden gündüz çıkıoruz akşam girioruz ama senin ev öle diil evde sürekli birileri var günde 2 kere çalışması bile normal

sona benim marketimin içine çocuk bezi falan dahil diil ben her ay markete 200 tl harcardım bu ay bebişe bez,şampuan ıvır zıvır aldık 300 tl tuttu marketim:)

belki 1.000 lira diilde 750-800' çekilebilir
ama dahada düşceni sanmıorum çok zor yani....... hele kırmızı eti çok tüketen bi aile için imkansız .....

of ya dogum hikayelerini okudum ağladım ağladım okudum((((
bakalım bizim sıpa nasıl gelcek dünyaya:)
32. haftadayız çok az kaldı aslında doğumdan korkmuorum

ya dogumda ikimizden birine bişey olursa diye tedirginim sadece
çünkü ben iğneden deli gibi korkardım bildiğin titrerdim karşısında:)
ama artık canımı yakmıyo doğumdada bi güç gelcek bana eminim canımın yanmıcanı biliorum umarım ikimizde sağlıklı oluruz

seyyahcım bu arada sılanın ameliyatına ciddi anlamda gelmek isterdim bana çok uzak diil cerrahpaşa taş çatlasa 40 dk.
ama o gün benim tahmini doğum günüm:)
yani sılacığın ameliyatıyla aynı gün dogum yapma ihtimalim yüksek:)

şimdiden Allah yardımcın olsun
eskiden amannn çokda büyük bi ameliyat diil kuzum falan derdim tamam hala diil her ameliyat önemlidir evet ama eskiden olsa yani şu içimdeki anne kartal uyanmamış olsa anlayamazdım seni
şimdi dha iyi anlıorum seni diil elinden ameliyat olması tırnağı kırılsa sanki senin kolun kopmuş gibi gelir:)
çok geçmiş olsun :) sevindim en azından çaresi olan bi durum rabbim çaresiz dert vermesin insana:)

ayrıcada şunu öğrendim bi kadının adı ''anne ''olark değişince dünyada başaramıca bişey olmuyo
güçleniyo sanki annelik çok özel bişey kendimişu an çok güçlü hissediorum bide yavrucuk dogsun
herkülwoman olcam:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…