Kirli Çıkılar )))

dondurma bana ne yapar
ben dondurmaya ne yaparım
bu olaylar bu saatlerde olacak üstelik:26::26:

bebeğin kilosuydu boyuydu posuydu gene bir yere kadar benim içimi öyle bir yakmışlardi ki hiç unutamıyorum
biz bebeği kaybettik temmuzda
ekimde deprem oldu kasım gibi kvlere gittik
o gün o ana kadar hiç lafı bile açılmadı birkez olsun kızım nasılsın demedi
sonra köyde bir komşu geldi teselli etti beni
üzülme kzıım o bir melek şimdi cennette seni bekleyecek sana şefaat edecek annem olmadan cennete girmem diyecek diye teselli etti mutlu oluyor insan
ama kayınvalide o zamana kadar dile bile getirmemişken bir anda yokkkkk şefat etmez sesini duymadı ki demez mi sanki çok ciddi bir konuda yargıda son karar verilmiş bir edayla eşimle nasıl göz göze geldik o gözlerden ansıl yaşlar aktı ama kv ruhu duymadı o başladı fetvalar vermeye
sanki oda heeeee dese ne olacak yavrum kuzum dese ne olacak neyi paylaşamıyor bana kuzum şefat edince kv de kapıda mı kalacak offffff koptum gittim ben

offf allah şifa versin çok zor çok şu çocukların hastalıkları
inşallah tez zamanda düzelir allah beterinden saklasın

Günaydın kızlar

Lovelicm özel msjla adını yolla
tamam canım evadan bulabilirsin beni loveli zaten
amin canım kabus gibi valla ben de az çökmedim adama garibim ne oluyor yaaaa uyuyorum şurda yazık bana deyip gülüyor sonra gıcıklığına güzel miydi bari deyip kafasına yastığı yiordu hehehehe
kapattır ama mekanıizmalı olanlardan kırdırma bence lazım olur balkon kapattırısın istediğinde açar istediğinde kapatırsın burda herkes böyle yapıyor kışın kış odası oluyor yazın balkon

benim yatak odam böyle şimdi dolabı yok ütüm var hurçlarım var ama biz de dolap yaptıracağız harika oluyor komşularım öyle kullanıyor olayı mesela g,y,nme odası biz piampenle kapattık kafamıza göre dolap çizdireceğiz halıları kıyafetleri koyacak bir dolap yaptıracağız sana bir ara ekleyeyim balkonumu fikrin olsun

günaydın herkese.
nasıl gerilmişim gece,yattığım gibi kaskatı kalktım,midem bir garip.
yavrucuğum mışıl mışıl uyuyor,ona bakınca rahatlıyorum.
rabbim kimsenin evladına aşılmaz dert vermesin,biz melek anneleri daha bir hassas oluyoruz evlatlarımız konusunda,bir kere başa gelince kalp o korkuyu unutamıyor.
bıdık ne desem boş,diyorum ya canını yakmak istemişler ve yakmışlar.
ellerine ne geçti,nelerini tatmin ettiler.
zaten üzgün olan insanı üzerek ne kazandılar.
böylelerinin yatacak yeri yok.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn günümüz apaydınlık huzurlu ve bereketli olsun inşaallah

içime gene atom bombası kaçtı galiba bu enerji nerede patlayacak bilmiyorum

sağlık huzur mutluluk işte hayat budur

gunaydın sabah uyanmak çok zor oldu işe de sürünerek geldim az durup duruma göre erken kaçasım var.

Son düzenleme:
günaydın kızlar;
bugün evdeyim...yupppiiiii....kafadan gitmiyorum okula. zaten vizeler yeni bitti. öğrenci yok. benim dersim de salı günleriydi. yarın tatilde bana ders ücreti olarak zararaı tam 160 tl. ama olsun değer. oğluşumla evde bir gün daha geçiririm.
bıdıkcım ayakkabı çok güzel...
bir de seni gaza getirmek gibi olmasın da sen o kv ile hala görüşüyor musun....
selincim babet çok şekermiş. benim de siyah bir babet alasım var. bambiden bakıyorum aras ısra da. şu 29,99 luklardan bulsam yapışıcam hemen...
banucum allah sabır versin tatlım. hiç başıma gelömedi nasıldır bilmiyordum ama sen anlattın ben hissettim burda...kuzucuğa geçmiş olsun...
loveli bekliyorum fotoları. evde yapılacak çok şey var da para yok...olsun düşünmesi bile mutlu ediyor insanı...teşekkür ederim...
şimdi ben hemen plan yaptım.
9'da işe başlıyorum oğlumun odasına girip dolabı, bazanın altını elden geçireceğim. küçülenleri kırılan oyuncakları kaldıracağım ortalıktan...
saat 10'da spora başlıyorum .11'de bitiyor. duşla giricem. sonra balkondaki çamaşırları katlıcam. 12'de oğlumu almaya gidicem. 13:10 da bırakıcam. namaz kılıcam.
16:00 da eşimle dışarı çıkıcaz ona baharlık mont bakıcaz. bundan henüz kendisinin haberi yok....
sonra bu akşam hamsi yapıcam fırında....
allahım evde olmak ne güzel şey.....

banu kızının yaşadıklarını gece okudum
bu durumu neden sürekli yaşıyor? doktorların görüşü nedir? Hani beslenmesini saptırsa düzenini bozsa haliyle gastrointestinal sistem de sapıtır diyelim ama öyle bir şey de olamaz o daha çok küçük ki:26:

günaydın hatunlar :))))))
bu sabah gözümü zor açtım hemde nasıl yatsam öğlene kadar uyurdum heralde:)))
ama çalımayda özlüorum pazartesileri zor gelimio bana artık aştım o depresfi pazartesileri

bide şu pazar günleri illa banyo yapma huyumdan vazgçsem ...... pazar günü banyo yapmayınca sanki 1 ay banyo yapmamışım gibi hissediorum:))))
ah şu alışkanlıklar:)

banucum geçmiş olsun bende bi kere 7 yaşındakim kuzenime lavman yapmak zorunda kalmıştım
o ağlamaları hala kulaklaırmda ve hala unutmamış beni her gördüğünde ''selin abla bida yapmıcan dimi çok utanıorum ''diyo
kuzum kıyamam (((

Canım o bayağı bi eski fotom orda bekardım 6 sene önceydi sanırım.Şu andaki saç rengim mavi siyah ama rengini değiştirmeyi düşünüyroum.Teşekkür ederim kızılı çok seviyorum hatta düğünümde kırmızıydı ama kullanımı bayağı bi zor.

Herekese hayılsı sabahlar....
sınıfın nerdeyse yarısı gelmemiş..

banucum kızına çok geçmiş olsun üzüldüm.. Allah şifasını versin en kısa zamanda..

yok canım,doğumundan beri bağırsak sıkıntısı var,aşırı gaz şikayeti vardı,ilk bir sene nerelere götürdüysek normal gazlı muamelesi gördük,malum ilaç ve çareler telkin edildi.
ek gıdaya geçince yine iyiydi ama ne zaman su çiçeği çıkardı,arkasından arka arkaya grip geçirdi,kullanılan ilaçlardan diye tahmin ediyorum bu kabızlık başgösterdi.
avrupada patlayan kaka derler,bez falan tutamaz,illaki taşar,o tarzda yapan bir çocuktu normalde.
ama en büyük sebebi acıyacak diye kakasını inatla tutmasından kaynaklanıyor.yoksa bağırsak normal işlevini görüyor,bir sorun yok.
nasıl aşacağız bakalım.

derya aman diyeyim,değiştirme,yoksa siyah daha çok yakışıyordu diyecek 15 kişi tanıyorum.
şaka bir yana ben de çok özledim koyu renk saçlarımı.
büyük kızımı doğurunca 4 sene boyasız ,doğal rengimi kullandım.
ama şimdi beyazlarım var,saçım 3 günde uzuyor,siyah pratik olmuyor benim için.

Günaydın herkese iyi bi hafta geçirmeniz dileğiyle..
Banucum çok geçmiş olsun canım kabızlık çok zor ALLAH yardım etsin canım.
Bıdıkçım güle güle babetini çok güzelmiş.
Selincim bende beğendim babeti aldınmı?
Sevimlicim hep unutuyorum canım kusuruma bakma kırkınız hayırlı olsun canım.
Çok uykum var benimde hiç uyanasım gelmedi sabah kalktım çay koydum çağanın yatağına yattım kalktım sonra demledim geri yattım uyumuşum eşim kaldırdı hala uyuyasım var ama .

o zaman biraz psikolojik de oluyor desene Allah acil şifalar versin.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…