inşallah Allah gösterirse 2018 de pazartesiye denk getireceztabi her şey yolunda giderse
ben bu kadar masumane olduğunu düşünmüyorum sirkeci.
allahın varlığını bilmeyen insanlar sonuçta o zaman atalarımız.
dağa,taşa,aya,güneşe tengri diyorlar.
neyse kızlar,banlanmadan din muhabbetini kapatıyorum.
gökçeyle kader arkadaşı olacağız yoksa.
herkesin eğrisi,doğrusu kendi sırtına yük.
hepimiz de okuması yazması olan insanlarız.
isteyen araştırır,doğruyu bulur.
bu soruyu lisedeki din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenime sormuştum çok net hatırlıyorum kendisi ankara ilahiyat mezunu şu ana kadarki gördüğüm en entellektüel din öğretmeniydi bize bunu bilimsel temellere dayandırarak çok güzel açıklamıştı ve "tanrı" demenin sakıncalı olmadığını söylemişti. Dediğin gibi din konuları hassas oluyor pek girmeye gelmiyor.
bade eşinde kendimi gördüm ben de oturur resmi dini tatilleri işaretlerim
kızlar şu rezervuar blogları güzel mi kullanan var mı
birde a 101 e gittim dün de orkide yağ uygundu nasıldır acaba koku fln varmıdır ki
yağ bu canım şakaya gelmez
ben sılaya hamileyken tansiyon problemi çektiğimde doktor kesinlikle zeytinyağı kullanmamı normalde de ona devam etmemi en sağlıklısının o olduğunu söylemişti
sağlığın ucuzu olmaz bence
bi de ne dediğinin önemi var mı gerçekten
hala dünyadan haberi olmayan kabileler var mesela
onlara ne olacak dediğim zaman onlar da akıl yoluyla bulacak yaratıcıyı demişti bir hoca
o zaman o adam da kendi dilince bişey diyecek
önemli olan ne olduğu değil mi:44::44::44::44:
bu soruyu lisedeki din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenime sormuştum çok net hatırlıyorum kendisi ankara ilahiyat mezunu şu ana kadarki gördüğüm en entellektüel din öğretmeniydi bize bunu bilimsel temellere dayandırarak çok güzel açıklamıştı ve "tanrı" demenin sakıncalı olmadığını söylemişti. Dediğin gibi din konuları hassas oluyor pek girmeye gelmiyor.
bade eşinde kendimi gördüm ben de oturur resmi dini tatilleri işaretlerim
ben bu kadar masumane olduğunu düşünmüyorum sirkeci.
allahın varlığını bilmeyen insanlar sonuçta o zaman atalarımız.
dağa,taşa,aya,güneşe tengri diyorlar.
neyse kızlar,banlanmadan din muhabbetini kapatıyorum.
gökçeyle kader arkadaşı olacağız yoksa.
herkesin eğrisi,doğrusu kendi sırtına yük.
hepimiz de okuması yazması olan insanlarız.
isteyen araştırır,doğruyu bulur.
seyyahcığım zeytinyağıda çok ağır geliyor bazen banayağ bu canım şakaya gelmez
ben sılaya hamileyken tansiyon problemi çektiğimde doktor kesinlikle zeytinyağı kullanmamı normalde de ona devam etmemi en sağlıklısının o olduğunu söylemişti
sağlığın ucuzu olmaz bence
ben kipada gördüm 3 lt 10 tl idi denemek için aldım ve gayet güzel bide en kısa zmanda fındık yağı denemek istiorum
şöle 1.5 tl falan alıp denicem bakalım nasıl bişeymiş sırf meraktan
orkide iyi bi marka bence yağıda kokmuyo emin ol koksa 3 km öteden alırdım bu ararlar epeyce hassasım kokulara:)
bdv de bi konuyla acayip dalga geçesim var
ah şu 70 puan olmasa
acabası neden anahtar kelime vermiyorsun bıktım bu evden mi yoksa
mesele Allah'a tanrı demek değil ki..
yüzyıllarca yapılan yasaklar değiştirmeler yenilikler...
İnsan kafasına fötr şapka takınca ya da sarık takınca başka bi insan olmaz ki...
Önemli olan kaynağıdır kimin neyi emrettiğidir. şapka takın diyen Resulullah A.s olursa başka anlam amerika takın derse başka anlam taşır bunları iyi ayırt etmek gerekir..
unutulmamalıdır her değişim bi amaca hizmet eder.
bu arada hepimiz birbirmizi tanıyoruz. neden bi jelin nerde ucuz olduğunu sayfalarca tartışabilirken dini meseleleri öğrenmek için konuşmayalım ki..vaktimiz kıymetli.. zaman az
ben kipada gördüm 3 lt 10 tl idi denemek için aldım ve gayet güzel bide en kısa zmanda fındık yağı denemek istiorum
şöle 1.5 tl falan alıp denicem bakalım nasıl bişeymiş sırf meraktan
orkide iyi bi marka bence yağıda kokmuyo emin ol koksa 3 km öteden alırdım bu ararlar epeyce hassasım kokulara:)
mesele o değil karanfil ban yemek mesele yasak olduğu için
çok eleştirdik ama site kuralı
geyiğe benzemez zaten arada elmi de geliyor banı basar
diğer konuya gelince inan tartışmayı çok isterdim
ama yıllardır çözümlenenememiş bir konuda söyleyeceklerim seni ikna edemez beni de
ama yine söylüyorum bilmemek kadar eksik bilmek yanlış bilmek de tehlikeli,hatta daha da tehlikeli
hele ki konu dinken
o yüzden ben bilmediğim konuda ahkam kesemem
öğrenmem düşünmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?