ay yazık ya.
cahille uğraşmak ne zor allahım.
bir insanın canını en kolay evladıyla yakarsın,işte kanıtı.
insanın yavrusunun acı çekmesi nasıl bir cehennem azabıdır.
ufaklığımın kronik,tekrarlayan,çare bulunamayan kabızlığı var.
laksatife ve her türlü bitkisel desteğe rağmen tekrarlıyor.
tek çözüm lavman.
ama o lavmanı kıvranıp,çığlıklar atan,kendini kasan çocuğa uygulamak anlatabileceğim bir şey değil.
2 dk. içinde stresten sırılsıklam oluyorum,çığlıklara dayanmak öyle zor ki.
her yapıştan sonra ağlıyorum,elimde değil.
elim ayağım kesiliyor,sinirlerim harap oluyor.
bu akşam mideme vurdu,nasıl yorgunum,nasıl uykum var ama ilaç etki etmediğinden yatamıyorum.
yavrum kucağımda uyuyakaldı,3 kere değiştirdim üstünü,acıdan nasıl terlediyse.
dün bebeğini almış,haydi kakanı yap,yoksa lavman yapacağım diyor.
nasıl üzüldüm,küçücük beynine yer etmiş.
tamam canım evadan bulabilirsin beni loveli zatenGünaydın kızlar
Lovelicm özel msjla adını yolla
amin canım kabus gibi valla ben de az çökmedim adama garibim ne oluyor yaaaa uyuyorum şurda yazık bana deyip gülüyor sonra gıcıklığına güzel miydi bari deyip kafasına yastığı yiordu hehehehegünaydınnn
selin aldıklarının hepsi çok güzel bir sürüde bebek doğunca hediye gelir sana küçülenleri bizimkilere gönderirsin artık
sevim maşallah kırk günde erdin nerdeyse ama az kaldı bebeğinle doya doya vakit geçirirsin bu arada okula başlayınca bebeğe kayınvaliden mi bakacak
istersen orasını tekrar düşün anladıgım kadarıyla bu durumdan biraz rahatsız olmuşsun başkaları onlar kadar iyi bakamaz ama illa da bakıcılarda kötü bakacak değil
nez benzetmesine bayıldım selin durup durup patlatıyor kırk yıl düşünsem o tarifi nezle bağdaştırmak aklıma gelmezdi ama kız güzelden anlıyor
bugün ne rüya gördüm olan uyanınca eşime oldu
eşim rüyamda beni aldatıyor hemde hamile bir arkadaşımla tabi bende delleniyorum kapının dışına koyuyorum yüzükleri fırlatıyorum
üstelik 2 haftalık bişeymiş tlf da mesaj atarken yakalıyorum bol bol foto var walla nevrim döndü
sonra uyandım oturdum yaakta onu izliyorum rüya olduguna inandırmaya çalışıyorum kendimi amam yok olmuyor çok gerçekçiydi
o sırada eşim uyandı ne oldu elim mi kaşınıyor dedi ben cıkkkkkkk
hımmmmm anladım gene ne yaptım rüyanda demez mi
neyse sonra uyudum
bu sefer üstüme kuma getirmiş
ben eşyalarımı topluyorum oda uyuyo taklidi yapıyo biranönce toparlanıp gideyim diye
sonra tarışıyoruz bu kadar mıydı kaç yıl sevdik nelere katlandık filan diyorum adamda bir bir dökmesin mi içini
yok ev çok düzensinmiş dağınıkmışım doğru düzgün yemek yapamıyormusum hep para biirkitiriyormusum gençliği gidiyormuş bıkmış ailemden
bunun gibi saydı da saydı
bende diyorum bende bulamadıgın ilgiyi karnı burunda hamile üstelik başkasının çocugunu taşıyan kadından mı buldun dile delleniyorum o sinirle uyandım
dürtütm dürttüm uayndırdım bana bak dedim boşa cinayet işlemiyor inasanlar ayağını denk al bir gecede iki tana akraksiyon yaşatma bana kim vurduya gidersin
adam gülüyo karşımda tamamcanım geçti rüyaydı ben eşşeğim eşşek kocayım ben gene ne yaptım rüyanda diyo
anlattım bu sefer daha da gülüyo yahuuuuu hangi adam onca lafı arka arkaya sayar rüya işte demezmi
sen elelrin acıdıgına kendini kötü hissettin temzilik düzene de çok kafaya yoruyorsun rüyana girmiş
birdeeeee ilk rüyadan sonra bşka görme diye oranı buranı iyice örtmüştüm demek açıkta mı kalmış demesin mi ayyyyy sanki komedi film izliyo gibi gülüyo
neymiş efendim kıskanılmak hoşuna gitmiş
dedim ne kıskanması benüm üsütüme bula bula onu mu buldu diye sinirlendim
rüya işte ama aldatılmak üüstüne başkası gelemsi sevdigğin adamnın başkasına değer vermesi ve bu tanıdıgımız bir arkadaş olması gerçeğini düşünemiyorum ama rüyada bile TAHAMMÜL EDEMEYECEĞİM BİR HAL ALDI ALLAH KİMSYE YAŞATMASIN
kapattır ama mekanıizmalı olanlardan kırdırma bence lazım olur balkon kapattırısın istediğinde açar istediğinde kapatırsın burda herkes böyle yapıyor kışın kış odası oluyor yazın balkonBidikcim rüya değil film olmuş be güzelim
60 dk sabah sporumu yaptım
1 dilim çavdar 1 dilim tam buğday ekmeğine kaşar erittik 2 dilim yedim bol domates salatalık şimdi çayımı yudumluyorum
Gece çamaşırlarımi yikadimdi 3 makina simdi kurumalarini bekliyorum
Size bir soru mutfak balkonlarinizi kullanıyor musunuz. Bu evimde balkonum var çıkarız ama kendi evim olsa katlamalı camla kapatırim hayalindeydim ee malum şimdi ev aldık eşimle balkoonlar kapatırız diyoruz . Bende diyorum ki madem kapatıcaz arayı yıktı ra lim ve balkon kısmına masa koyu yum. Sonuçta sonradan kapatınca balkon kiler gibi bir konuma gelecek . Evim evim güzel evim bölümünde 14 yıl sonra benimde evim oldu diye bir konu var ordaki mutfak gibi olacak aynen boyut yani . Mutahitle konuscaz ama pişman olurmuyum ki balkon gerekli olurmu. Evim 2 balkon birinde salonda küçük balkon lu 5 metre kare salon balkonu orayı kesin kapsticam
Ne dersiniz kirli açıklarım menimmmm
sevimlicim minik Ahmet'in kırkı çıkmış hayırlı uğurlu olsun
çok teşekkürler helincim ben 36 yaşındayım dedim yaşlıyım demedim ki
lovelicim ekleyelim hemen yaz adını soyadını özelden
loveli zaten farmasicim hem ben ekledim sein ehehehehe
teşekkürler derfatçım[][/B]
evimde 3 adet balkonum var. salon balkonumu kapattım. içnde oğlumun eski odasından kalan dolap ve komodin var. dolabın içinde de oğlumun önceki yıllardan kalan kitapları benm çizmelerim, piknik sepeti vs var. kışın o balkonu çamaşır kurutmak için kullanıyorum aynı zamanda.
yatak odası balkonumu en kısa zamanda pimapenle kapatıp içinde dolap yaptırıp bir de petek taktırıp giyinme odası niyetine kullanıcam. yani balkondan oda üreticem.
amaaaa mutfak balkonumu kapatmayı hiç düşünmüyorum. yazın orada oturmak keyif yapmak iyi oluyor. bir dolabım var balkonda.içinde turşu, kuru fasülye ıvır zıvır var. balkonum çok geniş olmasına rağmen açık kalmasını tercikh ediyorum. çöp koyuyorum yada balık falan kızartıyorum. ben ce mutfağın içine alma. ben balkonsuz mutfak düşünemiyorum....
kızlar pepeti balkon konusunu açmışken ben de size bir şey danışmak istiyorum. ne de olsa akıl akıldan üstün.
evimde 3 adet balkonum var. salon balkonum cam ile kapalı. az önce de yazdım pepetiye cevap yazarken içinde oğlumun eski odasından kalan dolabı komodini var. içinde ıvır zıvır var. bir adet halı serili orada. kışın çamaşırları asıyorum. yazında zaten camlar açılabildiğinden camları açıp çamaşırları hallediyorum. yatak odamın balkonu kareye yakın. 5 metrekare falandır. hiç kullanmıyorum. boş duruyor. içinde iki tane beyaz banyo dolabı var. fazladan aldığım şeker vs. koyuyorum içine. ben diyorum ki bu balkonumu pimapenle kapatayım. cam balkondan toz giriyor içeri. pimapenle aynı oda gibi olcak. içine de bir gardrop yaptırayım şöyle tavana kadar. orayı giyinme odası gibi kullanayım. ütü masasını falan da atarım. olursa küçük bir petek taktırayım. halısını da sererim.
mutfak balkonuma gelince kocaman bir balkonum var. yazın 6 metrekare halı atıyorum. masa sandalye minder koyuyorum. üstelik bir de dolap var. o kadar geniş yani. orası da açık kalsın istiyorum. sizce nasıl yatak odası balkonu fikrim. yada farklı bir şey var mı aklınıza gelen.
6ay sürekli yatmışken kaç kez düşük tehlikesi atlatıp 2 kez ölümden dönmüşken bir insana çok ihityaç duymuşken
5,5aylıkken elalemin eskisini kusmuk lekelisini doğmadık çocuga gönderen
doğumda tansiyonum 3e inmiş bu bile zor ölçülmüştü
ben bebeğimi kucağıma alamadım ama 4ay aşırı dolu dolu lohusalık yaşadım
bir ay sağ tarafım tutmadı ve hala çok sık tutulur kulunç girmiş gibi moral sıfırın altında bir milyonken
gelmeyen ilgilenmeyen ayyyy köyü nasıl bırakıyım diyen kv eltimin kız kardeşinin düğününe istanbula 10günlüğüne gezmeye gitmişse
sen ne diye çağırırsın ki birdaha
üstelik hep gelirim bakarım ilgilenirim diyip iş gerçeğe gelince yerinde yeller estirdi
offfffff demeyim daha iyice yüreğim kabarıyo benim güveneceğim kimsem hemde hiç kimsem yok bir Allahım var O na emanetim O ndan geldim O ndan gideceğim
bıdık ne desem boş,diyorum ya canını yakmak istemişler ve yakmışlar.bebeğin kilosuydu boyuydu posuydu gene bir yere kadar benim içimi öyle bir yakmışlardi ki hiç unutamıyorum
biz bebeği kaybettik temmuzda
ekimde deprem oldu kasım gibi kvlere gittik
o gün o ana kadar hiç lafı bile açılmadı birkez olsun kızım nasılsın demedi
sonra köyde bir komşu geldi teselli etti beni
üzülme kzıım o bir melek şimdi cennette seni bekleyecek sana şefaat edecek annem olmadan cennete girmem diyecek diye teselli etti mutlu oluyor insan
ama kayınvalide o zamana kadar dile bile getirmemişken bir anda yokkkkk şefat etmez sesini duymadı ki demez mi sanki çok ciddi bir konuda yargıda son karar verilmiş bir edayla eşimle nasıl göz göze geldik o gözlerden ansıl yaşlar aktı ama kv ruhu duymadı o başladı fetvalar vermeye
sanki oda heeeee dese ne olacak yavrum kuzum dese ne olacak neyi paylaşamıyor bana kuzum şefat edince kv de kapıda mı kalacak offffff koptum gittim ben
derfat profilindeki fotoları yeni görüyorum.şuanki saç rengi ne?kızıl çok yakşmış sana
başıma gelmeden bilemeyecem ama kendim adıma konuşayım, bnce kv/annem baksa bile akşamları kendi evlerinde kalmasını isterdim(aynı şehirde olursa).mesala yengemler kuzeninm ilk çocuğuna baktılar.kuzenmde kaldılar br müddet(ank.da evleri) sonradan duydukki sinopa taşınmışlar, ordan ev kiralamışlar.gündüzleri kızının yanına gidiyorlar, akşmları da kendi evine geçiyorlar.bu bana mantıklı geliyor
anladım bade senin dediğin gibi yapayım.ben ortasına koyup sararım diye düşünmüştüm ama baştan ortaya kadar boş geleck hoş olmayacak.
bu arada irmik topları yaptım.tavsiye ederim.linkini kimn verdiğini hatırlamıyorm.tekrardan teşekkür ederim
sirkeci tamam yarın gideyim bir tur acentasına.bilgi edineyim, sonrasında yaptırayım.sana da çok teşekkür ederim.bişeye takılırsam yine sorarım
yok canım,doğumundan beri bağırsak sıkıntısı var,aşırı gaz şikayeti vardı,ilk bir sene nerelere götürdüysek normal gazlı muamelesi gördük,malum ilaç ve çareler telkin edildi.banu kızının yaşadıklarını gece okudum
bu durumu neden sürekli yaşıyor? doktorların görüşü nedir? Hani beslenmesini saptırsa düzenini bozsa haliyle gastrointestinal sistem de sapıtır diyelim ama öyle bir şey de olamaz o daha çok küçük ki:26:
hayat öğrenciye güzelHerekese hayılsı sabahlar....
sınıfın nerdeyse yarısı gelmemiş..
derya aman diyeyim,değiştirme,yoksa siyah daha çok yakışıyordu diyecek 15 kişi tanıyorum.Canım o bayağı bi eski fotom orda bekardım 6 sene önceydi sanırım.Şu andaki saç rengim mavi siyah ama rengini değiştirmeyi düşünüyroum.Teşekkür ederim kızılı çok seviyorum hatta düğünümde kırmızıydı ama kullanımı bayağı bi zor.
o zaman biraz psikolojik de oluyor desene Allah acil şifalar versin.:26:yok canım,doğumundan beri bağırsak sıkıntısı var,aşırı gaz şikayeti vardı,ilk bir sene nerelere götürdüysek normal gazlı muamelesi gördük,malum ilaç ve çareler telkin edildi.
ek gıdaya geçince yine iyiydi ama ne zaman su çiçeği çıkardı,arkasından arka arkaya grip geçirdi,kullanılan ilaçlardan diye tahmin ediyorum bu kabızlık başgösterdi.
avrupada patlayan kaka derler,bez falan tutamaz,illaki taşar,o tarzda yapan bir çocuktu normalde.
ama en büyük sebebi acıyacak diye kakasını inatla tutmasından kaynaklanıyor.yoksa bağırsak normal işlevini görüyor,bir sorun yok.
nasıl aşacağız bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?